... μίγματος, καθώς και η φιλτράρισμα της μπύρας, κυρίως όταν γίνεται ζύμωση με υψηλά επίπεδα ακατέργαστων δημητριακών όπως κριθάρι ή σιτάρι.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
Επιπτώσεις της προσθήκης GUMINASE σε ένα δείγμα κριθαριού GATINAIS και σε ένα μείγμα 75% κριθαριού και 25% ακατέργαστου σιταριού (συμβατική εκχύλιση EBC).
A = προσθήκη 1 κιλού ανά 10 τόνους κριθαριού
B = προσθήκη 3 κιλών ανά 10 τόνους κριθαριού
C...
... τέλειο απεριτίφ!
Η RODENBACH Alexander παρασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1986, προς τιμήν της 200ής επετείου του Alexander Rodenbach, συνιδρυτή της Ζυθοποιίας RODENBACH. Τώρα, 30 χρόνια αργότερα, η RODENBACH Alexander επιστρέφει ως άξιος διάδοχος. Η RODENBACH, ζυθοποιός της αυθεντικής ‘Sour Ale’, παρουσιάζει την επιστροφή της μπύρας RODENBACH Alexander.
Η RODENBACH Vintage είναι το μοναδικό...
... Ζυθοποιίας RODENBACH στο Roeselare: 100% μεικτή ζύμωση. Τοποθεσία Ζυθοποιίας BOON στο Lembeek (50 / 50 JV): 100% αυθόρμητη ζύμωση. Αρχικά, είναι ζυθοποιός μπύρας υψηλής ζύμωσης από το Brabant υπό την επωνυμία PALM (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale και PALM Green) και είναι έτσι η κυρίαρχη δύναμη στην αγορά της Benelux στο τμήμα των αμπελών. Η εξαγορά της Ζυθοποιίας De Gouden Boom στο Brugge το 2001 διεύρυνε την προσφορά μπυρών υψηλής ζύμωσης στο τμήμα των γευστικών μπυρών με τις BRUGGE Tripel και τις αββαϊκές μπύρες από το STEENBRUGGE (Wit – Dubbel Bruin – Blond και Tripel).
... άρωμα φράουλας. Η Wépionnaise® διατηρεί στο στόμα όλη την πικράδα μιας πραγματικής μπύρας. Σερβίρεται ιδανικά στους 5°, η Wépionnaise® είναι απεριτίφ, χωνευτική, πολύ δροσιστική και περιέχει ποσοστό αλκοόλ 6,5%.