...Το schiaffone είναι ένα είδος ραβιόλι στρογγυλού σχήματος, μια λιχουδιά που συνδυάζει την κομψότητα της τρούφας, με το αδιαμφισβήτητο άρωμά της, με τη στήριξη του πεκορίνο, για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. "Πλούσιος" είναι ο πιο κατάλληλος όρος για να περιγράψει αυτό το ραβιόλι με διαφορετικό σχήμα, στρογγυλό και ελαφρώς μεγαλύτερο σε μέγεθος σε σύγκριση με το κλασικό ραβιόλι.
...Ο Tuber Aestivum VITT Prima Scelta είναι ένα καλοκαιρινό τρούφα εξαιρετικής ποιότητας, ελαφρώς κατώτερης κατηγορίας από την Extra λόγω του σχήματος ή των διαστάσεων, αλλά με την ίδια χαρακτηριστική αρωματική γεύση. Με μια μαύρη φλούδα και μια ανοιχτή σάρκα με λευκές ραβδώσεις, αυτά τα τρούφες είναι ιδανικά για όσους επιθυμούν να προσθέσουν τη λεπτή γεύση του Tuber Aestivum στα πιάτα τους, χωρίς να ανησυχούν για την τέλεια αισθητική. Συλλέγονται από τους αγρούς της εταιρείας ή από Ιταλούς τρουφοσυλλέκτες, προσφέρουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.
...βιολογική και κατεψυγμένη (με ημερομηνία λήξης 12 μήνες).
Συστατικά
Γάλα αγελάδας ολόκληρο, κρέμα / κρέμα, αλάτι, πυτιά. Χωρίς συντηρητικά.
Εξαιρετική με ντομάτα και ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, με φρέσκες τρούφες, με λουκάνικα ή με διάφορους συνδυασμούς στην παρασκευή ζεστών πιάτων.
...Πόδια και κομμάτια από τρούφες σε λάδι, προέλευση Γαλλία. Δεν διαψεύδει τη φήμη του ως Βασιλιά των μανιταριών... Βάζο, καθαρό βάρος στραγγισμένο 280 γρ. Ξαναζεσταμένα σε τηγάνι, με σκόρδο και μαϊντανό... μια απόλαυση! Ως συνοδευτικό σε μια ωραία μπριζόλα... και η Κορεζιέν θα ενθουσιαστεί!
Επιχείρηση χειροτεχνίας με έδρα την Κορέζ από το 1979.Κατασκευή κονσερβών με βάση τον πάπια και την χήνα - Φουά γκρα ολόκληρης πάπιας ημι-μαγειρεμένο ή σε κονσέρβα, φυσικό ή μετρούφες Περίγκορ, μπλοκ φουά γκρα. - Φουά γκρα ολόκληρης χήνας σε κονσέρβα, φυσικό ή μετρούφες - Ειδικότητεςμε φουά γκρα: σύκα γεμιστά με φουά γκρα, μενταγιόν φουά γκρα, αλείμματα με φουά γκρα, ριλέτες πάπιας με φουά...
Ο μάστερ ζαχαροπλάστης Τόνι Μενεγίν δημιουργεί χειροποίητη βελγική μαρσμέλοου υψηλής ποιότητας. Η premium σειρά μας αρωματίζεται με φρούτα που έχουν συλλεχθεί σε πλήρη ωρίμανση, ενώ διαθέτουμε και άλλες ειδικότητεςμε λαχανικά, μπαχαρικά και τρούφες κατά την εποχή τους. Μια σειρά μαρσμέλοου που προορίζεται για τη μεσαία και μεγάλη διανομή είναι διαθέσιμη από τον Ιανουάριο του 2015.
Είμαστε μια...
Η σοκολατοποιία Molitor στοχεύει κυρίως στους επαγγελματίες και τον τομέα Horeca.
Ειδικότητες: 70 είδη pralines, τρούφες (με Grand Marnier) και αυθεντικά manons. Η εταιρεία εργάζεται πολύ με επικάλυψη και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των γέμισών της. Οι σοκολάτες Molitor διανέμονται σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, αίθουσες θεάματος, αρτοποιεία και σοκολατοποιίες, καταστήματα deli catering,… Επίσης συνεργάζεται με κατασκευαστές μπισκότων που επενδύουν τα προϊόντα τους με αληθινή σοκολάτα.
Η Jacquy Cange είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ωρίμανση τυριών. Εκτός από αυτή την παραδοσιακή εργασία, η Jacquy Cange έχει εξειδικευτεί στην αντιστοίχιση τυριών με στερεά και υγρά συστατικά, προκειμένου να πραγματοποιήσει δημιουργικές ωριμάνσεις με κρασί, μπύρα, βότανα, τρούφες,… Διαθέσιμη γκάμα τυριών: φυσικά, μπύρες, μανιτάρια, ξηροί καρποί, κρασιά και ειδικότητες. Η εταιρεία προσφέρει...
Πώληση υπολιπών από το 1946, από τον παραγωγό στον καταναλωτή. Γαστρονομικές ειδικότητες σε ελαιόλαδο και σπόρους ηλίανθου, παρασκευασμένες χειροποίητα και πολλές άλλες ειδικότητες στη σχάρα. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει αυτοφυή μανιτάρια: πορτσίνι, αυγά, χιονίτες, τρούφες, μούρα κ.λπ. (ξηρά, κατεψυγμένα, φρέσκα, σε ελαιόλαδο και παρόμοια). Η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων μας αποδεικνύονται από διαδικασίες ελέγχου σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους, καθώς και από την πολυάριθμη εμπειρία μας στον τομέα.