... ιδιότητες λόγω της παρουσίας αλικίνης στο σκόρδο. Υπάρχουν και άλλες δράσεις που αποδίδονται στο σκόρδο, αλλά για αυτές λείπουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία. Το σκόρδο είναι πλούσιο σε βιταμίνη B6, βιταμίνη C και τα μέταλλα Μαγγάνιο και Φώσφορο.
Η χρήση του σκόρδου
Το σκόρδο είναι ένα δημοφιλές βότανο στις μεσογειακές και κεντροευρωπαϊκές χώρες και χρησιμοποιείται τόσο φρέσκο όσο και σε μορφή σκόνης (ξηρό και αλεσμένο). Το σκόρδο σε κόκκους είναι εξαιρετικό για σαλάτες. Μπορείτε επίσης να το προσθέσετε στο λάδι στο τηγάνι όταν τηγανίζετε κρέας, ψάρι, άγριο ή πουλερικά.
... ιδανικά για χυμό λεμονιού, που χρησιμοποιείται σε ντρέσινγκ, σάλτσες και επιδόρπια. Η φλούδα, πλούσια σε αιθέρια έλαια, χρησιμοποιείται συχνά σε πιάτα ως ξύσμα για να προσδώσει μια φρέσκια νότα σε αρτοσκευάσματα και ζυμαρικά. Τα λεμόνια Lunero είναι επίσης εξαιρετικά για Limoncello, μαρινάδες για κρέας και ψάρι, καθώς και για αρωματισμό του νερού.
8. Εμπορικός όγκος στην ΕΕ
Τα λεμόνια είναι ένα...
... ελαιόλαδο καλύτερα για να αποδώσω τη γεύση του. Για αυτό, θα βάλω διάφορα βιολογικά ελαιόλαδα σε έναν διαγωνισμό – ως νέο έργο: η "Βιολογική Πρόκληση Ελαιολάδου".
Η ‘Βιολογική Πρόκληση Ελαιολάδου’
Ο διαγωνισμός είναι χωρισμένος σε 4 μέρη
Μέρος 0: Θέμα "Γενικά Κριτήρια Δοκιμής"
Μέρος 1: Θέμα "Σαλάτα", 23.04.2022
Μέρος 2: Θέμα "Κρέας", 30.04.2022
Μέρος 3: Θέμα "Ψάρι", 08.+09.05.2022
AT-PUB-GEB-2023-A01 – "Το Έργο Ελαιολάδου",
Θα λάβετε όλα τα 4 μέρη ως αναθεωρημένο κείμενο με 67 εικόνες σε 77 σελίδες DIN A4 ως PDF λήψη (5,3 MB) - 77,00 EUR...
... βιολογικό έλαιο δεντρολίβανου χρησιμοποιείται σε βιομηχανική κλίμακα ως άρωμα για πικάντικα και μεσογειακά πιάτα. Το δεντρολίβανο είναι ένα αγαπημένο μπαχαρικό στην περιοχή της Μεσογείου για ζυμαρικά, ντιπ ή πιάτα με ψάρι και κρέας.
Η αναζωογονητική μυρωδιά του χρησιμοποιείται επίσης στην αρωματοθεραπεία κατά της γενικής
INCI: ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL
CAS: 84604-14-8 | 8000-25-7
EINECS: 283-291-9...
... ιδανικά για εφαρμογές όπως διαδικασίες μαγειρικής εξώθησης, πυκνωτικά μέσα, βελτιωτικά ζύμης και υφής σε αρτοσκευάσματα, σταθεροποιητές, μέσα σύνδεσης και ζελοποίησης, συστήματα επικάλυψης και παχυντές, πανάρισμα και συστήματα επικάλυψης για ψάρι και κρέας, πουρέδες με κατάλληλη σταθερότητα κατά την κατάψυξη και απόψυξη και καλή αντοχή στη θερμότητα.
Τα χωρίς γλουτένη συμπυκνώματα αμύλου μας είναι διαθέσιμα σε βιολογική ποιότητα και σε συμβατική ποιότητα, από γερμανική ή ευρωπαϊκή προέλευση.
...Το πιο σημαντικό συνδετικό και συντηρητικό υλικό για την παραγωγή αλκυδικών ρητινών και ελαιοχρωμάτων.
Περισσότερες πληροφορίες:
Το λιναρόσπορο διαθέτει περισσότερα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα από, για παράδειγμα, το ψάρι. Τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τον μεταβολισμό και το καρδιοαγγειακό σύστημα του ανθρώπου. Ερευνητές έχουν ανακαλύψει ότι το λιναρόσπορο περιέχει πολλές θετικές...