... ευρεία γκάμα συνταγών, από ψωμί και γλυκά μέχρι σάλτσες και σάλτσες κρέατος.
Το Καθαρό Αλεύρι Σίτου μας είναι διαθέσιμο σε διάφορες επιλογές συσκευασίας, συμπεριλαμβανομένων σακουλών 1 κιλού, 3 κιλών, 25 κιλών και 50 κιλών, καλύπτοντας τόσο τις ανάγκες μικρής κλίμακας όσο και τις ανάγκες μεγάλης κλίμακας. Το αλεύρι είναι χαμηλό σε λιπαρά και δεν περιέχει πρόσθετα, καθιστώντας το μια υγιεινή επιλογή...
... ψωμιού, χυλού, σούπας και ποτών από βύνη. Αυτός ο ανθεκτικός σπόρος ευδοκιμεί σε ποικιλία κλιμάτων και είναι κρίσιμος παράγοντας στη ζωοτροφή και την παραγωγή μπύρας. Γεμάτο με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα, το κριθάρι συνεχίζει να είναι βασική τροφή και ουσιώδης συστατικό σε πολλά προϊόντα παγκοσμίως.
... οποίες πιέζονται και αποξηραίνονται.
Χρήση αλευριού μανιόκας
Το αλεύρι μανιόκας είναι πολύ χρήσιμο για την παρασκευή συνταγών χωρίς γλουτένη. Επιπλέον, το αλεύρι μανιόκας είναι χρήσιμο για το ψήσιμο για ένα αποτέλεσμα παρόμοιο με αυτό του ψωμιού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για γλυκά όσο και για αλμυρά πιάτα όπως μπισκότα, ζύμες πίτσας ή τηγανίτες.
... – Ο εκλεπτυστής του ψωμιού, αλεσμένο
Ένα μπαχαρικό ψωμιού που αναβαθμίζει κάθε ψωμί.
Ακριβώς στις μέρες μας, πολλοί άνθρωποι έχουν ξαναανακαλύψει την τέχνη του ψωμιού.
Η παρασκευή ψωμιού δεν είναι δύσκολη και με το κατάλληλο κάτι, τον εκλεπτυστή μας, μπορεί κανείς να αποκτήσει και το τυπικό αυθεντικό.
Αυτό το μπαχαρικό ψωμιού είναι ένας πολυλειτουργικός σύμμαχος και μπορεί να αναβαθμίσει ένα απλό...
...Στη βιομηχανία τροφίμων, το Βιολογικό Αλεύρι Μαυροκύμινου χρησιμοποιείται με ευχαρίστηση για πίτες, πανάρισμα ή μείγματα μπαχαρικών για κρέας λόγω της πιπεράτης γεύσης του.
Στη βιομηχανία τροφίμων, το Βιολογικό Αλεύρι Μαυροκύμινου χρησιμοποιείται κυρίως για πίτες, αλλά και άλλοι τύποι ψωμιού εμπλουτίζονται με την πιπεράτη γεύση του. Επιπλέον, προσφέρει ένα ενδιαφέρον άρωμα σε πανάρισμα ή...
...Αρωματική βιολογική αλεύρι ρεβιθιού από μη καβουρδισμένα ρεβίθια. Κατά το μαγείρεμα και το ψήσιμο, το βιολογικό αλεύρι ρεβιθιού εμπλουτίζει ποικιλία πιάτων με νόστιμο τρόπο. Έχει μια σταθερή θέση στην ανατολική κουζίνα και δένει επίσης ιδανικά σούπες ή σάλτσες. Για την παρασκευή τηγανίτων, ζύμης πίτσας, μπιφτεκιών και ως προσθήκη σε ζύμες ψωμιού και κέικ, το αλεύρι ρεβιθιού είναι ένα πολύτιμο...
...Η σκόνη κριθαριού είναι κυρίως κατάλληλη για την παραγωγή σκούρου ψωμιού και αρτοσκευασμάτων. Πρόκειται για μια παραδοσιακή, ζυμωμένη αλεύρι κριθαριού που αναπτύσσει το σκούρο χρώμα της όχι μέσω ψησίματος. Η παραδοσιακή μέθοδος παραγωγής προσφέρει στο προϊόν μια έντονη και αρωματική γεύση κριθαριού με μια γλυκόξινη νότα.
Με τις τρεις μίξεις ρυζάλευρου της KOMEKO, το χωρίς γλουτένη ψήσιμο είναι πιο εύκολο από ποτέ. Όλα τα ρυζάλευρα KOMEKO είναι φυσικά 100% χωρίς γλουτένη και παρασκευάζονται με παραδοσιακή ιαπωνική μέθοδο. Το καλύτερο: μπορείτε να αντικαταστήσετε τα αλεύρια σε σχεδόν όλες τις συνταγές 1:1 με αλεύρι σίτου και δεν χρειάζεστε - σε σύγκριση με άλλα ρυζάλευρα - κανένα συνδετικό ή πρόσθετο υλικό για μια ε...
...Ποιότητα: Βιολογικό
Προέλευση: Ευρώπη
Χρήση: Μείγματα για ψήσιμο, Συμπληρώματα διατροφής, Δημητριακά, Σμούθι, Διαχείριση βάρους
Χαρακτηριστικά:
Ιδιαιτερότητες:
Το αλεύρι λιναριού μας, που προέρχεται από τους ανοιχτό καφέ, γυαλιστερούς σπόρους του φυτού λινάρι, έχει ελαφρώς ξηρό γεύση. Ενσωματώνεται ιδιαίτερα καλά σε μείγματα για ψήσιμο ψωμιού και προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση κορεσμού λόγω της...
... άλλα έλαια), εκχυλίσματα CO² σε βιολογική και συμβατική ποιότητα. Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε πιεστήρια ελαίων για μια βέλτιστη λύση στην παραγωγή ψυχρής πίεσης φυτικών ελαίων. Πελάτες από τις παρακάτω αγορές προορισμού προμηθεύουμε τακτικά με τα προϊόντα μας για χονδρέμπορους και κατασκευαστές στη βιομηχανία τροφίμων και ζωοτροφών, στη βιομηχανία ψωμιού και στη βιομηχανία καλλυντικών, καθώς και σε αναδόχους (πρωτεΐνη, συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά και ζωοτροφές).
... σύμφωνα με τη διπλωμένη διαδικασία Vitis και αντιπροσωπεύουν την Premium-Qualität – παρασκευασμένα στη Γερμανία.
Το ψυχρής έκθλιψης λάδι από κουκούτσια σταφυλιού και το αλεύρι από κουκούτσια σταφυλιού αποτελούν επίσης τα βασικά συστατικά για ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων από κουκούτσια σταφυλιού, στην οποία περιλαμβάνονται επίσης ζυμαρικά από κουκούτσια σταφυλιού, πέστο από κουκούτσια σταφυλιού και το...
Η BackNatur Lepold έχει αναπτύξει το Backferment σύμφωνα με την αρχή του μελιού και του αλατιού. Το BackNatur Ferment είναι ένα ειδικό Backferment, με το οποίο μπορείτε να ψήσετε όλα τα είδη ψωμιού χωρίς πρόσθετη μαγιά. Αλλά είναι επίσης δυνατή η παρασκευή ψωμιών και λεπτών αρτοσκευασμάτων χωρίς μαγιά. Το ψωμί με μέλι και αλάτι αποτελείται μόνο από οικολογικό αλεύρι, νερό, βιολογικό μέλι...
... από τον μοναδικό μύλο που αλέθει ακόμα στο Μόναχο, τον Hofbräuhaus Kunstmühle, που λειτουργεί από τον 15ο αιώνα. Για τα γεμιστά ραβιόλια μας δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετα, ούτε υλικά επέκτασης όπως νιφάδες πατάτας ή ψίχουλα ψωμιού και επεξεργαζόμαστε τις γεμίσεις στο χέρι. Έτσι διατηρούν την υφή και την μορφή τους. Τα πρόσθετα προϊόντα μας, όπως οι σάλτσες, παρασκευάζονται με παραδοσιακές μεθόδους...
Στην πλατφόρμα μας, οι ερασιτέχνες αρτοποιοί θα βρουν όλα τα αλεύρια, όπως αλεύρι σίτου, αλεύρι σίκαλης και αλεύρι σίκαλης. Με τα δικά μας παρασκευασμένα μείγματα για ψωμί, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να φτιάξετε το δικό σας ψωμί. Στα μαθήματα αρτοποιίας μας, διδάσκουμε τόσο τους αρχάριους όσο και τους προχωρημένους τι είναι σημαντικό κατά την παρασκευή ψωμιού και ψωμιών. Στο κατάστημα του μύλου...