...Αλεύρι που προέρχεται από την άλεση πυρήνων ελιάς, η Fleurette Bardon (καταχωρημένο σήμα) είναι ένα τεχνολογικό βοηθητικό για αρτοποιεία στην ψησίμα του ψωμιού. Η Fleurette μας έχει πολλές ιδιότητες:
•Άοσμο
•Χωρίς γεύση
•Φυσικός μονωτής για το ψήσιμο προϊόντων που εκτίθενται σε υψηλές θερμοκρασίες φούρνων ξύλου
Η fleurette εφαρμόζεται ως προστατευτική στρώση μεταξύ της πλάκας του φούρνου και του...
... κατόπιν αιτήματος σε BigBag.","Utilisation":"Χρήση: Συνιστάται ενσωμάτωσή του στο μείγμα αλευριού από 5% έως 30%.","Aspect":"Όψη: Σκόνη, παρουσία λεπτών σωματιδίων και ινωδών σωματιδίων. Αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την","Profil aromatique":"Αρωματικό προφίλ: Καβουρδισμένες γεύσεις, γεύσεις κακάου, νότες καφέ και ψημένου ψωμιού.","Valeurs nutritionnelles":"Μέσες διατροφικές αξίες ανά 100 γρ...
...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΡΙΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. 100γ Μια παιδική ανάμνηση θα σας επιστρέψει, οι πιο γευστικές σας αναμνήσεις από ένα πικνίκ στην εξοχή, αυτή η vegan τερίνα είναι να απολαμβάνεται σε μια ελαφρώς ψημένη φέτα ψωμιού ή συνοδευόμενη από τουρσί λαχανικών ή αγγουριού.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: λάδι καρύδας (35%), νερό, πρωτεΐνες σόγιας, βιολογική μαγιά μπύρας, μανιτάρια, μουστάρδα, λάδι κανόλα, αλάτι, άγαρ άγαρ, βιολογικό αλεύρι chia, βιολογικό ταμάρι, μαύρο πιπέρι, ξίδι ξέρες, μπαχαρικά, σκόρδο, συμπυκνωμένη ντομάτα, μισό κριθαριού, κρεμμύδια.
...Η φήμη της διάσημης Ψωμί Ψημένο από το Aix Tartine του Οίκου ROGER δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις. Αυτή η μοναδική γεύση, αυτή η τραγανότητα και αυτή η ελαφρότητα την έκαναν διάσημη. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, η Φέτα Ψωμιού Ψημένου από το Aix προσαρμόζεται σε όλες τις επιθυμίες της ημέρας.
Αλεύρι σίτου, μείγμα δημητριακών, γλουτένη, φυτικά λίπη (όχι υδρογονωμένα έλαια και λίπη, (φοινικέλαιο και κραμβέλαιο), νερό), μαγιά αρτοποιίας, βύνη, αλάτι, B2 (συμπεριλαμβανομένης της πίτυρης), γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας (χωρίς ΓΤΟ).
...Ο μικρός σιτάρι, επίσης γνωστός ως «ενγκρέιν», είναι γνωστός για την χαμηλή περιεκτικότητά του σε γλουτένη. Περιέχει περισσότερες φυτικές πρωτεΐνες από την πλειονότητα των άλλων δημητριακών. Χάρη στα 8 απαραίτητα αμινοξέα για τον οργανισμό και στους αργούς υδατάνθρακες, ο μικρός σιτάρι είναι μια πραγματική πηγή ενέργειας.
Το ενγκρέιν, η ιδανική εναλλακτική του σιταριού!
Χρήση: ως υποκατάστατο της αλεύρι σίτου για τα γλυκά σας, κρέπες, ζύμες για τάρτες, ή για τις ζύμες ψωμιού σας αναμειγνύοντας εδώ με αλεύρι σίτου για να διευκολύνετε την άνοδο.
Ιδρυμένη το 1994, η OKIN, που σημαίνει "αρτοποιός" στα βασκικά, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στην βασκική ακτή. Είμαστε αποκλειστικά αρτοποιοί. Από την ίδρυσή μας πριν από 25 χρόνια και μέχρι σήμερα, παραμένουμε πιστοί στο ψωμί. Το ψωμί είναι η τροφή στην οποία πιστεύουμε και που αποτελεί τη βάση της διατροφής μας. Συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια των...
...Με την κατανάλωση ζαχαροπλαστικής και ψωμιού να αυξάνεται συνεχώς, μας φαίνεται απαραίτητο να σας προσφέρουμε αλεύρι σίτου T45, T55 και T65 ποιότητας πάντα στην καλύτερη τιμή.
...Σπανάκι*(55%), πατάτα*, Salers* **AOP (γάλα αγελάδας από ωμό γάλα* **, αλάτι, γαλακτοκομικοί και ωριμαντικοί οργανισμοί)(15%), νερό, ηλιέλαιο*, αλάτι, αλεύρι ρυζιού*, σκόρδο*, λευκό πιπέρι*.
*Συστατικά από Βιολογική Γεωργία - Αλλεργιογόνο
Συμβουλές χρήσης
Ιδανικό για άλειμμα σε φέτες ψωμιού σίκαλης ή σε παραδοσιακή μπαγκέτα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στα τοστ σας άλλα συστατικά όπως σπόρους...
... συνταγών για να φτιάξετε με ψωμί μπαχαρικών στο blog μας!
Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που χρησιμοποιεί ξηρούς καρπούς.
Να φυλάσσεται σε ξηρό μέρος, μακριά από τη θερμότητα.
Διατροφικές πληροφορίες για 100 g ψωμιού μπαχαρικών
Ενέργεια 1319 KJ / 315 Kcal
Λίπη 2.7 g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Υδατάνθρακες 66.3 g
εκ των οποίων σάκχαρα 40.8 g
Πρωτεΐνες 4.7 g
Αλάτι 0.2 g
Ημερομηνία ελάχιστης...
... μελιττούς», ένα τηγανητό ψωμί περιχυμένο με μέλι, ωστόσο αυτά ήταν μόνο οι πρόδρομοι του σημερινού ψωμιού με μπαχαρικά. Το ψωμί με μπαχαρικά όπως το γνωρίζουμε σήμερα έχει τις ρίζες του στο Μι-Κονγκ, που κυριολεκτικά σημαίνει ψωμί με μέλι στα κινέζικα, το οποίο καταναλωνόταν ήδη από τον 10ο αιώνα και παρασκευαζόταν από αλεύρι σίτου, μέλι και μερικές φορές ενισχυόταν με αρωματικά φυτά. Κείμενα του...
...Η κρέπα από μαύρο σιτάρι μπορεί να καταναλωθεί κρύα το πρωί ως υποκατάστατο του ψωμιού, αλλά και τυλιγμένη σαν ένα «υγιεινό σάντουιτς» γεμιστή με πράσινη σαλάτα, λαχανικά, τόνο ή μικρά κομμάτια κοτόπουλου.
Παραδοσιακή κρέπα από την περιοχή του Poher, στο Κέντρο του Φινιστέρ
Διάμετρος: περίπου 40 εκ.
Συστατικά: Γάλα, αλεύρι μαύρου σιταριού (55%), αλεύρι σιταριού, αυγά, αλεύρι σόγιας χωρίς ΓΤΟ...
...Πρακτική και ευέλικτη, η επαγγελματική τραπέζι αρτοποιίας επιτρέπει την προετοιμασία ψωμιού ή ζαχαροπλαστικών. Πράγματι, το αλεύρι είναι σε κοντινή απόσταση χάρη στους καροτσάκια μεταφοράς σακουλών αλευριού που είναι αποθηκευμένα κάτω από το τραπέζι αρτοποιίας με ρόδες. Αυτό το τραπέζι με καροτσάκια μεταφοράς σακουλών αλευριού είναι ιδανικό για επαγγελματίες της εστίασης όπως οι αρτοποιοί ή οι...
...η BIONATIS έχει ενταχθεί στην επιχείρηση NOVEPAN, ειδικό στην παραγωγή ψωμιού, πίτσας και σνακ από συμβατικό και βιολογικό αλεύρι.
Μαζί, οι δύο εταιρείες διαθέτουν μια συγκεκριμένη, μοναδική και αναγνωρισμένη τεχνογνωσία στην παραγωγή προϊόντων κατά παραγγελία για τη μεγάλη διανομή, τα εξειδικευμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων, τη μαζική εστίαση και την αεροπορική τροφοδοσία, στη Γαλλία και...