...Οι τορτίγιες καλαμποκιού είναι μια παραδοσιακή μορφή επίπεδου ψωμιού που παρασκευάζεται από μάζα αλευριού καλαμποκιού (masa harina) και νερό.
Τα κύρια συστατικά είναι η μάζα αλευριού καλαμποκιού (ένα ειδικό αλεύρι καλαμποκιού που έχει υποστεί επεξεργασία με ασβέστη), το νερό και μερικές φορές αλάτι.
Γαστρονομικές Χρήσεις:
Οι τορτίγιες καλαμποκιού είναι εξαιρετικά ευέλικτες και αποτελούν τη...
... χρησιμοποιήσετε το αλεύρι sorghum στο ψήσιμο
Καλύτερες συνταγές χωρίς γλουτένη με αλεύρι sorghum
Είναι το αλεύρι sorghum καλό για τη νόσο του celiac;
Υγειονομικά οφέλη του αλευριού sorghum
Αλεύρι sorghum για παρασκευή ψωμιού
Συνταγή για τηγανίτες χωρίς γλουτένη με αλεύρι sorghum
Διατροφική σύγκριση του αλευριού sorghum με το αλεύρι αμυγδάλου...
Είστε αρτοποιός που αναζητά μια ξεχωριστή σύνθεση ή προτιμάτε κάτι πιο κλασικό; Θέλετε να ακολουθήσετε τις τελευταίες τάσεις ή να λανσάρετε μία δική σας; Ψάχνετε για αλεύριψωμιού, σύνθετες δημητριακών ή θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας ‘μοναδικό ψωμάκι’; Ό,τι κι αν ψάχνετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας! Η Meneba Taelman προσφέρει συγκεκριμένες λύσεις σε κάθε ερώτηση με την...
..."Bloemmolens van Geel" αποτελούν μέρος της γαλλικής ομάδας "Grands Moulins de Paris", αλλά δραστηριοποιούνται στην αγορά του Βελγίου και της Ολλανδίας ως ξεχωριστή οντότητα. Η παραγωγική δραστηριότητα βρίσκεται στο Geel, όπου το ευρωπαϊκό και βόρειο αμερικανικό σιτάρι αλέθεται σε ποιοτικό αλεύρι που προορίζεται για αρτοποιεία και μπισκοτοποιεία. Παράγουμε για παραδοσιακά αρτοποιεία και βιομηχανικά μπισκοτοποιεία μια ευρεία και νόστιμη γκάμα σε: λευκό αλεύριψωμιού, αλεύρι μπισκότων, αλεύρι σίτου, ειδικά αλεύρια και μείγματα.
Παράγουμε για παραδοσιακούς φούρνους και βιομηχανίες μπισκότων μια ευρεία και νόστιμη γκάμα σε: λευκό αλεύριψωμιού, αλεύρι μπισκότου, σιτάρι, ειδικά αλεύρια και μείγματα. Το αλεύρι και η σκόνη μπορούν να παρασκευαστούν από πολλές ποικιλίες δημητριακών, όπως σιτάρι, σίκαλη, βρώμη, καλαμπόκι, ρύζι και κριθάρι. Η πιο χρησιμοποιούμενη ποικιλία δημητριακών είναι το σιτάρι.