...Είμαστε μια επιχείρηση διανομής προϊόντων και εξοπλισμού για την αρτοποιία και την ζαχαροπλαστική.
Διανέμουμε στην γαλλική, ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά, κυρίως στην Αφρική και στη Μέση Ανατολή, την γκάμα εξοπλισμού μας για την αρτοποιία και την ζαχαροπλαστική υπό την επωνυμία "PAGNELI". Η γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει:
- Ροταριακούς φούρνους αρτοποιίας, φούρνους με βάση ή με σωλήνες, που...
... κατάλληλου εξοπλισμού για τις ανάγκες τους, χωρίς να ξοδεύουν 1 € παραπάνω για περιττές λειτουργίες.
Επεμβαίνουμε σε τρία συμπληρωματικά επαγγέλματα: την κλασική αρτοποιία, την ζαχαροπλαστική φυσικά, και την εστίαση, είτε επιτόπου είτε για να πάρετε.
-- Συνοδεύουμε τους αρτοποιούς, τους εστιάτορες, τους τροφοδότες, τα μεγάλα καταστήματα, τα σχολεία και τους θεσμούς σε όλες τις ανάγκες τους για προμήθεια - χρηματοδότηση - εγκατάσταση - εξυπηρέτηση μετά την πώληση - εξοπλισμού.
Η εταιρεία Raiponce διανέμει με τη βοήθεια των συνεργατών της βιολογικές πρώτες ύλες, με σκοπό την ανάπτυξη ενός концепту προστασίας του περιβάλλοντος και της γης για τις μελλοντικές γενιές. Καθώς και τον σεβασμό προς τον καταναλωτή. Αυτός ο концепτος είναι επομένως η ανάπτυξη προϊόντων και πρώτων υλών όσο το δυνατόν πιο φυσικά, ώστε η σχέση μεταξύ ανθρώπου και φύσης να διατηρείται. Οι πρώτες ύλες περιλαμβάνουν, βιολογικούς ξηρούς καρπούς, δημητριακά, κακάο, μαρμελάδα, έλαια… και πολλά άλλα. Τα προϊόντα είναι, παντοπωλείο, ζαχαροπλαστική, χυμοί φρούτων, ….
... παρασκευές μια νέα πηγή έμπνευσης για τις συνταγές σας σε ποτά, έτοιμα φαγητά, γαλακτοκομικά προϊόντα, ζαχαροπλαστική,... Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε πιο χαρακτηριστικές συνταγές (φρέσκος μέντα από το Lot και Garonne, λεμόνι από τη Σικελία, Πιπέρι Espelette,...), να χρησιμοποιήσετε τους χαρακτηρισμούς "φυσική προέλευση", βιολογικό (για τη σειρά Bio-Rouages) καθώς και την απεικόνιση των πρώτων υλών μας στις ετικέτες των προϊόντων σας.
Τα Ιδρύματα Χαβάρ σας υποδέχονται και σας συμβουλεύουν για να πετύχετε τις δεξιώσεις σας, ώστε να κάνετε την τελετή σας μια αξέχαστη στιγμή.
Η επιχείρηση υπάρχει εδώ και τέσσερις γενιές και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της εστίασης. Τα Ιδρύματα Χαβάρ μπορούν να προμηθεύσουν πρώτες ύλες για αρτοποιία και ζαχαροπλαστική, εξοπλισμό, επαγγελματικά ρούχα, καθώς και πιάτα, τραπεζομάντιλα, πετσέτες και διακόσμηση τραπεζιού για να διευκολύνουν την οργάνωση των εκδηλώσεών σας.
Από σχεδόν μισό αιώνα, η BRAVO εφαρμόζει τη φιλοσοφία της στην παραγωγή των μηχανημάτων της, ανανεώνοντας παράλληλα την θεμελιώδη αρχή που ενέπνευσε τη δημιουργία της, δηλαδή τον συνδυασμό σε μία μηχανή που περιέχει 2 ξεχωριστές δεξαμενές από 2 κλασικές διαδικασίες παραγωγής: την παστερίωση και την κατάψυξη. Το 1981, η BRAVO πούλησε την πρώτη της TRITTICO, μηχανή ηγέτη σήμερα στην θερμική επεξεργασία της παστερίωσης και στην παραγωγή κρέμας για την παραδοσιακή ζαχαροπλαστική. Βρείτε όλα τα προϊόντα στην ιστοσελίδα.
Η Ζαχαροπλαστική Λοπέζ βρίσκεται στο Μέτωπο της Θάλασσας από το 1977, μετά την κληρονομιά της διάσημης ζαχαροπλαστικής Τάμιζιερ. Ο Μανουέλ Λοπέζ, μάστερ τεχνίτης, παρασκευάζει όλες τις ζαχαροπλαστικές του με παραδοσιακό τρόπο. Οι Νινίτσες, οι Μπερλιγκώτ, οι Καραμέλες, οι Ζαχαρωτά, οι Σπασμένοι Ξύλοι, οι Γλυκόριζες, οι Μαρσμέλοου, οι Νουγκά και οι Καραμέλες με fleur de sel παρασκευάζονται...
... πιστοποιημένες halal ή kosher. Ειδικοί στη ζύμωση, έχουμε αναπτύξει μια ευρεία γκάμα συστατικών, όπως σκόνες για γιαούρτι, στραγγιστό γιαούρτι ή ακόμη και ζυμωμένες πρωτεΐνες που χρησιμοποιούνται σε πολλές εφαρμογές: γέμιση για σοκολάτες, μους φρούτων και ξινές κρέμες επιδορπίων, καθώς και γέμιση για ζαχαροπλαστική, σάλτσες γιαουρτιού.
... Onativ’®. Αυτή η ειδική διαδικασία ανάκτησης εγγυάται τη μέγιστη οργανοληπτική ποιότητα των φρούτων και τη διατήρηση των θρεπτικών τους στοιχείων.
Διαθέσιμα σε πολλές κοκκομετρίες, ολόκληρα, σε κομμάτια, σε θραύσματα ή σε σκόνη, τα αποξηραμένα φρούτα είναι διαθέσιμα σε βιολογική και συμβατική μορφή και συνδυάζουν ευελιξία και ευκολία χρήσης για πολλές εφαρμογές στον αγροδιατροφικό τομέα: ζαχαροπλαστική, αλλαντικά και συντηρημένα προϊόντα, σοκολατοποιία, έτοιμα γεύματα, συμπληρώματα διατροφής, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, διαιτητικά προϊόντα, σάλτσες και καρυκεύματα, τσάγια και αφεψήματα.
Οι ΠΑΝΤΕΣ BROQUET είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή αντλιών που προορίζονται για τη μεταφορά παχύρρευστων υγρών και ζυμών, κυρίως στον τομέα της αγροτικής βιομηχανίας. Οι ΠΑΝΤΕΣ BROQUET προσφέρουν μια τέλεια προσαρμοσμένη λύση για τους διάφορους τύπους επαγγελμάτων και εφαρμογών. Προσφέρουν τον σχεδιασμό και την κατασκευή όγκων αντλιών για τη μεταφορά παχύρρευστων και φορτισμένων υγρών: ζαχαροπλαστική για ενδιάμεσα υγρά (σιρόπια, χυμούς, μελάσσες); ζαχαροπλαστική μερικής κρυστάλλωσης (μάγκα και ψημένες μάζες); σοκολατοποιίες.
Ιδρυμένη το 2006, η εταιρεία PRUNIER είναι κατασκευαστής μηχανημάτων και προμηθευτών για τη βιομηχανία τροφίμων. Οι μηχανές μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλούς τομείς της βιομηχανίας τροφίμων, όπως η αρτοποιία, η ζαχαροπλαστική, η κρεοπωλική, οι τυροκομίες κ.λπ. Δουλεύουμε κυρίως στη Γαλλία.
Η INDUSTRADE είναι ηγέτης στον τομέα του εξοπλισμού και των προμηθειών για τη βιομηχανία τροφίμων και τις επαγγελματικές κουζίνες, προσφέροντας λύσεις για την κοπή και την προετοιμασία τροφίμων για τη βιομηχανία κρέατος, πουλερικών, ψαριών, την επεξεργασία φρούτων και λαχανικών, την αρτοποιία, τη ζαχαροπλαστική και τις υπηρεσίες catering, καθώς και για τις δραστηριότητες RHD και catering...
...ζαχαροπλαστική, διανομή και εστίαση και αυγοκομμένα προϊόντα.
Το LBO είναι διαπιστευμένο για τις εξής αναλύσεις: Μικροβιολογικές αναλύσεις προϊόντων και περιβάλλοντος αγροδιατροφής; Δειγματοληψίες νερού για τον προσδιορισμό του αριθμού Λεγιονέλλων σε αεροψυκτικές μονάδες και ζεστά νερά υγιεινής; Μικροβιολογικές αναλύσεις νερού: προσδιορισμός Λεγιονέλλων; Φυσικοχημικές αναλύσεις για τον προσδιορισμό της σύνθεσης, των κριτηρίων ποιότητας και τεχνολογίας, και της διατροφικής σήμανσης στην ανθρώπινη και ζωική διατροφή.
Η μπισκοτοποιία Védère είναι ο πρεσβευτής των Πυρηναίων. Διατηρεί την πλούσια ζαχαροπλαστική παράδοση αυτών των ψηλών εδαφών και μας επαναφέρει τις συνταγές των γιαγιάδων μας, φτιαγμένες με προϊόντα της περιοχής. Στην Védère, τα σιτάρια έχουν ωριμάσει κάτω από τον ήλιο του Gers, τα αυγά προέρχονται από τις φάρμες της Γασκώνης και το βούτυρο δεν έχει χάσει καθόλου την κρεμώδη υφή του από χθες. Διότι οι τρεις θεμελιώδεις αξίες του οίκου είναι η τοπικότητα, η παράδοση και η αυθεντικότητα. Η Védère εργάζεται για μια βιώσιμη και ηθική ανάπτυξη.
Ιδρυμένη το 1866 από τον Μάριο Λιλαμάντ, τότε Ζαχαροπλάστη-Γλυκισματοποιό στην καρδιά του Σεν-Ρεμί ντε Προβάνς, η Ζαχαροπλαστική Λιλαμάντ θα αναληφθεί το 1903 από τον γιο του, Τζάστιν, ο οποίος θα αφιερωθεί αποκλειστικά στα γλυκά φρούτα και θα εγκαταστήσει τα νέα του εργαστήρια στην παλιά τανέρια στην έξοδο του χωριού. Σήμερα, ο Πιερ Λιλαμάντ, εφαρμόζοντας τη συνταγή που προώθησε ο Νοστράδαμος και ο Ολιβιέ ντε Σερ, τέσσερις αιώνες νωρίτερα, διατηρεί αυτή την τέχνη που μεταβιβάζεται εδώ και 5 γενιές, σε αυτό το εργοστάσιο γεμάτο ιστορία.
... δημιουργίας προϊόντων κατά παραγγελία (ΛΟΓΟΤΥΠΟ κ.λπ.). Μια γκάμα για να γεμίσουν τις βιτρίνες (Γκρεσίνι, Τσιπς, Κρουτόν, Πανετόν...) Επίσης, σοκολάτες, καραμέλες και καλούπια για τις περιόδους των Χριστουγέννων και του Πάσχα, καθώς και γλειφιτζούρια και τηγανητά. Η ζαχαροπλαστική με γλυκά από νουγκά. Τα τοπικά προϊόντα όπως οι ταπεναδές και τα καλισόν. Και όλοι αυτοί οι συνεργάτες, με μία μόνο υπηρεσία παράδοσης αποδοτική και διακριτική. Προμηθευτές των αρτοποιών από το 1986. Υλικά πρώτης ποιότητας, παραδοσιακή τέχνη και κυρίως ένα νόστιμο αποτέλεσμα.
Είμαι η Έμμα Ζαν-Περίερ, και θέλω να μοιραστώ μαζί σας το πάθος μου για την ζαχαροπλαστική και τον κόσμο του αθλητισμού. Ως αθλήτρια του crossfit, έψαχνα για ένα νόστιμο σνακ που θα μου έδινε ενέργεια κατά τη διάρκεια των προπονήσεών μου, αλλά δεν κατάφερα να βρω ένα προϊόν που να πληροί τις προσδοκίες μου. Ως επαγγελματίας ζαχαροπλάστης, άρχισα να φτιάχνω τις δικές μου ενεργειακές μπάρες και...
Η TAMAIN EMBALLAGES κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα από ταψιά και δοχεία ανθεκτικά σε λιπαρές ουσίες ή αδιάβροχα για τη βιομηχανία τροφίμων. Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή ταψιών από πτυχωμένο χαρτί τροφίμων που σχεδιάζονται κατά παραγγελία ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των βιομηχανιών τροφίμων στους παρακάτω τομείς: Μπισκοτοποιία, Αρτοποιία, Ζαχαροπλαστική, Σοκολατοποιία, Έτοιμα...
Η εταιρεία HENGEL INDUSTRIE είναι εξειδικευμένη και αναγνωρισμένη ως σχεδιαστής και κατασκευαστής εξοπλισμού κατάψυξης, γρήγορης ψύξης, συντήρησης και ελεγχόμενης ζύμωσης για την αρτοποιία και ζαχαροπλαστική εδώ και πάνω από τριάντα χρόνια. Η HENGEL INDUSTRIE έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του τομέα της. Από την ίδρυσή της, η Hengel δεν έχει σταματήσει να εξειδικεύεται και να καινοτομεί, τηρώντας...
ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ QUEILLE είναι εξειδικευμένα στη σχεδίαση, την κατασκευή και την εγκατάσταση υλικών από ανοξείδωτο χάλυβα για τις βιομηχανίες του αγροδιατροφικού τομέα. Προσφέρουμε προσαρμοσμένες σειρές μηχανημάτων, εξοπλισμού και υπηρεσιών για την επεξεργασία κρεατικών προϊόντων, ψαριών και ολόκληρης της αλυσίδας αγροδιατροφής (συντηρημένα τρόφιμα, ζαχαροπλαστική...). Έτσι, κατασκευάζουμε...
Η DYNAPLAST είναι μια εταιρεία με έδρα το Σεν-Φλορέν και ανήκει στον Όμιλο Guillin. Ειδικεύεται σε πλαστικές συσκευασίες για τη βιομηχανία τροφίμων: συσκευασίες από πολυεθυλένιο τερεφθαλικό (PET), συσκευασίες από πολυπροπυλένιο (PP), συσκευασίες από πολυστυρένιο (PS) και επεκτεινόμενο πολυστυρένιο, θερμοσυγκολλητές πλαστικές συσκευασίες. Παράγει διάφορους τύπους συσκευασιών για ζαχαροπλαστική...
Η σχολή του Stéphane Glacier για ζαχαροπλαστική και γλυκίσματα απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες του κλάδου. Ο Stéphane Glacier προσφέρει στους επαγγελματίες προγράμματα επιμόρφωσης στη ζαχαροπλαστική, τη ζαχαρωτή και τη σοκολατοποιία σύμφωνα με ένα ετήσιο πρόγραμμα. Προσφέρουμε περίπου σαράντα σεμινάρια που διεξάγονται από τον Stéphane Glacier, τον σεφ ζαχαροπλαστικής Jérôme Le Teuff...
... φρούτα και τα λαχανικά σας, κρέας, ψάρι, τυρί, κρασί, ζαχαροπλαστική, brunch, κασέρ, halal και βιολογικά προϊόντα… Υπάρχουν επιλογές για όλα τα budgets και όλες τις επιθυμίες. Μπορείτε ακόμα να παραγγείλετε προϊόντα Monoprix και Naturalia. Παράδοση στο σπίτι σας από 2,90€. Το epicery είναι επίσης η πρώτη ιστοσελίδα ιδιωτικών πωλήσεων 100% τροφίμων, που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μεγάλες μάρκες τροφίμων σε εξαιρετικές τιμές! Παράδοση διαθέσιμη σε όλη τη Γαλλία.
... είναι επίσης ο μόνος τρέχων κατασκευαστής φρέσκου AQUAFABA στη Γαλλία, ενός φυτικού υποκατάστατου του ασπραδιού αυγού που είναι κατάλληλο για μαγειρική, μπαρ ή ζαχαροπλαστική. Ως εγκεκριμένοι αποθηκευτές, είμαστε απόλυτα εξουσιοδοτημένοι να αναπτύξουμε γραμμές αλκοολούχων ή μη προϊόντων σύμφωνα με την εικόνα σας.
...του οποίου η κύρια δραστηριότητα είναι η παραγωγή και εμπορία χυμών φρούτων συσκευασμένων για Μάρκες Διανομέων και για τη δική του Μάρκα, Fruits délice.
Η Fruits délice προσφέρει επίσης πουρέδες φρούτων. Ένα σημαντικό συμπλήρωμα γκάμας βοηθημάτων για ζαχαροπλαστική για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της Noix Gaillarde.
Η μητρική εταιρεία είναι εξειδικευμένη στην προμήθεια φρούτων σε όλες τους τις μορφές. Φέρνει στην LNG διεθνή εμπειρία λόγω των εγκαταστάσεών της στο εξωτερικό, γενικές γνώσεις για την αγορά του αγροδιατροφικού τομέα και γνώσεις για τις τοπικές αγορές και τα εδάφη.
Η HABIAGUE είναι ένα κατάστημα που προσφέρει επαγγελματικά εργαλεία κουζίνας, είδη κουζίνας και αξεσουάρ, ζαχαροπλαστική, μικρές ηλεκτρικές συσκευές και μαχαιροπίρουνα στην Τουλούζη από το 1864.
Το κατάστημα HABIAGUE για εργαλεία κουζίνας, αξεσουάρ κουζίνας και εξοπλισμό σας προσφέρει επίσης μια διαδικτυακή πλατφόρμα.
Η ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΘΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΜΟΔΑΣ ΣΤΗ HABIAGUE! ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΓΕΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΖΗ.