... θερμαντικών δακτυλίων (η θερμοκρασία έγχυσης είναι μεταβλητή ανάλογα με τα υλικά που μετατρέπονται).
Το υλικό που είναι πλέον εύπλαστο ωθείται προς το ακροφύσιο και στη συνέχεια εγχύεται στο καλούπι χάρη στον κυλινδρικό μηχανισμό έγχυσης.
Η πίεση έγχυσης μπορεί να φτάσει τα 2.500 bar. Το υλικό κατανέμεται ομοιόμορφα στην κοιλότητα του εργαλείου για να πάρει την τελική του μορφή.
...ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Μονοσυστατικό μαστίχης-κόλλας με βάση συνθετικές ρητίνες, χωρίς διαλύτες, εξελιγμένες που στεγνώνουν με την επαφή με τον αέρα.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
• Πυκνότητα: 1,57 g/m²
• Ανοιχτός χρόνος: 12-20 λεπτά
• Χρόνος πήξης: 24 ώρες ανάλογα με τις συνθήκες εφαρμογής
• Θερμοκρασία εφαρμογής: +5°C έως +35°C
• Τελική αντοχή: 60 kg/cm²
ΕΓΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
Συνιστάται για...
...Στην πολυδιάστατη προσέγγισή της, η GEFICCA ξεχωρίζει επίσης για την ικανότητά της να κατασκευάζει εξωθημένα και τελειωμένα κομμάτια.
Αυτή η διαδικασία μορφοποίησης των ελαστομερών περιλαμβάνει την συνεχή ώθηση του ρευστοποιημένου υλικού μέσω μιας μήτρας που έχει την διατομή του κομματιού που θέλουμε να αποκτήσουμε. Το προφίλ στη συνέχεια βουλκανίζεται διαλείπουσα σε αυτόκλειστο πριν την τελική επεξεργασία με βουλκανισμό σε υψηλή θερμοκρασία.
• Εξωθητές διαμέτρου από 30 έως 150 mm
• Αυτόκλειστοι
• Πρέσες τελειώματος...
...) Ταινία στήριξης T = 0,3 mm
4) Κολλητική ταινία K = 0,1 mm
5) Απαιτούμενο μήκος ταινίας = διαδρομή μέτρησης + L + 2 x B
6) Διαδρομή μέτρησης
Αναφορά: 21725
Μαγνητική ταινία: ταινία από μαγνητισμένο πλαστικό
Ταινία στήριξης: χάλυβας
Ταινία μάσκας: ανοξείδωτο
Θερμοκρασία περιβάλλοντος: -20…70 °C
Θερμοκρασία αποθήκευσης: -40…70 °C...
...Επικάλυψη με φωσφορικό συνδετικό χωρίς γραφίτη
Σχεδιασμένο για να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες. Χρησιμοποιείται με μη πολύτιμα οδοντιατρικά κράματα.
Πλεονεκτήματα
• Χωρίς γραφίτη
• Μέθοδος γρήγορης τοποθέτησης
• Διαστολή έως 3 %
• Για όλα τα κράματα, συμπεριλαμβανομένου του Co-Cr
• Τεχνική με ή χωρίς κύλινδρο
• Υψηλή ακρίβεια
• Λείο επιφάνεια
• Εύκολη απομάκρυνση
• Οικονομικό
• Ανθεκτικό
Πώς να το χρησιμοποιήσετε;
Χρησιμοποιείται κατά επιλογή με τη μέθοδο τοποθέτησης σε τελικήθερμοκρασία ή σταδιακά. Με ιδιαίτερη προσοχή στην τεχνική χωρίς κύλινδρο.
Λίστα
μη διαθέσιμο στη Γαλλία...
... μηχανές έγχυσης μας ασκούν υψηλή πίεση για να επιτρέψουν στο πλαστικό να κατανεμηθεί ομοιόμορφα στο καλούπι, δίνοντάς του έτσι την τελική του μορφή. Σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα, το κομμάτι ψύχεται και στερεοποιείται, έτοιμο να εκτοξευθεί σε ένα δοχείο συλλογής.
Η ενσωμάτωση ενός αυτοματοποιημένου συστήματος στη διαδικασία έγχυσης πλαστικού μας επιτρέπει να ελαχιστοποιούμε τα κόστη.
- Βάρος: Έως 400 γρ
- Υφή: Οποιαδήποτε υφή κατόπιν αιτήματος
- Σύνθεση: Πολυεστέρας, Πολυαμίδιο, Πολυπροπυλένιο....
...Η VAPBIO 3000 παρέχει ξηρό ατμό υπό 8 bar και σε υψηλή θερμοκρασία (175°C), που θα σας επιτρέψει να καθαρίσετε, να απολιπάνετε και να απολυμάνετε τις επιφάνειες πριν από την τελική και παραμένουσα απολύμανση. Αυτή η επαγγελματική και ημι-βιομηχανική μηχανή ατμού ψεκάζει και απολυμαίνει για βέλτιστο καθαρισμό. Ανθεκτική, συμπαγής και πολύ εύκολη στη χρήση, σύντομα δεν θα μπορείτε να την...
... πυκνωτής. Θερμοκρασία περιβάλλοντος έως + 40°C.
Σε απόθεμα: 2 προϊόντα
Θερμοκρασία υγρού από: 0°C έως + 35°C.
Μέγιστη επιτρεπόμενη τελική πίεση στο σώμα της αντλίας: 8 bars.
Μέγιστο ύψος αναρρόφησης: 9 μέτρα.
... μπορεί να σερβιριστεί από το απεριτίφ μέχρι το επιδόρπιο χωρίς κανένα πρόβλημα!
Χωρητικότητα: 75cl
Τύπος: Αφρώδες κρασί
Ποικιλία: 100% Chardonnay
AOC: Crémant de Loire
Φύλαξη: Να καταναλωθεί άμεσα και να διατηρηθεί μέχρι το 2028
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 8-10°C...
... τανίνες, ενώ παράλληλα διατηρούν τη φρεσκάδα των αρωμάτων και των μπαχαρικών.\nΤα κρασιά στη συνέχεια ωριμάζουν ξεχωριστά σε δεξαμενές για αρκετούς μήνες, με μια διακριτική τελική επεξεργασία ξύλου που πραγματοποιείται πριν από την εμφιάλωση.\n\nDÉGUSTATION\nΣκούρο χρώμα με βιολετί ανταύγειες.\nΈνας Cabernet Sauvignon με αρώματα μέντας, κόκκινων φρούτων, ώριμου πιπεριού, καπνιστές νότες και ελαφρώς ψημένες. Σώμα σάρκινο, απολαυστικό, καλά δομημένο, με πολλά φρούτα.\nΑυτό το κρασί θα συνοδεύσει τα κόκκινα κρέατά σας, πίτσα. Αυτό το κρασί είναι ιδανικά σερβιρισμένο μεταξύ 14°C και 16°C."}...
...που προέρχονται από αμπέλια ηλικίας 35 έως 40 ετών. Είναι μια κουβέ 100% Malbec, οι ζυμώσεις είναι μακρές, διαρκούν 3 έως 4 εβδομάδες με μια τελική ζύμωση σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και η ωρίμανση γίνεται αποκλειστικά σε καινούργια βαρέλια από δρυ για τουλάχιστον 18 μήνες.
Τέλος, το CHÂTEAU LE BREZEGUET παράγει επίσης ένα κρασί από τα πιο νεαρά αμπέλια, το CHEMIN DE COMPOSTELLE. Οι ποικιλίες που...