... πρωταρχικής σημασίας. Με αυτή την προοπτική, όλες οι συνταγές μας είναι διαμορφωμένες: για να προτείνουμε ένα προϊόν με ισορροπημένο προφίλ που να πληροί όλες τις τεχνικές απαιτήσεις που επιβάλλονται από τη τελική χρήση της λιπαρής ουσίας...
Η μείωση του αλατιού
Διότι εκτιμούμε ότι η ποιότητα των προϊόντων μας περνά επίσης από τη μετρημένη χρήση όλων των συστατικών μας, η Aigremont n.v. έχει, ήδη από το 2009, σταδιακά αφαιρέσει το αλάτι από τις αναφορές της στις οποίες δεν είναι επιτακτική τεχνική προσθήκη...
... μεταφέρονται σε ειδικό εξοπλισμό που αφαιρεί εντελώς τον υπόλοιπο διαλύτη διατηρώντας την ποιότητα του γεύματος: τον απολιπαντή. Αυτή η συσκευή συνήθως συνδυάζεται με επιπλέον τμήματα για ξήρανση και ψύξη του γεύματος στις απαιτούμενες παραμέτρους αποθήκευσης και αγοράς.
Απόσταξη μισκέλλας
Ο διαλύτης που περιέχεται στη μισκέλλα αφαιρείται εντελώς υπό κενό και βέλτιστη θερμοκρασία για τη διατήρηση...
...Η ανυψωτική "Templier" αρθρωτή VERLINDE εξασφαλίζει τη μεταφορά φορτίων από 50 έως 1.000 kg με ευκολία και πολύ μικρό όγκο σε σχεδόν κυκλική επιφάνεια.
Πρακτικά όλες οι ζώνες εργασίας είναι προσβάσιμες από τον γερανό στο άκρο του βραχίονα (ο αρθρωτός βραχίονας επιτρέπει την παράκαμψη εμποδίων).
Σχεδίαση σύμφωνα με τις προδιαγραφές DIN 15018, πλήρως από χάλυβα.
Θερμοκρασία λειτουργίας από -10° έως +40° C.
Ηλεκτρικός εξοπλισμός IP54.
Παρουσίαση: σκελετός με γυαλιστερή επιφάνεια, βασική βαφή και γυαλιστερή τελική βαφή κίτρινη.
... που παρέχονται από τους πελάτες μας.
Οι ανόργανες χρωστικές που χρησιμοποιούνται για την εκτύπωση, καθώς και το ψήσιμο σε υψηλή θερμοκρασία, εξασφαλίζουν μακροχρόνια διάρκεια και μεγάλη αντοχή στα σχέδια.
Ακολουθούν μερικές δημιουργίες: www.flickr.com/photos/marcelpolceram/
Εμείς αναλαμβάνουμε από τον γραφικό σχεδιασμό μέχρι την τελική υλοποίηση; ελέγχοντας όλα τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την τήρηση της ποιότητας και των προθεσμιών.