...Ο πιπέρι Espelette A.O.P. είναι ένα κόκκινο πιπέρι με φρουτώδεις νότες και μια ελαφριά αλλά καθαρή πικάντικη γεύση, που είναι χαρακτηριστική της γαλλικής κουζίνας και πιο συγκεκριμένα της βασκικής κουζίνας.
Προερχόμενο από την πόλη Espelette στο νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας, αυτό το αλάτι με πιπέρι θα αντικαταστήσει εύκολα το καρύκευμα πιπέρι/αλάτι στις παρασκευές σας, προσθέτοντας μια φρουτώδη...
...Ένα αλάτι που αντικατοπτρίζει το καλύτερο των ακαρνικών terroirs. Ο συνδυασμός fleur de sel που συλλέγεται με το χέρι από την Île de Ré και του βιολογικού AOP Espelette πιπεριού. Όλα σε γυάλινο βάζο με φελλό, για μια λύση μηδενικών αποβλήτων...
... χρησιμοποιείται σχεδόν σε όλους τους τύπους κουζίνας. Το συριακό κύμινο είναι ένα από τα πιο εκτιμημένα για τη μοναδική του γεύση. Η φρέσκια γεύση του είναι ιδανική με σουβλάκια, μεζέδες, ταζίν, κουσκούς ή πιάτα με πατάτες. Στο Μαρόκο, το καβουρδισμένο αλεσμένο κύμινο είναι ένα από τα βασικά καρυκεύματα στα τραπέζια και χρησιμοποιείται όπως το αλάτικαι το πιπέρι.
Αναφορά:ART0019...
...Σύνθεση: χοντρό αλάτι από το νησί της Ρε, 5 μπαχαρικά (λευκό πιπέρι, μαύρο πιπέρι, πιπέρι Τζαμάικας, ροζ μπαχάρι, πράσινο πιπέρι)
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από σέλινο, σόγια, ξηρούς καρπούς, γλουτένη, γάλα, μουστάρδα, σουσάμι και θειώδη.
...Το αλάτι με πιπέρι Peri Peri είναι η τελευταία μας αγαπημένη: ένα ροζ αλάτι του Χιμάλαϊου εμπλουτισμένο με πιπέρι Peri Peri. Είναι πικάντικο αλλά και φρουτώδες, ιδανικό για τους λάτρεις των πιπεριών.
... αλυκές υπό την επίδραση του ήλιου και του ανέμου. Το χοντρό αλάτικαι η ανθοφορία του αλατιού του Καμποτ σχηματίζονται στο ίδιο νερό και στα ίδια αυλάκια. Αφού συλλεχθεί η ανθοφορία του αλατιού, λεπτή και ευαίσθητη, οι αλατιέρηδες συλλέγουν τους μεγάλους κρυστάλλους που έχουν πέσει στον πάτο των αυλακιών, γεγονός που του δίνει αυτό το γκρίζο χρώμα.
Παραδοσιακά υποτιμημένη, η εκμετάλλευση του...
...Μαύρο πιπέρι, πράσινο, λευκό, ροζ μούρα, κόλιανδρος, θυμάρι, δεντρολίβανο, θαλασσινό αλάτι, όλα ενισχυμένα με γλυκιά πάπρικα ή πιπέρι καγιέν. Αυτή η λεπτή συμμαχία θα προσθέσει γεύση τόσο στα μπάρμπεκιου σας, στις πέτρες ψησίματος, στα ψητά, όσο και στους ζωμούς σας, στα λαχανικά σας ή ακόμα και στην εξωτική σας κουζίνα.
...Δοχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιέχουν μια ποικιλία από καρυκεύματα σας όπως πιπέρι, αλάτι, μπαχαρικά, βότανα. Χάρη στο καπάκι του, τα καρυκεύματά σας θα είναι προστατευμένα από την υγρασία και τη σκόνη.
Με αυτά τα δοχεία θα προσθέσετε μια κομψή και εκλεπτυσμένη πινελιά στην κουζίνα σας.
Βάρος: 1.000 γρ
Διαστάσεις: 29 × 20 × 20 εκ
Χρώμα: Λευκό, Πράσινο, Μαύρο, 3 Χρώματα
Βάση από ξύλο: Μ 29εκ x Π 10,5εκ
Δοχείο: 9εκ x 8,7εκ...
...Γαλλικές φακές, confit πάπιας, μηρός προέλευσης Γαλλίας, λουκάνικο χοίρου προέλευσης Γαλλίας, confit χοίρου προέλευσης Γαλλίας, δέρματα, μαγειρεμένο ζωμό, σκόρδο, ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, μπαχαρικά.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ:
Αποφάσισα να μαγειρέψω τις φακές σαν ένα Κασουλέ.
Απλά τις ζεσταίνω σε ένα πήλινο σκεύος, στον φούρνο όπου προσθέτω ½ ποτήρι νερό.
Τις απολαμβάνω με ένα Minervois και μια ελαφρώς σκόρδιστη πράσινη σαλάτα.
Καταναλώνονται την 1η Ιανουαρίου, οι φακές μας φέρνουν χρήματα όλη τη χρονιά, λέει ο θρύλος.
Καταναλώνονται στην αρχή κάθε μήνα, μας φέρνουν σίδηρο.
... σπόρους, βλαστάρια ή μπαχαρικά.
Τοποθετήστε το βάζο στο ψυγείο για μία ώρα πριν την κατανάλωση.
Μετά το άνοιγμα, διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 5 ημερών.
Ενέργεια: 677 kJ (163 kcal)
Λίπη: 13,3g
Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 3,8g
Υδατάνθρακες: 6,6g
Εκ των οποίων σάκχαρα: 4,5g
Πρωτεΐνες: 3,2g
Αλάτι: 1g...
... παλαιότερων στον κόσμο. Το ομότιτλο κρασί 'The Old Garden' είναι μια σπάνια και εξαιρετική cuvée, που χαρακτηρίζεται από μια μεταξένια υφή και μια πολύπλοκη αρωματική παλέτα, με νότες από μαύρη κερασιά, γαρίφαλο, πιπέρικαι γλυκόριζα. Στο στόμα, αποκαλύπτει λεπτές γεύσεις πορτοκαλιού, σοκολάτας και ξυλώδεις μπαχαρικά.
'The Old Garden' προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία και ταιριάζει τέλεια με αρνί ψητό με δεντρολίβανο, ριζότο με άγρια μανιτάρια ή μαύρη σοκολάτα με θαλασσινό αλάτι.
...Συντηρητικά Guintrand
Αυτά τα συντηρητικά παρασκευάζονται από μικρό σιτάρι του Μοντ Βεντού, πλυμένο, μουσκεμένο και στη συνέχεια μαγειρεμένο με τον πιο φυσικό τρόπο, με νερό. Συνοδεύεται από σάλτσα με βάση την ντομάτα της Προβηγκίας.
Συστατικά: μικρό σιτάρι (44%), σάλτσα ντομάτας (ντομάτες, κρεμμύδια, ηλιέλαιο, ζάχαρη, τροποποιημένος άμυλος καλαμποκιού, αλάτι, αρωματικά καιμπαχαρικά), ελαιόλαδο, κρεμμύδια, σκόρδο, αλάτι, συμπυκνωμένος χυμός λεμονιού, πιπέρι.
...Προϊόν υψηλής ποιότητας για απεριτίφ, φτιαγμένο με πιπέρι Espelette και άλλα μπαχαρικά.
Στο θέμα του υψηλής ποιότητας απεριτίφ, προτείνουμε την πάστα χοιρινού με μαύρη σκόρδο. Η συνταγή αντικατοπτρίζει μεγάλη τεχνογνωσία και συνδυάζει υπο subtly τις αρωματικές νότες της μαύρης σκόρδου, του πιπεριού Espelette και του πιπεριού.
Παραγγείλετε online, παράδοση εντός 48 ωρών.
Συστατικά: άπαχο χοιρινό...
ΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ. Κατασκευή και εμπορία μύλων για πιπέρι, αλάτι, μπαχαρικά, βότανα, μοσχοκάρυδο, χειροκίνητους ή ηλεκτρικούς. Η PEUGEOT είναι ηγέτης στην αγορά της και αποτελεί αναφορά για τους μεγάλους σεφ σε όλο τον κόσμο.
ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΡΙΟΥ.
Κατασκευή και εμπορία χειροπρίονων.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ.
Η Peugeot, βασικός παίκτης στην κατασκευή μύλων τραπεζιού και αξεσουάρ αφιερωμένων στη...