...Η βιολογική μουστάρδα με μαύρη σκόρδο θα συνοδεύσει τα κρέατά σας, τα λαχανικά ή τη βινεγκρέτ.
Θα είναι επίσης ιδανική για τις μαρινάδες σας.
Μια μουστάρδα με χαρακτήρα, λεπτή και δυνατή με το όμορφο άρωμα μαύρου σκόρδου.
Θα βρείτε έμπνευση με τις ιδέες συνταγών μας.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Βιολογική γαλλική μουστάρδα (σπόροι βιολογικής μουστάρδας, βιολογικό ξίδι, νερό, αλάτι) 90%
Βιολογικό μαύροσκόρδο από το Gers 10%
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Να διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου και μακριά από το φως.
Κλείστε καλά το βάζο μετά τη χρήση. Αφού ανοιχτεί, διατηρείται στο ψυγείο και χρησιμοποιείται εντός 90 ημερών.
... γεύση, με γεύση καραμελωμένου σκόρδου, και νότες από μανιτάρι, γλυκόριζα, και βαλσάμικο... Προερχόμενο από την Κορέα και ευρέως χρησιμοποιούμενο στην ασιατική κουζίνα, σταδιακά κερδίζει δημοτικότητα στην Ευρώπη. Πρόσφατα έχει αποκτήσει δημοτικότητα, αφενός χάρη στη γεύση του, αφετέρου χάρη στις πολλές του ιδιότητες.
ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ
Το μαύροσκόρδο θεωρείται «αλικεμικό». Είναι πλούσιο σε...
...Η Tapen'Ail είναι μια ταπεναδέλα με βάση τις μαύρες ελιές και το μαύροσκόρδο. Το μαύροσκόρδο προσφέρει τη καραμελωμένη γεύση του για να συνδυαστεί με τις μαύρες ελιές Νυόν και να σας μεταφέρει με αυτή την πολύ απαλή και γευστική ταπεναδέλα. Ιδανική για ένα ασυνήθιστο απεριτίφ.
Το μαύροσκόρδο μας παρασκευάζεται από βιολογικό λευκό σκόρδο IGP της Δρομέ.
Σας προσφέρουμε διάφορες συσκευασίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας:
- Γυάλινο βάζο 100g Tapen'ail
- Γυάλινο βάζο 50g Tapen'ail
Διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από την υγρασία και το φως. Να καταναλώνεται γρήγορα μετά το άνοιγμα.
...Τα βάζα με σκελίδες επιτρέπουν γρήγορη χρήση στην κουζίνα. Χρησιμοποιούμενο ως καρύκευμα, το μαύροσκόρδο μπορεί να εμπλουτίσει κάθε είδους παρασκευή.
Κομμένες σε λεπτές φέτες, οι σκελίδες θα προσθέσουν αντίθεση χρώματος, υφής και γεύσης για να διακοσμήσουν ένα πιάτο.
Μπορούν επίσης να καταναλωθούν ολόκληρες, κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας με μαύροσκόρδο.
...Διαθέσιμο σε βάζα των 30 ή 60g
Το μαύροσκόρδο μας προέρχεται από την επεξεργασία σκόρδου ροζ Λωτρεκ, μια διαδικασία που χρησιμοποιείται εδώ και αρκετούς αιώνες στην Ασία. Για αυτό, οι κεφαλές φρέσκου σκόρδου τοποθετούνται σε κλειστό δοχείο, για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, σε θερμοκρασία μεταξύ 60 και 70° σε υγρή ατμόσφαιρα, και στη συνέχεια ωριμάζουν με ελεύθερο σκόρδο.
Ήπιο και λιώνει στο στόμα...
...ΤΕΡΡΙΝΑ ΔΑΣΙΚΗΣ ΒΛΑΧΑΣ. 100γρ Όχι, όχι και όχι! Σας το εγγυόμαστε, δεν υπάρχει κρέας σε αυτό το όμορφο βάζο, μόνο καλά φυτικά συστατικά και ένα μείγμα μανιταριών με λεπτή ένταση. Κλείστε τα μάτια, είστε στη μέση του δάσους.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: λάδι καρύδας (35%), νερό, πρωτεΐνες σόγιας, βιολογική μαγιά μπύρας, μανιτάρια, μουστάρδα, λάδι κανόλα, αλάτι, άγαρ άγαρ, βιολογικό αλεύρι chia, βιολογικό tamari, μαύρο πιπέρι, ξίδι xeres, μπαχαρικά, σκόρδο, συμπυκνωμένη ντομάτα, μισό κριθαριού, κρεμμύδια.
...Μαύροσκόρδο/εκχύλισμα ελιάς
1- Διατήρηση επιπέδων χοληστερόλης
2- Καρδιακή λειτουργία
Το CholéCardyl® είναι μια καινοτόμος φυσική φόρμουλα που συνδυάζει συγκεκριμένα φυτικά δραστικά συστατικά (εκχύλισμα μαύρου σκόρδου, εκχύλισμα ελιάς, εκχύλισμα σταφυλιού και μήλου, κόμμι ακακίας, εκχύλισμα ασερόλας), καθώς και συνένζυμο Q10, αμινοξέα και βιταμίνες.
Το μαύροσκόρδο προέρχεται από τη βραδεία...
...15 έως 20% των Γάλλων πάσχουν από λειτουργικές εντερικές διαταραχές* (κόπωση και αργή πέψη, φούσκωμα και κοιλιακοί πόνοι, προβλήματα μεταφοράς,…). *Πηγή SNFGE Société Nationale Française de Gastro entérologie
Συχνά συγκρίνονται με έναν δεύτερο εγκέφαλο, τα έντερα είναι στο επίκεντρο της σωματικής και ψυχικής μας ευημερίας. Το BLACK DÉTOX, μια βιολογική φόρμουλα με βάση το ζυμωμένο μαύροσκόρδο...
... κυμαίνεται από καραμέλα έως γλυκόριζα και ποικίλλει ανάλογα με τον χρόνο αποξήρανσης, θεωρείται μία από τις πέντε βασικές γεύσεις, το ουμάνι. Το μαύροσκόρδο είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές, από ορεκτικά μέχρι επιδόρπια.
Είναι πολύ δημοφιλές στους γκουρμέ και στους σεφ με αστέρια.
...Ο μαύρος πιπέρι σε σκόνη είναι ένα πολύ εκτιμημένο μπαχαρικό με την καυτερή και πικρή γεύση του, γνωρίζει μια ποικιλία χρήσεων στην κουζίνα.
Χρήσεις του μαύρου πιπεριού σε σκόνη στην κουζίνα:
Το προσθέτουμε σχεδόν σε όλα τα τρόφιμα, σε όλες τις συνταγές: σούπες, κρέατα, λαχανικά, βινεγκρέτ, σάλτσες.
Συνδυάζεται πολύ καλά με: αρωματικά αλάτια, τζίντζερ, κάρδαμο, σκόρδο, κύμινο, λεβάντα...