...Περιγραφή :
Η αλεύρισίκαλης T70 είναι ένα αλεύρι που προέρχεται από τον κόκκο σίκαλης, ένα δημητριακό που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην αρτοποιία. Είναι ελαφρώς κοσκινισμένο, γεγονός που του δίνει μια ανοιχτό γκρίζα απόχρωση και μια λεπτή υφή. Το «T70» υποδηλώνει ένα ποσοστό τέφρας που εξασφαλίζει μια καλή ισορροπία μεταξύ λεπτότητας και διατροφικής πλούσιας. Η σίκαλη είναι γνωστή για τη...
...Από πάντα, η ROGER ψήνει τα τοστ και τις μπισκότες της σε ανοιχτό καλούπι. Η ζύμη φουσκώνει ελεύθερα κατά τη διάρκεια του ψησίματος, προσφέροντας έτσι τραγανότητα και ελαφρότητα. Παρασκευασμένα από λεπτό αλεύρι σίτου, αυτά τα τοστ με ελαφριά γεύση βανίλιας και πασπαλισμένα με γλυκά σταφύλια συνοδεύουν όλες τις στιγμές απόλαυσης.
Τοστ με Σταφύλια
Σύνθεση: Αλεύρι σίτου (αλεύρισίκαλης, γλουτένη...
...Με μια ασύγκριτη, παχιά και ελαφρώς σκούρα κρούστα, αυτό το ψωμί έχει μια χαρακτηριστική γεύση χάρη στο μείγμα αλεύρου σίτου (50%) και αλεύρου σίκαλης (50%). Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ψωμί που, με την προσθήκη προζυμιού, αποκτά μια κάπως πικρή και διαφορετική γεύση.
REF:P458A
EAN-13:8436017105308
EAN-14:18436017105305
ΠΡΟΜΑΓΕΙΡΑ (Γ):92 γ
ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΒΑΡΟΣ:80 γ
ΜΗΚΟΣ (CM):16 εκ
ΠΛΑΤΟΣ (CM):6 εκ...
...Σπανάκι*(55%), πατάτα*, Salers* **AOP (γάλα αγελάδας από ωμό γάλα* **, αλάτι, γαλακτοκομικοί και ωριμαντικοί οργανισμοί)(15%), νερό, ηλιέλαιο*, αλάτι, αλεύρι ρυζιού*, σκόρδο*, λευκό πιπέρι*.
*Συστατικά από Βιολογική Γεωργία - Αλλεργιογόνο
Συμβουλές χρήσης
Ιδανικό για άλειμμα σε φέτες ψωμιού σίκαλης ή σε παραδοσιακή μπαγκέτα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στα τοστ σας άλλα συστατικά όπως σπόρους...
...Νονέτες γεμιστές με πορτοκάλι X4 90g
Μικρά ψωμάκια μπαχαρικών γεμιστά με μαρμελάδα πορτοκαλιού, παρουσιασμένα σε πακέτο των 4 σε χρυσό κουτί.
Συστατικά
Μέλι από την περιοχή Κεντρικής Γαλλίας 50%, αλεύρι σίτου και σίκαλης από τη Σολόν, (γλουτένη), νερό, αυγά, βούτυρο, σκόνη ψησίματος (διττανθρακικό νάτριο), αλάτι Γκεράντ, μπαχαρικά (αστροβέντα, κάρδαμο, κανέλα, γαρίφαλο).
Βρείτε όλες μας τις ιδέες...
Στη Royaumeix, καλλιεργούμε δημητριακά – σιτάρι, σίκαλη και σπέλτ – τα οποία μετατρέπουμε σε αλεύρι στο παραδοσιακό μας μύλο με πέτρινη πέτρα. Αυτή η παραγωγή μας επιτρέπει να παρασκευάσουμε διάφορα προϊόντα, ψωμιά φυσικά ή με σπόρους, που πλάθονται στο χέρι και ψήνονται σε ξυλόφουρνο, καθώς και τσουρέκια και αλεύρι. Ειδικότητες: Ψωμιά με αλεύρι σίτου φυσικά ή με σπόρους, ψωμί σπέλτ, ψωμί σίκαλης, χωριάτικα τσουρέκια, ψωμί του τοστ, φουγάσα με σπόρους, αλεύρια, τορτίγιες και κοχύλια σπέλτ;...