... απαραίτητα μέταλλα. Το φαγόπυρο, αν και συχνά αποκαλείται « μαύρο σιτάρι », δεν είναι δημητριακό, αλλά ψευδοδημητριακό, αναγνωρισμένο για τη πλούσια γεύση του, ελαφρώς καρυδένια, και τα διατροφικά του οφέλη.
Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του αλευριού είναι ότι είναι φυσικά χωρίς γλουτένη, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη ή για εκείνους που επιθυμούν να περιορίσουν την κατανάλωση γλουτένης.
Προέλευση: Ουκρανία.
Συσκευασία: σακούλα από χαρτί kraft 1kg, 2kg, 5kg, 10kg, 25kg. Παλετοποίηση: 750-950kg.
...Σήμερα, οι αρετές της κατανάλωσης μικρού σιταριού από την Υψηλή Προβηγκία προκαλούν ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους καταναλωτές που ενδιαφέρονται για την υγεία τους.
Ονομαζόμενο "το χαβιάρι των δημητριακών", το μικρό σιτάριαπό την Υψηλή Προβηγκία χαρακτηρίζεται από τον πλούτο και την ποιότητα των πρωτεϊνών του (περιέχει τα 8 απαραίτητα αμινοξέα για τον οργανισμό).
Η πλούσια και...
...Ο μικρός σιτάρι, επίσης γνωστός ως «ενγκρέιν», είναι γνωστός για την χαμηλή περιεκτικότητά του σε γλουτένη. Περιέχει περισσότερες φυτικές πρωτεΐνες από την πλειονότητα των άλλων δημητριακών. Χάρη στα 8 απαραίτητα αμινοξέα για τον οργανισμό και στους αργούς υδατάνθρακες, ο μικρός σιτάρι είναι μια πραγματική πηγή ενέργειας.
Το ενγκρέιν, η ιδανική εναλλακτική του σιταριού!
Χρήση: ως υποκατάστατο της αλεύρι σίτου για τα γλυκά σας, κρέπες, ζύμες για τάρτες, ή για τις ζύμες ψωμιού σας αναμειγνύοντας εδώ με αλεύρι σίτου για να διευκολύνετε την άνοδο.
...χωρίς πρόσθετα.
- τα δημητριακά και το αλεύρι παράγονται, αποθηκεύονται και επεξεργάζονται στη Γαλλία, στην περιοχή Tarn.
- η λίπανση των καλλιεργειών σίτου δεν γίνεται με λάσπες από βιολογικούς καθαρισμούς.
- οι πηγές νερού των γεωργικών εκμεταλλεύσεων που καλλιεργούν αυτό το σιτάρι είναι προστατευμένες.
- οι φράκτες και οι ανθισμένες ακαλλιέργητες εκτάσεις αναπτύσσονται για να φιλοξενούν κυρίως τα επικονιαστικά έντομα και να τους παρέχουν ένα βιότοπο και τους απαραίτητους πόρους για να ζήσουν και να ευημερήσουν.
REF:PETFAM65
Κατασκευασμένο στη:Γαλλία
Καθαρό Βάρος:1 κιλό...
...Οι φρέσκες μας νουντλς PÏNJA είναι ποιότητας catering με βάση το αλεύρι σίτου: 30%, ΝΕΡΟ, ΑΛΑΤΙ.
Τις απολαμβάνουμε τηγανητές σκέτες, με λαχανικά ή κρέας, καλά καρυκευμένες και συνοδευόμενες από κάθε είδους ζωμό. Γεύση και φρεσκάδα σε κάθε μπουκιά, αυτό το πιάτο είναι η επιτομή της κινέζικης κουζίνας.
Καθαρό βάρος σακουλιού: 200g
Ποσότητα σακουλιών ανά πακέτο: 30 σακουλάκια των 200g
Ποσότητα πακέτων ανά παλέτα FR: 67 πακέτα
Ποσότητα πακέτων ανά παλέτα EXP: 57 πακέτα
Συσκευασίες σύμφωνα με τον τελικό πελάτη: 3kg, 1kg, 0.6kg, 0.4kg...
...Αλεύρι σίτου :
Η Limagrain Ingredients προσφέρει μια γκάμα από αλεύρια σίτου, είτε φυσικά είτε επεξεργασμένα, που προέρχονται από τις καλλιέργειες της Limagrain. Σας προτείνουμε αλεύρια σίτου προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας: αρτοποιία, βρεφικές τροφές, σνακ, έτοιμα γεύματα.
Αλεύρια σίτου για βρεφικές τροφές :
Με αυστηρότητα σε κάθε στιγμή, η Limagrain Céréales Ingrédients είναι σε θέση να...
...Η Φύση είναι μια ζυμαρική φτιαγμένη από μαλακό σιτάρι με αλεύρι T45, το πιο καθαρό αλεύρι. Το σχήμα της, που μοιάζει με κοχύλι, θυμίζει παραδοσιακά ζυμαρικά, ιδανικά για να συγκρατούν κρεμώδεις και νόστιμες σάλτσες.
Καθαρό βάρος: 400g...
...Οι φρυγανισμένες φέτες μπαγκέτας θα ικανοποιήσουν όλες τις γευστικές στιγμές της ημέρας: πρωινά, απεριτίφ, σαλάτες, σνακ... Έχουν γίνει ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Biscotte Roger.
Φρυγανισμένες Φέτες Μπαγκέτας
Σύνθεση: Αλεύρι σίτου (αλεύρι σίκαλης, γλουτένη), ηλιέλαιο, μείγμα δημητριακών (σίκαλη, κριθάρι, καλαμπόκι, βρώμη, σιτάρι, ρύζι, κεχρί), ζάχαρη, εκχύλισμα κριθαριού, μαγιά, αλάτι...
...)], αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη 7%, σιρόπι γλυκόζης. Μπορεί να περιέχει: φουντούκια, ξηρούς καρπούς και αυγά.
Αλλεργιογόνα υπό μεγεθυντικό φακό
Γάλα, σιτάρι, σόγια.
Καλή συντήρηση, δεν είναι δύσκολη
Η Ρεγκιλάι Μαρμελάδα Γάλακτος με άγγιγμα σπεκουλόους διατηρείται 15 μήνες πριν από το άνοιγμα και 1 μήνα μετά το άνοιγμα, σε θερμοκρασία δωματίου. Μην το βάζετε στο ψυγείο μετά το άνοιγμα.
Πλαστικός σωλήνας, καπάκι: να πεταχτεί με τα οικιακά απορρίμματα.
...
Για Σιτάρι
Άλεση Buhler, ειδικό βάρος, υγρασία, πρωτεΐνες, ανίχνευση μυκοτοξινών κ.λπ.
Για Αλεύρι
Αλβεογράφος Chopin, δείκτης πτώσης Hagberg, αλευρογράφος, ποσοστό τέφρας, κατεστραμμένοι άμυλοι κ.λπ.
Υπηρεσίες του Εργαστηρίου Δοκιμών
Έλεγχοι αρτοποιίας (μέθοδοι CNERMA και BIPEA)
Έλεγχος της σταθερότητας και της ποιότητας των προϊόντων.
Κέντρο Εκπαίδευσης: (εγκεκριμένο κέντρο εκπαίδευσης από το Υπουργείο Γαλλικής Οικονομίας, Βιομηχανίας και Απασχόλησης)
Εκπαίδευση στις καλές πρακτικές αρτοποιίας και στη χρήση των προϊόντων MILLBÄKER.
... οικογένεια. Θρεπτικά, βιολογικά και χειροποίητα!
Θα ενθουσιαστείτε με τα ζυμαρικά μας σε σχήμα gemilli! Και για μια υφή τρυφερά τραγανή, επιλέξτε το μαγείρεμα al dente.
Συμβουλές Χρήσης: Βράστε το νερό, γρήγορο μαγείρεμα 3/4 λεπτά που διατηρεί την ποιότητα των θρεπτικών συστατικών, σερβίρετε κρύα ή ζεστά.
Συντήρηση: σε κλειστό δοχείο, σε ξηρό μέρος, μακριά από το φως.
Συστατικά: αλεύριαπό...
...Πλήρης βρώμη 66%, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, ηλιέλαιο, ρύζι, ολικής αλέσεως σιτάρι, αλάτι, σιρόπι ρυζιού, αλεύρι σίτου, σιρόπι κριθαριού.
Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας, φιστικιών ή ξηρών καρπών. Η προέλευση του οφείλεται στον Ελβετό γιατρό Maximilian Bircher-Benner (στην πραγματικότητα, στα ελβετικά γερμανικά αυτό το προϊόν ονομάζεται birchermuesli, από το όνομα του γιατρού και το muesli που...
...Σύνθεση: 70% αλεύρι σίτου τύπου 110 (Ημι-ολικής άλεσης) 30% αλεύρι σίτου ολικής άλεσης τύπου 150 και νερό.
Μαγείρεμα: 4 έως 6 λεπτά το μέγιστο.
Συντήρηση σε ξηρό και δροσερό μέρος, μακριά από την υγρασία.
Αλλεργιογόνο: Γλουτένη
Ζυμαρικά: 500γρ...
...Ο σπόρος του μικρού σιταριού είναι τρυφερός. Μαγειρεύεται όπως το ρύζι και συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες, λαχανικά ή κρέατα. Διακρίνεται για την πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη. Η αλεύριαπό μικρό σιτάρι χρησιμοποιείται στη σύνθεση ψωμιών, γλυκών ή ζυμαρικών.
...Η κρέπα από μαύρο σιτάρι μπορεί να καταναλωθεί κρύα το πρωί ως υποκατάστατο του ψωμιού, αλλά και τυλιγμένη σαν ένα «υγιεινό σάντουιτς» γεμιστή με πράσινη σαλάτα, λαχανικά, τόνο ή μικρά κομμάτια κοτόπουλου.
Παραδοσιακή κρέπα από την περιοχή του Poher, στο Κέντρο του Φινιστέρ
Διάμετρος: περίπου 40 εκ.
Συστατικά: Γάλα, αλεύρι μαύρου σιταριού (55%), αλεύρι σιταριού, αυγά, αλεύρι σόγιας χωρίς ΓΤΟ...
... κύρια συστατικά, που είναι και εξαιρετικές πηγές πρωτεϊνών και εύπεπτων υδατανθράκων που ενισχύουν την ανάπτυξή τους.
Περιέχει τουλάχιστον 10 συστατικά που προάγουν την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος του κουταβιού κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του.
Αλεύρι κοτόπουλου, καλαμπόκι, σιτάρι, ρύζι, λάδι κοτόπουλου, αλεύρι ψαριού, σπόροι λιναριού, πολτός παντζαριού, υδρολυμένο ήπαρ πουλερικών, πολτός κιχωρίου.
... ποιότητα των προϊόντων μας. Το αλεύρι μας είναι απαλλαγμένο από υπολείμματα φυτοφαρμάκων και βαρέων μετάλλων. Οι προμηθευτές μας επιλέγονται συνδυάζοντας ηθική και τεχνική εφικτότητα.
Οι αναφορές μας: Leclerc, Auchan, Carrefour, Intermarché, και θεσμικά όργανα όπως λύκεια, γυμνάσια, εκλεκτά παντοπωλεία, γαστρονομικά εστιατόρια.