...Είμαστε χονδρέμποροι σιμιγδαλιού και προσφέρουμε διάφορους τύπους, συμπεριλαμβανομένου του Allzweckmehl και του Premium-Weizenmehl. Το αλεύρι μας παράγεται από 100 % βιολογικά καλλιεργημένο σιτάρι και είναι ιδανικό για όλες τις τύπους ψησίματος. Εξάγουμε το αλεύρι μας σε σακούλες των 10 kg και 25 kg και εγγυόμαστε υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας για ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορες παραδόσεις.
... είναι έτσι η ξηρή και αλεσμένη σάρκα της καρύδας.
Το αλεύρι καρύδας είναι χωρίς γλουτένη και μια καλή εναλλακτική λύση για το σιτάρι και άλλα δημητριακά. Το αλεύρι καρύδας είναι εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και προσφέρει μια ελαφρώς γλυκιά γεύση…...
...Ο κόσμος των αλεύρων κριθαριού: Αρωματικό κριθάρι – Ψημένο κριθάρι – Αλεύρι κριθαριού – Εκχύλισμα κριθαριού
Η παραγωγή κριθαριού γίνεται με φυσικό τρόπο από βλαστημένα δημητριακά, κυρίως σιτάρι, κριθάρι ή σίκαλη. Χρησιμοποιείται κυρίως ως μέσο ψησίματος, καθώς βελτιώνει τις ιδιότητες της κρούστας και της ψίχας, καθώς και τη γεύση.
Το κριθάρι υπάρχει σε πολύ διαφορετικές παραλλαγές, οι οποίες...
...Το Σούπερ Στρότ είναι ένα ημι-απολιπανθέν χοντρό (σπασμένο) αλεύρι και παρασκευάζεται από πιεσμένους σπόρους ή καρπούς. Το Σούπερ Στρότ είναι vegan και χωρίς γλουτένη. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για μαγείρεμα και ψήσιμο, για να εμπλουτίσεις γλυκά και σάλτσες επιδορπίων, σε smoothies και μούσλι ή ως επικάλυψη.
...Το αλεύρι σίτου SUNGRANO μας αντιπροσωπεύει την υψηλότερη ποιότητα και πληροί όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Συνολικά διατίθενται τέσσερις ποικιλίες, με τις οποίες καλύπτονται πολλές εφαρμογές. Το αλεύρι σίτου SUNGRANO είναι μια υψηλής ποιότητας πηγή φυτικών ινών από βιώσιμη οικολογική παραγωγή.
... αντίστοιχες ιδιότητες προϊόντος και ποσότητες ροής. Αυτές περιλαμβάνουν τροφοδοσία με περιστροφική τροφοδοσία (για μη αβραβίσιμα και θρυμματισμένα προϊόντα), ψυχρούς θρυμματιστές και κοχλίες δοσομέτρησης.
Το ξηρό τελικό προϊόν διαχωρίζεται από τη ροή αέρα με φίλτρα σωλήνα ή κυκλώνες. Για να βελτιωθεί η απόδοση του προϊόντος ή να ελαχιστοποιηθούν οι εκπομπές σκόνης, είναι δυνατές και διπλές λύσεις (π.χ. κυκλώνες με υγρούς διαχωριστές).
Τομείς εφαρμογής:
• Φυσικό και τροποποιημένο άμυλο (σιτάρι, καλαμπόκι, πατάτα, ταπιόκα)
• Αλεύρι
• Χρωστικές
• Άνθρακας
• Στάχτη από καύση...
... συσκευασιών (όπως παράθυρα) στα ζυμαρικά μας και επιλέγουμε ανακυκλωμένες χάρτινες σακούλες με εκτυπωμένες εικόνες προϊόντων.
Αριθμός προϊόντος: 7421
Θερμιδική αξία/Ενέργεια: 1444.45 kJ / 345 kcal
Λίπος: 2 g
Υδατάνθρακες: 67 g
εκ των οποίων ζάχαρη: 3 g
Φυτικές ίνες: 8.2 g
Πρωτεΐνη: 13 g
Αλάτι: 0 g
Βάρος: 250 g
Συστατικά: Αλεύρι σκληρού σίτου ολικής αλέσεως
Αλλεργιογόνα: σιτηρά που περιέχουν γλουτένη
Χρόνος μαγειρέματος: περίπου 8-10 λεπτά
Χώρα προέλευσης: Βοσνία και Ερζεγοβίνη
Μάρκα: Dr. Ana Collection
Κατασκευαστής: AnaVita-Naturkost GmbH...
... DE 3 – 19
Άμυλο Mogul (άμυλο μορφοποίησης)
Άμυλο ρυζιού
Κρυσταλλικό και σκόνη σορβιτόλης
Διάλυμα σορβιτόλης 70% C και NC
Άμυλα, φυσικά, από μπιζέλια, πατάτες, καλαμπόκι, ρύζι, ταπιόκα και σιτάρι – επίσης προ-κολλοειδή και ψυχρής διαλυτότητας.
Άμυλα, τροποποιημένα για όλες τις σημαντικές εφαρμογές με βάση την πατάτα, το καλαμπόκι, το κηρώδες καλαμπόκι
Άμυλα, θερμής και/ή ψυχρής διαλυτότητας
Άμυλο ταπιόκας
Ξηρές γλυκόζες, τιμές DE 20 – 47
Ζωντανό γλουτένη σίτου (γλουτένη)
Άμυλο κηρώδους καλαμποκιού
Σκόνη αμύλου σίτου, υδρόφιλο άμυλο σίτου...
...Είμαστε ο άμεσος προμηθευτής διαφόρων γεωργικών προϊόντων όπως φρέσκες πατάτες, χρυσές πατάτες, κίτρινες πατάτες, σιτάρι και αλεύρι.
Οι φρέσκες πατάτες που εξάγουμε καλλιεργούνται, επιλέγονται, συγκομίζονται και επεξεργάζονται προσεκτικά. Μπορούμε να επεξεργαστούμε τις πατάτες απευθείας από τα ολλανδικά χωράφια ή οι πατάτες αποθηκεύονται για μελλοντική επεξεργασία. Η ποιότητα των πατατών...
... τους γερμανικούς κανονισμούς τροφίμων από ελεγχόμενη καλλιέργεια. Είτε πρόκειται για τις ολικής αλέσεως, vegan ή βιολογικές νουντλς μας, οι φυσικές πρώτες ύλες αποτελούν πάντα τη βάση όλων των προϊόντων νουντλς μας. Το τοπικό σιτάρι ή αλεύρι ολικής αλέσεως, το φρέσκο νερό και τα επιλεγμένα αλάτια ολοκληρώνουν την παραγωγή.
Εκτός από αυτή τη σπουδαία ποικιλία, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην...
... λουλουδιών, αλάτι και λίγο βιολογικό ελαιόλαδο. Το BackNatur Ferment μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα προϊόντα:
- Ψωμί: για όλα τα είδη δημητριακών, ψωμιά απόαλεύρι και σιτάρι
- Μπαγκέτα, Τσιαμπάτα: Ιδανικό για αλεύρια σίτου και σίκαλης, αλλά και ολικής άλεσης
- Ψωμάκια: για όλα τα είδη δημητριακών, ιδανικό για ολικής άλεσης, αλλά και για αλεύρια τύπου
- Λεπτά αρτοσκευάσματα: για όλα τα ελαφριά αρτοσκευάσματα σίτου και σίκαλης
- Κομμένα ψωμάκια...
Φρέσκια ζυμαρικά από την παραγωγή ζυμαρικών από εγχώριες ποικιλίες αρχαίων σιτηρών όπως ο Oberkulmer Rotkorn σιτάρι και ο Emmer ολικής αλέσεως. Στην παραγωγή μας παράγουμε επίσης φρέσκα ζυμαρικά από Kamut, σιτάρι και άλλες ποικιλίες σιτηρών. Είναι σημαντικό για εμάς να αξιοποιούμε την ποικιλία των πρώτων υλών και να εστιάζουμε σε τοπικά προϊόντα και παραγωγούς. Ιδιαίτερα το αλεύρι μας προέρχεται...