Το λάδι κανέλας είναι ένα αιθέριο έλαιο που προέρχεται από τη διαδικασία απόσταξης με ατμό της γκρίζας φλούδας ή των φύλλων του δέντρου κανέλας. Έχει μια πολύ ευχάριστη, έντονη και πικάντικη μυρωδιά. Τα αιθέρια έλαια που περιέχονται στην κανέλα έχουν θετική επίδραση στη λειτουργία του εγκεφάλου, τη μνήμη και τη συγκέντρωση. Ο δινάμωνας έχει καταστροφική επίδραση στα βακτήρια και τους μύκητες, γι' αυτό χρησιμοποιείται ως παράγοντας για ερεθισμούς και δερματικές παθήσεις.
<strong> Χρήση </strong> Το λάδι κανέλας είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε σπιτικές καλλυντικές μάσκες για το δέρμα και τα μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία ως προστατευτικός παράγοντας κατά των τσιμπημάτων κουνουπιών. Ο κινναμωλός χρησιμοποιείται επίσης στην αρωματοθεραπεία και το μπάνιο.
<strong> Σχόλια </strong> Αποθηκεύστε σε δροσερό μέρος. Μην εκθέτετε άμεσα στο ηλιακό φως. Για εξωτερική χρήση.
Προέλευση του λιναρόσπορου: Ο λιναρόσπορος είναι ο σπόρος του λίνου, ο οποίος καλλιεργείται εδώ και πολύ καιρό. Ο λιναρόσπορος καλλιεργείται ως τροφή και φυτική ίνα σε περιοχές με εύκρατο κλίμα. Οι πιο κατάλληλοι τύποι εδάφους για την καλλιέργεια λίνου είναι, εκτός από τα εδάφη πλημμύρας, οι βαθιές αργιλώδεις γαίες με υψηλή περιεκτικότητα σε οργανική ύλη. Ο λιναρός αναπτύσσεται συχνά λίγο πάνω από τη γραμμή του νερού σε βάλτους με κράνμπερι. Ο βαριάς αργίλου δεν είναι κατάλληλος, όπως και οι αμμώδεις ή ξηρές γαίες. Διαδικασία παραγωγής ολόκληρου του λίνου. Ο λιναρός που καλλιεργείται για ολόκληρο λιναρόσπορο ωριμάζει μέχρι οι σπόροι να γίνουν κίτρινοι και να αρχίσουν να ανοίγουν, και στη συνέχεια συγκομίζεται. Για αυτό, κόβονται είτε μόνο οι κεφαλές των φυτών είτε ολόκληρο το φυτό. Μετά τη συγκομιδή, οι σπόροι λιναριού καθαρίζονται και μπορούν να συσκευαστούν. Υγειονομικές ιδιότητες του λιναρόσπορου: Βιταμίνες B1 και B2, Κάλιο, Ψευδάργυρος, Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα.
Από πού προέρχεται η Ταπιόκα;
Η Ταπιόκα είναι ένα άγευστο και πλούσιο σε άμυλο συστατικό που προέρχεται από τη ρίζα του φυτού Μανιόκ (φυτού Κασάβα, φυτού Γιουκά). Είναι ένας θάμνος που μπορεί να φτάσει ύψος από 2 έως 5 μέτρα. Το φυτό προέρχεται αρχικά από τη Νότια Αμερική, αλλά διαδόθηκε σε όλο τον κόσμο από Ευρωπαίους εξερευνητές. Σήμερα, το φυτό καλλιεργείται κυρίως στη Βραζιλία, την Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, το Ζαΐρ και τη Νιγηρία.
Εφαρμογές της Ταπιόκας
Το αλεύρι ταπιόκας χρησιμοποιείται ως συνδετικό υλικό σε τρόφιμα (σε σούπες και σάλτσες), φάρμακα (δισκία) και ζωοτροφές, αλλά είναι επίσης ένα σημαντικό συστατικό του κρουασάν.
Το έλαιο μπεργαμότου είναι ένα αιθέριο έλαιο που προέρχεται από την φλούδα των πορτοκαλιών μπεργαμότου, ενός διασταύρωσης μεταξύ πικρού πορτοκαλιού και λεμονιού. Συνδέεται κυρίως με το τσάι Earl Grey που χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία, κάνοντάς το άρωμα του αέρα όμορφο και ταυτόχρονα απολυμαίνοντάς το, αφήνοντας μια φρέσκια εσπεριδοειδή μυρωδιά στο δωμάτιο. Το έλαιο έχει αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές και ηρεμιστικές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται κυρίως για την ανακούφιση από τις νευρικές εντάσεις, το άγχος, τη φλεγμονή του δέρματος ή του λαιμού. Επιπλέον, έχει αντισηπτικές και αντιϊικές ιδιότητες. Χρήσιμο στη φροντίδα του έρπητα, της φλεγμονής του δέρματος, του λειχήνα, της ακμής και της σμηγματόρροιας. Αναμειγμένο με φυτικό έλαιο, υποστηρίζει την επούλωση πληγών και την αναγέννηση του δέρματος. Συνιστάται κυρίως για λιπαρό δέρμα με τάση προς ατέλειες και ρύπανση. Θα είναι επίσης τέλειο για μασάζ και στην αρωματοθεραπεία.
Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιολογικά στοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στο σώμα: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την αποτελεσματική λειτουργία του νευρικού, κυκλοφορικού, πεπτικού, οστικού συστήματος, προλαμβάνει την υπερδραστηριότητα του αίματος ή τον σχηματισμό πέτρων στα νεφρά, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, ενισχύει την ανοσία του σώματος. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά δύσκολα αφομοιώσιμο. Απορροφάται μόνο από το 15-40% των τροφών, τα δημητριακά, τα προϊόντα δημητριακών, το καστανό ρύζι, τα αποξηραμένα φρούτα, τα φρέσκα πράσινα φυλλώδη λαχανικά και η σοκολάτα είναι μερικές από τις τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο. Για όσους η διατροφή τους δεν είναι πλούσια στα προαναφερθέντα προϊόντα, η συμπλήρωση μπορεί να είναι απαραίτητη. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να αποκτήσετε συμπληρώματα μαγνησίου με τη μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος. Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, αυτή η μέθοδος παρέχει την καλύτερη απορρόφηση.
Μια τσάι για τους λάτρεις της φρεσκάδας στο στόμα. Μια σωστή ισορροπία μεταξύ της μέντας και της γλυκιάς μέντας και της ρίζας γλυκόριζας. Αυτή θα προσφέρει μια απαλή και γλυκιά νότα στην έγχυση.
Αν αναζητάτε τις φρέσκες νότες της μέντας, προτείνουμε χρόνο έγχυσης 7 λεπτών. Αν προτιμάτε τις πικάντικες και έντονες νότες της γλυκόριζας, θα χρειαστεί μια έγχυση 10 λεπτών.
Αναφορά:RECFRAIC100
Ανακαλύψτε το βιολογικό μας τσάι "Χειμωνιάτικος Κήπος", μια φρουτώδη απόλαυση για να απολαύσετε το βράδυ δίπλα στη φωτιά ή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Ένα χειμωνιάτικο τσάι, γλυκό και νόστιμο, ιδανικό για να ολοκληρώσετε ένα εορταστικό γεύμα!
Αναφορά: NOE21008
Αυτό το μαύρο τσάι Yunnan της άνοιξης είναι εξαιρετικό! Σε αυτή την επαρχία του νοτιοδυτικού Κίνας, το τσάι αυτό συλλέγεται την άνοιξη, όταν οι άκρες των μπουμπουκιών είναι χρυσές (γι' αυτό και ονομάζεται Golden Yunnan). Αυτό το εξαιρετικό μαύρο τσάι με ολόκληρα φύλλα είναι εξαιρετικά λεπτό.
Μια όμορφη καφέ απόχρωση χρωματίζει την έγχυση και τα ισχυρά αρώματα μελιού και υποβάθρου αναπτύσσονται εύκολα στο στόμα, αφήνοντας μια όμορφη στρογγυλάδα και μεγάλη διάρκεια.
Αναφορά:RECGOLD100
Το matcha είναι πράσινο τσάι σε σκόνη, των ιδιοτήτων του οποίου είναι γνωστές εδώ και χιλιάδες χρόνια. Τελευταία, αποκτά όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα στην Πολωνία. Αυτό το τσάι θεωρείται το πιο υγιεινό από όλα τα είδη πράσινου τσαγιού. Όπως και το πράσινο τσάι, το matcha προέρχεται από το φυτό Camellia sinensis. Ωστόσο, αναπτύσσεται διαφορετικά και έχει μοναδικό προφίλ θρεπτικών συστατικών. Οι αγρότες καλλιεργούν το matcha καλύπτοντας τα φυτά τσαγιού 20–30 ημέρες πριν από τη συγκομιδή, ώστε να αποφευχθεί η άμεση ηλιακή ακτινοβολία. Αυτό αυξάνει την παραγωγή χλωροφύλλης και αμινοξέων και δίνει στο φυτό πιο σκούρο πράσινο χρώμα. Μετά τη συγκομιδή, οι μίσχοι και οι φλέβες των φύλλων τσαγιού αφαιρούνται και τα φύλλα αλέθονται σε λεπτή σκόνη που είναι γνωστή ως matcha. Το matcha περιέχει θρεπτικά συστατικά από ολόκληρο το φύλλο τσαγιού, με αποτέλεσμα να έχει περισσότερη καφεΐνη και αντιοξειδωτικά από ό,τι συνήθως συναντάται στο πράσινο τσάι. Μελέτες σχετικά με το matcha και τα συστατικά του έχουν ανακαλύψει μια σειρά από οφέλη, δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει στην προστασία του ήπατος, να προάγει την υγεία της καρδιάς και ακόμη και να βοηθήσει στην απώλεια βάρους.
Τεχνικά χαρακτηριστικά :
100 % καθαρό και φυσικό φυτικό έλαιο, παρθένο, πρώτης πίεσης σε κρύο και πιστοποιημένο BIO Cosmos.
Λατινικό όνομα : Rosa rubiginosa L.
Προέλευση : Χιλή
Χρησιμοποιούμενο μέρος : Σπόροι
Μέθοδος εξαγωγής : Πίεση σε κρύο
Να φυλάσσεται μακριά από το φως.
Η Nutadella ιδρύθηκε σε συνεργασία με τη Vivio από την Άνκα Ντζέντιτς. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τις κρέμες σοκολάτας, δεν περιέχει ζάχαρη ή φοινικέλαιο. Οι προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες καθιστούν το προϊόν πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, γεμάτο πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα.
Η κρέμα περιλαμβάνει λίπος καριτέ, φουντούκια, κακάο και ερυθριτόλη ως γλυκαντικό. Το καριτέ (γνωστό και ως βούτυρο καριτέ ή βούτυρο shea) το συνδέουμε με την περιποίηση του σώματος, ωστόσο. Το λάδι καριτέ δίνει στην κρέμα μια παρόμοια κρεμώδη, μεταξένια υφή όπως το φοινικέλαιο, αλλά είναι καλύτερο λόγω της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος που κινδυνεύει από την εξαφάνιση ειδών. Το καριτέ χρησιμοποιείται ως εναλλακτική λύση του βουτύρου από τους βέγκαν και, σε αντίθεση με το βούτυρο αγελάδας, έχει έως και 50% περισσότερα ακόρεστα λιπαρά οξέα. Περιέχουν βιταμίνη Ε, γνωστή ως "βιταμίνη της νεότητας και της γονιμότητας." Περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών B, καλίου, ασβεστίου και φωσφόρου.
Ροζ ή μωβ τσαγιέρα με χρυσά σχέδια. Αυτό το σετ περιλαμβάνει μια κούπα, ένα καπάκι και ένα λεπτό φίλτρο, ιδανικό για μια τέλεια έγχυση των τσαγιών και των τσαγιών βοτάνων σας.
Χωρητικότητα 350ml.
Χρώμα ροζ ή μωβ ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Αναφορά: 19705
Οι θεραπευτικές ιδιότητες των σπόρων λιναριού είναι γνωστές εδώ και πολλούς αιώνες. Οι σπόροι περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες, διαιτητικές ίνες, βιταμίνες B, βιταμίνη E και K, αλουμίνιο και χολίνη, μακρο- και μικροστοιχεία: φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο και σελήνιο. Εκτός από το γεγονός ότι είναι μια εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών, βιταμινών και μετάλλων, επηρεάζει τέλεια την υγεία του πεπτικού συστήματος, καταπραΰνοντας τις ασθένειες που σχετίζονται με έλκη στομάχου, υπεροξέωση, καούρες. Βελτιώνει την εντερική περισταλτική και βοηθά στην απομάκρυνση των επιβλαβών τοξινών από το σώμα. Οι σπόροι λιναριού δείχνουν καταπραϋντική δράση και ενυδατώνουν την βλεννογόνο. Ένα από τα πιο υγιεινά έλαια πιέζεται από τους σπόρους λιναριού. Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 3,7 γρ - 18% υδατανθράκων 29,1 γρ - 11%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 1,5 γρ - 3% πρωτεΐνης 18,5 γρ.
Ο μαύρος κύμινο (Nigella sativa L.) είναι επίσης γνωστός ως μαύρο κύμινο, μαύρο σουσάμι ή μαύρο κύμινο. Πρόκειται για ένα φυτό που ανθίζει για ένα χρόνο με μπλε ή λευκά άνθη. Οι μικροί σπόροι του μαύρου κύμινου είναι μια πληθώρα φυσικών συστατικών που βοηθούν στη φροντίδα του σώματος. Δεν είναι μόνο μια υγιεινή προσθήκη, αλλά και νόστιμη στα πιάτα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μπαχαρικά για πολλά πιάτα, για παράδειγμα ως αντι-αλλεργικό, αντιοξειδωτικό, αντιφλεγμονώδες, αντιβακτηριακό και αντιμυκητιασικό. Το φυτό είναι πλούσιο σε υγιή λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε και βήτα-καροτένιο, καθώς και σε βιταμίνες B, βιοτίνη - για υγιή δέρμα και μαλλιά, καθώς και για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος και πολλών ανόργανων αλάτων - ασβέστιο, σίδηρο, κάλιο, ψευδάργυρο, φώσφορο και μεταξύ 0% υδατάνθρακες 31g - 12%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 20g - 40% ίνες 31g 0g - 0% * RWS - Διατροφική αξία αναφοράς.
Τα κάσιους είναι σπόροι ενός φρούτου δέντρου που ονομάζεται Δυτικός Καρπός ή Δυτικό Κάσιους. Είναι ξαδέλφια του μάνγκο και των φιστικιών και καλλιεργούνται σε πολλές χώρες της τροπικής περιοχής. Η απόκτηση κάσιους είναι περίπλοκη και χρονοβόρα. Τα κάσιους είναι μια πραγματική πηγή μετάλλων - μαγνησίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, μαγγανίου, χαλκού, σιδήρου, σεληνίου, καλίου, ασβεστίου και βιταμινών - K1, E και βιταμινών της ομάδας B. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες της ομάδας B και μαγνήσιο, τα κάσιους έχουν θετική επίδραση, μεταξύ άλλων, στο νευρικό σύστημα. Η υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο σημαίνει ότι τα κάσιους έχουν θετική επίδραση στη διατήρηση σωστής διαχείρισης νερού και ηλεκτρολυτών και προλαμβάνουν την υπερβολική συσσώρευση νερού στο σώμα (χάρη στην οποία μειώνουν το πρήξιμο των ποδιών, των χεριών και του προσώπου, το νερό κυτταρίτιδας κ.λπ.). Η περιεκτικότητα των κάσιους σε βιταμίνη E και ψευδάργυρο είναι σημαντική για όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την κατάσταση του δέρματός τους ή έχουν προβλήματα ακμής - η τακτική κατανάλωση κάσιους μειώνει την λιπαρότητα του δέρματος και έτσι την τάση για...
Ένα μείγμα αποξηραμένων λαχανικών, που περιλαμβάνει: καρότα, παστινάκι, σέλινο, κρεμμύδια και μαϊντανό. Πολύ αρωματικό, χωρίς την προσθήκη αλατιού ή συντηρητικών. Πιάτα με μοναδική γεύση και άρωμα. Είναι μια απαραίτητη προσθήκη σε κάθε κουζίνα. Έτοιμο σε έως 15 λεπτά.
Ο ρύζι γιασεμί είναι μια ποικιλία ρυζιού μακράς διάρκειας, που καλλιεργείται κυρίως στην Ταϊλάνδη και χρησιμοποιείται στην ασιατική κουζίνα. Εκτός από την Ταϊλάνδη, που είναι ο κύριος προμηθευτής της, το ρύζι γιασεμί καλλιεργείται αυτή τη στιγμή στο Καμπότζη, στο νότιο Βιετνάμ και στο Λάος. Μία από τις χαρακτηριστικές του ιδιότητες είναι ένα ελαφρώς αντιληπτό και γλυκό άρωμα που θυμίζει γιασεμί - από εκεί προέρχεται και το όνομά του. Έχει επίσης μια συγκεκριμένη γεύση, πολύ ελαφρώς γλυκιά, που μερικές φορές ονομάζεται μέλι. Το γιασεμί έχει πολλές θρεπτικές αξίες. Πρώτα απ' όλα, είναι μια εξαιρετική πηγή υδατανθράκων και πρωτεϊνών, και ταυτόχρονα έχει λίγα λιπαρά, γι' αυτό συχνά επιλέγεται από άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό ή την απώλεια βάρους. Μπορεί επίσης να καταναλωθεί από εκείνους που έχουν πεπτικά προβλήματα - το ρύζι γιασεμί είναι εύπεπτο και δεν επιβαρύνει το στομάχι, αν και αφήνει μια αίσθηση κορεσμού. Το ρύζι είναι ένα προϊόν χωρίς γλουτένη.
Ο σιρόπι βιολογικής αγαύης είναι ένα φυσικό προϊόν της βιολογικής γεωργίας. Η αγαύη καλλιεργείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, κυρίως στη Νότια και Κεντρική Αμερική. Έχει παχιά και σαρκώδη φύλλα, διατεταγμένα σε ροζέτα, καλυμμένα με αιχμηρές άκρες. Η αγαύη θα πρέπει να είναι μια εναλλακτική λύση για τη λευκή ζάχαρη και το μέλι. Η γεύση της είναι πιο λεπτή από αυτή του μελιού. Το σιρόπι αγαύης είναι σχεδόν 1,5 φορές πιο γλυκό από τη συνηθισμένη ζάχαρη. Η γεύση του σιροπιού αγαύης σκούρου είναι πιο έντονη, με μια νότα καραμέλας, σε σύγκριση με ένα ελαφρύ, λεπτό και πιο ουδέτερο σιρόπι. Ο λαχανικός αγαύης είναι ένα φυσικό γλυκαντικό φυτικής προέλευσης σε ημι-υγρή μορφή. Οι φυτοφάγοι το χρησιμοποιούν πρόθυμα ως αντικατάσταση του μελιού. Έχει χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από το μέλι και έχει ευρεία χρήση στη μαγειρική. & NBSP; <strong> Σύνθεση: </strong> Βιολογικό σιρόπι αγαύης (Agave Salmeana) & NBSP; <strong> Διατροφική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία: 1253KJJ / 296Kcal - 15% RWS * FAC: 0G
Οι σταφίδες είναι γνωστές και χρησιμοποιούνται στη μαγειρική του κόσμου εδώ και αιώνες. Οι αποξηραμένες σταφίδες δεν είναι μόνο νόστιμες, αλλά και υγιεινές. Οι σταφίδες σουλτάν από άλλες ποικιλίες σταφίδας διακρίνονται για την εξαιρετική τους γλυκιά γεύση, η οποία απουσιάζει από την άλλη χαρακτηριστική ομάδα, που είναι οι ξινές ποικιλίες. Με τη βοήθεια του ηλιακού φωτός, στα σταφύλια που ωριμάζουν, η φυσική τους ζάχαρη, η φρουκτόζη, καταβυθίζεται, χάρη στην οποία οι σταφίδες μας χαρίζουν γλυκύτητα και μοναδική γεύση. Οι μονάδες περιέχουν μεγάλες ποσότητες καλίου και φωσφόρου, που έχουν θετική επίδραση στο καρδιοαγγειακό σύστημα. Είναι πλούσια πηγή πολύτιμων βιταμινών: βιταμίνες A, C, E, B, καθώς και μικρο και μακροστοιχείων: κάλιο, ψευδάργυρο, ασβέστιο, σίδηρο και μαγνήσιο. Οι σταφίδες περιέχουν πολύτιμες διαιτητικές ίνες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Περιέχουν επίσης: σίδηρο, χαλκό και βιταμίνες απαραίτητες για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων.
Τι είναι οι κόκκοι κακάο;
Οι κόκκοι κακάο προέρχονται από τον καρπό του κακαόδεντρου. Ο καρπός αναπτύσσεται απευθείας στον κορμό. Οι κόκκοι κακάο καλλιεργούνται σε χώρες γύρω από τον ισημερινό. Το κακάο χρησιμοποιείται για την παραγωγή σοκολάτας. Οι κόκκοι κακάο δεν μπορούν να συγκριθούν με τη σοκολάτα. Οι κόκκοι κακάο έχουν πιο ξηρή γεύση και στην πραγματικότητα είναι μικρά κομμάτια ωμού και καθαρού κακάου.
Είναι οι κόκκοι κακάο υγιεινοί;
Οι κόκκοι κακάο είναι σίγουρα υγιεινοί γιατί δεν έχουν υποστεί επεξεργασία. Οι κόκκοι κακάο είναι πλούσιοι σε αντιοξειδωτικά που συμβάλλουν στην υγιή καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες, λιπαρά, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες, σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, φυτικές ίνες, σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και βιταμίνες C και E, αυτό το προϊόν δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί ως σούπερ τροφή. Οι ωμοί, βιολογικοί κόκκοι κακάο είναι ελεύθεροι από πρόσθετα φυτοφάρμακα, ζάχαρη και λιπαρά. Ο ωμός κακάο περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, μαγνήσιο και χρώμιο.
Πώς χρησιμοποιείς τους κόκκους κακάο;
Οι ωμοί...
Η Vivio, σε συνεργασία με την δημοφιλή προπονήτρια και influencer Anka Dziedzic, δημιούργησε μια εξαιρετική κρέμα μπισκότων - μια λιχουδιά για τους λάτρεις των γλυκών. Η κρέμα βασίζεται σε κρέμα από ξηρούς καρπούς (φιστίκι) και μπισκότα σίτου. Τα φιστίκια που περιέχονται στην κρέμα μπισκότων είναι πλούσια σε πολύτιμες πρωτεΐνες και διαιτητικές ίνες. Επιπλέον, είναι επίσης πηγή υγιών λιπαρών, με τα ακόρεστα λιπαρά οξέα να κυριαρχούν. Αυτά περιλαμβάνουν κυρίως το λινολεϊκό οξύ (ωμέγα-6) και το μονοακόρεστο λιπαρό οξύ (ελαικό οξύ). Τα φιστίκια περιέχουν επίσης άλφα-λινολενικό οξύ από την οικογένεια ωμέγα-3. Τα φιστίκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες μετάλλων, όπως μαγνήσιο, ψευδάργυρο, κάλιο και σίδηρο. Η κρέμα που προστέθηκε βασίζεται σε αλεύρι σίτου και λάδι καρύδας. Το αλεύρι σίτου είναι μια καλή πηγή σύνθετων υδατανθράκων.
Τα οφέλη του οργανικού ελαίου λιναρόσπορου είναι πολλά, συμπεριλαμβανομένων:
- θεραπευτικά, καταπραϋντικά, αναγεννητικά, θρεπτικά: Το έλαιο λιναρόσπορου είναι πολύ πλούσιο σε λιπαρά οξέα. Έτσι, διεισδύει γρήγορα στο δέρμα προσφέροντας ενυδατική και θρεπτική δράση. Ενισχύει το φράγμα του δέρματος και καταπραΰνει το ευαίσθητο ή κατεστραμμένο δέρμα. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη της γήρανσης του δέρματος χάρη στα αναγεννητικά και θεραπευτικά του οφέλη.
- αντιφλεγμονώδες: Το έλαιο λιναρόσπορου είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε ωμέγα-3. Συμμετέχει έτσι στην αναστολή των φλεγμονωδών διαδικασιών στο σώμα. Αυτά τα αντιφλεγμονώδη οφέλη είναι ορατά τόσο σε επίπεδο δέρματος όσο και σε επίπεδο ολόκληρου του οργανισμού σε περίπτωση φλεγμονωδών διαταραχών.
SKU: COS007011LIN
όγκος: 30ml
D-γλυκόζη
Η γλυκόζη είναι μια φυσικά εμφανιζόμενη χημική ένωση. Αυτή η σκόνη γλυκόζης ονομάζεται επίσης D-γλυκόζη. Η D-γλυκόζη ονομάζεται επίσης δεξτρόζη. Η D-γλυκόζη είναι ένα μονοσακχαρίδιο (απλός ζάχαρος), μια υποκατηγορία υδατανθράκων. Είναι μια σημαντική πηγή ενέργειας. Η γλυκόζη παράγεται από τα φυτά και τα περισσότερα άλγη μέσω της φωτοσύνθεσης (μετατροπή του φωτός σε υδατάνθρακες).
Ικανότητα Δεξτρόζης (DE)
Ο αριθμός DE της γλυκόζης λέει κάτι για τη δύναμη σύνδεσης και γλυκύτητας της γλυκόζης και εξαρτάται από το βαθμό στον οποίο εφαρμόζεται η υδρόλυση. Ο άμυλος μετατρέπεται σε γλυκόζη μέσω της υδρόλυσης. Σε μια κλίμακα από 0 - 100, το 0 είναι καθαρός άμυλος και το 100 είναι καθαρή γλυκόζη. Όσο χαμηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο μεγαλύτερη είναι η δύναμη σύνδεσης του προϊόντος. Όσο υψηλότερος είναι ο αριθμός, τόσο μεγαλύτερη είναι η δύναμη γλυκύτητας.
Χρήση
Η γλυκόζη μπορεί να απορροφηθεί άμεσα από το λεπτό έντερο μέσω του αίματος. Όταν κυκλοφορεί στο αίμα, η γλυκόζη απορροφάται σε διάφορους ιστούς. Αυτό παρέχει ενέργεια σε εσάς...
Αναπτύχθηκε για να απολεπίσει, να ενυδατώσει και να θρέψει το σώμα, τα χέρια και τα πόδια. Το προϊόν αφαιρεί τις ακαθαρσίες από την επιφάνεια του δέρματος, λειαίνοντας τις σκληρύνσεις και την τραχύτητα. Περιέχει φυσικά ενεργά συστατικά με εξαιρετικές ιδιότητες, αφήνοντας το δέρμα ενυδατωμένο και με βελούδινη υφή.
Δερματολογικά ελεγμένο, Vegan, Με Βούτυρο Καριτέ, Έλαιο Αργκάν, Βιταμίνη Ε και 100% φυσικά σωματίδια απολέπισης από Αργκάν.
Aqua, Glyceryl Stearate SE, Caprylic/Capric Triglyceride, Argania Spinosa Shell Powder, Glycerin, Stearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Oleate, Cetyl Palmitate, Candelilla cera, Phenoxyethanol, Decylene glycol, Caprylyl glycol, Tocopheryl Acetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Linalool, Coumarin, Limonene, Alpha-Isomethyl ionone.
Σκόρδο (Allium sativum): Το σκόρδο ανήκει στην οικογένεια των προϊόντων σκόρδου, όπως τα κρεμμύδια, το σχοινόπρασο, το πράσο και το βασιλικό. Το σκόρδο σε κόκκους έχει πιο λεπτή υφή από το αποξηραμένο σκόρδο, αλλά είναι πιο χοντρό από τη σκόνη. Οι κόκκοι είναι λευκοκρεμώδεις και έχουν μια ισχυρή, πικάντικη, ελαφρώς γλυκιά μυρωδιά. Το σκόρδο σε κόκκους έχει καυτερή, πικάντικη γεύση.
Το χούμους είναι μια πάστα που στις χώρες προέλευσης παρασκευάζεται με βάση τα πιο κοινά ρεβίθια ή άλλα όσπρια, συχνά με βερίκοκα. Φαίνεται ότι προέρχεται από την Αίγυπτο, ενώ τώρα είναι πιο δημοφιλές στη Μέση Ανατολή και τη βόρεια Αφρική. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι παρασκευής χούμους και πολλές διαφορετικές προσθήκες για αυτή την νόστιμη και υγιεινή πάστα. Χούμους με κολοκύθα και τζίντζερ, παρασκευασμένο με βάση τα ρεβίθια, με προσθήκη κολοκύθας και ψητής καρότου και ταχίνι, χυμό λεμονιού, φρέσκο σκόρδο και αρωματικά μπαχαρικά είναι ένα υγιεινό σνακ και μια νόστιμη προσθήκη σε πιάτα. Είναι εξαιρετικό ως προσθήκη σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα, έχει ευχάριστη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνη, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> Μαγειρεμένα ρεβίθια 43%, κολοκύθα 14%, ψητό καρότο 14%, νερό, πάστα σουσαμιού, χυμός λεμονιού, φρέσκο σκόρδο, θαλασσινό αλάτι, αλεσμένο πιπέρι, κάρυ, πιπέρι, τζίντζερ & nbsp; <strong> διατροφικές αξίες ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 5
Το βιολογικό μας λάδι για μπαρμπέρη έχει πολλά οφέλη, μεταξύ των οποίων:
- επιτρέπει την ενυδάτωση και τη βαθιά θρέψη
- καθιστά τις τρίχες πιο μαλακές και ευχάριστες στην αφή
- το λάδι αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα
- ενυδατώνει το δέρμα του προσώπου
- προάγει την ταχεία ανάπτυξη
- καθιστά την τρίχα πιο ανθεκτική
SKU: BRB012
Βεγγαλικό / Συνιστάται από τη γέννηση
Υποαλλεργικό - Παιδιατρικός Έλεγχος - Εκχύλισμα Βρώμης
Ενυδατική κρέμα για ατοπικές επιδερμίδες γρήγορης απορρόφησης για πρόσωπο και σώμα.
Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα στην επιδερμίδα και απλώστε μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Αν νιώθετε την επιδερμίδα σας πολύ ξηρή, εφαρμόστε την δύο φορές την ημέρα.
Κρατήστε μακριά από παιδιά. Μην καταπίνετε. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως και άφθονα με νερό.
Aqua, Isopropyl myristate, Glycerin, Butyrospermum parkii butter, Cetyl alcohol, Octyldodecanol, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, PEG-40 hydrogenated castor oil, Polysorbate 20, Benzyl alcohol, benzoic acid, sorbic acid, Xanthan gum, Squalane, Dimethicone, Macadamia integrifolia seed oil, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Tocopheryl acetate, Propylene glycol, Avena sativa kernel extract, Potassium sorbate, Sodium hydroxide.
Προσφέρετε στον εαυτό σας την περιποίηση προσώπου που χρειάζεστε. Με μοναδική σύνθεση, η βιολογική μας κρέμα ημέρας έχει σχεδιαστεί ώστε το δέρμα σας να παραμένει ενυδατωμένο, θρεμμένο και ανακουφισμένο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η φόρμουλά μας διαθέτει καταπραϋντικές, αντιερεθιστικές και αναγεννητικές ιδιότητες, προκειμένου να προσφέρει το καλύτερο στο δέρμα σας για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.
SKU: COS00455
Βάρος: 0.2 kg