Το μαύρο ρύζι, μετά το μαγείρεμα, αποκτά μια μωβ απόχρωση, γι' αυτό και ονομάζεται επίσης μωβ. Όπως το καστανό ρύζι δεν σερβίρεται, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Το μαύρο ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από τα άλλα ρύζια, από μισή ώρα έως μία ώρα, και θα είναι πάντα ελαφρώς τραγανό. Χρησιμοποιείται συχνά για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, όπως το επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Το μαύρο ρύζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, προστατεύοντάς μας έτσι από φλεγμονώδεις καταστάσεις και πολλές ασθένειες, ενώ καθυστερεί τη γήρανση των κυττάρων. NBSP; <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 1498KJ / 354Kcal - 18% RWS * ΛΙΠΑΡΑ 3,2 γρ - 5%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,8 γρ - 4% ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 72 γρ - 28%, εκ των οποίων σάκχαρα 0,7 γρ & LT; 1% ΠΡΩΤΕΪΝΗ 7,7 γρ - 15% ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 3,1 γρ & 0,03 γρ & lt; 1% * RWS - Τιμή αναφοράς διατροφής
Η μπαχαρική Jarzynka είναι ένα καθολικό μπαχαρικό για πολλά πιάτα. Βασίζεται σε αποξηραμένα λαχανικά και βότανα και κουρκουμά. Τονίζει τέλεια τη γεύση των πιάτων και τους δίνει ένα ευχάριστο λαχανικό άρωμα. Η Jarzynka δεν περιέχει περιττές χημικές προσθήκες, μαγιά ή ενισχυτικά γεύσης. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> Αλάτι, ζάχαρη, παστινάκι, καρότα, καλαμπόκι, κρεμμύδι, πράσο, λούμπλ, μαϊντανός, κουρκουμάς, κουρκουμάς - φυσική χρωστική & nbsp; <strong> Χρήση: </strong> Το λαχανικό προστίθεται σε σούπες, σάλτσες, στιφάδο, σαλάτες και άλλα πιάτα, δίνοντάς τους ένα ευχάριστο λαχανικό άρωμα και τονίζοντας τη γεύση των παρασκευασμένων πιάτων.
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η γενική ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι να εξαλείφουν τις επιπτώσεις του άγχους και να βοηθούν το σώμα να προσαρμοστεί σε αντίξοες εξωτερικές συνθήκες. Ο Ρέισι μεγαλώνει κυρίως σε νεκρά ή ζωντανά δέντρα και τους κορμούς τους. Οι περισσότεροι βρίσκονται σε φυλλοβόλα δέντρα, όπως βελανιδιές και οξιές. Στο παρελθόν, αυτό το μανιτάρι φύτρωνε μόνο σε φυσικές συνθήκες και ήταν πολύ ακριβό επειδή είναι πολύ σπάνιο. Για αρκετές δεκαετίες, καλλιεργείται εμπορικά, γεγονός που το καθιστά πιο προσιτό. Έχουν διεξαχθεί πολλές μελέτες όπου έχει αποδειχθεί ότι η ικανότητα του Ρέισι ρυθμίζει τη δραστηριότητα του ανοσοποιητικού συστήματος, σκοτώνει καρκινικά κύτταρα ή αντισταθμίζει την ανάπτυξη ασθενειών του πολιτισμού. Ο Ρέισι περιέχει πολλές βιταμίνες και μέταλλα, μεταξύ άλλων. σίδηρο, μαγνήσιο, ασβέστιο, ψευδάργυρο, χαλκό, μαγγάνιο και γερμάνιο.
Ο πράσινος καφές είναι άβολα φασόλια, από τα οποία παράγεται επίσης ο παραδοσιακός καφές καβουρδισμένος. Έχει ένα λεπτό ανοιχτό πράσινο χρώμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά τη συλλογή δεν υποβάλλεται στη διαδικασία καπνίσματος. Στη σύνθεσή του, εκτός από την καφεΐνη που διεγείρει, βρίσκουμε επίσης χλωρογενικό οξύ, το οποίο αποδίδεται στις ιδιότητες επιτάχυνσης της καύσης λίπους. Ο πράσινος καφές είναι επίσης πηγή πολύτιμων πολυφαινολών, σαλικυλικού οξέος, καθώς και πολλών βιταμινών και μετάλλων. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει φολικό οξύ, βιταμίνες B1, B2, B12, καθώς και ασβέστιο, κάλιο, νάτριο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο και ψευδάργυρο. <strong> Ενεργειακή αξία 1588kJ/381kcal - 19% RWS* λίπος 13G - 19% συμπεριλαμβανομένων κορεσμένων λιπαρών οξέων 0.8g - 4% υδατάνθρακες 40g - 15% συμπεριλαμβανομένων σακχάρων 0g - 0% πρωτεΐνη 11g - 22% ίνες 30g - 0g - 0% *RWS - Τιμή αναφοράς τροφίμων <strong> χρήση </strong> του πράσινου καφέ, θυμηθείτε για τη σωστή θερμοκρασία του νερού (η βέλτιστη θερμοκρασία είναι περίπου...
Το προϊόν προέρχεται από χυμό που πιέζεται από ΟΡΓΑΝΙΚΑ μήλα, χωρίς χημικά συντηρητικά, χρυσό-κεχριμπαρένιο χρώμα.
Γεύση και άρωμα χαρακτηριστικά των μήλων, χωρίς ξένες μυρωδιές και οσμές.
Εφαρμογή: για την παραγωγή χυμών και ποτών.
Η Χλωρέλλα είναι ένα γλυκό νερό φύκι πλούσιο σε πολλά θρεπτικά συστατικά. Είναι πιο ακριβή από την σπιρουλίνα λόγω της πιο μακράς και περίπλοκης διαδικασίας παραγωγής της. Στη σύνθεσή της μπορούμε να βρούμε, μεταξύ άλλων, βιταμίνες C, D, E και B. Είναι επίσης μια πολύτιμη πηγή: σιδήρου, ασβεστίου, ψευδαργύρου, φωσφόρου και ιωδίου. Οφείλει το σκούρο πράσινο χρώμα της. Περιέχει περισσότερα από διπλάσια ποσά νουκλεϊκού οξέος και χλωροφύλλης από την σπιρουλίνα, αλλά λιγότερη πρωτεΐνη και λίγο βήτα-καροτένιο. Η Χλωρέλλα είναι η μοναδική πράσινη πηγή ενός θρεπτικού συστατικού που ονομάζεται παράγοντας ανάπτυξης Χλωρέλλας (CGF). Χάρη στο CGF, βελτιώνει τις διαδικασίες ανάπτυξης στα παιδιά, διατηρεί την υγεία σε προχωρημένη ηλικία, θεραπεύει τραυματισμούς, ξεκινά μια αύξηση που είχε σταματήσει λόγω ασθένειας ή εκφυλιστικής κατάστασης. Για την απόλυτα υψηλή περιεκτικότητα σε χλωροφύλλη, συνιστάται η Χλωρέλλα για όλες τις παθήσεις που απαιτούν καθαρισμό, ανανέωση και ανανέωση της δράσης και την αντιφλεγμονώδη χλωροφύλλη που παρέχεται.
Η χλωρέλλα είναι ένα γλυκό νερό φύκι πλούσιο σε πολλούς θρεπτικούς συστατικούς. Είναι πιο ακριβό από τη σπιρουλίνα λόγω της πιο χρονοβόρας και περίπλοκης διαδικασίας παραγωγής του. Στη σύνθεσή της, μπορούμε να βρούμε, μεταξύ άλλων, βιταμίνες C, D, E και B. Είναι επίσης μια πολύτιμη πηγή: σιδήρου, ασβεστίου, ψευδαργύρου, φωσφόρου και ιωδίου. Οφείλει το σκούρο πράσινο χρώμα της στην παρουσία χλωροφύλλης. Η χλωρέλλα, χάρη στην περιεκτικότητα σε βιταμίνη B12 και σίδηρο, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των χορτοφάγων, των vegans, των εγκύων γυναικών και των ενεργών αθλητών. Περιέχει περισσότερα από δύο φορές περισσότερα νουκλεϊκά οξέα και χλωροφύλλη από τη σπιρουλίνα, αλλά λιγότερες πρωτεΐνες και λίγο βήτα-καροτένιο. Η χλωρέλλα είναι η μοναδική πράσινη πηγή ενός θρεπτικού συστατικού που ονομάζεται παράγοντας ανάπτυξης χλωρέλλας (CGF). Χάρη στο CGF, βελτιώνει τις διαδικασίες ανάπτυξης στα παιδιά, διατηρεί την υγεία σε προχωρημένη ηλικία, θεραπεύει τις πληγές και προκαλεί αύξηση όπου έχει κρατηθεί.
Το λάδι αβοκάντο είναι γεμάτο από παρέγχυμα, όχι από πέτρες, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα λίπη. Το κύριο συστατικό του είναι τα λιπαρά οξέα; Πρώτα απ' όλα, τα μονοακόρεστα λίπη και τα πολυακόρεστα οξέα - ωμέγα-3 και ωμέγα-6. Το λάδι αβοκάντο περιέχει πολλές βιταμίνες. Τις βιταμίνες B, C, E, A και K, καθώς και ασβέστιο, κάλιο και φώσφορο. Είναι ιδανικό για τη φροντίδα του δέρματος: ενυδατώνει αποτελεσματικά, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, λειαίνει το δέρμα και συνιστάται για δέρμα με ακμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό του προσώπου. Το λάδι αβοκάντο, χάρη στην περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Λειτουργεί επίσης ως οργανικό και αποτελεσματικό αντηλιακό που προστατεύει το δέρμα από τις επιβλαβείς ακτίνες UV. Λόγω των ενυδατικών του ιδιοτήτων, είναι τέλειο για τη φροντίδα του δέρματος, του σώματος και των μαλλιών.
Οι φιστίκια, επίσης γνωστά ως μανί ή μανί, διακρίνονται για την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη σε σχέση με άλλους ξηρούς καρπούς. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, τα φιστίκια δεν είναι ξηροί καρποί αλλά σπόροι οσπρίων, γεγονός που εξηγεί την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Αυτοί οι ξηροί καρποί προέρχονται από τη Νότια Αμερική, πιθανότατα από τη Βραζιλία. Οι συνδυασμοί γης είναι αρκετά θερμιδοφόροι: 100 γρ περιέχουν σχεδόν 600 θερμίδες. Είναι πλούσιοι σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία έχουν θετική επίδραση στην καρδιά, ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και ρυθμίζουν την πίεση. Τα φιστίκια περιέχουν επίσης πολλή βιταμίνη Ε, η οποία είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, και βιταμίνες B, ειδικά φολικό οξύ και νιασίνη. Περιέχουν επίσης ψευδάργυρο, φώσφορο, μαγνήσιο, σελήνιο, ασβέστιο και σίδηρο. Είναι ένας θησαυρός διαιτητικών ινών και αργινίνης, ενός πολύ σημαντικού αμινοξέος κυρίως για τους αθλητές, καθώς αυξάνει την παροχή αίματος στους μύες και τη δύναμή τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Οι σουλτανίτες σταφίδες που προέρχονται από οικολογικές καλλιέργειες είναι ζουμερές και γλυκές στη γεύση. Πολύ γλυκές, περιέχουν μόνο φυσικά σάκχαρα. Οι σταφίδες, δηλαδή οι αποξηραμένοι σταφίδες, διαθέτουν πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και θρεπτική αξία, γεγονός που τις καθιστά ένα από τα πιο υγιεινά σνακ. Οι σταφίδες βελτιώνουν τη λειτουργία του καρδιοαγγειακού συστήματος, μειώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης και προλαμβάνουν την οστεοπόρωση. Οι σταφίδες περιέχουν επίσης ιώδιο - ένα μέταλλο που επηρεάζει θετικά τη λειτουργία του θυρεοειδούς. Επιπλέον, σε σύγκριση με τους ξηρούς καρπούς, ξεχωρίζουν για την περιεκτικότητά τους σε βόριο - ένα στοιχείο που υποστηρίζει τη λειτουργία των εγκεφαλικών κυττάρων και βελτιώνει τις δυνατότητες συγκέντρωσης. Επίσης - όπως και οι σταφίδες - περιέχουν ρεσβερατρόλη, έναν αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα κύτταρα από βλάβες. Οι σουλτανίτες σταφίδες είναι εξαιρετική πηγή φυτικών ινών, πλούσιες σε βιταμίνες C και E, καθώς και σε ψευδάργυρο, κάλιο και σίδηρο. <strong>Συστατικά:</strong> 99,5% Βιολογικές σουλτανίτες σταφίδες, 0,5% οργανικό ηλιέλαιο <strong>Θρεπτική αξία ανά 100g</strong> ενεργειακή αξία
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η κυρίαρχη ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι η εξάλειψη των επιπτώσεων του άγχους και η προσαρμογή του σώματος σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες.
Η Jeżylava είναι ένα ιατρικό μύκητα που ανήκει στην κατηγορία των μακρομυκήτων (<em> basidomycota </em>) από την οικογένεια soplowy (<em> hericiaceae </em>). Για εκατοντάδες χρόνια, χρησιμοποιείται από την κινεζική ιατρική ως φάρμακο για ασθένειες του ήπατος, των νεφρών, της σπλήνας, του στομάχου, καθώς και για καρδιολογικές διαταραχές. Επιπλέον, η συμπλήρωση με Soplówka έχει θετική επίδραση στην ενίσχυση ολόκληρου του σώματος.
Η χαίτη του λιονταριού (lion's mane), το κεφάλι του προβάτου, το κεφάλι της αρκούδας, και το λευκό πομ-πομ είναι οικείες ονομασίες μιας θαλάσσιας soplówka. Η χαίτη του λιονταριού ή το κεφάλι του προβάτου, σχετίζονται με την εμφάνιση ενός καρποφόρου οργανισμού, του οποίου το μέγεθος κυμαίνεται από 10 έως 30 εκ. Έχει πολλές λεπτές ακίδες περίπου 2 χιλιοστά πλάτος και μήκος αρκετών εκατοστών.
Chickpeas are chickpeas or hair peas, it comes from a group of legumes. Chickpeas are an excellent source of protein and necessary amino acids, therefore it can replace meat. It is a source of complex carbohydrates, fiber. Chickpeas provides the body with various vitamins and minerals, including significant amounts of phosphorus, vitamin B9, iron, zinc, magnesium and potassium. It also contains unsaturated fatty acids. The cutter is low in calories and a low glycemic index, and the fiber it contains helps reduce the level of triglycerides and "bad" cholesterol. The chickpea is particularly appreciated by vegans and allergy sufferers. Chickpea flour forms from the legumes and thus this flour is characterized by a unique protein content, while the taste resembles the taste of Umami. The glycemic index of this flour is almost half as half as much than wheat poppies and is only 35. <Span class = "apple-converted- Space "> </span> & nbsp; <strong> Composition: </strong> chickpea flour & nbs
ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ. Εκτυπώνουμε με τεχνολογία UV και HuV-offset σε μηχανές 6 χρωμάτων με δύο πύργους βερνικιού, χάρη στους οποίους μπορούμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ / waterless / όπως υποδηλώνει το όνομα, χάρη στη χρήση καινοτόμου τεχνολογίας χωρίς τη χρήση υγρών όπως το νερό και το IPA / ισοπροπυλική αλκοόλη /. "Το λευκό μας χρώμα είναι πάντα λευκό" - αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά την εκτύπωση σε μεταλλωμένο χαρτόνι και διαφανές PET πλαστικό. Διακοσμούμε τη συσκευασία σε μία διέλευση μέσω της μηχανής με υβριδικό βερνίκι / drip-off / βερνίκι μαργαρίτας και βερνίκια για ειδικά εφέ touch & feel. Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ. Οι εκτυπωτικές μας μηχανές είναι εξοπλισμένες με συστήματα επιθεώρησης που διασφαλίζουν αυτόματο έλεγχο χρώματος και κειμένου / ακόμη και σε γλώσσες όπως η κυριλλική ή η αραβική/.
<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Το μαλτιτόλη είναι ένα γλυκαντικό από την ομάδα των αλκοολών ζάχαρης που ονομάζονται πολυόλες από την οικογένεια ξυλιτόλης και ερυθριτόλης. Κατατάσσεται ως γλυκαντικά φυσικής προέλευσης, σε αντίθεση με τα συνθετικά γλυκαντικά, όπως η ασπαρτάμη. Το μαλτιτόλη εμφανίζεται φυσικά σε μικρές ποσότητες σε ορισμένα φρούτα και λαχανικά, σε καβουρδισμένο άχυρο, καθώς και στα φύλλα της κιχώριας. Μπορεί επίσης να παραχθεί μέσω χημικής διαδικασίας, που συνίσταται στην προσθήκη υδρογόνου σε μια ζάχαρη που ονομάζεται μαλτόζη, που βρίσκεται στο άμυλο πατάτας, σιταριού ή καλαμποκιού. Και είναι το καλαμπόκι που χρησιμοποιείται πιο συχνά για την παραγωγή μαλτιτόλης στη βιομηχανία τροφίμων.</span> & nbsp; <span style = "font -weight: 400;"> Το μαλτιτόλη (E965) είναι ένα γλυκαντικό μέσης απόχρωσης, που χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της ζάχαρης για τρόφιμα και γλυκά ποτά, αλλά όχι μόνο. Χρησιμοποιείται στη φαρμακευτική βιομηχανία για την παραγωγή ορισμένων φαρμάκων και ενυδατικών παραγόντων δέρματος λόγω των υγροσκοπικών του ιδιοτήτων. Όταν προστίθεται σε τσίχλες ή γλυκά, προκαλεί μια αίσθηση ευχάριστης δροσιάς στο στόμα.
Το αλάτι Ιμαλαΐων είναι το καθαρότερο και υγιέστερο αλάτι στη Γη. Προέρχεται μόνο από ένα μέρος - τη ζώνη των Ανατολικών Ιμαλαΐων στο Πακιστάν. Έχει χρώμα από λευκό έως ανοιχτό ροζ και σκούρο κόκκινο. Δημιουργήθηκε πριν από εκατομμύρια χρόνια ως αποτέλεσμα της ξήρανσης των ωκεανών, και οι αποθέσεις του βρίσκονται σε βάθος 400-600 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της γης. Το αλάτι Ιμαλαΐων είναι πιο καθαρό και υγιές από το παραδοσιακό επιτραπέζιο αλάτι που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Περιέχει ένα σύνολο μακρο- και μικροστοιχείων. Το Himajalska Vivio είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: μικρό και κοκκώδες. Το αλάτι Ιμαλαΐων χρησιμοποιείται πιο συχνά από το κοκκώδες στην κουζίνα, για να καρυκεύει πιάτα. Το κοκκώδες αλάτι έχει την ίδια χρήση, αλλά λειτουργεί επίσης και σε μπάνιο. Σε αυτή την περίπτωση, προσθέστε περίπου 10 γρ. αλατιού ανά 1 λίτρο νερού στο μπάνιο. Μετά από ένα μπάνιο με αλάτι, συνιστάται μισή ώρα ξεκούρασης. Οι δοκιμές αποδεικνύουν ότι καταναλώνουμε πάρα πολύ αλάτι. Είναι παρόν σε τα περισσότερα προϊόντα που επιλέγουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας: σε κονσέρβες, λουκάνικα, σαλάμια, μαρινάδες, σούπες σε σκόνη και ρ
Μια ράφια με φωτιζόμενα ράφια, τέλεια για οποιοδήποτε κατάστημα, φαρμακείο - Ένα εκθεσιακό νησί φτιαγμένο από MDF με λάκα και πλεξιγκλάς είναι ένας τέλειος τρόπος για να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας με κομψότητα και επαγγελματισμό. Ο συνδυασμός αυτών των υλικών και κλασικών χρωμάτων προσδίδει στο νησί έναν αποκλειστικό χαρακτήρα που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή των πελατών.
Η ράφια είναι χωρισμένη σε τρία επίπεδα, το καθένα από τα οποία προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες έκθεσης προϊόντων. Το χαμηλότερο επίπεδο είναι το τέλειο μέρος για μεγάλες φιάλες και δοχεία, το μεσαίο επίπεδο είναι ένας χώρος για μικρότερα είδη και το ανώτερο επίπεδο είναι ένα μέρος για να εκθέσετε προϊόντα όπως νέα προϊόντα ή προσφορές.
Το νησί είναι εξοπλισμένο με ένα συρτάρι που χρησιμεύει ως αποθηκευτικός χώρος. Χάρη σε αυτό, όλα τα προϊόντα είναι πάντα σε κοντινή απόσταση και ο εκθέτης είναι πάντα έτοιμος για την παρουσίαση.
Τα ράφια είναι φωτισμένα με LED, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο φωτισμό των προϊόντων και τα καθιστούν ελκυστικά και σαφώς ορατά στους πελάτες.
Χειροτεχνία: Υλικά υψηλής ποιότητας MDF, πλεξιγκλάς
Εμφάνιση: κομψό, πολυτελές, επαγγελματικό, τραβάει την προσοχή.
Εξοπλισμός: αποθηκευτικός χώρος βάσης, οπίσθιος φωτισμός LED, οθόνη LED
Το ματσα είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες. Οι υποστηρικτές του ματσα λένε ότι η κατανάλωση ενός ποτηριού ματσα ισοδυναμεί με την κατανάλωση 10 ποτηριών άλλων πράσινων τσαγιών. Σήμερα, το τσάι ματσα είναι πολύ δημοφιλές. Η σκόνη του χρησιμοποιείται όχι μόνο για την παρασκευή τσαγιού, αλλά και ως συστατικό σε διάφορα προϊόντα ζαχαροπλαστικής (για παράδειγμα, τάρτες τυριού με ματσα), κέικ, ζελέ και καραμέλες.
Το προϊόν που προκύπτει από χυμό που εξάγεται από βιολογικά φρούτα αρώνια, χωρίς χημικά συντηρητικά, με σκούρο κόκκινο χρώμα.
Η γεύση και η μυρωδιά είναι χαρακτηριστικές της αρώνιας, χωρίς ξένες μυρωδιές και οσμές.
Εφαρμογή: για την παραγωγή χυμών και ποτών.
Οι καρύδες καρυδιών κατατάσσονται ως ένα από τα πιο ευγενή είδη ξηρών καρπών. Ήταν ένα σημαντικό στοιχείο της διατροφής των ντόπιων κατοίκων της Βόρειας Αμερικής. Οι καρύδες έχουν μια ελαφρώς γλυκιά και βουτυρώδη γεύση, γι' αυτό ταιριάζουν τέλεια με όλες τις πίτες, τα επιδόρπια και τις σοκολάτες. Είναι ένα συστατικό της διάσημης πίτας καρυδιού, που παρασκευάζεται για την Ημέρα Ευχαριστιών. Το 90% των λιπαρών που περιέχονται στις καρύδες καρυδιών είναι υγιή και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα. Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα για την υγεία του δέρματος και τη σωστή καρδιοαγγειακή λειτουργία. Μειώνουν την LDL (δηλαδή την κακή χοληστερόλη), χάρη στην οποία προστατεύουν από την ανάπτυξη αθηροσκλήρωσης. Οι καρύδες περιέχουν βιταμίνες: C, E, K και βιταμίνες του συμπλέγματος B, καθώς και μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το μαγγάνιο και τον χαλκό. Το μαγγάνιο υποστηρίζει το νευρικό σύστημα και επιταχύνει τη διαδικασία της χοληστερόλης, ενώ ο χαλκός είναι απαραίτητος για τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, που μεταφέρεται στην καλή.
Το χούμους είναι μια πάστα που, στις χώρες προέλευσης, παρασκευάζεται με βάση τα ρεβίθια ή άλλες κοινές οσπριοειδείς, συχνά με κάστανα. Φαίνεται ότι προέρχεται από την Αίγυπτο, ενώ τώρα είναι πιο δημοφιλές στη Μέση Ανατολή και στη Βόρεια Αφρική. Υπάρχουν πολλές τρόποι παρασκευής χούμους και πολλές διαφορετικές προσθήκες για αυτή την νόστιμη και υγιεινή πάστα. Χούμους με κολοκύθα και τζίντζερ, παρασκευασμένο με βάση τα ρεβίθια, με προσθήκη κολοκύθας και ψητής καρότου, ταχίνι, χυμό λεμονιού, φρέσκο και αρωματικό σκόρδο. Οι μπαχαρικές είναι μια υγιεινή σνακ και μια νόστιμη προσθήκη στα πιάτα. Είναι εξαιρετικό ως προσθήκη σε ψωμί, σάντουιτς ή τοστ. Έχει ελαφριά υφή, απλώνεται εύκολα και έχει ευχάριστη γεύση. Περιέχει πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. & NBSP; <strong> Σύνθεση: </strong> βρασμένα ρεβίθια 43%, κολοκύθα 14%, ψητό καρότο 14%, νερό, πάστα σουσαμιού, χυμός λεμονιού, σκόρδο.
Το ταχίνι είναι μια ψημένη πάστα σουσαμιού που είναι πολύ δημοφιλής στη Μέση Ανατολή. Κερδίζουμε όλο και περισσότερη δημοτικότητα λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή πάστας ρεβιθιών που ονομάζεται χούμους, Μπάμπα Γκανούς (ένα πιάτο από μελιτζάνα), χαλβά, σάλτσα ταχινιού, ντιπ και ως προσθήκη σε κέικ και επιδόρπια. Οι σπόροι σουσαμιού περιέχουν βιταμίνες: A, B1, B2, B3, B6 και B9 και E, καθώς και μεγάλες ποσότητες ψευδαργύρου, φωσφόρου, μαγνησίου, μαγγανίου, χαλκού, καλίου, νατρίου, ασβεστίου και σιδήρου. Περιέχουν πρωτεΐνη και φυτικές ίνες, υγιή ακόρεστα λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά. Οι σπόροι σουσαμιού περιέχουν δύο μοναδικές ουσίες: τη σεζαμίνη και τη σεσαμολίνη. Και οι δύο ανήκουν στους λιγνάνες, οι οποίοι έχουν ιδιότητες μείωσης της χοληστερόλης. Η σεζαμίνη είναι επίσης ένα αντιοξειδωτικό που προστατεύει το ήπαρ.
κορεσμένα λιπαρά οξέα 6.66g - 33%
υδατάνθρακες 10g - 4%, εκ των οποίων σάκχαρα 1.6g - 2%
πρωτεΐνη 23.2g - 46%
φυτικές ίνες 7.9g
αλάτι 0.033g - 1%*RWS - αναφορά διατροφικής αξίας
<strong> χρήση </strong> Υλικό για χούμους, μπάμπα γκανούς, χαλβά
Η αλεύρι ρυζιού είναι ένα προϊόν χωρίς γλουτένη, με λεπτή, ουδέτερη γεύση. Προέρχεται από αλεσμένο ρύζι. Χρησιμοποιείται καθημερινά στην ασιατική κουζίνα για την παρασκευή ρυζογκοφρέτας και ρυζοχαρτιού, που είναι αργότερα συστατικό των γνωστών ρολών άνοιξης. Δεδομένου ότι το αλεύρι δεν περιέχει γλουτένη, η ζύμη μετά το ψήσιμο μπορεί να είναι πολύ εύθραυστη, σαν άμμος. Για να το αποτρέψετε, π.χ. συνδυάστε το αλεύρι ρυζιού με άλλο αλεύρι (π.χ. πατάτας, ταπιόκας, κάστανου), αυξήστε τον αριθμό των αυγών ή προσθέστε κατά το ψήσιμο μια ώριμη μπανάνα, καθώς και περισσότερα λιπαρά.
<strong> Σύνθεση: </strong> Αλεύρι ρυζιού
<strong> Διατροφική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 1481KJ/349kcal - 18%RWS* Λιπαρά 0.7g - 1% εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 0.15g < 1% Υδατάνθρακες 76.9g - 30% εκ των οποίων 2g ζάχαρη - 2% Πρωτεΐνη 7.6g - 15% Ίνες 2.3g Αλάτι 0.1g - 2% *RWS - αναφορά διατροφικής αξίας
<strong> Χρήση </strong> συστατικό γλυκών αρτοσκευασμάτων, κέικ, τηγανίτες, κρέπες, χορτοφαγικά κεφτεδάκια, για πάχυνση σούπας και σαλτσών.
Οι θεραπευτικές ιδιότητες του λιναριού είναι γνωστές εδώ και πολλούς αιώνες. Οι σπόροι περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες, διαιτητικές ίνες, βιταμίνες B, βιταμίνη E και K, αλουμίνιο και χολίνη, μακρο- και μικροστοιχεία: φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο και σελήνιο. Εκτός από το γεγονός ότι είναι μια εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών, βιταμινών και μετάλλων, επηρεάζει τέλεια την υγεία του πεπτικού συστήματος, καταπραΰνοντας τις ενοχλήσεις που σχετίζονται με τα στομαχικά έλκη, την υπεροξύτητα και την καούρα. Βελτιώνει την εντερική περισταλτική και βοηθά στην απομάκρυνση των επιβλαβών τοξινών από το σώμα. Το λιναρόσπορο δείχνει χαλαρωτική ερεθιστικότητα και ενυδατική δράση για τις βλεννογόνους. Ένα από τα πιο υγιεινά έλαια πιέζεται από τους σπόρους λιναριού. Περιλαμβάνει κορεσμένα λιπαρά οξέα 3.7 g - 18% υδατάνθρακες 29.1 g - 11% περιλαμβάνοντας σάκχαρα 1.5 g - 3% πρωτεΐνη 18.5 g - 37% αλάτι 0.01 g < 1% *RWS - Τιμή αναφοράς τροφίμων <strong> εφαρμογή </strong> Η ημερήσια πρόσληψη του λ
Πρώτη ύλη καλλυντικών από μακαντάμια με λάδι 100 ml Vivio - Το λάδι μακαντάμια χρησιμοποιείται ευρέως στη φυσική περιποίηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενυδάτωση και τη θρέψη των μαλλιών και του δέρματος, για μασάζ και μπάνιο. Εξαιρετικά αποτελέσματα προσφέρει για τη φροντίδα του δέρματος σε όλο το σώμα, ειδικά σε περιοχές όπου αντιμετωπίζετε τα πρώτα συμπτώματα της κυτταρίτιδας και με λιγότερη σφριγηλότητα του δέρματος. Το λάδι εξάγεται από τους καρπούς μακαντάμια. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε ελαιοπαλμιτικό οξύ και καρυοφυλλίνη, που είναι φυσικά αντιοξειδωτικά, υποστηρίζει την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος. Επιπλέον, ενυδατώνει πλήρως, βελτιώνει την ελαστικότητα και προστατεύει τον τόνο του δέρματος από τις βλαβερές επιδράσεις της ακτινοβολίας UV. Περιέχει, μεταξύ άλλων, βιταμίνες A, B και E, φαινόλες, λεκιθίνη και μέταλλα. Είναι μια εξαιρετική ενυδάτωση του δέρματος και είναι ελαφρύ - δεν αφήνει λιπαρή στρώση στο δέρμα και απορροφάται γρήγορα.
Οι σταφίδες ή οι σταφίδες που έχουν αποξηρανθεί στον ήλιο είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ειδικότητες, και η ποικιλία Thompson είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες αυτών των αποξηραμένων φρούτων. Οι σταφίδες περιέχουν μεγάλες ποσότητες καλίου και φωσφόρου, οι οποίες έχουν θετική επίδραση στο καρδιοαγγειακό σύστημα. , Ασβέστιο, σίδηρο και μαγνήσιο Οι γυναίκες περιέχουν πολύτιμες διαιτητικές ίνες, οι οποίες είναι απαραίτητες για την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Περιέχουν: σίδηρο, χαλκό και τις βιταμίνες που είναι απαραίτητες για την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και τη μεταφορά οξυγόνου στο σώμα. Ως ένα από τα λίγα αποξηραμένα φρούτα, περιέχουν επίσης ιώδιο και βόριο. Το ιώδιο - ένα στοιχείο που επηρεάζει θετικά τη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, ενώ το βόριο βελτιώνει τη συγκέντρωση και τη λειτουργία του εγκεφάλου. Οι σταφίδες είναι μια πλούσια πηγή πολυφαινολών, αντιοξειδωτικών που μπορούν να προστατεύσουν τα κύτταρα από τις βλάβες των ελευθέρων ριζών.
Η Ασβαγκάντα είναι ένα εκχύλισμα ρίζας του φυτού, από την οικογένεια των νυχτολούλουδων, που ονομάζεται Smalfish Witania, γνωστό και ως ινδικό τζίνσενγκ. Είναι ένα γνωστό και μακροχρόνια χρησιμοποιούμενο βότανο στην ινδική Αγιουρβέδα και έχει γίνει δημοφιλές συμπλήρωμα λόγω των υγειονομικών του πλεονεκτημάτων. Η Ασβαγκάντα έχει προσαρμογόνες ιδιότητες. Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων κορτιζόλης σε άτομα που βιώνουν χρόνια στρες, να μειώσει το επίπεδο του άγχους και της ανησυχίας. Έχει αποδειχθεί ότι η Ασβαγκάντα αυξάνει τη δραστηριότητα των κυττάρων NK του ανοσοποιητικού συστήματος, των λεγόμενων φυσικών δολοφόνων, και μειώνει τους δείκτες φλεγμονής. Η Ασβαγκάντα έχει θετική επίδραση στην καρδιά και το καρδιοαγγειακό σύστημα, μειώνοντας τα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, βοηθά στη διατήρηση της υγείας του δέρματος, υποστηρίζει κατά τη διάρκεια περιόδων ψυχικής και νευρικής έντασης, βελτιώνει την αντοχή του σώματος στο στρες και βοηθά στη βέλτιστη διατήρηση της αντοχής, των αισθημάτων ενέργειας και ζωτικότητας, της ευημερίας σωματικής και ψυχικής.
Οι προσαρμογόνοι είναι μη τοξικά φυτά, που χαρακτηρίζονται από μια συγκεκριμένη επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και μυαλό. Η γενική ιδιότητα όλων των προσαρμογόνων είναι να εξαλείφουν τα αποτελέσματα του άγχους και να προσαρμόζουν το σώμα σε δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες. Είναι ένα μανιτάρι που εμφανίζεται στο βόρειο ημισφαίριο στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία, γνωστό επίσης στην Πολωνία με το όνομα: Podkorowy Slottore. Αν και οπτικά δεν φαίνεται πολύ ελκυστικό στο πλαίσιο της κατανάλωσης, το μανιτάρι Chaga κερδίζει δημοτικότητα στον δυτικό κόσμο λόγω των πιθανών οφελών του για την υγεία. Η καμπίνα περιέχει μεγάλες ποσότητες χρωστικής μελανίνης. Μετά την έκθεση του μανιταριού στο ηλιακό φως, η εξωτερική πλευρά του μανιταριού γίνεται βαθύ μαύρο, ενώ το εσωτερικό παραμένει σε ανοιχτό πορτοκαλί χρώμα. Στην Πολωνία, το Chaga προστατεύεται ως μερικώς απειλούμενο είδος. Το Chaga χρησιμοποιήθηκε ως παραδοσιακή ιατρική στη Ρωσία και σε άλλες χώρες της βόρειας Ευρώπης, κυρίως για την ενίσχυση.
Ο λευκός μουριάς κερδίζει δημοτικότητα εδώ και κάποιο καιρό, ιδιαίτερα μεταξύ των ατόμων που θέλουν να προλάβουν την υψηλή γλυκόζη ή που επιθυμούν να χάσουν βάρος. Για θεραπευτικούς σκοπούς, χρησιμοποιούνται οι καρποί, τα φύλλα και η ρίζα του λευκού μουριά, με κάθε μέρος του φυτού να έχει ελαφρώς διαφορετικές θεραπευτικές ιδιότητες. Έχουν ευχάριστη και γλυκιά γεύση με μια ξινή νότα. Οι καρποί έχουν αντιοξειδωτικές, αποτοξινωτικές, αντιβακτηριακές και αντιϊικές ιδιότητες. Ρυθμίζουν τη λειτουργία του εντέρου. Περιέχουν πηκτίνες, τανίνες και φλαβονοειδή. Χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη της νόσου του γαστροδωδεκαδακτύλου. Κορεσμένα λιπαρά 0g - 0% υδατάνθρακες 75g - 29%, συμπεριλαμβανομένων των σακχάρων 38g - 42% πρωτεΐνη 4,2g - 8% ίνες 5g - 0,18g - 3% * RWS - Τιμή αναφοράς διατροφής <strong> Χρήση </strong> ιδανικό σνακ στο σπίτι, σε ταξίδια, στο σχολείο ή στη δουλειά. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός για μούσλι, κέικ, παγωτό και επιδόρπια.
Το βιολογικό λάδι καρύδας είναι το λάδι υψηλότερης ποιότητας από την πρώτη πίεση, ψυχρής πίεσης και μη καθαρισμένο. Προέρχεται από οικολογικές καλλιέργειες. Παράγεται ως αποτέλεσμα της πίεσης της σάρκας του καρπού της καρύδας. Έχει μόνιμη σύσταση και λευκό χρώμα σε θερμοκρασία έως περίπου 26 °C. Κάτω από 26 °C, απαιτείται ημι-υγρή σύσταση. Είναι ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τηγάνισμα. Το 93% της σύνθεσης του λαδιού είναι κορεσμένα λιπαρά οξέα (λαυρικό, μυριστικό, παλμιτικό, στεατικό, καπρυλικό, καπρικό). Σε αντίθεση με τα ζωικά λίπη, αυτά είναι κορεσμένα λιπαρά μέσης αλυσίδας, τα οποία το σώμα μετατρέπει άμεσα σε ενέργεια και δεν συσσωρεύονται με τη μορφή λίπους ή καταθέσεων. Το υπόλοιπο 7% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα (ωμέγα-9 ελαικό και ωμέγα-6 λινολεϊκό). Αυτά τα συστατικά είναι αυτά που κάνουν το λάδι τόσο πολύτιμο.