Το έξτρα παρθένο λάδι καρύδας είναι το υψηλότερης ποιότητας λάδι από την πρώτη πίεση, ψυχρής πίεσης και απρόβλεπτο. Παράγεται ως αποτέλεσμα της πίεσης της σάρκας του καρπού της καρύδας. Έχει μόνιμη σύσταση και λευκό χρώμα σε θερμοκρασία έως περίπου 26 °C. Κάτω από 26 °C αποκτά ημι-υγρή σύσταση. Είναι ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τηγάνισμα. Το 93% της σύνθεσης του λαδιού είναι κορεσμένα λιπαρά οξέα (Λαυρικό οξύ, μυριστικό, παλμιτικό, στεατικό, καπρυλικό, καπρικό). Σε αντίθεση με τα ζωικά λίπη, αυτά είναι κορεσμένα λίπη μεσαίας αλυσίδας, τα οποία μετατρέπονται από το σώμα άμεσα σε ενέργεια και δεν συσσωρεύονται με τη μορφή λίπους ή καταθέσεων. Το υπόλοιπο 7% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα (ωμέγα-9 ελαικό και ωμέγα-6 λινελαϊκό). Αυτά τα συστατικά κάνουν το λάδι τόσο πολύτιμο. Το λαυρικό οξύ, το οποίο είναι το κύριο συστατικό του λαδιού (50%), έχει αντιβακτηριακές, αντιϊικές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες.
Οι κόκκοι φαγόπυρου είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα ζυμαρικά, τις πατάτες ή το ρύζι. Φυσικά, η πρωτεΐνη του φαγόπυρου δεν περιέχει γλουτένη και, ωστόσο, έχει κολλώδεις ιδιότητες. Αυτό το καθιστά μια κοινή προσθήκη στο ψωμί χωρίς γλουτένη. Το φαγόπυρο προέρχεται από έναν μη καπνιστό πυροβολητή και δεν υπόκειται σε καβούρδισμα. Είναι πιο ήπιο στη γεύση από το καβουρδισμένο φαγόπυρο. Το ωμό φαγόπυρο μπορεί να αλεσθεί σε μύλο, έτσι ώστε η προκύπτουσα αλεύρι να χρησιμοποιείται για ψήσιμο, τηγανίτες και pancakes χωρίς γλουτένη. Στους κόκκους θα βρούμε πολλές πρωτεΐνες, όπως πρωτεΐνες οσπρίων και φυτικές ίνες. Οι χυλός είναι πλούσιοι σε μαγνήσιο, περιέχουν περισσότερα από τη μαύρη σοκολάτα. Ο χυλός περιέχει εξωγενή αμινοξέα: λυσίνη που βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου που ενισχύει την ανοσία και τρυπτοφάνη απαραίτητη για την παραγωγή σεροτονίνης. Το φαγόπυρο περιέχει μεγάλη ποσότητα καλίου, βιταμινών B - B1, B2, B3, B6, PP, βιταμίνη E και σίδηρο, ψευδάργυρο, πυρίτιο και ασβέστιο.
Οι χονδροί σπόροι είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα ζυμαρικά, τις πατάτες ή το ρύζι. Φυσικά, η πρωτεΐνη από το φαγόπυρο δεν περιέχει γλουτένη, και παρόλα αυτά έχει κολλώδεις ιδιότητες. Αυτό το καθιστά μια κοινή προσθήκη σε ψωμί χωρίς γλουτένη. Το φαγόπυρο παρασκευάζεται από ένα όπλο, δεν καπνίζεται και δεν υποβάλλεται σε ψήσιμο. Είναι πιο λεπτό σε γεύση από το ψημένο φαγόπυρο. Το ωμό φαγόπυρο μπορεί να αλεστεί σε μύλο και έτσι η προκύπτουσα αλεύρι χρησιμοποιείται για ψήσιμο χωρίς γλουτένη, τηγανίτες και κρέπες. Στους χονδροί σπόρους θα βρούμε πολλή πρωτεΐνη, όπως πρωτεΐνες από όσπρια και φυτικές ίνες. Ο χυλός είναι πλούσιος σε μαγνήσιο, έχει περισσότερα από τη μαύρη σοκολάτα. Ο χυλός περιέχει εξωγενείς αμινοξέα: λυσίνη που βελτιώνει την απορρόφηση του ασβεστίου που ενισχύει την ανοσία και τρυπτοφάνη απαραίτητη για την παραγωγή σεροτονίνης. Το φαγόπυρο περιέχει μεγάλη ποσότητα καλίου, βιταμίνες B - B1, B2, B2, B6, PP, βιταμίνη E και σίδηρο, ψευδάργυρο, πυρίτιο και ασβέστιο. Το φαγόπυρο περιέχει επίσης πρεβιοτικά, δηλαδή...
Το θειικό μαγνήσιο, γνωστό και ως αλάτι Epsom, αγγλικό ή πικρό αλάτι, είναι μια ανόργανη χημική ένωση με υψηλή περιεκτικότητα σε δύο στοιχεία: μαγνήσιο και θείο. Το αλάτι Epsom οφείλει το όνομά του στην αγγλική πόλη Epsom, όπου τον 17ο αιώνα άρχισε να παράγεται με την εξάτμιση μεταλλικού νερού από τοπικές πηγές. Το Epsom διαλύεται πολύ καλά στο νερό και έχει πικρή γεύση. Χρησιμοποιείται ευρέως στην ιατρική, φαρμακολογία, κτηνιατρική και κοσμετολογία. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για τη σωστή λειτουργία των μυών και του νευρικού συστήματος. Ρυθμίζει τη λειτουργία της καρδιάς και του κυκλοφορικού συστήματος. Ένα επαρκές επίπεδο μαγνησίου μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής και ασθενειών των αιμοφόρων αγγείων. Το αλάτι εξασφαλίζει αντισηπτικές και αντιμυκητιασικές επιδράσεις. Επιταχύνει την επούλωση των πληγών και μειώνει τη φλεγμονή. Βοηθά στην απομάκρυνση επιβλαβών ουσιών από το σώμα μας, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων μετάλλων. Έχει θετική επίδραση στην επιδερμίδα, και τα καλλυντικά με την προσθήκη του συνιστώνται ιδιαίτερα για δέρμα με ακμή.
Ο κολλαγόνος ψαριού σε κάψουλες είναι ένα προϊόν που προέρχεται από το δέρμα της λευκής τολπίγκα - ενός γλυκού νερού ψαριού που τρέφεται με πλαγκτόν και λεπτό φυτικό τροφή. Αυτό το ψάρι αλιεύεται από ελεγχόμενες υδάτινες δεξαμενές υπό κτηνιατρικό έλεγχο. Διασφαλίζεται συνεχώς ότι η ρύπανση του νερού με βαρέα μέταλλα είναι στο ελάχιστο.
Ο κολλαγόνος είναι μια αλυσίδα μακρών αμινοξέων και η πιο άφθονη πρωτεΐνη στο ανθρώπινο σώμα. Αποτελεί μεγάλο μέρος του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις πόνου στις αρθρώσεις και οστεοαρθρίτιδας, καθώς και σε κινητικά όργανα όπως οι τένοντες. Επηρεάζει την αναγέννηση του χόνδρου, την επούλωση πληγών και ενισχύει το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια.
Κάψουλες - 340 mg
<strong> Χρήση </strong> 2-4 κάψουλες την ημέρα (το πρωί ή το βράδυ) με άφθονο νερό. Ο συνιστώμενος χρόνος λήψης του παρασκευάσματος είναι 3 μήνες. Το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που είναι αλλεργικά σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του. Θυμηθείτε ότι μόνο ένας υγιής τρόπος ζωής και μια ισορροπημένη διατροφή εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία του σώματος και τη διατήρηση της καλής υγείας.
Το μαύρο ρύζι, μετά το μαγείρεμα, αποκτά έναν μωβ τόνο, γι' αυτό και ονομάζεται επίσης μωβ. Όπως και το καστανό ρύζι, δεν σερβίρεται, επομένως είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, ειδικά βιταμίνη Ε και μέταλλα: σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Το μαύρο ρύζι χρειάζεται περισσότερο χρόνο μαγειρέματος από το άλλο ρύζι, από μισή ώρα έως μία ώρα, και πάντα θα είναι λίγο τραγανό. Συχνά χρησιμοποιείται για την παρασκευή υγιεινών επιδορπίων, όπως το επιδόρπιο ρυζιού με γάλα καρύδας. Το μαύρο ρύζι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που είναι υπεύθυνα για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, προστατεύοντάς μας έτσι από φλεγμονώδεις καταστάσεις και πολλές ασθένειες, ενώ καθυστερεί τη γήρανση των κυττάρων. <strong> Διατροφικές αξίες ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 1498kJ/354kcal - 18%RWS*λίπος 3.2g - 5%εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0.8g - 4%υδατάνθρακες 72 g - 28%εκ των οποίων σάκχαρα 0.7g < 1%πρωτεΐνη 7.7g - 15%Ίνες 3.1g < 0.03g < 1%*RWS - Τιμή αναφοράς τροφίμων <strong> Χρήση </strong> Ξεπλύνετε με κρύο νερό και...
Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των πελατών μας, και τους νεότερους λάτρεις των κρεμών γλυκού ψωμιού, η Vivio σε συνεργασία με την δημοφιλή influencer fitness Anka Dziedzic, ανέπτυξαν μια εξαιρετική φόρμουλα κρέμας βασισμένη σε καρύδες. Η κρέμα δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά κυρίως περιέχει μηδενική επεξεργασμένη ζάχαρη. Τα συστατικά που περιέχονται στην κρέμα είναι της υψηλότερης ποιότητας, και εισάγουν σε μια βιώσιμη διατροφή και έναν ενεργό τρόπο ζωής που ευνοεί την καθημερινή μας ευημερία. Το λάδι καριτέ και το γάλα. Η λευκή ζάχαρη έχει αντικατασταθεί από το Maltol, το οποίο δεν έχει μόνο χαμηλότερη θερμιδική αξία, αλλά και χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη. Αυτή είναι η κρέμα καρύδας που διακρίνεται από άλλες κρέμες σάντουιτς, όχι μόνο για τη εξαιρετικά θρεπτική της σύνθεση, αλλά κυρίως για την υψηλή ποιότητα των συστατικών. Η Coconut Mousse αξίζει ιδιαίτερη προσοχή εδώ.
Το προϊόν προορίζεται για την περιποίηση του προσώπου και των μαλλιών. Είναι ένα παχύ, άχρωμο και ζελέ υγρού. Μια μοναδική συνδυαστική σύνθεση συστατικών εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη και συμπληρωματική δράση. Δεν ερεθίζει το δέρμα. Το 3% της λύσης υαλουρονικού οξέος σε μορφή ζελέ είναι ένας ενεργός αναζωογονητικός ορός, που εξερευνά και αναγεννά το πρόσωπο και τα μαλλιά. Ο μοναδικός συνδυασμός τριών τύπων μορίων δείχνει την ικανότητα να διεισδύει βαθιά στο δέρμα, χάρη στην οποία η περιποίηση είναι λεπτομερής και μακροχρόνια. <ul> <li> Μαλακώνει το δέρμα κατά μέσο όρο 27%</li> <li> Σφίγγει το δέρμα κατά μέσο όρο 5%</li> <li> Το προϊόν μειώνει το μήκος των ρυτίδων κατά μέσο όρο 5% και το βάθος τους κατά μέσο όρο 4%</li> </ul> Η δράση έχει επιβεβαιωθεί δερματολογικά. <strong> Σύνθεση: </strong> αποσταγμένο νερό 96%, υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους 1.
Το Figy Oil είναι μια πρόοδος στη φροντίδα κατά των ρυτίδων. Φυσικό αποτέλεσμα προσώπου κλεισμένο σε ένα μικρό μπουκάλι. Το λάδι πιέζεται σε μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και είναι δαπανηρή, από σύκα. Παράγεται ένα λίτρο λαδιού από περίπου ένα εκατομμύριο σπόρους σχεδόν 500 κιλών φρούτων. Αυτό που το διακρίνει από άλλα λάδια είναι η μοναδική του σύνθεση: υψηλή (90%) περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα (EFA), συμπεριλαμβανομένου περισσότερου από 60% οξέος ωμέγα-6, καθώς και η πιο ενεργή μορφή βιταμίνης Ε (γάμμα-τοκοφερόλη). Εκτός από τα πολύτιμα οξέα και τις βιταμίνες (A, E, F, K), περιέχει επίσης μέταλλα (ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρο και ψευδάργυρο). Το Dole έχει: - απαλότητα - Η παρουσία σιδήρου και ψευδαργύρου έχει θετική επίδραση στον μεταβολισμό του κολλαγόνου. Το λάδι αυτό μειώνει ήδη τις ρυτίδες; - αντιοξειδωτική δράση - η υψηλή περιεκτικότητα σε καροτενοειδή και χλωροφύλλη επιβραδύνει σημαντικά τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος; - αναγέννηση - ενισχύει και αναδομεί.
Ο σιρόπι αγαύης είναι 30% πιο γλυκό από τη ζάχαρη. Από την άλλη πλευρά, η υψηλή περιεκτικότητα σε φρουκτόζη και η παρουσία γλυκόζης το καθιστούν με χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη (15-30 GI) από τη λευκή ζάχαρη (σακχαρόζη). Ωστόσο, η θερμιδική του αξία είναι παρόμοια. Σε 100 γραμμάρια θα βρούμε περίπου 310 θερμίδες (1 κουταλιά είναι περίπου 50 θερμίδες). Μετά την κατανάλωση του σιροπιού, το επίπεδο γλυκόζης στο αίμα δεν θα αυξηθεί τόσο όσο όταν χρησιμοποιείται η παραδοσιακή ζάχαρη.
Αυτό το γλυκαντικό εκτιμάται ιδιαίτερα από τους vegans καθώς αντικαθιστά το μέλι στη διατροφή τους. Είναι μια προσθήκη σε τσάι, ποτά και κοκτέιλ. Διαλύεται εύκολα ακόμη και σε κρύα ποτά. Ο σκούρος νέκταρ χρησιμοποιείται στην παρασκευή διαφόρων τύπων επιδορπίων επειδή έχει γεύση παρόμοια με αυτή του καραμελωμένου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε επίσης να το χρησιμοποιήσουμε ως επικάλυψη για τηγανίτες ή βάφλες. Λειτουργεί επίσης καλά ως συνοδευτικό θαλασσινών. Το σιρόπι αγαύης μπορεί να θερμανθεί.
Οι μπανάνες τσιπς, παρασκευασμένες από μπανάνες, οι οποίες περιέχουν πολλή κάλιο, είναι ένα εξαιρετικό σνακ στο σπίτι, κατά τη διάρκεια ταξιδιών, στο σχολείο ή στη δουλειά. Αντικαθιστούν τέλεια τα γλυκά, είναι νόστιμες και τραγανές. Όπως οι ωμές μπανάνες, οι τσιπς μπανάνας είναι πλούσια πηγή βιταμινών όπως: A, B, D, E και K. Χάρη σε αυτή τη σύνθεση, οι τσιπς μπανάνας έχουν θετική επίδραση στην πίεση του αίματος, καταπολεμούν τις ενοχλητικές κράμπες και βελτιώνουν τη διάθεση και την ευημερία μας. Οι αποξηραμένες μπανάνες περιέχουν επίσης σεροτονίνη, μια ουσία που επηρεάζει θετικά τη διάθεσή μας και εγγυάται την καλή διάθεση. Η σεροτονίνη επηρεάζει επίσης το νευρικό σύστημα, βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους και διευκολύνει τον ύπνο. Επομένως, αξίζει να προτείνουμε τις τσιπς μπανάνας σε άτομα που υποφέρουν από αϋπνία και γενικά αντιμετωπίζουν άσχημα το άγχος.
Το ρύζι Arborio είναι μια ιταλική ποικιλία ρυζιού, που είναι το κύριο συστατικό του ριζότο. Η Ιταλία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ρυζιού στην Ευρώπη. Κάθε χρόνο, συλλέγεται σε ποσότητα έως 1,5 εκατομμύριο τόνους, αν και αυτό είναι μόνο το 1% από ό,τι συλλέγουν οι αγρότες στην Ινδία. Το πλεονέκτημα του ιταλικού ρυζιού σε αυτό το θέμα είναι το γεγονός ότι ολόκληρη η διαδικασία ανάπτυξης, συγκομιδής και επεξεργασίας υπόκειται σε αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Με το εισαγόμενο ρύζι, για παράδειγμα, δεν γνωρίζουμε ποια χημικά έχουν χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της καλλιέργειάς του. Το πιο διάσημο ιταλικό πιάτο με ρύζι Arborio είναι το ριζότο, ένα χαρακτηριστικό πιάτο του βόρειου τμήματος της Ιταλίας. Το ρύζι Arborio μπορεί επίσης να είναι συστατικό γλυκών ρυζιού με βάση το γάλα ή το ρύζι. Μπορείτε επίσης να ελπίζετε ότι τα λαχανικά. Το Arborio μετά το μαγείρεμα είναι ελαφρώς κολλώδες (χάρη στην αμυλοπηκτίνη), υγρό, είναι τέλειο για την προετοιμασία κρεμών, γλυκών, και κυρίως, είναι το καλύτερο.
Το λάδι διακρίνεται από μια μοναδική μυρωδιά. Κατηγοριοποιείται ως αιθέρια έλαια και χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά. Οι φρέσκες φλούδες λεμονιού αποκτώνται από τις πιεσμένες κίτρινες φλούδες λεμονιού. Το λεμόνι έχει απολυμαντικές και διεγερτικές ιδιότητες κατά τη διάρκεια της υπνηλίας. Επίσης, βελτιώνει τη διάθεση. Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά για την αφαίρεση της αποχρωματισμού. Αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος, ανακουφίζει τη φλεγμονή του λαιμού και του στόματος. Προστίθεται σε κρέμες, βάλσαμα, τονωτικά καθαρισμού και μασάζ, μετά από αραίωση με βάση το λάδι. & Nbsp; <strong> Σχόλια </strong> Αποφύγετε την επαφή του λαδιού με τα μάτια και μην το χρησιμοποιείτε σε κατεστραμμένες και ερεθισμένες επιφάνειες του δέρματος.
Ο MSM είναι ένας σύντομος όρος για το μεθυλοσουλφονυλοθάνιο, δηλαδή την οργανική ένωση του θείου. Το θείο στο σώμα: • είναι συστατικό των πρωτεϊνών, των ορμονών και των οργανικών οξέων • Βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου • είναι υπεύθυνο για την κατάσταση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών • Συμβάλλει στην αναγέννηση της ανεπάρκειας θείου. • Προβλήματα όρασης • Απώλεια μαλλιών, κακή κατάσταση δέρματος και νυχιών • Αίσθηση χρόνιας κόπωσης • Απώλεια ελαστικότητας στις αρθρώσεις.
Η Vivio, σε συνεργασία με την δημοφιλή προπονήτρια και influencer Anka Dziedzic, δημιούργησε μια εξαιρετική κρέμα μπισκότου - μια λιχουδιά για κάθε γκουρμέ. Η κρέμα βασίζεται σε κρέμα ξηρών καρπών (από φυστίκι) και μπισκότα σίτου. Τα αραχίδια (φυστίκια) που περιέχονται στην κρέμα μπισκότου είναι πλούσια σε πολύτιμες πρωτεΐνες και διαιτητικές ίνες. Επιπλέον, είναι επίσης πηγή υγιών λιπαρών από τα φυστίκια, με τα ακόρεστα λιπαρά οξέα να κυριαρχούν. Κυρίως είναι το λινολεϊκό οξύ (omega-6) και το μονοακόρεστο λιπαρό οξύ (ολεϊκό οξύ). Τα φυστίκια περιέχουν επίσης αλφα-λινολενικό οξύ από την οικογένεια Omega-3. Τα φυστίκια περιέχουν μεγάλες ποσότητες μετάλλων, δηλαδή μαγνησίου, ψευδαργύρου, καλίου και σιδήρου. Η κυστεΐνη που προστέθηκε στην κρέμα προήλθε από σιτάρι και λίπος καρύδας. Το αλεύρι σίτου είναι μια καλή πηγή σύνθετων υδατανθράκων. Περιέχει επίσης κάποιες ποσότητες φυτικής πρωτεΐνης. Αξίζει να δώσουμε προσοχή σε αυτό το γεγονός, ειδικά όταν ακολουθούμε μια χορτοφαγική διατροφή. Το αλεύρι σίτου μπορεί να είναι πηγή πολλών βιταμινών, κυρίως αυτών της ομάδας B.
Ψάχνετε για ένα ράφι που να είναι όχι μόνο λειτουργικό, αλλά και να ολοκληρώνει αισθητικά τη διακόσμηση του καταστήματός σας; Ένα ράφι από κόντρα πλακέ είναι η τέλεια επιλογή! Κατασκευασμένο από φυσικό και οικολογικό υλικό, δεν είναι μόνο ανθεκτικό, αλλά προσαρμόζεται επίσης τέλεια σε διάφορες διατάξεις. Το ράφι έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη έκθεση των προϊόντων ECO. Διαθέτει ευρύχωρες ράφια που μπορούν να φιλοξενήσουν διάφορους τύπους τροφίμων, μπαχαρικών και άλλων οικολογικών προϊόντων. Ο διαφανής σχεδιασμός του ραφιού προσφέρει στους πελάτες εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα και ταυτόχρονα τα προβάλλει αισθητικά.
Η ράβδος είναι διαθέσιμη σε χρωματιστή ή εκτυπωμένη έκδοση. Το χρωματιστό κόντρα πλακέ θα προσδώσει στους εσωτερικούς χώρους έναν ζεστό και φυσικό χαρακτήρα, ενώ το εκτυπωμένο κόντρα πλακέ μπορεί να είναι ένα ελκυστικό διακοσμητικό στοιχείο. Επιπλέον, προσφέρουμε τη δυνατότητα κατασκευής ενός ραφιού κατόπιν παραγγελίας, προσαρμόζοντας τις διαστάσεις και την εμφάνιση στις ατομικές σας ανάγκες.
Διαστάσεις: 600x400x1900 mm
Υλικό: Βαμμένο, εκτυπωμένο και βαμμένο κόντρα πλακέ
Προορισμός: Καταστήματα, εκθέσεις, χονδρέμποροι, αποθήκες
Ξέρατε ότι οι άνθρωποι που είναι αλλεργικοί στο σιτάρι, στη βύνη και σε άλλα δημητριακά σχεδόν ποτέ δεν αντιδρούν με αλλεργίες στο πράσινο χόρτο αυτών των δημητριακών; Νεαρή Βύνη, γνωστή επίσης ως χόρτο βύνης ή πράσινο αίμα, είναι ένας φυσικός τρόπος να παρέχετε στο σώμα την απαραίτητη δόση Πρωτεϊνών, μετάλλων, βιταμινών και ενζύμων. Χάρη στην πλούσια περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, η νεαρή βύνη βοηθά στην απόκτηση υγείας και ευεξίας. Το χόρτο βύνης είναι μια φυσική πηγή βιταμινών, πρωτεϊνών και μετάλλων. Είναι πηγή βιταμινών B6, C, φολικού οξέος, ασβεστίου, σιδήρου, μαγνησίου, καλίου και ψευδαργύρου. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Το χόρτο των περισσότερων δημητριακών περιέχει επίσης ίχνη βιταμίνης B12. Η συσσώρευση συμβάλλει στην καλή πήξη του αίματος, βοηθά στη σωστή λειτουργία των μυών και είναι απαραίτητη για τη διατήρηση υγιών οστών και δοντιών.
Κάθε δισκίο περιέχει 500mg από τα οργανικά καλλιεργημένα φυτά Maca. Το δισκίο είναι 20 φορές πιο αποτελεσματικό από τη σκόνη. Ορισμένοι θεωρούν ότι η Maca είναι ένα φυτό που βελτιώνει τη μνήμη και προσθέτει ενέργεια. Η Maca είναι πλούσια σε υψηλής ποιότητας υδατάνθρακες που παρέχουν αυτή την ενέργεια, μπορεί επίσης να προσφέρει στο σώμα μια εύκολα εύπεπτη πρωτεΐνη, σημαντική κυρίως για άτομα που ασκούνται, και φυτικές ίνες - υπεύθυνες, μεταξύ άλλων, για τη σωστή λειτουργία των εντέρων. Η Maca συνιστάται για: • άτομα που ακολουθούν ενεργό τρόπο ζωής • σε καταστάσεις χρόνιας κόπωσης • για άτομα που εκτίθενται σε αυξημένη σωματική και πνευματική προσπάθεια • σε καταστάσεις ανεπάρκειας βιταμινών και μετάλλων, φέρτε 1 δισκίο 5 φορές την ημέρα μετά το γεύμα. Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες δόσεις κατανάλωσης κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Η θρεπτική μαγιά χρησιμοποιείται με τους εξής τρόπους:
- πασπαλισμένη πάνω από ποπ κορν ή ζυμαρικά;
- ανακατεμένη σε σούπες για μια γεύση ουμάμι;
- ως γεύση "τυριού" σε vegan σάλτσες;
- ως πυκνωτικό για σούπες και σάλτσες;
- προστιθέμενη σε τροφές κατοικίδιων για επιπλέον θρεπτικά συστατικά.
Δοσολογία: οι μερίδες είναι συνήθως 1 ή 2 κουταλιές της σούπας.
<strong> Το Μπούλγκορ </strong> είναι ένα προϊόν δημητριακών γεμάτο υγεία λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε θρεπτικά συστατικά. Παρέχει ενέργεια για δράση, καθώς είναι πηγή σύνθετων υδατανθράκων, οι οποίοι απελευθερώνονται αργά στην κυκλοφορία του αίματος. Παρέχει εξαιρετικά πολλές φυτικές πρωτεΐνες και λίγα λιπαρά. Μια μερίδα ωμού χυλού παρέχει έως και 12 γραμμάρια πρωτεΐνης, 76 γραμμάρια υδατανθράκων, συμπεριλαμβανομένων 10-18 γραμμαρίων διαιτητικών ινών και μια αμελητέα δόση λιπαρών. Οι μαγειρεμένες νιφάδες έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, ο οποίος είναι 46. Το Μπούλγκορ περιέχει πολλά πολύτιμα μέταλλα για την υγεία. Οι υψηλότερες δόσεις είναι: κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορος, σίδηρος, ψευδάργυρος, μαγγάνιο, το Μπούλγκορ είναι μια πολύτιμη πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, οι οποίες είναι σημαντικές για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος και την ενέργεια από την κατανάλωση τροφής. Εκτός από τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β, το Μπούλγκορ παρέχει επίσης μια δόση βιταμινών Ε και Κ. Το Μπούλγκορ είναι κατάλληλο για διαβητικούς επειδή έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
Το έλαιο κιτρονέλλας προέρχεται από ένα δάχτυλο λεμονιού, γνωστό περισσότερο ως γρασίδι λεμονιού. Το φυσικό έλαιο κιτρονέλλας έχει διεγερτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες, και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην χαρακτηριστική εσπεριδοειδή του άρωμα. Απέκτησε δημοτικότητα ως αποτελεσματικός παράγοντας κατά των κουνουπιών, καθώς και των τσιμπουριών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από τσίμπημα κουνουπιού (τρίβοντας το στο δέρμα) για να ανακουφίσει την φαγούρα. Η χρήση του ελαίου κιτρονέλλας περιλαμβάνει τη θεραπεία του πυρετού, των εμμηνορροϊκών προβλημάτων, των γαστρεντερικών παθήσεων, ιδιαίτερα αυτών που προκαλούνται από παράσιτα (έχει ρόφημα). Κιτρονέλαιο. Φλεγμονώδης φλεγμονή. Δέρμα, έλκη, πληγές, δερματοπάθειες, έκζεμα. Έχει διεγερτική και καθαριστική δράση. Το δέρμα έχει αντιακνεϊκή, αντιμυκητιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Συνιστάται σε διευρυμένες περιόδους, το χαλαρό και μολυσμένο δέρμα και ως έλαιο προστιθέμενο στο μασάζ κατά της κυτταρίτιδας, ανακουφίζει τους ρευματικούς πόνους.
Ο αποξηραμένος κράνμπερι είναι εντελώς ξηρός από φυσικά φρούτα με μια εκλεπτυσμένη γεύση γλυκιά και γλυκιά. Ο καρπός μοιάζει με σταφίδες, αλλά είναι μεγαλύτερος από αυτές, χαρακτηρίζεται από ζουμερό χρώμα και ευέλικτη υφή. Τα φρούτα κράνμπερι χρησιμοποιούνται ευρέως σε κουζίνες σε όλο τον κόσμο. Οι κηλίδες κράνμπερι είναι πλούσια πηγή βιταμινών (C, B, E, K), μετάλλων (νάτριο, κάλιο, φώσφορος, ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, σίδηρος), φυτικών ινών, οξέων, καροτενοειδών, φλαβονοειδών, τανινών και πηκτινών. Το κράνμπερι δεν χάνει τις ιδιότητές του κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας, οπότε, για τα οφέλη για την υγεία, μπορείτε να καταναλώσετε τις παρασκευές του, οι οποίες δεν είναι τόσο ξινές όσο ο φρέσκος καρπός κράνμπερι. Η κράνμπερι λειτουργεί πολύ καλά στην πρόληψη υποτροπών λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Οξινίζει τα ούρα, γεγονός που οδηγεί σε βακτηρίδια που σκοτώνουν που βρίσκονται στην κύστη.
Η πάστα με ψητά λαχανικά παρασκευάστηκε με βάση τα καλύτερης ποιότητας λαχανικά και μπαχαρικά. Παρασκευάζεται με βάση ρεβίθια με προσθήκη σέλινου, καρότων, κρεμμυδιών και ρίζας μαϊντανού. Η γεύση της ικανοποιεί τους μεγαλύτερους γνώστες των αλειμμάτων για ψωμί. Το σετ είναι πλούσιο σε πλήρεις υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. Τα λαχανικά από τα οποία έχει παρασκευαστεί είναι πηγή πλούσιων αντιοξειδωτικών που απομακρύνουν τις ελεύθερες ρίζες από το σώμα. Ο πολτοποιητής, ο οποίος είναι η βάση της πάτας, γνωστός επίσης ως ρεβίθια ή ιταλικά μπιζέλια, είναι πραγματικός θησαυρός πρωτεΐνης με υψηλή θρεπτική αξία. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει επίσης μεγάλες ποσότητες βιταμινών του συμπλέγματος B, βιταμίνης C, φολικού οξέος καθώς και διαιτητικών ινών και πλήθους μετάλλων, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, κάλιο ή ψευδάργυρο. Τα συστατικά που περιέχονται στα ρεβίθια προλαμβάνουν τη δυσκοιλιότητα, ρυθμίζουν τον ρυθμό των εντερικών κινήσεων και μειώνουν επίσης την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη.
Αναζητάτε μια κομψή και λειτουργική ράφια για την έκθεση προϊόντων δημητριακών; Έχουμε την τέλεια λύση για εσάς! Ένα ράφι από κόντρα πλακέ είναι μια εξαιρετική επιλογή για καταστήματα φυσικών τροφών, καταστήματα delicatessen, αλλά και για αρτοποιεία και σούπερ μάρκετ.
Το φυσικό και οικολογικό υλικό κόντρα πλακέ είναι ανθεκτικό και ταιριάζει τέλεια σε διάφορες διατάξεις. Το ράφι έχει σχεδιαστεί για βέλτιστο φωτισμό των προϊόντων δημητριακών. Διαθέτει φαρδιές ράφια που προσφέρουν χώρο για διάφορους τύπους προϊόντων, όπως χοντρό σιτάρι, ζυμαρικά, αλεύρι, δημητριακά πρωινού και άλλα. Το ράφι είναι διαθέσιμο σε εκδοχή βαμμένη ή εκτυπωμένη. Το βαμμένο κόντρα πλακέ προσφέρει στο εσωτερικό μια ζεστή και φυσική αίσθηση, ενώ το εκτυπωμένο κόντρα πλακέ μπορεί να είναι ένα ατμοσφαιρικό διακοσμητικό στοιχείο. Μπορούμε να κατασκευάσουμε κάθε μέγεθος κατόπιν παραγγελίας, προσαρμόζοντας το μέγεθος και την εμφάνιση στις ατομικές σας ανάγκες.
Διαστάσεις: 600x400x1800 mm
Υλικό: Βαμμένο, εκτυπωμένο και βαμμένο κόντρα πλακέ
Προορισμός: Τρόφιμα, οικολογικό
Η αλεύρι σίτου τύπου 750 προέρχεται από τις φάρμες των Βιέστσεντς, οι οποίες διαθέτουν οικολογικό πιστοποιητικό. Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους αλευριού που παράγεται από αλεσμένο σιτάρι. Το σιτάρι, χάρη στην περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες (γλουτένη), προσφέρει ελαστικότητα κατά το ψήσιμο και μειώνει την κατάρρευση των προϊόντων. & Nbsp; <strong> Σύνθεση: </strong> Σιτάρι & NBSP; <strong> διατροφική αξία ανά 100 γρ </strong> ενεργειακή αξία 1450kj / 342kcal - 17% RWS * λιπαρά 1,8 γρ - 2,6%, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,7 γρ - 3,5% υδατάνθρακες 68γρ - 26% εκ των οποίων σάκχαρα 0,5 γρ - 0,6% φυτικές ίνες 2,9 γρ - 12γρ - 24% αλάτι 0,01 γρ - 0,2% * Αναφορά διατροφικής αξίας & nbsp; <strong> χρήση </strong> το αλεύρι σίτου τύπου 750 είναι ιδανικό για την παρασκευή ψωμιού και όλων των αλμυρών και γλυκών ζαχαρωτών. Ιδανικό για κρέπες, βάφλες ή ως πυκνωτικό για σούπες και σάλτσες. & Nbsp; <strong> σημειώσεις </strong> αποθηκεύστε σε δροσερό και ξηρό μέρος σε σφραγισμένη συσκευασία.
Το Σκόνη Αποβουτυρωμένου Γάλακτος (SMP) είναι ένα γαλακτοκομικό προϊόν που δημιουργείται μέσω της εξάτμισης φρέσκου παστεριωμένου αποβουτυρωμένου γάλακτος αγελάδας στη διαδικασία της ψεκαστικής ξήρανσης. Το SMP είναι ένα πολυδιάστατο συστατικό με υψηλό ποσοστό διασποράς και διαλυτότητας στο νερό, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για χρήση στην βιομηχανική παραγωγή. Η ευρεία γκάμα εφαρμογών του περιλαμβάνει την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων όπως γιαούρτια, ροφήματα με βάση το γάλα, υποκατάστατα τυριού, επιδόρπια, κρέμες καφέ και τσαγιού, και UHT γάλα.
Το SMP έχει διάρκεια ζωής περίπου 12 μήνες. Η εύκολη διαχείριση και η ομαλότητά του εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα του τελικού προϊόντος σε διάφορες βιομηχανίες.
<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Οι βιολογικοί κάσιους από την Vibio χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, φρεσκάδα και εξαιρετική γεύση. Προέρχονται από οικολογικές καλλιέργειες στο Βιετνάμ. </ Span> Οι κάσιους είναι σπόροι ενός καρπού δέντρου που ονομάζεται Δυτικός Νανοειδής ή Δυτικός Κάσιους. Είναι ξαδέλφια του μάνγκο και των φιστικιών και καλλιεργούνται στις περισσότερες χώρες της τροπικής περιοχής. Η απόκτηση κάσιους είναι περίπλοκη και χρονοβόρα. Οι κάσιους είναι μια πραγματική πηγή μετάλλων - μαγνησίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, μαγγανίου, χαλκού, σιδήρου, σεληνίου, καλίου, ασβεστίου και βιταμινών - K1, E και βιταμινών της ομάδας B. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες της ομάδας B και μαγνήσιο, οι κάσιους έχουν θετική επίδραση, μεταξύ άλλων, στο νευρικό σύστημα. Η υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο σημαίνει ότι οι κάσιους έχουν θετική επίδραση στη διατήρηση σωστής διαχείρισης νερού και ηλεκτρολυτών και προλαμβάνουν την υπερβολική συσσώρευση νερού στο σώμα (χάρη στην οποία μειώνουν το πρήξιμο των ποδιών, των χεριών και του προσώπου, το υδάτινο κυτταρίτιδα κ.λπ.).
Το βούτυρο shea είναι ένα έλαιο που προέρχεται από τη διαδικασία επεξεργασίας των καρπών του βουτύρου. Το Masłosz Parka αναπτύσσεται στην Αφρική και το βούτυρο shea χρησιμοποιείται εκεί εδώ και αιώνες. & Nbsp; είναι εξαιρετικά πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα. Αυτά είναι ένα βασικό συστατικό για την αναζωογόνηση και την ενυδάτωση του δέρματος. Το βούτυρο shea παρέχει επίσης όλες τις πιο σημαντικές βιταμίνες που χρειάζονται ώστε το δέρμα να φαίνεται νέο και λείο, και το πιο σημαντικό, υγιές. Αυτές οι βιταμίνες υποστηρίζουν την προστασία του δέρματος από τον άνεμο, το κρύο, τον έντονο ήλιο και υποστηρίζουν τις πληγές και τα εγκαύματα. Επιπλέον, τα συστατικά που περιέχονται στο βούτυρο υποστηρίζουν τη δραστηριότητα των κυττάρων, καταπολεμούν την επίδραση της γήρανσης τους και βελτιώνουν ορατά την κατάσταση του δέρματος. Ενυδατώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, αναγεννά το δέρμα, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, θρέφει και αναγεννά τέλεια το δέρμα, καταπραΰνει τη γήρανση, υποστηρίζει την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων, καταπραΰνει το πρήξιμο. Η τακτική χρήση του αναγεννά και θρέφει την ξηρή και σκληρή επιδερμίδα στις φτέρνες, τα πόδια, τα γόνατα και τους αγκώνες.
Η μέλι ή το λάδι από μαύρο κύμινο σκούρου καφέ είναι ελαφρώς πικρό και έχει έντονη και πικάντικη οσμή. Παράγεται με ψυχρή πίεση από το μαύρο κύμινο (Nigella sativa). Το λινολεϊκό οξύ, που βρίσκεται στο λάδι μαύρου κύμινου έως και 55%, είναι ένα ακόρεστο λιπαρό οξύ της ομάδας ωμέγα-6, το οποίο έχει θετική επίδραση στο δέρμα. Το ελαιικό οξύ είναι ένα μονοακόρεστο λιπαρό οξύ και είναι το πιο κοινό ωμέγα-9. Το EFA δεν ανήκει στα EFA: το ανθρώπινο σώμα μπορεί να παράγει αυτό το οξύ από άλλα λιπαρά οξέα. Το ελαιικό οξύ παίζει προστατευτικό ρόλο στην πρόληψη της αθηροσκλήρωσης και των καρδιοαγγειακών παθήσεων. Οι σπόροι μαύρου κύμινου είναι πλούσιοι σε πολλές πολύτιμες ουσίες και βιταμίνες. Η σύνθεση περιέχει κυρίως: θειοκινόνη; βιταμίνη Ε και βήτα-καροτένιο, καθώς και βιταμίνες B; βιοτίνη: ανεκτίμητη για το δέρμα και τα μαλλιά, καθώς και για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος; πολύτιμα φλαβονοειδή και στερόλες και σπάνιους αλκαλοειδείς στη φύση; Πολλές.