Συστατικά: Μαύρη σοκολάτα 66% προέλευσης εκτός ΕΕ (κακάο, ζάχαρη, βούτυρο κακάου, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη από κραμβέλαιο).
Διατροφικές αξίες ανά 100g:
Ενέργεια 2440Kj, 586Kcal, λιπαρά 41g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 25g, υδατάνθρακες 48g, εκ των οποίων ζάχαρη 36g, πρωτεΐνες 6.3g, αλάτι 0g.
Συστατικά: Ζάχαρη, κακάο 10%, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, πλήρες γάλα σε σκόνη, δεξτρόζη, μαλτοδεξτρίνη, στιγμιαίος καφές 4%, αλάτι, άρωμα καπουτσίνο, γκουάρ γόμα [E412], άρωμα μόκας. Αλλεργιογόνα: Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, γλουτένης, ξηρών καρπών και φυσικών θειωδών λόγω της παρουσίας στην περιοχή.
Επιλογή: Σακουλάκι - 500 γρ
Ενέργεια: 383 Kcal / 1627 Kj
Διατροφικά στοιχεία: Για 100γρ
Λίπη: 1,6γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα: 0,8γρ
Υδατάνθρακες: 89,1γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 63,6γρ
Πρωτεΐνες: 3,6γρ
Αλάτι: 0,1γρ
Γάλα 36% ΚΑΚΑΟ
Αν και η ειδικότητά μας είναι η μαύρη σοκολάτα, αφιερώσαμε χρόνο για να παράγουμε αυτό το προϊόν με εξαιρετικές γευστικές ποιότητες και την καλύτερη ισορροπία στερεών κακάου/γάλακτος/ζάχαρης. Για τους λάτρεις της σοκολάτας γάλακτος.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, μεταξύ 15 και 18°C.
Ανακαλύψτε τον χαρακτήρα του καφέ 100% Arabica, εμβληματικού των καφέ Bacquié, συνδυασμένου με την ένταση της μαύρης σοκολάτας και του κακάου. Αυτή η δημιουργία, με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, είναι ταυτόχρονα τραγανή και έντονη, και θα συνοδεύσει τέλεια τον εσπρέσο σας.
Αυτοί οι κόκκοι καφέ μπορούν επίσης να εμπλουτίσουν τα επιδόρπιά σας, προσφέροντάς τους μια δόση έντασης. Η ιδέα του σεφ είναι να δοκιμάσετε μια μους καφέ πασπαλισμένη με μερικούς σοκολατένιους κόκκους.
Συστατικά: καβουρδισμένοι κόκκοι καφέ 100% Arabica, μαύρη σοκολάτα (φασόλια κακάου, ζάχαρη, βούτυρο κακάου, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη ηλιόσπορου, βανίλια), σκόνη κακάου.
Διατροφικές αξίες ανά 100g: Ενέργεια 449kJ / 108kcal, Λιπαρά 7,7g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 4,6g, Υδατάνθρακες 6,0g, εκ των οποίων σάκχαρα 5,2g, Πρωτεΐνες 2,0g.
Συνθήκες συντήρησης: Να φυλάσσεται μακριά από τη θερμότητα (1618°C) και την υγρασία.
Καθαρό βάρος: 130g
Διάρκεια συντήρησης: 18 μήνες
Ιστορία και προέλευση
Ο κακάο (Theobroma) συγκομίστηκε για πρώτη φορά από τους Ολμέκους στο Μεξικό, ήδη από το 1000 π.Χ. Χρησιμοποιούνταν κυρίως για ενισχυτικά ποτά. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, οι Μάγια και οι Αζτέκοι υιοθέτησαν αυτή τη χρήση στις κουλτούρες τους. Ο κακάο έγινε μέρος τελετουργικών ριζών και οι κόκκοι κακάου ήταν μέσο πληρωμής. Στον 16ο αιώνα, οι Ισπανοί μετέφεραν τον κακάο στην Ευρώπη.
Στα μέσα του 17ου αιώνα, έγινε δημοφιλές ποτό. Μέσω των αποικιών διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών, οι κακαόδεντρα εισήχθησαν στην Ασία και τη Δυτική Αφρική, καθώς υπήρχε αυξανόμενη ζήτηση για σοκολάτα στην Ευρώπη.
Ο κόκκος κακάου είναι η ακατέργαστη βάση για την παραγωγή σοκολάτας. Αυτοί οι κόκκοι κακάου προέρχονται από τα τροπικά κλίματα της Νότιας Αμερικής (Εκουαδόρ). Το δέντρο Theobroma cacao είναι ιερό για τους Μάγια και τους Αζτέκους. Οι κόκκοι κακάου του δέντρου συλλέγονται με το χέρι και οι ακατέργαστοι κόκκοι στη συνέχεια καθαρίζονται σε φυσικό νερό και συνεχ…
Η σειρά Ρετρό χαρακτηρίζεται από την προσοχή στη συσκευασία: σατινέ χαρτί δεμένο με μια κορδέλα από σατέν, εξατομικευμένο με την εκτύπωση των φράσεων "Χειροποίητο Πανετόνε", "Φτιαγμένο στη Σικελία", "Τυπικό με Φιστίκι". Ιδανικό για δώρα.
Αυτή η νόστιμη κρεμώδης λευκή σοκολάτα προσφέρει μια όμορφη γλυκιά ένταση και γευστικές νότες καραμέλας και βανίλιας.
Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ.
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 10
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 10
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος: T-I
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Best-seller: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Προσφέρουμε στις βιομηχανίες εκχυλίσματα και πρώτες ύλες για την παραγωγή των καλλυντικών, συμπληρωμάτων διατροφής ή συνταγών σας.
Πουλάμε χονδρικώς, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε το έργο σας.
Είναι μια σοκολάτα, γνωστή και αναγνωρισμένη παγκοσμίως εδώ και αρκετούς αιώνες για την ποιότητά της και το οργανωληπτικό της προφίλ, από μια τοπική υβριδική ποικιλία (criollo μεταξύ 15-25%), μείγμα από την περιοχή Cumboto-Ocumare στη Βενεζουέλα.
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΩΡΙΜΩΝ ΚΑΚΑΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΕΞΑΓΩΓΗ
(ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ)
1. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
a. Κύριο όνομα εμπορεύματος: Ωρίμα κακάο – προέλευση Ακτής Ελεφαντοστού
b. Κατηγοριοποίηση ποιότητας: "Καλά ζυμωμένα"
c. Καλλιεργητική περίοδος: Οκτώβριος – Μάρτιος (Κύρια περίοδος καλλιέργειας) & Απρίλιος – Σεπτέμβριος (Μικρή ενδιάμεση περίοδος)
d. Άλλες τεχνικές προδιαγραφές: Σύμφωνα με διεθνείς απαιτήσεις
2. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Σακιά από τζute 65 Kg
3. ΦΟΡΤΩΣΗ: 1 x 20' ή 1 x 40' Ξηρό - FCL κοντέινερ (12 και 24 MT προϊόντος φορτωμένα αντίστοιχα)
4. ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ: 2.000 - 3.000 MT κατά τη διάρκεια της κύριας περιόδου καλλιέργειας και 500 – 1.000 MT κατά τη διάρκεια της μικρής ενδιάμεσης περιόδου σε παρτίδες των 100 MT κάθε φορά
5. ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: 50 MT
7. ΟΡΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: Σύμφωνα με τους όρους που συμφωνήθηκαν με τον πελάτη στο υπογεγραμμένο συμβόλαιο
8. ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ: FOB – Αμπιτζάν (Ακτή Ελεφαντοστού) ή C&F - ASWP
9. ΤΙΜΗ: Βασισμένη σε άμεσες τιμές
10. ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ: Σύμφωνα με διεθνείς απαιτήσεις
11.
Η EMK "Equilad" είναι η πρώτη και μοναδική σειρά εγχώριας παραγωγής ισοδύναμων βουτύρου κακάου. Αυτά είναι premium στερεά λίπη που αποκτώνται μέσω υψηλής τεχνολογίας κλασματοποίησης.
Η μοναδική τεχνολογία παραγωγής καθιστά δυνατή την απόκτηση ενός προϊόντος με ιδιότητες ταυτόσημες με το βούτυρο κακάου - παρόμοια δομή, ρυθμό κρυστάλλωσης και απαιτεί επίσης tempering.
Τα EMC της EFKO έχουν σχεδιαστεί για πλήρη ή μερική αντικατάσταση του βουτύρου κακάου σε ζαχαροπλαστικά και ημιτελή προϊόντα. Η 100% συμβατότητα των EMC "Equilad" σας επιτρέπει να τα αναμειγνύετε με βούτυρο κακάου σε οποιαδήποτε ποσοστιαία αναλογία χωρίς τον κίνδυνο eutectics και "fat bloom". Το προϊόν πληροί τις απαιτήσεις του GOST R 54054-2010 "Ισοδύναμα βουτύρου κακάου και βελτιωτικά βουτύρου κακάου τύπου SOS. Τεχνικές προϋποθέσεις."
Διάφορα προϊόντα σοκολάτας για ζαχαροπλαστική. Ποικιλίες: διακοσμητικά προϊόντα σοκολάτας όπως πραλίνα, γκανάς, ζαχαρωτά, κουβερτούρα, σταγόνες, μπλοκ, βερμισέλι και καραμέλες.
Μετά την έκθεση στην έκθεση σοκολάτας στο Παρίσι, όπου δημιούργησα ένα granola με κομμάτια κακάου για την περίσταση, και καλή είδηση, έχει μείνει λίγο!!
Πέταλα καλαμποκιού, λάδι καρύδας, σιρόπι αγαύης, αμύγδαλα, chia, κολοκύθα, σουσάμι, κομμάτια κακάου.
Κακάο σε σκόνη, διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας άμεσα.
Κακάο σε σκόνη αλκαλοποιημένο (Διάφορα ποσοστά απολιπανθέντος)
Κακάο σε σκόνη φυσικό (Διάφορα ποσοστά απολιπανθέντος)
Η ιστοσελίδα μας, εξειδικευμένη στην πώληση κακάων και παραγώγων μέσω διαδικτύου, σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορα μεγέθη και μορφές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από τα καλύτερα κακάο που έχουμε επιλέξει ειδικά για εσάς. Αποστέλλουμε από τη Βαρκελώνη σε όλους τους πελάτες μας στην Ισπανία, την Ευρώπη και μέρος της Ασίας, με ένα γρήγορο και αποτελεσματικό σύστημα διανομής.
Τύποι προϊόντων και παραγώγων: Κόκκοι κακάο, Nibs κακάο, Πάστα κακάο, Σκόνη κακάο, Βούτυρο κακάο, Επικαλύψεις σοκολάτας
Επιλεγμένες προελεύσεις: Βενεζουέλα, Μαδαγασκάρη, Εκουαδόρ, Γκάνα, άλλες προελεύσεις
Πωλήσεις σε χονδρέμπορους, καταστήματα λιανικής και ιδιώτες. Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα https://cacaovenezueladelta.com/
Διαθέτουμε σε απόθεμα Nutella 1kg και 750g για ιδιώτες και επαγγελματίες με ημερομηνία λήξης έως 24.11.2024.
Συσκευασμένο σε 588 βάζα ανά παλέτα για το 1kg και σε 768 βάζα για το 750g.
Προέλευση: Γαλλία
Η ελάχιστη παραγγελία είναι μία παλέτα ανά παραγγελία.
{"Region and Country":"Περιοχή και Χώρα\nΕπαρχία Δακ Λακ, Κεντρικά Υψίπεδα, Βιετνάμ\n\nStory\nΑν και ο κακάο εισήχθη στο Βιετνάμ στα τέλη του 1800, δεν άρχισε να καλλιεργείται σε πιο επαγγελματικό επίπεδο μέχρι τον 21ο αιώνα. Ο κακάο καλλιεργείται αυτή τη στιγμή στο Βιετνάμ από περισσότερους από 12.000 αγρότες, οι οποίοι συνήθως καλλιεργούν σε εκτάσεις 1 έως 3 εκταρίων. Καρύδες και φρουτόδεντρα όπως το πεπόνι, η μπανάνα και ο λωτός καλλιεργούνται επίσης στις εκτάσεις.\nΗ εταιρεία Anh Em Cacao ιδρύθηκε το 2017 από δύο φίλους από το σχολείο – τον Τρουόνγκ Μινχ Θάνγκ και τον Νγκουέν Ντουί Θόνγκ – οι οποίοι μοιράζονται ένα πάθος για τον κακάο και τη σοκολάτα. Μετά την αναγνώριση ότι η ποιότητα του κακάου που παράγεται στο Δακ Λακ θα μπορούσε να βελτιωθεί, έκαναν έρευνα για τη μικροβιακή βιοποικιλότητα και τις διαδικασίες μετά τη συγκομιδή για να βελτιστοποιήσουν την γευστική δυνατότητα των κόκκων.\nΑυτός ο κακάο θα γινόταν η βάση για μερικές από τις βραβευμένες σοκολάτες που άρχισαν να παράγουν οι Τρουόνγκ και Νγκουέν μέσω της μάρκας τους Tbros."}