Είμαστε η AET-CoD GmbH, ο αξιόπιστος προμηθευτής σας στη Γερμανία και σας προσφέρουμε μια ασύγκριτη εμπειρία σοκολάτας. Οι βιολογικές κακαόσποροι μας, που καλλιεργούνται και επεξεργάζονται προσεκτικά στο Καμερούν, εγγυώνται μια εξαιρετική ποιότητα. Βάζουμε όλη μας την πάθος στην επεξεργασία των βιολογικών κακαόσπορων για να δημιουργήσουμε μια αποκλειστική σειρά υψηλής ποιότητας προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων:
- Κρύα πιεσμένη κακαόβουτυρο
- Ζεστά πιεσμένη κακαόβουτυρο
- Μοναδικό μείγμα από κρύα και ζεστά πιεσμένη κακαόβουτυρο
- Κακάο σε σκόνη
- Κακαόπαστα
Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στείλουμε την τιμοκατάλογό μας (μεγάλες ποσότητες/υψηλές εκπτώσεις).
Η NORYBEAN BY AET-CoD GmbH διαθέτει ECOCERT βιολογικό πιστοποιητικό και πιστοποιητικό Fairtrade, που αποδεικνύουν την προέλευση όλων των προϊόντων μας.
Προσφορά μιας μόνιμης συνεργασίας και δέσμευση για ένα κοινό και επιτυχημένο μέλλον.
Η NORYBEAN BY AET-CoD GmbH κατέχει περισσότερα από 2000 εκτάρια γης (κατανεμημένα σε τρεις περιοχές) για την καλλιέργεια κακάου στο Καμερούν.
Στο πλαίσιο μιας καθιερωμένης συνεργασίας, η AET-CoD GmbH δεσμεύεται για τους συνεργάτες μας στην επεξεργασία κακάου σε παραπροϊόντα.
Διαχειριζόμαστε επίσης συμφωνίες με τη διοίκηση και τη λογιστική του Καμερούν για την τελική παράδοση των συνεργατών μας.
Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες που χρειάζεστε.
Με εκτίμηση,
Η ΟΜΑΔΑ AET-CoD GmbH
Οι κόκκοι κακάο, ή ωμό κακάο, είναι οι σπόροι του κακαόδεντρου, που καλλιεργούνται σε γόνιμα εδάφη του Καμερούν χωρίς λιπάσματα ή χημικά προϊόντα, 100...
Οι κόκκοι κακάο είναι οι ολόκληροι σπόροι του κακαόδεντρου, ζυμωμένοι και αποξηραμένοι. Αυτό το πρότυπο καλύπτει επίσης τα παραπροϊόντα και τα παράγωγ...
Η μάζα κακάου, γνωστή και ως λικέρ κακάου, παρασκευάζεται αλέθοντας τους σπόρους βιολογικών κόκκων κακάου και η ποιότητά της μπορεί να διαφέρει ανάλογ...
Το βούτυρο κακάου από βιολογικούς σπόρους είναι ωμό και παρασκευάζεται εξ ολοκλήρου από βιολογικούς σπόρους κακάου που έχουν πιεστεί κρύα, της καλύτερ...
Οι σταγόνες βουτύρου κακάου, που ονομάζονται επίσης παστίλιες, είναι μικρές και ομοιόμορφες. Είναι ιδανικές για ακριβή δοσολογία. Λιώνουν γρήγορα, διε...
Οι κόκκοι κακάου δεύτερης ποιότητας μπορούν να επιλεγούν με 50% βιολογικούς κόκκους, οι οποίοι συμβάλλουν στην κρεμώδη υφή και στη πλούσια γεύση της σ...
Οι ράβδοι βουτύρου κακάο, που ονομάζονται επίσης μπάρες βουτύρου κακάο, είναι μακριές και φαρδιές. Είναι ιδανικές για ακριβή δοσολογία. Λιώνουν γρήγορ...