Η σκούρα σοκολάτα φοντάν αναμειγνύεται νόστιμα με τις αρωματικές νότες των κρέπες ντεντέλ και την ευαισθησία της σφολιάτας. Υποκύψτε σε αυτή τη νέα τραγανή λιχουδιά!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, μεταξύ 15 και 18°C.
Αγαπητοί λάτρεις του κακάου, αυτή η συσκευασία θα σας κάνει να ανακαλύψετε τη μοναδική γεύση του βιετναμέζικου κακάου.
Αυτοί οι κόκκοι κακάου προέρχονται από το Δέλτα του Μεκόνγκ, στο νότο της χώρας. Συλλέχθηκαν εκεί, ζυμώθηκαν για 6 ημέρες και στη συνέχεια αποξηράνθηκαν φυσικά στον ήλιο όσο χρόνο χρειάστηκε.
Έπειτα, καβουρδίστηκαν και ελαφρώς καραμελώθηκαν για να συνδυαστούν η γλυκύτητα με τις εμβληματικές γεύσεις αυτών των κόκκων.
Συστατικά: κόκκοι κακάου – Προέλευση: Βιετνάμ, ζάχαρη.
Διατροφικές αξίες (ανά 100g): Ενέργεια 2673kJ / 645kcal, Λιπαρές ύλες 52g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 31g, Υδατάνθρακες 34g, εκ των οποίων σάκχαρα 13g, Πρωτεΐνες 11g, Αλάτι 0,03g.
Να φυλάσσεται μακριά από το φως και την υγρασία.
Καθαρό βάρος: περίπου 130g
Διάρκεια συντήρησης: 18 μήνες
Συστατικά: Ζάχαρη, σκόνη κακάο, τροποποιημένο άμυλο [ΧΩΡΙΣ ΓΤΟ], δεξτρόζη, αλάτι, γκουάρ [E412], ξανθάνη [E415], βανιλίνη, αντιπηκτικό [E551], άρωμα σοκολάτας. Αλλεργιογόνα: Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, γλουτένης, ξηρών καρπών και φυσικών θειωδών λόγω της παρουσίας στην περιοχή.
Επιλογή: Σακουλάκι - 500 γρ
Ενέργεια: 403 Kcal / 1704 Kj
Διατροφικά στοιχεία: Για 100γρ
Λίπος: 6,9γρ
Εκ των οποίων κορεσμένα: 4,3γρ
Υδατάνθρακες: 76,9γρ
Εκ των οποίων σάκχαρα: 46,7γρ
Πρωτεΐνες: 8,3γρ
Αλάτι: 0,48γρ
Διαφορετικοί τύποι κακάο
Υπάρχουν περίπου 3 διαφορετικοί τύποι κακάο που μπορούν να διακριθούν. Criollo, Forastero και Trinitario.
Criollo
Η κόκκος criollo έχει ένα πολύπλοκο και λεπτό προφίλ, μια ήπια γεύση με δευτερεύοντα αρώματα από ξηρούς καρπούς, καραμέλα, φρούτα και καπνό. Η γεύση δεν είναι πικρή και είναι πολύ αρωματική. Παρά αυτά τα ευχάριστα χαρακτηριστικά, το κακάο criollo είναι το πιο σπάνιο. Αυτός ο κόκκος είναι συχνά αγαπημένος στους σοκολατοποιούς, πραγματική ποιοτική σοκολάτα που εκτιμάται από τους γευσιγνώστες. Αυτός ο κόκκος χρησιμοποιείται πολύ σε πολυτελή σοκολάτα.
Οι κόκκοι κακάο είναι από μόνοι τους ένα superfood, καθώς περιέχουν διάφορα αντιοξειδωτικά, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά. Οι κόκκοι κακάο περιέχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από το κόκκινο κρασί και τρεις φορές περισσότερα από το πράσινο τσάι.
Αυτοί οι κόκκοι κακάο είναι ιδανικοί για χρήση σε διάφορες παρασκευές σοκολάτας, ως προσθήκη σε δημητριακά ή ως σνακ.
Σε γενετικό επίπεδο, αυτή η σοκολάτα προέρχεται κυρίως από έναν τυπικό υβριδισμό της περιοχής Sur del Lago στη Βενεζουέλα, με περιεκτικότητα Criollo που κυμαίνεται από 5 έως 20%.
Προφίλ πικρού στην επίθεση, οι λεπτές νότες από γλυκιά αμυγδαλιά σβήνουν σε μακρές καβουρδισμένες και σοκολατένιες νότες.
Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο:10
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία:10
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας:Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος:Τ-N
Χώρα κατασκευής:Γαλλία
Προπαραγγελία:Ναι
Μπεστ-σέλερ:Όχι
Προσαρμογή:Ναι
Φυσικό και αλκαλικό
Περιεκτικότητα σε λιπαρά 10/12% ή 20/22% από κορυφαίες, πιστοποιημένες παραγωγικές εγκαταστάσεις
Παραδόσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εσωτερικής σας συνταγής
Συστατικά Αλεύρι ΣΙΤΟΥ*, Μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη *(ηλιέλαιο*, κακάο*), σιρόπι ΣΙΤΟΥ*, Επικάλυψη σοκολάτας* (κακάο*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάο*, άρωμα φυσικής εκχύλισης βανίλιας), Τριμμένη καρύδα*, ΑΥΓΑ* και Μαγητική ουσία (διττανθρακικό αμμώνιο).
ΣΙΤΑΡΙ
Συστατικά Αλεύρι ΣΙΤΑΡΙΟΥ*, Μη υδρογονωμένα φυτικά έλαια και λίπη *(ηλιέλαιο*, κακάο*), σιρόπι ρυζιού*, Επικάλυψη σοκολάτας* (κακάο*, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, βούτυρο κακάο*, άρωμα φυσικής εκχύλισης βανίλιας), Τριμμένη καρύδα*, ΑΥΓΑ* και Μαγητική ουσία (διττανθρακικό αμμώνιο).
Αναφορά Σίτου: Cohep2
Ean Σίτου: 8413115003811
Αναφορά Σίτου: Cohe-g
Ean Σίτου: 8413115003804
Αναφορά Σίτου: Coheep2
Ean Σίτου: 8413115004955
Αναφορά Σίτου: Coheeg
Ean Σίτου: 8413115004962
Ενεργειακή αξία Σίτου: 2352 Kj/564 Kcal
Λίπος Σίτου: 36,6 G εκ των οποίων κορεσμένα 24,3 G
Υδατάνθρακες Σίτου: 52,0 G εκ των οποίων σάκχαρα 21,2 G
Πρωτεΐνη Σίτου: 6,5 G
Αλάτι Σίτου: 0,1 G
Ενεργειακή αξία Σίτου: 2352 Kj/564 Kcal
Λίπος Σίτου: 36,6 G εκ των οποίων κορεσμένα 24,3 G
Υδατάνθρακες Σίτου: 52,0 G εκ των οποίων σάκχαρα 21,2 G
Πρωτεΐνη Σίτου: 6,5 G
Αλάτι Σίτου: 0,1 G
Συσκευασίες Σίτου: Κουτί με 12 συσκευασίες των 200 G
Χύμα Σίτου: Κουτί των 3 Kg. Neto
Συσκευασίες Σίτου: Κουτί με 12 συσκευασίες των 200 G
Χύμα Σίτου: Κουτί των 3 Kg. Neto
Οι Νίμπς κακάου είναι διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας άμεσα. ΓΚΡΟΥΕ ΚΑΚΑΟΥ
Η ιστοσελίδα μας, που ειδικεύεται στην πώληση κακάου και παραγώγων, σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορα μεγέθη και μορφές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από τα καλύτερα κακάου που έχουμε επιλέξει ειδικά για εσάς. Αποστέλλουμε από τη Βαρκελώνη σε όλους τους πελάτες μας στην Ισπανία, την Ευρώπη και μέρος της Ασίας, με ένα γρήγορο και αποτελεσματικό σύστημα διανομής.
Τύποι προϊόντων και παραγώγων: Κόκκοι κακάου, Νίμπς κακάου, Πάστα κακάου, Σκόνη κακάου, Βούτυρο κακάου, Επικαλύψεις σοκολάτας
Επιλεγμένες προελεύσεις: Βενεζουέλα, Μαδαγασκάρη, Εκουαδόρ, Γκάνα, άλλες προελεύσεις
Πωλήσεις σε χονδρέμπορους, καταστήματα λιανικής και ιδιώτες. Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: https://cacaovenezueladelta.com/
Για όλους όσους είναι παθιασμένοι με μια κούπα από την καλύτερη σοκολάτα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Χωρίς γλουτένη
Χωρίς λακτόζη
ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ:
12 μονάδες/κουτί
70 κουτιά/παλέτα
Σακούλα 10 κιλών με κάλυψη σοκολάτας Belgico με φερμουάρ σε κουτί καρτών διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος μόνο με πλήρη διάρκεια ζωής 18 μήνες για σοκολάτα γάλακτος και λευκή σοκολάτα, 24 μήνες για μαύρη σοκολάτα. Παραγγελία μόνο με ελάχιστη ποσότητα παρτίδας, Μαύρη ελάχιστο κακάο 55%, Γάλα ελάχιστο κακάο 35%, Λευκή ελάχιστο κακάο 29%.
Παρασκευασμένο με κακάο υψηλής ποιότητας, αυτό το λικέρ είναι μια εξαιρετική επιλογή για να το απολαύσετε σκέτο, με πάγο ή σε φρέσκα ή ελαφρώς ζεστά κοκτέιλ. Διαθέσιμο σε μπουκάλι, με βελούδινη τσάντα ή σε ξύλινο κουτί.
Η Nutella είναι ένα εμβληματικό προϊόν της Ferrero, γνωστό για την κρέμα φουντουκιού και κακάο. Εισήχθη για πρώτη φορά το 1964, η Nutella έχει γίνει σύμβολο γλυκύτητας και γεύσης σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτιμώμενη τόσο για το πρωινό όσο και για σνακ και γλυκά. Η συνταγή της περιλαμβάνει έναν μοναδικό συνδυασμό καβουρδισμένων φουντουκιών, κακάο και επιλεγμένων συστατικών, διατηρώντας μια ισορροπία μεταξύ κρεμώδους υφής και έντονου γεύσης. Η εταιρεία Ferrero, γνωστή για την ποιότητα και την καινοτομία, έχει εδραιώσει την επιτυχία της Nutella στην παγκόσμια αγορά γλυκισμάτων.
χαρτοκιβώτιο 12 τεμαχίων, χαρτοκιβώτια 64 = 1 παλέτα, λήξη 22/06/25
ελάχιστη παραγγελία 15 παλέτες
Παραγωγός: Mars
Κατηγορία: Ζαχαρωτά
EAN μονάδα: 5000159483209
Περιγραφή:
Τεμάχια στο κουτί: 32
Ποσότητα κουτιών σε παλέτα: 300
Ποσότητα τεμαχίων σε παλέτα: 9,600
Προέλευση: Πολωνία
Διάρκεια ζωής
Κείμενο ετικέτας
Αρωματική σκόνη για ζεστή σοκολάτα με κομμάτια μαύρης σοκολάτας (κακάο: 88% ελάχιστο) με ζάχαρη καρύδας. Έντονη γεύση σοκολάτας.
Προέλευση των κόκκων κακάου: Δομινικανή Δημοκρατία
Οδηγίες χρήσης
Βράστε γάλα ή φυτική εναλλακτική σε μια κατσαρόλα και προσθέστε 2 έως 3 κουταλάκια του γλυκού σκόνη SoChoco ανά επιθυμητή κούπα. Ανακατέψτε για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να αποκτήσετε τη ζεστή σοκολάτα σας.
Συστατικά: ζάχαρη καρύδας*, σκόνη κακάου*, μαύρη σοκολάτα* 20% [κακάο: 88% ελάχιστο] (μάζα κακάου*, βούτυρο κακάου*, ζάχαρη καρύδας*)
*Συστατικά από Βιολογική Γεωργία. Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών, γάλακτος, σόγιας.
Διατροφικές αξίες ανά 100 ml τελικού προϊόντος**
Ενέργεια: 276 kJ / 66 kcal
Λίπη: 2,4 g (εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 1,5 g)
Υδατάνθρακες: 7,1 g (εκ των οποίων σάκχαρα: 6,8 g)
Διαιτητικές ίνες: 0,7 g
Πρωτεΐνες: 3,6
Βιολογικό: Ναι
Μέγεθος: 300g, 1kg, 5kg
100% Φυτικό: Ναι
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερί τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παραγωγή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.