Η σκόνη κακάο είναι μια θρεπτική τροφή που περιέχει ταυτόχρονα υψηλής θερμιδικής αξίας λίπος, πλούσια πρωτεΐνη και υδατάνθρακες. Η σκόνη κακάο περιέχει επίσης μια ορισμένη ποσότητα αλκαλοειδών, θεοβρωμίνης και θεΐνης. Η λειτουργία τους είναι να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να προάγουν την κυκλοφορία του αίματος. Τα προϊόντα κακάο είναι πολύ ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία.
Κωδικός προϊόντος: GMKOS-96011-GDP
Χρώμα: Μαύρο
Περιεκτικότητα σε λίπος %: 10 – 12
PH: 7.0 – 9.0
Λεπτότητα: 99.5 ελάχιστο
Υγρασία (%): 5.0 μέγιστο
Κατασκευασμένο από κόκκους κακάο
Υψηλής ποιότητας βιολογική ποιότητα
Περιέχει πολλές θρεπτικές και φυτικές ουσίες όπως φαινυλ, αιθυλαμίνη και σεροτονίνη
Κατάλληλο και για μαγείρεμα
Απαλά αποξηραμένο
Ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής
Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans
Το βούτυρο κακάου είναι ένα φυσικό λίπος που εξάγεται από τους σπόρους κακάου, κυρίως από τις ποικιλίες Theobroma cacao, οι οποίες καλλιεργούνται ευρέως στην Αφρική. Το αφρικανικό βούτυρο κακάου εκτιμάται ιδιαίτερα για την ποιότητά του, την καθαρότητά του και τις μοναδικές του ιδιότητες, που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων.
Κάκαο Σκόνη Αλκαλοποιημένο Βιολογικό
Οι κακαόδενδροι από τους οποίους παράγεται η σκόνη κακάο προέρχονται από τη Νότια Αμερική. Οι κακαόδενδροι (Theobroma) παράγουν λοβούς μήκους 15 έως 25 εκ. Κάθε λοβός περιέχει 20 έως 40 φασόλια σε μια μορφή πολτού. Τα ωμά φασόλια έχουν μήκος περίπου 2,5 εκ. Μετά τη συγκομιδή, οι λοβοί ανοίγονται και αδειάζονται. Ο απομακρυσμένος πολτός τοποθετείται στη συνέχεια στον ήλιο για μερικές ημέρες για να ζυμωθεί. Κατά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από έναν μύλο, για να διαχωριστούν τα φασόλια από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάου στη συνέχεια αλέθονται για 10 ώρες με μια πέτρα μέχρι να γίνουν μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπολείμματα από το βούτυρο. Τα υπολείμματα αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη κακάο.
Αλκαλοποιημένο
Η ολλανδική (αλκαλοποιημένη) κακάο διαφέρει από την κακάο άλλων χωρών, γι' αυτό και η αλκαλοποιημένη κακάο ονομάζεται επίσης Dutched cacao στις Η.Π.Α. Η φυσική κακάο καλλιεργείται...
Κομμάτια κενά αέρος από ζυμωμένα βιολογικά φασόλια κακάο, που έχουν ψηθεί και ξεφλουδιστεί καθαρά. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Προϊόντα με επιλεγμένα βιολογικά συστατικά: Βιολογικά φασόλια κακάο.
Η σοκολάτα ροφήματος δεν χρειάζεται πάντα να περιέχει κακάο. Ως αποκλειστικός προμηθευτής της μάρκας Univerciok στη Γερμανία, προσφέρουμε επίσης ασυνήθιστες σοκολάτες ροφήματος χωρίς κακάο, όπως βανίλια ή αμύγδαλο.
Οι γεύσεις των ειδικών μας ζεστών σοκολάτων είναι ποικίλες και κυμαίνονται από φρουτώδεις (λεμόνι) έως φανταστικές (σοκολάτα-αχλάδι). Οι μερίδες είναι γρήγορες και εύκολες στην προετοιμασία και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για εκδηλώσεις και μικρότερη εστίαση. Γιατί να μην διοργανώσετε ένα γεγονός σοκολάτας;
Η Nutella® έχει μια ατόφια γεύση από φουντούκια και κακάο, η οποία αναδεικνύεται επιπλέον από την κρεμώδη υφή της. Είναι τόσο νόστιμη που ακόμη και μια μικρή ποσότητα θα σας χορτάσει: 15 γρ./1 κουταλιά της σούπας από αυτή τη σοκολατένια κρέμα με γλυκίσματα είναι αρκετή για να εγγυηθεί μια ακαταμάχητη γεύση και μια ευχάριστη εμπειρία.
Σύνθεση:
Ζάχαρη, φυτικό λάδι, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ (13%), αποξηραμένο αποβουτυρωμένο ΓΑΛΑ (8.7%), κακάο σε σκόνη με μειωμένα λιπαρά (7.4%), γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνες (ΣΟΓΙΑ), βανιλίνη.
Ο κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε τροπικές χώρες όπου η βροχή και ο ήλιος είναι άφθονοι. Μπορεί να φτάσει έως και 15 μέτρα ύψος στην άγρια φύση, και ο καρπός του, η καβόσα, περιέχει έως 55 κόκκους κακάο που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή της διάσημης σοκολατένιας σκόνης. Η Σκόνη Κακάου Μαγκρέ VIJAYA διαθέτει ένα βαθύ καστανό-κόκκινο χρώμα, αλκαλικό pH, με ποσοστό λιπαρών ουσιών 10 έως 12%. Η πολύ ισχυρή γεύση της που παραμένει στο στόμα, καθώς και οι αρωματικές της ποιότητες, θα σας ταξιδέψουν μέσα από εμπειρίες με έντονες γεύσεις.
Οι εκλεκτές κακάο μας, που προέρχονται από τη Δυτική Αφρική, μαρτυρούν τη δέσμευσή μας για ποιότητα και βιωσιμότητα, εμπλουτίζοντας τα προϊόντα σας με την ουσία της σοκολάτας.
Maison Wagram CBD Dark Chocolate
Επεκτείνετε τη γκάμα προϊόντων σας με σοκολάτα υψηλής ποιότητας εμπλουτισμένη με CBD. Σχεδιασμένη με κρεμώδες βούτυρο κακάο και γλυκιά βανίλια, η πινελιά CBD της θα ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πελατών σας. Τα προϊόντα Maison Wagram είναι το αποτέλεσμα γαλλικής τεχνικής παραγωγής.
Επιλέγοντας τους κόκκους κακάου μας, οι πελάτες μας υποστηρίζουν άμεσα τους τοπικούς παραγωγούς και συμβάλλουν στη διατήρηση της τεχνογνωσίας τους και των παραδοσιακών γεωργικών πρακτικών τους.
Άμεσος προμηθευτής προϊόντων μεγάλων επωνυμιών για τη μεγάλη διανομή, η Chutyptm σας προτείνει το Nesquik-Instant-Cocoa-Drink στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Ανακαλύψτε όλες τις αναφορές μας στο www.Chutyptm.com! Χονδρική αγορά του Nesquik-Instant-Cocoa-Drink και εισαγωγή PGC.
Εμπλουτισμένη με βούτυρο κακάο, ζάχαρη και γάλα, η σοκολατένια κρέμα Ferrero Nutella έχει υπέροχη γεύση με μπισκότα, φέτες ψωμιού και πολλές ινδικές λιχουδιές. Είναι 100% χορτοφαγική και δεν περιέχει συντηρητικά. Η μοναδική της γεύση θα σας αφήσει να ζητάτε περισσότερα. Έτσι, ξεκινήστε ευχάριστα τις πρωινές σας ώρες με τη Nutella - κρέμα φουντουκιού με κακάο. Δοκιμάστε να ετοιμάσετε λαχταριστά γλυκά με τη σοκολάτα Ferrero Nutella και να περιποιηθείτε τους αγαπημένους σας.
{"Region and Country":"Περιοχή και Χώρα\nΔημοτική Ενότητα Μάρκχαμ, Επαρχία Μορόμπε, Παπούα Νέα Γουινέα\n\nStory\nΗ κοιλάδα του ποταμού Μάρκχαμ είναι μια ευρεία, αραιοκατοικημένη περιοχή που περιλαμβάνει μια σημαντική ποσότητα επίπεδων γεωργικών εκτάσεων στις κατώτερες περιοχές της. Μια φορά και έναν καιρό, ήταν μια περιοχή αποκλειστικά αφιερωμένη σε φυτείες κακάου, αλλά έχει αναπτυχθεί και για την καλλιέργεια φιστικιών και την εκτροφή βοοειδών.\n\nΗ Markham Organic Cocoa οργανώνει εξαγωγές για μικρούς παραγωγούς κακάου και καφέ στην περιοχή. Οι παραγωγοί καλλιεργούν βιολογικό κακάο από προεπιλογή, αλλά δεν είναι πιστοποιημένοι από επίσημο φορέα. Υπάρχουν 35 μικρές τοπικές ζυμωτήρια στις οποίες είναι συνδεδεμένοι αυτοί οι αγρότες.\n\nΕξάγοντας μέσω της Markham Organic, οι αγρότες μοιράζονται άμεσα τα κέρδη από τις πωλήσεις τους χωρίς να περνούν από μεσάζοντες. Η πρώτη εξαγωγή στο εξωτερικό που έγινε ποτέ από αυτούς τους αγρότες αγοράστηκε από την Daarnhouwer και καλύφθηκε ευρέως από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ως παράδειγμα του πώς οι αγρότες μπορούν να βελτιώσουν το εισόδημά τους συμμετέχοντας σε τοπικές οργανώσεις αγροτών."}
Ωμό βιολογικό κακάο σε σκόνη παράγεται με την ψυχρή πίεση ψημένων κόκκων κακάου και στη συνέχεια αλέθεται σε μια λεπτή σκόνη. Μέσω αυτής της διαδικασίας, σχεδόν όλο το λίπος αφαιρείται από τον κόκκο κακάου, αφήνοντας μια έντονη, πλούσια και πικρή γεύση. Ο κακάο είναι μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών όπως οι προκυανιδίνες και οι φλαβονοειδείς.
Προέρχεται από την πίεση του κακάο ή της πάστας και είναι βασικό συστατικό στην παραγωγή σοκολάτας και ζαχαρωτών προϊόντων. Χρησιμοποιείται επίσης στον τομέα των καλλυντικών.
Δείτε τις τρεις (3) 100% αποδεκατισμένες και δύο (2) φυσικές επιλογές βουτύρου που είναι διαθέσιμες, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
Παρουσίαση:
• Μπλοκ (στερεά) 25 Kg
• Υγρό σε χύμα (Δεξαμενές)
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, τα τεχνικά φύλλα δεδομένων και/ή τη διανομή, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε την ομάδα πωλήσεών μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας παρουσιάσουμε επιλογές προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας.
Τρεις τρυφερές σφαίρες από Criollo ωμό κακάο και υψηλής ποιότητας μπαχαρικά. Μόλις διαλύσεις τη θροιστή σφαίρα Criollo σε ζεστό υγρό, μεταμορφώνεται σε ένα ρόφημα με έντονη γεύση κακάου και μακράς διάρκειας επίδραση.