Προϊόντα για κακάο (1791)

Ferrero nutella σοκολάτα

Ferrero nutella σοκολάτα

Αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο 10/12% - Μαύρη

Αλκαλοποιημένη σκόνη κακάο 10/12% - Μαύρη

Η σκόνη κακάο είναι μια θρεπτική τροφή που περιέχει ταυτόχρονα υψηλής θερμιδικής αξίας λίπος, πλούσια πρωτεΐνη και υδατάνθρακες. Η σκόνη κακάο περιέχει επίσης μια ορισμένη ποσότητα αλκαλοειδών, θεοβρωμίνης και θεΐνης. Η λειτουργία τους είναι να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να προάγουν την κυκλοφορία του αίματος. Τα προϊόντα κακάο είναι πολύ ευεργετικά για την ανθρώπινη υγεία. Κωδικός προϊόντος: GMKOS-96011-GDP Χρώμα: Μαύρο Περιεκτικότητα σε λίπος %: 10 – 12 PH: 7.0 – 9.0 Λεπτότητα: 99.5 ελάχιστο Υγρασία (%): 5.0 μέγιστο
Choco Smiles JERRY - Κακάο 375g/10 χωρίς γλουτένη/VEGAN

Choco Smiles JERRY - Κακάο 375g/10 χωρίς γλουτένη/VEGAN

Χωρίς γλουτένη μούσλι πρωινού με γεύση κακάο.
Σκόνη ροφήματος με κακάο - Κακάο σε κάψουλες

Σκόνη ροφήματος με κακάο - Κακάο σε κάψουλες

Θέλετε να επεκτείνετε την γκάμα των καψουλών σας με έναν στιγμιαίο κακάο; Μαζί με εσάς, η Schoppe Instant Beverages αναπτύσσει έναν κακάο σε κάψουλα, που είναι τέλεια προσαρμοσμένος στο σύστημά σας. Διότι κατασκευάζουμε εδώ και χρόνια σκόνες ποτών με περιεκτικότητα σε κακάο για τα δημοφιλή συστήματα καψουλών. Ταυτόχρονα, βελτιώνουμε συνεχώς τις διαδικασίες και τα προϊόντα μας, προκειμένου να συμβάλλουμε ενεργά στην εξέλιξη των αγορών. Για εμάς, το κέντρο προσοχής είναι πάντα ένα: η επιτυχία σας.
Γεμιστά Σοκολατάκια - Χειροποίητα από το Val de Marne

Γεμιστά Σοκολατάκια - Χειροποίητα από το Val de Marne

Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερί τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
ζεστό βούτυρο κακάο

ζεστό βούτυρο κακάο

Αυτή η διαδικασία πραγματοποιείται ζεστή με τη χρήση βιολογικών κόκκων κακάου.
Βιολογικό Βούτυρο Κακάο

Βιολογικό Βούτυρο Κακάο

Είναι ένα προϊόν που προκύπτει από τη θερμή εξαγωγή ψημένων και κομμένων σπόρων (νίμπς) του Theobroma cacao. Έχει ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Για εφαρμογές τροφίμων και καλλυντικών Τρόφιμα: Το βούτυρο κακάου χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολάτας. Καλλυντικά: Πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, βοηθά στην καταπολέμηση της δράσης του ήλιου απορροφώντας την UV ακτινοβολία. Χάρη στα υψηλά επίπεδα λανολίνης, λειτουργεί ως ενυδατική κρέμα για το δέρμα, ενυδατώνοντάς το και μειώνοντας την απώλεια νερού, καθυστερώντας έτσι την εμφάνιση ρυτίδων. MOQ: 20kg
Κόκκοι κακάο

Κόκκοι κακάο

Κατασκευασμένο από κόκκους κακάο Υψηλής ποιότητας βιολογική ποιότητα Περιέχει πολλές θρεπτικές και φυτικές ουσίες όπως φαινυλ, αιθυλαμίνη και σεροτονίνη Κατάλληλο και για μαγείρεμα Απαλά αποξηραμένο Ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans
Βούτυρο κακάο (Theobroma cacao) - 200 γρ. - Βούτυρο puff

Βούτυρο κακάο (Theobroma cacao) - 200 γρ. - Βούτυρο puff

Βούτυρο κακάο (Theobroma cacao) INCI: Theobroma cacao seed butter Το βούτυρο κακάο είναι ένα ανοιχτό κίτρινο λίπος που εξάγεται από τους κόκκους κακάο και χρησιμοποιείται για την παρασκευή σοκολάτας, καθώς και σε ορισμένα καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα. Το βούτυρο κακάο έχει τη γεύση και την οσμή του κακάο. Το βούτυρο κακάο περιέχει φυσικούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες και είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε. Το βούτυρο κακάο καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα, βοηθά στην καθυστέρηση των σημείων γήρανσης διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου, προλαμβάνει τις ραγάδες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Το βούτυρο κακάο έχει υπέροχες μαλακτικές ιδιότητες και είναι φυσικός παράγοντας προστασίας από τον ήλιο. 1. Ενυδατώνει το ξηρό δέρμα και τα μαλλιά. 2. Εξαλείφει την υπερμελάγχρωση. 3. Ομογενοποιεί τον τόνο του προσώπου. 4. Λειαίνει τις ρυτίδες. 5. Κανονικοποιεί τους σμηγματογόνους αδένες. 6. Κατά της εύθραυστης και σπασμένης τρίχας. Το λάδι χρησιμοποιείται ευρέως στην κοσμετολογία.
Βούτυρο κακάο από την Αφρική

Βούτυρο κακάο από την Αφρική

Το βούτυρο κακάου είναι ένα φυσικό λίπος που εξάγεται από τους σπόρους κακάου, κυρίως από τις ποικιλίες Theobroma cacao, οι οποίες καλλιεργούνται ευρέως στην Αφρική. Το αφρικανικό βούτυρο κακάου εκτιμάται ιδιαίτερα για την ποιότητά του, την καθαρότητά του και τις μοναδικές του ιδιότητες, που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων.
Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma Βιολογική - Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma Βιολογική

Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma Βιολογική - Σκόνη κακάο 10-12 Αλκαλοποιημένη Theobroma Βιολογική

Κάκαο Σκόνη Αλκαλοποιημένο Βιολογικό Οι κακαόδενδροι από τους οποίους παράγεται η σκόνη κακάο προέρχονται από τη Νότια Αμερική. Οι κακαόδενδροι (Theobroma) παράγουν λοβούς μήκους 15 έως 25 εκ. Κάθε λοβός περιέχει 20 έως 40 φασόλια σε μια μορφή πολτού. Τα ωμά φασόλια έχουν μήκος περίπου 2,5 εκ. Μετά τη συγκομιδή, οι λοβοί ανοίγονται και αδειάζονται. Ο απομακρυσμένος πολτός τοποθετείται στη συνέχεια στον ήλιο για μερικές ημέρες για να ζυμωθεί. Κατά την ξήρανση, τα φασόλια σπάζονται σε μικρά κομμάτια και περνούν από έναν μύλο, για να διαχωριστούν τα φασόλια από τις φλούδες τους. Τα κομμάτια κακάου στη συνέχεια αλέθονται για 10 ώρες με μια πέτρα μέχρι να γίνουν μια λεπτή πάστα. Η πάστα κοσκινίζεται για να διαχωριστούν τα υπολείμματα από το βούτυρο. Τα υπολείμματα αλέθονται περαιτέρω σε σκόνη κακάο. Αλκαλοποιημένο Η ολλανδική (αλκαλοποιημένη) κακάο διαφέρει από την κακάο άλλων χωρών, γι' αυτό και η αλκαλοποιημένη κακάο ονομάζεται επίσης Dutched cacao στις Η.Π.Α. Η φυσική κακάο καλλιεργείται...
κακάο - φυσικοί μη ψημένοι κόκκοι κακάο από την Τανζανία.

κακάο - φυσικοί μη ψημένοι κόκκοι κακάο από την Τανζανία.

Η K2 Garden προσφέρει τα υψηλότερης ποιότητας φυσικά κόκκους κακάο που αποστέλλονται από την Τανζανία. Το κακάο οφείλει τη δημοτικότητα και τη ζήτησή του στη 100% φυσική του σύνθεση, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και τονωτικές ιδιότητες. Πλούσιο άρωμα με φυσικές νότες σοκολάτας, ισορροπημένο από την λεπτή φυσική φρουτώδη οξύτητα. Πλούσια σοκολάτα, μαλακή και καθαρή γεύση. Το υψηλής ποιότητας κακάο μας χρησιμοποιείται στην παραγωγή ζαχαρωτών προϊόντων και ημιτελών ζαχαρωτών προϊόντων της υψηλότερης ποιότητας.
Ζεστή Σοκολάτα

Ζεστή Σοκολάτα

Ένα ρόφημα που πραγματικά έχει γεύση σοκολάτας – ένας απλός και γρήγορος τρόπος να απολαύσετε μια νόστιμη ζεστή κούπα κακάου.
500g | Βιολογικό βούτυρο κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

500g | Βιολογικό βούτυρο κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo του Comptoir des Épices παρασκευάζεται από βιολογικούς σπόρους κακάο Criollo, μια ποικιλία κακάο που εκτιμάται ιδιαίτερα για τη πλούσια γεύση και τα λεπτά αρώματά της. Οι βιολογικοί σπόροι κακάο Criollo επιλέγονται προσεκτικά και επεξεργάζονται με παραδοσιακές μεθόδους για να διατηρήσουν τις φυσικές τους ποιότητες. Χαρακτηριστικά και οφέλη: • Υφή: Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo έχει μια απαλή και λιωμένη υφή που το καθιστά εύκολο να ενσωματωθεί στις συνταγές σας. • Άρωμα και γεύση: Αποπνέει ένα νόστιμο άρωμα κακάο και προσφέρει μια έντονη και λεπτή γεύση. Καλλιέργεια: Βιολογική Χώρα προέλευσης: Μαδαγασκάρη
Μπισκότα με Σοκολάτα και Κακάο - ΜΠΙΣΚΟΤΑ

Μπισκότα με Σοκολάτα και Κακάο - ΜΠΙΣΚΟΤΑ

Μπισκότα με Σοκολάτα και Κακάο - ΜΠΙΣΚΟΤΑ
Σοκολάτα με φιστίκι

Σοκολάτα με φιστίκι

10% Καπρυλικό οξύ (C8) που προέρχεται από καρύδα, εκτός από τα μακράς αλυσίδας λιπαρά οξέα, τα MCT (μεσαίας αλυσίδας τριγλυκερίδια) παρακάμπτουν εντελώς το γαστρεντερικό σύστημα και πηγαίνουν κατευθείαν στο ήπαρ για παραγωγή κετονών. Ονομάζεται επίσης ‘η γλυκόζη των λιπαρών’. Υπάρχουν έντεκα διαφορετικά λιπαρά οξέα στην καρύδα. Τέσσερα από αυτά είναι MCT: Καπροϊκό οξύ (C6), Καπρυλικό οξύ (C8), Καπρικό οξύ (C10) και Λαυρικό οξύ (C12). Το C12 είναι τεχνικά ένα MCT, αλλά το σώμα το επεξεργάζεται όπως ένα μακράς αλυσίδας λιπαρό οξύ. Κατά τη διάρκεια της νηστείας ή της κατανάλωσης μιας δίαιτας που μιμείται τη νηστεία, όπως μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων ή κετογονική δίαιτα, το σώμα γίνεται καταβολικό (διάσπαση) και θα αρχίσει φυσικά να δημιουργεί κετονικά σώματα στο ήπαρ. Υπάρχουν 3 κύριοι τύποι κετονικών σωμάτων. Πρώτα το σώμα θα δημιουργήσει Ακετοακετάτη (AcAc), στη συνέχεια θα την μετατρέψει σε Βεταυδροξυβουτυρικό οξύ (BHB) και όταν υπάρχει αρκετό BHB, το υπόλοιπο θα εκραγεί σε Ακετόνη, την οποία εκπνέουμε ή αποβάλλουμε με τα ούρα. SKU:5430002193038 ποιο Πολυόλη:11,5g Ενέργεια:401Kcal, 1678kJ Συνολικά λιπαρά:38,8g ποιο Κορεσμένο λίπος:20,6g Υδατάνθρακες:18,5g ποιο Ζάχαρη:5g* Πρωτεΐνη:12,8g Αλάτι:0,1g Ίνες:27,7g
Βιολογικά Κομμάτια Κακάο

Βιολογικά Κομμάτια Κακάο

Κομμάτια κενά αέρος από ζυμωμένα βιολογικά φασόλια κακάο, που έχουν ψηθεί και ξεφλουδιστεί καθαρά. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Προϊόντα με επιλεγμένα βιολογικά συστατικά: Βιολογικά φασόλια κακάο.
71% Βιολογική Σοκολάτα Γουατεμάλα - Σοκολάτα

71% Βιολογική Σοκολάτα Γουατεμάλα - Σοκολάτα

προμηθευτής σοκολάτας Γουατεμάλα, χονδρέμπορος σοκολάτας Γουατεμάλα, διανομή premium σοκολάτας Γουατεμάλα
Ζεστές Σοκολατένιες Ειδικότητες Χωρίς Κακάο

Ζεστές Σοκολατένιες Ειδικότητες Χωρίς Κακάο

Η σοκολάτα ροφήματος δεν χρειάζεται πάντα να περιέχει κακάο. Ως αποκλειστικός προμηθευτής της μάρκας Univerciok στη Γερμανία, προσφέρουμε επίσης ασυνήθιστες σοκολάτες ροφήματος χωρίς κακάο, όπως βανίλια ή αμύγδαλο. Οι γεύσεις των ειδικών μας ζεστών σοκολάτων είναι ποικίλες και κυμαίνονται από φρουτώδεις (λεμόνι) έως φανταστικές (σοκολάτα-αχλάδι). Οι μερίδες είναι γρήγορες και εύκολες στην προετοιμασία και είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για εκδηλώσεις και μικρότερη εστίαση. Γιατί να μην διοργανώσετε ένα γεγονός σοκολάτας;
Σοκολάτες Γεμιστές με Κάστανα

Σοκολάτες Γεμιστές με Κάστανα

8 Σοκολάτες γεμιστές με πάστα κάστανου και κρέμα φουντουκιού 8 Σοκολάτες γεμιστές με πάστα κάστανου και κρέμα φουντουκιού 8 Σοκολάτες γεμιστές με πάστα κάστανου και κρέμα φουντουκιού Κουτί με 12 συσκευασίες των 200g Συσκευασία 12 τεμαχίων των 200g Κουτί με 12 κομμάτια των 200g Ref:0501292 EAN:8034125102259
GRAND CRU DU VIETNAM 74% ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ - Σοκολάτες και Κακάο

GRAND CRU DU VIETNAM 74% ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ - Σοκολάτες και Κακάο

Παρουσιασμένο σε μορφή γευστικών παλετών, τόσο λεπτό όσο και εκλεπτυσμένο, είναι ιδανικό για να συνοδεύσει έναν καφέ ή ένα τσάι. Αυτή η σοκολάτα Grand Cru από το Βιετνάμ είναι πραγματικά μια αδυναμία. Προερχόμενη από μια αλληλέγγυα και υπεύθυνη αλυσίδα, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις κομψές και διακριτικές νότες της. Στην αρχή της γεύσης, εκφράζονται λεμονάτες νότες, ακολουθούμενες από αρώματα κόκκινων φρούτων και τροπικών υποβάθρων. Αυτή η σοκολάτα χαρακτηρίζεται από μια σταθερή κακαοσύσταση, υποστηριζόμενη από πολύ ζωντανές φρουτώδεις αποχρώσεις. Αυτή η σοκολάτα Grand Cru προέρχεται από την αλυσίδα Vietcacao, που έχει ως αρχικό στόχο την υποστήριξη νέων ατόμων με αναπηρία, εντάσσοντάς τους στην αλυσίδα του κακάου. Για πολύ καιρό παραμελημένη, η καλλιέργεια του κακάου γνωρίζει μια αναγέννηση και αυξανόμενο ενθουσιασμό στο Βιετνάμ. Σήμερα, η αλυσίδα Vietcacao είναι αφιερωμένη στην επεξεργασία μετά τη συγκομιδή του κακάου, καθώς και στην ανάπτυξη της εκλεκτής σοκολάτας του Βιετνάμ μέσω συνεργασιών με τις οικογένειες των καλλιεργητών και τους φορείς της αλυσίδας κακάου. Καθαρό βάρος: 170g Ημερομηνία λήξης: 12 μήνες
Nutella 200g - Nutella κρέμα φουντουκιού και κακάο 200 γρ

Nutella 200g - Nutella κρέμα φουντουκιού και κακάο 200 γρ

Η Nutella® έχει μια ατόφια γεύση από φουντούκια και κακάο, η οποία αναδεικνύεται επιπλέον από την κρεμώδη υφή της. Είναι τόσο νόστιμη που ακόμη και μια μικρή ποσότητα θα σας χορτάσει: 15 γρ./1 κουταλιά της σούπας από αυτή τη σοκολατένια κρέμα με γλυκίσματα είναι αρκετή για να εγγυηθεί μια ακαταμάχητη γεύση και μια ευχάριστη εμπειρία. Σύνθεση: Ζάχαρη, φυτικό λάδι, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ (13%), αποξηραμένο αποβουτυρωμένο ΓΑΛΑ (8.7%), κακάο σε σκόνη με μειωμένα λιπαρά (7.4%), γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνες (ΣΟΓΙΑ), βανιλίνη.
Χαμηλής Περιεκτικότητας Σε Λίπος Κακάο Σκόνη - 10/12 - 25 κιλά - Βιολογικό* - Άλλες επιλογές συσκευασίας ΧΟΝΔΡΙΚΑ και ΣΑΚΙΑ: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg

Χαμηλής Περιεκτικότητας Σε Λίπος Κακάο Σκόνη - 10/12 - 25 κιλά - Βιολογικό* - Άλλες επιλογές συσκευασίας ΧΟΝΔΡΙΚΑ και ΣΑΚΙΑ: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg

Ο κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε τροπικές χώρες όπου η βροχή και ο ήλιος είναι άφθονοι. Μπορεί να φτάσει έως και 15 μέτρα ύψος στην άγρια φύση, και ο καρπός του, η καβόσα, περιέχει έως 55 κόκκους κακάο που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή της διάσημης σοκολατένιας σκόνης. Η Σκόνη Κακάου Μαγκρέ VIJAYA διαθέτει ένα βαθύ καστανό-κόκκινο χρώμα, αλκαλικό pH, με ποσοστό λιπαρών ουσιών 10 έως 12%. Η πολύ ισχυρή γεύση της που παραμένει στο στόμα, καθώς και οι αρωματικές της ποιότητες, θα σας ταξιδέψουν μέσα από εμπειρίες με έντονες γεύσεις.
Κάκαο Νουγκά με φλούδες πορτοκαλιού ΑΝΩΝΥΜΟ Φιλμ 2,5 κιλών

Κάκαο Νουγκά με φλούδες πορτοκαλιού ΑΝΩΝΥΜΟ Φιλμ 2,5 κιλών

Γκουρμέ! Είναι λίγο να το πεις. Ανακαλύψτε το σοκολατένιο νουγκά μας με φλούδες πορτοκαλιού. Όλη η γεύση του κακάου και του πορτοκαλιού, μαλακωμένη με μέλι και αμύγδαλα. Αναφορά: 227201 ΒΑΡΟΣ (σε KG): 2.5 Συσκευασία: 1 ΦΠΑ: 20.0%
Κακάο

Κακάο

Δυτική Αφρική / Κεντρική Αφρική
Αλκοόλ κακάο

Αλκοόλ κακάο

Φυσικότητα: Φυσικό Όψη: Υγρό Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 30% VOL Διαλυτότητα: Αλκοόλ; Υδατοδιαλυτό
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΚΑΟ - CforB Εκχυλίσματα

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΚΑΟ - CforB Εκχυλίσματα

Η υπερκριτική εκχύλιση βουτύρου κακάου, που αποκτάται από τους σπόρους κακάου μέσω εκχύλισης με υπερκριτικό διοξείδιο του άνθρακα (CO2), είναι μια συμπυκνωμένη μορφή βουτύρου κακάου που διατηρεί την πλειονότητα των ευεργετικών ενώσεων που υπάρχουν στους ακατέργαστους σπόρους κακάου. Χάρη στη δομή της, είναι ένα ευεργετικό λάδι σε πολλούς τομείς, όπως η υγεία του δέρματος, η μνήμη, η συγκέντρωση και έχει αντιοξειδωτική δράση.
Εξαγωγές κόκκων κακάου

Εξαγωγές κόκκων κακάου

Οι εκλεκτές κακάο μας, που προέρχονται από τη Δυτική Αφρική, μαρτυρούν τη δέσμευσή μας για ποιότητα και βιωσιμότητα, εμπλουτίζοντας τα προϊόντα σας με την ουσία της σοκολάτας.
Κακάο Van Houten

Κακάο Van Houten

Ο κακάο Von Houten Λευκός ή Σκούρος είναι κατάλληλος για πλήρως αυτόματες μηχανές καφέ και καφετιέρες. Η γεύση του κακάου είναι μια εμπειρία. Είμαστε ευτυχείς να παραδώσουμε στην επιχείρησή σας.
Σκοτεινή Σοκολάτα 2

Σκοτεινή Σοκολάτα 2

προέλευση Τανζανία 72% PP 218