Προϊόντα για για κοπή (19)

1500W Κυκλική πριόνι

1500W Κυκλική πριόνι

Κυκλική πριόνι 1500W - 64mm βάθος - Ø185mm Ικανότητα εξόδου, 5800 σ.α.λ., διάμετρος λεπίδας 185mm, εσωτερική διάμετρος 20mm, ικανότητα κλίσης 0-45º, μέγιστο βάθος κοπής σε 90º/45º, βάρος 5kg. Αριθμός REI-RAEE της Cofan La Mancha; 7038
Αεράκι από ιβηρικό χοιρινό

Αεράκι από ιβηρικό χοιρινό

Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Είναι ένα κομμάτι από το Cabecero, που βρίσκεται κάτω από την Παλέτα και πάνω από την Κοστίλια. Κομμάτι μεταξύ 250 και 400 γρ. Το Abanico από ιβηρικό χοίρο είναι μια ζουμερή και γευστική κοπή, που προέρχεται από το cabecero του ιβηρικού χοίρου, συγκεκριμένα κάτω από την παλέτα και πάνω από την κοστίλια. Αυτό το κομμάτι, που ζυγίζει μεταξύ 250 και 400 γραμμαρίων, ξεχωρίζει για την τρυφερή του υφή και την ισορροπημένη περιεκτικότητα σε λίπος, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για ψησίματα, μπάρμπεκιου ή γκουρμέ συνταγές. Προερχόμενο από ιβηρικούς χοίρους άνω των 10 μηνών, αυτή η κοπή προσφέρει μια έντονη και χαρακτηριστική γεύση που εκτιμούν οι λάτρεις του ιβηρικού κρέατος. Ιδανικό για όσους αναζητούν μια αυθεντική και υψηλής ποιότητας γαστρονομική εμπειρία.
ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ 1KG - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ 1KG - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ 1KG - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Αναφορά: 4300 ΒΑΡΟΣ: 1 kg
Πακέτο 12 Ιβηρικών φέτες - φέτες

Πακέτο 12 Ιβηρικών φέτες - φέτες

½ Χορίθο Ιβερικό ντε Μπεγιοτά (περίπου 0,5 κιλά) Μείγμα κιμά ή κομμένου κρέατος, προστιθέμενο με αλάτι, πάπρικα και μπαχαρικά, ζυμωμένο και γεμισμένο σε φυσικό έντερο χοίρου (διάμετρος 60/65 και μήκος μεταξύ 35 και 55 εκ.), που έχει υποστεί διαδικασία ωρίμανσης-αποξήρανσης.
Γκουρμέ Λουκάνικα, Χειροποίητα, από το Bierzo - Botillo από το Bierzo

Γκουρμέ Λουκάνικα, Χειροποίητα, από το Bierzo - Botillo από το Bierzo

Χοιρινά και Λουκάνικα Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Βιομηχανικό Πάρκο Bierzo, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Ισπανία www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es
Cabecero χωρίς πίεση από ιβηρικό χοιρινό

Cabecero χωρίς πίεση από ιβηρικό χοιρινό

Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Κομμάτι που βρίσκεται στην οπίσθια πλευρά του χοίρου, αποσπασμένο από το ανώτερο τμήμα της ράχης. Κομμάτι βάρους μεταξύ 1,2 κιλών και 1,6 κιλών. Ο "Cabecero sin presa" από ιβηρικό χοίρο είναι ένα εκλεκτό κομμάτι, αποσπασμένο από την οπίσθια πλευρά του ιβηρικού χοίρου, συγκεκριμένα από την ανώτερη περιοχή της ράχης. Αυτό το κομμάτι βάρους μεταξύ 1,2 και 1,6 κιλών διακρίνεται για την εξαιρετική του ποιότητα, την έντονη γεύση και την ζουμερότητά του, χαρακτηριστικά που είναι τυπικά του ιβηρικού χοίρου που εκτρέφεται ελεύθερα και τρέφεται φυσικά. Ιδανικό για ψησίματα, στιφάδο ή παρασκευές στη σχάρα, το "cabecero sin presa" είναι ένα ευέλικτο προϊόν που προσφέρει μια γκουρμέ πινελιά σε οποιοδήποτε πιάτο. Η υφή και η γεύση του το καθιστούν μια τέλεια επιλογή για όσους εκτιμούν την αριστεία στο κρέας ιβηρικού χοίρου.
Secreto/Barriguera από χοιρινό ιβηρικό

Secreto/Barriguera από χοιρινό ιβηρικό

Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Κομμάτι από το κάτω μέρος της κοιλιάς (Barriguera). Κομμάτι περίπου 250 γρ. Ακριβώς. Το Secreto/Barriguera από τον ιβηρικό χοίρο είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι κρέατος που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς του ιβηρικού χοίρου, γνωστό και ως "barriguera". Αυτό το κόψιμο, που προέρχεται από ιβηρικούς χοίρους άνω των 10 μηνών, είναι γνωστό για τη βαθιά γεύση και την ζουμερή υφή του, με τέλεια ισορροπία λίπους που προσφέρει νοστιμιά και βάθος γεύσης. Το κομμάτι έχει περίπου βάρος 250 γραμμάρια, ιδανικό για ψησίματα, μπάρμπεκιου ή γκουρμέ παρασκευές. Αυτό το ειδικό κόψιμο του ιβηρικού χοίρου είναι τέλειο για όσους αναζητούν μια αυθεντική και premium γαστρονομική εμπειρία σε κάθε μπουκιά.
Πρέσα από ιβηρικό χοιρινό

Πρέσα από ιβηρικό χοιρινό

Χοιρινό ιβηρικό άνω των 10 μηνών. Οβάλ κεντρικό κομμάτι που προέρχεται από το καπέλο του λαιμού. Κομμάτι βάρους μεταξύ 500 και 700 γρ. Η "Presa" από χοιρινό ιβηρικό είναι μια οβάλ και ζουμερή κοπή, που προέρχεται από το κεντρικό μέρος του καπέλου του λαιμού χοίρων ιβηρικής ράτσας άνω των 10 μηνών. Αυτή η premium κοπή, με βάρος περίπου μεταξύ 500 και 700 γραμμαρίων, χαρακτηρίζεται από την έντονη γεύση της και την απαλή και τρυφερή υφή της, ιδανική για προετοιμασίες στη σχάρα, στο φούρνο ή σε γκουρμέ συνταγές. Η "Presa" ιβηρικού προσφέρει μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία, γεμάτη γεύση και ποιότητα, τέλεια για τους λάτρεις του χοιρινού κρέατος ιβηρικής ράτσας που αναζητούν ένα προϊόν υψηλής γαστρονομικής αξίας.
Πλούμα από ιβηρικό χοίρο

Πλούμα από ιβηρικό χοίρο

Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Κομμάτι κρέατος που προέρχεται από το άκρο της ράχης, βάρος μεταξύ 150 και 250 γρ. Η Πλούμα του ιβηρικού χοίρου είναι ένα εκλεκτό κομμάτι κρέατος, προερχόμενο από ιβηρικούς χοίρους άνω των 10 μηνών, αναγνωρίσιμο για την τρυφερή υφή και τη μοναδική γεύση του. Αυτό το κομμάτι κρέατος εξάγεται από ένα από τα άκρα της ράχης και έχει περίπου βάρος μεταξύ 150 και 250 γραμμαρίων. Η Πλούμα είναι ιδανική για παρασκευές στη σχάρα, σε τηγάνι ή σε γκουρμέ συνταγές, καθώς προσφέρει εξαιρετική ζουμερότητα και βαθιά γεύση που ικανοποιεί τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Αυτό το ειδικό κομμάτι είναι τέλειο για όσους αναζητούν μια premium και αυθεντική γαστρονομική εμπειρία με κρέας ιβηρικού χοίρου.
Ιβηρικό χοιρινό φιλέτο

Ιβηρικό χοιρινό φιλέτο

Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Κομμάτι κρέατος που βρίσκεται στην πίσω πλευρά της σπονδυλικής στήλης του χοίρου (Εσπινάτσο). Κομμάτι βάρους μεταξύ 250 και 350 γρ. Το Solomillo de cerdo ibérico είναι ένα εκλεκτό κομμάτι άπαχου κρέατος, που εξάγεται από την πίσω πλευρά της σπονδυλικής στήλης (εσπινάτσο) του ιβηρικού χοίρου άνω των 10 μηνών. Αυτό το κόψιμο, με βάρος περίπου μεταξύ 250 και 350 γραμμαρίων, χαρακτηρίζεται από την απαλότητά του και τη μοναδική του γεύση, ιδανικό για προετοιμασίες στη σχάρα, στη τηγανίτα ή στο φούρνο. Η ποιότητα και η τρυφερότητα αυτού του σολόμιλο προσφέρουν μια premium γαστρονομική εμπειρία, εκτιμημένη από τους λάτρεις του ιβηρικού κρέατος. Εκτρεφόμενος ελεύθερα και τρεφόμενος φυσικά, ο ιβηρικός χοίρος προσφέρει μια αναγνωρίσιμη γεύση και υφή σε κάθε μπουκιά.
Carrillera de cerdo iberico

Carrillera de cerdo iberico

Χοιρινό ιβηρικό άνω των 10 μηνών. Μικρή μπάλα από άπαχο κρέας, εξαγόμενη από την κάτω γνάθο της κεφαλής. Κομμάτι που δεν υπερβαίνει τα 150 γρ. Η καριέρα από χοιρινό ιβηρικό είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι άπαχου κρέατος, που προέρχεται από την κάτω γνάθο του χοιρινού ιβηρικού άνω των 10 μηνών. Αυτό το κόψιμο, με βάρος περίπου 150 γραμμάρια, ξεχωρίζει για την τρυφερότητα και τη βαθιά γεύση του, ιδανικό για παρασκευές αργής μαγειρικής, όπως στιφάδο ή κατσαρόλα. Η καριέρα προσφέρει μια μελωμένη και ζουμερή υφή που, κατά το μαγείρεμα, απελευθερώνει όλη τη χαρακτηριστική γεύση του χοιρινού ιβηρικού. Αυτό το κόψιμο είναι τέλειο για όσους αναζητούν ένα γκουρμέ πιάτο υψηλής ποιότητας, με την αναγνωρίσιμη σφραγίδα της ιβηρικής γαστρονομίας.
Secreto Papada de cerdo iberico

Secreto Papada de cerdo iberico

Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Μικρό κομμάτι από το κάτω μέρος της κοιλιάς. Κομμάτι περίπου 150 γρ. Το "Secreto Papada" από ιβηρικό χοίρο είναι ένα λεπτό και ζουμερό κομμάτι που προέρχεται από το κάτω μέρος της κοιλιάς του ιβηρικού χοίρου, διακρίνεται για τη έντονη γεύση και την απαλή υφή του. Αυτό το κόψιμο, που προέρχεται από ιβηρικούς χοίρους άνω των 10 μηνών εκτροφής, έχει περίπου 150 γραμμάρια και είναι ιδανικό για ψησίματα, ψητά ή γκουρμέ πιάτα. Με ισορροπημένο περιεχόμενο λίπους, προσφέρει μια αυθεντική και βαθιά γαστρονομική εμπειρία. Το "Secreto Papada" είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα στο κρέας ιβηρικού χοίρου, εξασφαλίζοντας μια νόστιμη γεύση και μια απαράμιλλη υφή.
Μάγκο Λαγκάρτο από ιβηρικό χοιρινό

Μάγκο Λαγκάρτο από ιβηρικό χοιρινό

Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Κομμάτι που βρίσκεται στο επάνω μέρος της ράχης, ονομάζεται "cordón de lomo". Κομμάτι βάρους 150 και 225 γρ. Το Magro Lagarto από ιβηρικό χοίρο είναι ένα premium κομμάτι κρέατος που προέρχεται από ιβηρικό χοίρο άνω των 10 μηνών, γνωστό για την έντονη γεύση του και την υψηλή ποιότητά του. Αυτό το κόψιμο προέρχεται από το επάνω μέρος της ράχης, συγκεκριμένα από την περιοχή που ονομάζεται "cordón de lomo", προσφέροντας μια μοναδική υφή και υψηλή περιεκτικότητα σε άπαχο κρέας, ιδανικό για πολλές μαγειρικές παρασκευές. Το βάρος του κυμαίνεται μεταξύ 150 και 225 γραμμαρίων, αποτελώντας ένα τέλειο κομμάτι για ψησίματα, μπάρμπεκιου ή γκουρμέ πιάτα. Οι ιβηρικοί χοίροι, που εκτρέφονται ελεύθερα και τρέφονται με βελανίδια, προσφέρουν κρέας εξαιρετικής γεύσης και ζουμερότητας. Ιδανικό για όσους αναζητούν την αυθεντική ιβηρική εμπειρία σε κάθε μπουκιά.
Λαγκαρτό ντε Μάντο ντε σέρντο Ιμπερίκο

Λαγκαρτό ντε Μάντο ντε σέρντο Ιμπερίκο

Χοιρινό ιβηρικού τύπου άνω των 10 μηνών. Κομμάτι Μάγκρο που βρίσκεται στην πλευρική περιοχή του χοίρου, ανάμεσα στην Πανσέτα και την Μπαριγκέρα, και κομμένο σε λωρίδες. Ο Λαγκαρτό του χοιρινού ιβηρικού είναι μια εξαιρετική κοπή που προέρχεται από χοίρους ιβηρικού τύπου άνω των 10 μηνών, αναγνωρίσιμοι για τη γεύση και την απαράμιλλη ποιότητά τους. Αυτό το άπαχο κομμάτι εντοπίζεται στην πλευρική περιοχή, ανάμεσα στην πανσέτα και την μπαριγκέρα, και παρουσιάζεται σε λεπτές λωρίδες που προσφέρουν μια τρυφερή και ζουμερή υφή, ιδανική για παρασκευές στη σχάρα ή στο γκριλ. Η κοπή του σε λωρίδες την καθιστά μια ευέλικτη επιλογή για διάφορα γκουρμέ πιάτα, διατηρώντας τη γνήσια και βαθιά γεύση του χοιρινού ιβηρικού. Ιδανικό για όσους εκτιμούν το κρέας υψηλής ποιότητας με μια γκουρμέ πινελιά.
Tira Carne Costilla de cerdo ibérico

Tira Carne Costilla de cerdo ibérico

Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Τεμάχιο από το χοιρινό κρέας που εξάγεται από το πλευρό του χοίρου, ανάμεσα σε κόκαλο και κόκαλο, και με λιπαρή περιεκτικότητα. Τεμάχια βάρους περίπου 100 έως 150 γρ. Η Τεμάχιο Κρέατος Πλευρού του ιβηρικού χοίρου είναι μια ειδική κοπή που προέρχεται από το πλευρό του ιβηρικού χοίρου άνω των 10 μηνών. Αυτό το προϊόν ξεχωρίζει για την τέλεια ισορροπία του μεταξύ άπαχου και λιπαρού περιεχομένου, προσφέροντας μια ζουμερή υφή και μια βαθιά και αναγνωρίσιμη γεύση. Κάθε κομμάτι, βάρους περίπου 100 έως 150 γραμμαρίων, εξάγεται προσεκτικά ανάμεσα σε κόκαλο και κόκαλο, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για ψησίματα και προετοιμασίες στη σχάρα. Εκτρεφόμενοι ελεύθερα και τρεφόμενοι φυσικά, οι ιβηρικοί χοίροι προσφέρουν κρέας εξαιρετικής ποιότητας, ιδανικό για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους που αναζητούν αυθεντικότητα και γεύση σε κάθε μπουκιά.
Secreto Cruceta από ιβηρικό χοιρινό

Secreto Cruceta από ιβηρικό χοιρινό

Ιβηρικός χοίρος άνω των 10 μηνών. Κομμάτι από το άπαχο κρέας, ακανόνιστο, που προέρχεται από το κάτω μέρος του Λόρδου του Μπέικον, στο ύψος του μπροστινού άκρου του χοίρου (Παλέτα). Κομμάτι βάρους μεταξύ 500 και 650 γρ. Το Secreto Cruceta από ιβηρικό χοίρο είναι μια ειδική κοπή, που χαρακτηρίζεται από τη μοναδική της γεύση και την ζουμερή της υφή. Προέρχεται από ιβηρικούς χοίρους άνω των 10 μηνών και εξάγεται από το κάτω μέρος του λόρδου του μπέικον, ακριβώς στο ύψος του μπροστινού άκρου (παλέτα). Αυτό το ακανόνιστο κομμάτι άπαχου κρέατος, με βάρος μεταξύ 500 και 650 γραμμαρίων, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία πλούσια σε γεύση. Ιδανικό για ψησίματα, μπάρμπεκιου ή γκουρμέ παρασκευές, το Secreto Cruceta προσφέρει ανώτερη ποιότητα που το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή στο κρέας ιβηρικού χοίρου.
Secreto Cruceta από ιβηρικό χοιρινό

Secreto Cruceta από ιβηρικό χοιρινό

Το Secreto Cruceta από ιβηρικό χοιρινό είναι ένα αποκλειστικό κομμάτι που ξεχωρίζει για την έντονη γεύση και την ζουμερή του υφή. Εξάγεται από το κάτω μέρος της ράχης του μπέικον, κοντά στον ώμο, αυτό το κομμάτι προέρχεται από ιβηρικούς χοίρους άνω των 10 μηνών, που εκτρέφονται ελεύθερα και τρέφονται φυσικά. Με βάρος περίπου 500 έως 650 γραμμάρια, το Secreto Cruceta είναι ιδανικό για παρασκευές στη σχάρα, στο φούρνο ή σε γκουρμέ συνταγές. Η περιεκτικότητα του σε ενδομυϊκό λίπος του προσφέρει μοναδική γεύση και εξαιρετική απαλότητα, τέλεια για τους λάτρεις της γαστρονομίας που αναζητούν την αυθεντική ιβηρική ποιότητα σε κάθε μπουκιά.
Carrillera de cerdo ibérico

Carrillera de cerdo ibérico

Η Carrillera de cerdo ibérico είναι ένα μικρό κομμάτι άπαχου κρέατος, που προέρχεται από την περιοχή της κάτω γνάθου του ιβηρικού χοίρου άνω των 10 μηνών. Με βάρος περίπου 150 γραμμαρίων, αυτό το κρέας ξεχωρίζει για την απαλότητά του και την τρυφερότητά του, ιδανικό για μακροχρόνιες μαγειρικές διαδικασίες, όπως στιφάδο και κατσαρόλες, στις οποίες η ζουμερότητά του και η αυθεντική του γεύση ενισχύονται. Η μελωδική του υφή και η βαθιά του γεύση κάνουν την Carrillera de cerdo ibérico μια τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του ποιοτικού ιβηρικού κρέατος, προσφέροντας μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής κουζίνας σε κάθε μπουκιά.
Πλούμα ντε σέρντο ιμπερίκο

Πλούμα ντε σέρντο ιμπερίκο

Η Pluma de cerdo ibérico είναι μια ειδική κοπή που ξεχωρίζει για την τρυφερότητα και τη μοναδική της γεύση. Εξάγεται από το ένα άκρο της λωρίδας λαιμού χοίρων ibéricos άνω των 10 μηνών, αυτό το κομμάτι έχει βάρος περίπου 150 έως 250 γραμμάρια, ιδανικό για προετοιμασίες στη σχάρα, στη τηγανίτα ή στο φούρνο. Η υψηλή διείσδυση λίπους προσφέρει ζουμερότητα και μια απαλή υφή που λιώνει στον ουρανίσκο, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του κρέατος ibérico. Η Pluma de cerdo ibérico είναι ένα premium προϊόν τέλειο για τη δημιουργία αυθεντικών και γεμάτων γεύση γαστρονομικών εμπειριών.