Η Embutidos La Hoguera S.A. είναι μια Αγροδιατροφική Επιχείρηση, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1986, ως συνέχεια ενός Ολοκληρωμένου Έργου που περιλαμβάνει όλη την αλυσίδα από την παραγωγή χοίρων, σφαγείο, αίθουσα κοπής, μέχρι την επεξεργασία των προϊόντων.
Η φιλοσοφία με την οποία ξεκίνησε αυτό το Έργο προήλθε από τέσσερις εταίρους με την ιδέα να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία στην παραγωγή χοίρων και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν εργασία που θα βοηθούσε στην ανάπτυξη της υπαίθρου. Αυτή τη στιγμή, η Embutidos La Hoguera είναι μια εδραιωμένη επιχείρηση στον αγροδιατροφικό τομέα, σε συνεχή ανάπτυξη και με προσωπικό 95 εργαζομένων.
Στην Embutidos La Hoguera πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός παράδοσης, τεχνολογίας και έρευνας είναι τα κλειδιά για την παραγωγή τροφίμων υψηλής ποιότητας. Αυτές είναι οι αρχές στις οποίες έχουμε επενδύσει από την αρχή μας και που έχουν κάνει την La Hoguera μια μεγάλη μάρκα δεσμευμένη στην υγεία και το μέλλον.
Στην LA HOGUERA, καλλιεργούμε τις γαίες μας και εκτρέφουμε τους χοίρους μας. Η γενετική βάση πάνω στην οποία εργαζόμαστε είναι η ΡΑΖΑ DUROC, που χαρακτηρίζεται από την παροχή υψηλής ποιότητας κρέατος, αυτό, σε συνδυασμό με μια εντελώς φυσική διατροφή, του οποίου κύριο περιεχόμενο είναι τα δημητριακά της περιοχής, καθώς και η διατήρηση υψηλής υγιεινής στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, που βρίσκονται σε ένα απαράμιλλο περιβαλλοντικό περιβάλλον, μας επιτρέπει να διαθέτουμε την καλύτερη πρώτη ύλη για την παραγωγή των EMBUTIDOS, ADOBADOS και JAMONES.