..."Allcliner Extra" προορίζεται για χειροκίνητο αντιμικροβιακό (απολυμαντικό) εξωτερικό καθαρισμό εγκαταστάσεων της βιομηχανίας τροφίμων (γαλακτοκομεία, βιομηχανία επεξεργασίας ψαριών και κρέατος, παραγωγή μπύρας και μη αλκοολούχων ποτών, φάρμες, πτηνοτροφεία, κουζίνες κ.λπ.). Ο παράγοντας είναι κατάλληλος για χρήση σε απορρυπαντικά μηχανήματα χαμηλής πίεσης, μηχανές αφρού και βούρτσες (χειροκίνητα).
...•Η υψηλή ενεργειακή περιεκτικότητα καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες των ζώων και αυξάνει την παραγωγήκρέατος και γάλακτος καθώς και τη γονιμότητα.
• Με την πλούσια περιεκτικότητα, προστατεύει από διάφορες ασθένειες που προκαλούνται από ανεπάρκεια βιταμινών και μετάλλων.
• Προλαμβάνει προβλήματα όπως η κατανάλωση πηλού, η κυλιόμενη γλώσσα και η κατανάλωση μαλλιού.
• Είναι ένας πολύ καλός...
...Ο όγκος παραγωγής μαρμελάδας είναι 100 χιλιάδες κουτιά το μήνα. Ο όγκος παραγωγής κονσερβών λαχανικών είναι 500 χιλιάδες κουτιά το μήνα.
Τα προϊόντα παρασκευάζονται από τοπικές πρώτες ύλες.
Το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων της εταιρείας έχει εφαρμοστεί και λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22000:2018.
Είναι δυνατή η παραγωγή διαφόρων τύπων κονσερβών σε διαφορετικά δοχεία ανάλογα με την παραγγελία του πελάτη.
...Halal.
100% φρέσκος κατεψυγμένος κοτόπουλος-μπαγκέτα
Αποθήκευση στους: -18 °C έως 24 °C.
Συσκευασία: εξαρτάται από τις παραγγελίες των πελατών, είτε για την παραγωγή τροφίμων όπως το εργοστάσιο κρέατος είτε για χονδρική και διανομή σε εστιατόρια και ξενοδοχεία ή για λιανική πώληση όπως εστιατόρια και καφετέριες, καταναλωτικές αγορές και τρόφιμα.
Όλοι οι τύποι συσκευασίας είναι διαθέσιμοι ανάλογα με τη χρήση.
κατάλληλη συσκευασία
20 x 500 g, 6 × 2 kg / 4 x 2,5 kg σακούλες 12 × 900 g δοχεία L / P 10 Kg και / ή 15 Kg κουτί...
...Στις περιπτώσεις όπου ο όγκος πλήρωσης της επίπεδης σακούλας ή του επίπεδου σάκου δεν είναι επαρκής, η προσθήκη ενός πλαισίου πλευράς αυξάνει τον όγκο πλήρωσης.
Ιδιαίτερα η βιομηχανία κρέατος και ο τομέας λιανικής πώλησης χρειάζονται τακτικά σακούλες με πλευρικές πτυχές. Με την πλευρική πτυχή είναι δυνατή η παραγωγή πολύ μεγάλων σακουλών, όπως απαιτείται για σακούλες απορριμμάτων σε κοντέινερ...
...Προσωποποιημένες ή όχι, οι βιολογικές σακούλες ρολού είναι κατάλληλες για τα τμήματα λαχανικών-φρούτων, κρέατος και χύμα τροφίμων στα σούπερ μάρκετ, αλλά μπορούν επίσης να κατασκευαστούν για βιομηχανική χρήση, προσαρμόσιμες σε χρώματα και πάχη. Επιπλέον, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, μπορούν να κατασκευαστούν με συγκόλληση σε γραμμή ή αστέρι.
• Προσαρμόσιμα χρώματα
• Προσαρμόσιμες διαστάσεις
• Συνοδευόμενες από διατροφική ειδοποίηση
• Βιοδιασπώμενες και κομποστοποιήσιμες σύμφωνα με το EN 13432
• Πιστοποιημένες OK Compost
• Παραγωγή στη Ρουμανία με υψηλής απόδοσης εξοπλισμό...
...LASKA: ΣΓΡΟΣΑΤΡΙΣ Α ΔΙΣΚΟΥ ΤΑΓΛΙΟΥ GFS-620
Μηχανή σχεδιασμένη για τη θραύση μπλοκ κατεψυγμένου κρέατος έως -28°C, μέχρι το μέγεθος 600 x 380 mm – παραγωγή έως 10.000 kg/ώρα.
Η μηχανή είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, με στιβαρή κατασκευή, όλα τα υλικά που έρχονται σε επαφή με το προϊόν που επεξεργάζεται είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα.
... παραγωγή χοίρων και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν εργασία που θα βοηθούσε στην ανάπτυξη της υπαίθρου. Αυτή τη στιγμή, η Embutidos La Hoguera είναι μια εδραιωμένη επιχείρηση στον αγροδιατροφικό τομέα, σε συνεχή ανάπτυξη και με προσωπικό 95 εργαζομένων.
Στην Embutidos La Hoguera πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός παράδοσης, τεχνολογίας και έρευνας είναι τα κλειδιά για την παραγωγή τροφίμων υψηλής ποιότητας...
... σταθερότητα. Αυτά τα σύνθετα υλικά είναι δύσκολα στην ανακύκλωση.
Επιπλέον, η Data-Label GmbH διαθέτει εκτενή, 20χρονη εμπειρία στην ασφαλή σήμανση τροφίμων. Αναπτύσσουμε και παράγουμε εξαιρετικά καινοτόμες αυτοκόλλητες ετικέτες για άμεση επαφή με προϊόντα κρέατος. Από την κρίση BSE, η προσοχή μας εστιάζεται ιδιαίτερα στη σήμανση του βοείου κρέατος. Με την εμπειρία μας άνω των 20 ετών, είμαστε επίσης ένας αξιόπιστος και ικανός συνεργάτης σε αυτόν τον τομέα.
... κατασκευαστής μηχανών μερίδας κρέατος καθώς και ολοκληρωμένων γραμμών μερίδας. Η ευρεία γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει αποδοτικές, προσαρμοσμένες λύσεις για τη σωστή θερμοκρασία και κατάψυξη, πίεση, μερίδα, αυτοματοποίηση, τύλιγμα grillfackeln καθώς και για την παραγωγή schaschlikspießen. Οι τεχνολογικά προηγμένες εγκαταστάσεις της TVI καλύπτουν από τη θερμοκρασία του κρέατος του αρχικού προϊόντος...
Η κτηνοτροφική μονάδα Γεωργιτζίκη είναι μία οικογενειακή Ελληνικη επιχείρηση με παράδοση στην κτηνοτροφία απο το 1950. Η επιχειρηση μας ειδικεύεται στην εκτροφή μόσχων για παραγωγήκρέατος. Χαρακτηριστικές ράτσες είναι οι Limousine, Sarole, Aubrac...
... φρέσκο κρέας
Επινοήσαμε μια μοναδική τεχνολογία φρέσκου κρέατος στην παραγωγή κροκέτας, την οποία χρησιμοποιούμε και τώρα πωλούμε παγκοσμίως. Υπερηφανευόμαστε ότι συμμορφωνόμαστε με το πρότυπο ποιότητας ISO 22000. Οι δικοί μας διατροφολόγοι R&D αναπτύσσουν μοναδικές συνταγές, αναζητώντας συνεχώς νέα ποιοτικά συστατικά και τάσεις στον κόσμο της τροφής για κατοικίδια, για να εξασφαλίσουμε την...
Η εταιρεία ασχολείται με την παραγωγήκρέατος από πόδι κοτόπουλου και κρέατος από μηρό γαλοπούλας. Η παραγωγή γίνεται χειροκίνητα με τη χρήση έμπειρου προσωπικού. Επίσης, επεξεργαζόμαστε μηχανικά με συσκευές παγκόσμιας κλάσης. Προσφέρουμε τα προϊόντα μας σε ψυχρή και κατεψυγμένη μορφή. Διασφαλίζουμε μεταφορά σε όλη την Ευρώπη.
... τους πελάτες μας και την υπηρεσία έρευνας και ανάπτυξης, επιτρέποντας την παραγωγή προϊόντων με ιδιωτική ετικέτα.
Η Castle Dairy® προμηθεύεται και εμπορεύεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Απλοποιούμε τη λογιστική με υπηρεσίες μεταφοράς, διανομής και εξαγωγής, υποστηριζόμενες από 2 πράσινα εργοστάσια, με περισσότερα από 48000 τ.μ. ηλιακών πάνελ για μια φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή.
Η Quality Farm ltd είναι μια οικογενειακή εταιρία κρεάτων τριών γενιών.Στόχος της είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων κρέατος όπως γύρος χοιρινός-κοτόπουλο,ντονέρ μοσχαρίσιο-κοτόπουλο,σουτζουκάκι,λουκάνικα πολλών τύπων,κεμπάπ,σουβλάκι χοιρινό-μοσχαρίσιο-κοτόπουλο, μπριζολάκια και πολλά άλλα. Οι πρώτες ύλες διαλέγονται προσεκτικά από ευρωπαϊκούς αλλά και εγχώριους οίκους, έχοντας ως γνώμονα την...
... μας είναι ανακυκλωμένες. Ελαχιστοποιούμε τη χρήση πλαστικού, χρησιμοποιώντας μόνο ανακυκλώσιμο πλαστικό όταν είναι απαραίτητο.\n\nΔεσμευμένοι για την ευημερία των ζώων, υποστηρίζουμε καταφύγια και φιλανθρωπικές οργανώσεις. Όλα μας τα προϊόντα είναι υποπροϊόντα της βιομηχανίας κρέατος, κανένα ζώο δεν σκοτώνεται για την παραγωγή τους.\n\nΗ ικανοποίηση των πελατών είναι η προτεραιότητά μας: παραγγελίες αποστέλλονται την ίδια ημέρα ή την επόμενη, εξατομικευμένες σακούλες για τις μοναδικές γεύσεις κάθε σκύλου, και προσαρμοσμένες συμβουλές με σαφείς και κατανοητές πληροφορίες."}...
Η Maïski ανήκει στην Plukon Food Group, έναν από τους κύριους παίκτες της ευρωπαϊκής αγοράς κρέατος πουλερικών. Σας προσφέρουμε μια ποικιλία από κοτόπουλο, ωμές παρασκευές, προμαγειρεμένα προϊόντα, έτοιμα προς κατανάλωση γεύματα, προμαγειρεμένα δημητριακά και μαγειρικές σάλτσες. Η παραγωγή μας τηρεί τις προδιαγραφές HACCP και διαθέτουμε το πιστοποιητικό IFS Higher level! Επιπλέον, υποστηρίζουμε τα βελγικά και τοπικά προϊόντα και στοχεύουμε σε μια χαμηλή οικολογική αποτύπωση. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε μαζί μας: θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!
... σταθερότητά μας κατά τη διάρκεια των ετών και η συνεχής αύξηση πωλήσεων των προϊόντων μας βασίζονται στη συνεχή τεχνολογική ανάπτυξη στην παραγωγή καθώς και στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού παραγωγής μας.
Στη διαδικασία παραγωγής χρησιμοποιούμε μηχανές από επώνυμες μάρκες υψηλής ποιότητας όπως: Saurer, Savio, SSM, RIte... Οι φάσεις παραγωγής συνοδεύονται από ποιοτικούς ελέγχους κάθε κομματιού ξεχωριστά...
... εκτάρια γης της καλύτερης ποιότητας σε αυτό το μέρος της Ευρώπης, από τα οποία αυτή τη στιγμή αρδεύονται περισσότερα από το 85% της περιοχής του ανώτερου αρδευτικού συστήματος που εξασφαλίζει καλύτερες αποδόσεις. Εκτός από αυτές τις εκτάσεις, καλλιεργούμε επιπλέον 1.000 εκτάρια σποράς σιτηρών ετησίως.
2. ΦΑΡΜΑ ΑΓΕΛΑΔΩΝ
Στην παραγωγή ζωικών προϊόντων, η “Sava Kovacevic” διαθέτει φάρμα αγελάδων, μία...
Το EL Matadero Pla del Ros βρίσκεται στην περιοχή του Solsonès και στα σύνορα με την περιοχή του Berguedà. Από την αρχή του, έχει αφιερωθεί στη σφαγή και παραγωγήκρέατος χοίρων, βοοειδών και ιπποειδών. Το Pla del Ros ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 2015 και ανήκει στην ομάδα Grau Vila, η οποία είναι σήμερα πολύ αναγνωρίσιμη χάρη στην εκτενή πορεία της στον τομέα. Η επιχείρηση διαθέτει κλειστό...
... συσκευές είναι απαραίτητες για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως η επεξεργασία κρέατος και ψαριών, οι φούρνοι, η πώληση λαχανικών και φρούτων, καθώς και η συνολική βιομηχανία εστίασης, όπου η ποιότητα του προϊόντος συνδέεται άμεσα με την ορθότητα της ψυκτικής υποδομής. Η ColdVink ξεχωρίζει όχι μόνο ως προμηθευτής, αλλά και ως συνεργάτης που σκέφτεται τις συγκεκριμένες ανάγκες και...
... διατροφική αξία του κρέατος πάπιας είναι πολύ υψηλή, τόσο χονδρικά όσο και λιανικά. Το κρέας πάπιας είναι εξίσου νόστιμο με το κρέας αρνιού. Από την πάπια αξιοποιούνται το κρέας, το λίπος, το συκώτι και τα φτερά της. Σε αυτό το πλαίσιο, η παραγωγή είναι πολύ σημαντική. Ιδιαίτερα επειδή τρέφεται οργανικά, το επίπεδο χοληστερόλης είναι σχεδόν μηδενικό. Όποιος το δοκιμάσει, δεν μπορεί να το αποχωριστεί. Το...
... παραγωγής. Προσαρμοσμένες λύσεις για όλους τους βιομηχανικούς τομείς: Χάρη στην ευελιξία των εξωθητών της, η Setrem έχει παρακολουθήσει και προβλέψει τις εξελίξεις της αγοράς προσφέροντας προσαρμοσμένο εξοπλισμό. Οι εξωθητές της είναι κατάλληλοι τόσο για τη διαδικασία ξηρής εξώθησης όσο και για τη διαδικασία ημι-υγρής εξώθησης και επιτρέπουν την παραγωγή των πιο εξελιγμένων προϊόντων. Ο...
Η εταιρεία μας, που ασχολείται με το εμπόριο εντέρων και κρέατος, παρέχει την προμήθεια και παραγωγή όλων των ειδών υγιεινών και ποιοτικών εντέρων και κρεατοσκευασμάτων.
... παράγωγα οσπρίων, σύνθεση (μείγμα Bordeaux, γύψος, άλατα φωσφορικού ασβεστίου…), βουλκανισμός, χημική τροποποίηση αμύλου…
Turbo-Granulator για αθροιστική παραγωγή συμπαγών, ανθεκτικών, ελεύθερα ροών, σφαιρικών σωματιδίων.
Turbo-Kneader για οποιαδήποτε παραγωγή ζύμης.
Turbo-Cooker για παραγωγή νιόκι, σαλτσών, κρεμών, παραγωγή γέμισης κρέατος ή λαχανικών...
Turbo-Pasteurizer για έργα τροφίμων...
Η Michna Food είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε στο Πέλπλιν, στη Πομερανία, το 2009. Αντλούμε από την αιώνια παράδοση των οικογενειών μας στην επεξεργασία και παραγωγήκρέατος, που χρονολογείται από την περίοδο του μεσοπολέμου. Συνεργαζόμαστε στενά με την αδελφή μας εταιρεία, Micha Rao. Το εργοστάσιό μας παράγει κρεατοσκευάσματα από χοιρινό κρέας. Αυτά τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από υψηλή γεύση...
Η UNIMASZ λειτουργεί από το 1992. Η βασική της δραστηριότητα είναι οι υπηρεσίες και η παραγωγή μηχανών και τεχνολογικών συσκευών για διάφορους κλάδους της οικονομίας. Οι κύριοι πελάτες είναι επιχειρήσεις από τη βιομηχανία κρέατος, φρούτων και λαχανικών, καθώς και από τη μεταλλευτική, κατασκευαστική και παραγωγή ελαστικών. Η εταιρεία σχεδιάζει και παράγει κατά παραγγελία τόσο εξαρτήματα, συσκευές...
... κονσερβοποιημένων τροφίμων και πακέτων έτοιμων γευμάτων, επιπλέον των δραστηριοτήτων επεξεργασίας κρέατος "HALAL" υπό την επωνυμία "ZEL".
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η CNG ανέπτυξε τη μαζική παραγωγή ζωμού από οστά μυελού και βελτίωσε τον πρώτο ζωμό από οστά μυελού καθώς και τις σούπες που παρασκευάζονται από ζωμό οστών μυελού, καθώς και καφέ και κρύα ποτά που περιέχουν κολλαγόνο.
Αντίθετα με το υψηλό...
... για την παρασκευή σουβλακιού
• Φούρνους
• Όλα τα είδη εξοπλισμού κουζίνας
• Εξοπλισμό για καφετέριες / εστιατόρια: για αρτοποιεία – για ψωμί (κουλούρια, ψωμάκια, κρουτόν, μπισκότα και κράκερ), βάφλες, για γλυκά (τούρτες, τυρόπιτες και πίτες), μάφιν, πίτσες, σνακ και λαβάς,
• Προπαρασκευαστικό εξοπλισμό (μηχανές κιμά, μηχανές κοπής/τεμαχισμού κρέατος – μηχανές κοπής κρέατος και οστών – μηχανές...