Γαλλία, Boulogne-Sur-Mer
...Η μηχανή V3668 επιτρέπει στους χρήστες που πραγματοποιούν βαθύ ξεφλούδισμα να χρησιμοποιούν τη σάρκα που απομένει στην επιδερμίδα, ξεφλουδίζοντας την επιδερμίδα με μια δεύτερη ξεφλουδιστική μηχανή. Αφαιρεί έως και 100% αυτής της σάρκας, καθιστώντας την ένα προϊόν υψηλής προστιθέμενης αξίας. Η συνδυασμένη ξεφλουδιστική μηχανή V3668 επιτρέπει την παραγωγή 3 προϊόντων σε μία μόνο διαδικασία, χωρίς...
Χαρτοφυλάκιο (48)
Γαλλία, Rungis
...Challans, Landes, Vendée…). Η γκάμα μας από πουλερικά: Πουλερικά De Bresse, Πουλερικά του Gers που εκτρέφονται σε ελεύθερη βοσκή, φάρμας και ετικέτας κόκκινης, βιολογικά πουλερικά, παραδοσιακά πουλερικά φάρμας. Πουλερικά Χαλάλ: Η Εταιρεία Courtin-Hervouet εμπορεύεται πουλερικά και προϊόντα Χαλάλ. Έχουμε επίσης μια πλήρη προσφορά σε τυπικά πουλερικά και προϊόντα Χαλάλ, με συσκευασίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας και τη δυνατότητα διαχείρισης μεγάλων όγκων. Η COURTIN HERVOUET είναι χονδρέμπορος κρέατος από τη Γαλικία στο Ρουνζίς. Επικοινωνία 01 41 73 09 80 ή email στο contact@courtinhervouet.com.
Χαρτοφυλάκιο (62)
Γαλλία, Cornillé
...Τα κόκαλα για την παραγωγή μετάλλων προέρχονται από σφαγεία και εργαστήρια κοπής βοείου κρέατος. Τα μέταλλα προορίζονται για την παραγωγή ζελατίνης.
Χαρτοφυλάκιο (17)
Γαλλία, Lyon
...Ένας παραδοσιακός ξηρός λουκάνικος αρωματισμένος με πιπέρι Espelette AOP, από καθαρό χοιρινό κρέας του Νότου Δυτικής Γαλλίας IGP, προερχόμενος από μια αρχαία και παραδοσιακή συνταγή της περιοχής. Αυτός ο λουκάνικος παρασκευάζεται από άπαχο κρέας και λίπος από τους ώμους του χοιρινού κρέατος του Νότου Δυτικής Γαλλίας IGP, κομμένο χοντρά (ακριβώς 80% άπαχο και μόνο 20% λίπος). Αυτό επιτρέπει την παραγωγή λουκάνικων με νόστιμη γεύση.
Χαρτοφυλάκιο (40)
Γαλλία, Mouvaux
... βιομηχανικούς πιέστες της γενιάς 600. Η ακριβής εισαγωγή κρέατος στην αντλία πτερυγίων προσφέρει καθοριστικά πλεονεκτήματα για την ποιότητα, όπως μια πιο ομοιόμορφη εμφάνιση και μια τακτική κατανομή όλων των κρεάτων που πρέπει να γεμίσουν. Ευρύ πεδίο εφαρμογών: Είτε πρόκειται για αυτόματη παραγωγή λουκάνικων, μορφοποίηση, δοσολογία ή ενσωματωμένο μηχανισμό κοπής κρέατος: ο VF 620 είναι απολύτως ανοιχτός σε προσαρμογείς, λύσεις αλυσίδας και εφαρμογές κάθε τύπου.
Χαρτοφυλάκιο (3)
Γαλλία, Paris
...Ο όγκος παραγωγής μαρμελάδας είναι 100 χιλιάδες κουτιά το μήνα. Ο όγκος παραγωγής κονσερβών λαχανικών είναι 500 χιλιάδες κουτιά το μήνα. Τα προϊόντα παρασκευάζονται από τοπικές πρώτες ύλες. Το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων της εταιρείας έχει εφαρμοστεί και λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 22000:2018. Είναι δυνατή η παραγωγή διαφόρων τύπων κονσερβών σε διαφορετικά δοχεία ανάλογα με την παραγγελία του πελάτη.
Χαρτοφυλάκιο (1)
Γαλλία, Paris
... μας είναι ανακυκλωμένες. Ελαχιστοποιούμε τη χρήση πλαστικού, χρησιμοποιώντας μόνο ανακυκλώσιμο πλαστικό όταν είναι απαραίτητο.\n\nΔεσμευμένοι για την ευημερία των ζώων, υποστηρίζουμε καταφύγια και φιλανθρωπικές οργανώσεις. Όλα μας τα προϊόντα είναι υποπροϊόντα της βιομηχανίας κρέατος, κανένα ζώο δεν σκοτώνεται για την παραγωγή τους.\n\nΗ ικανοποίηση των πελατών είναι η προτεραιότητά μας: παραγγελίες αποστέλλονται την ίδια ημέρα ή την επόμενη, εξατομικευμένες σακούλες για τις μοναδικές γεύσεις κάθε σκύλου, και προσαρμοσμένες συμβουλές με σαφείς και κατανοητές πληροφορίες."}...
Χαρτοφυλάκιο (115)
Γαλλία, Acquigny
... παραγωγής. Προσαρμοσμένες λύσεις για όλους τους βιομηχανικούς τομείς: Χάρη στην ευελιξία των εξωθητών της, η Setrem έχει παρακολουθήσει και προβλέψει τις εξελίξεις της αγοράς προσφέροντας προσαρμοσμένο εξοπλισμό. Οι εξωθητές της είναι κατάλληλοι τόσο για τη διαδικασία ξηρής εξώθησης όσο και για τη διαδικασία ημι-υγρής εξώθησης και επιτρέπουν την παραγωγή των πιο εξελιγμένων προϊόντων. Ο...
Χαρτοφυλάκιο (4)
Γαλλία, La Fouillade
... εγκαταστάσεις με άχυρο, απολαμβάνοντας επίσης πρόσβαση σε εξωτερικούς χώρους για την ανάπτυξή τους. Για εμάς, η εκτροφή χοίρων και η παραγωγή μπύρας είναι σε τέλεια συνεργασία. Τα υπολείμματα από τη διαδικασία ζυθοποίησης χρησιμεύουν ως πηγή τροφής για τα ζώα μας, ενώ οι χοίροι συμβάλλουν στην παροχή ποιοτικού κομπόστ για την εμπλουτισμένη γη μας. Η γεύση του βιολογικού χοιρινού κρέατός μας είναι...
Χαρτοφυλάκιο (11)
Γαλλία, Le Bar-Sur-Loup
... αναπτύσσει τότε το δίκτυο θυγατρικών της σε όλο τον κόσμο, αυξάνει τον εξοπλισμό της που είναι αφιερωμένος στην παραγωγή και αποκτά εργαστήρια έρευνας και ελέγχου. Παρούσα σε περισσότερες από 60 χώρες, η MANE είναι ένας από τους ηγέτες της βιομηχανίας αρωμάτων και αρωματικών ουσιών. Η V. MANE FILS έχει χτίσει την ανάπτυξή της και τη φήμη της στην τεχνολογική καινοτομία, ιδίως στον τομέα της φυσικής...
Γαλλία, Hagetmau
Ο ΓΚΡΕΝΙΕΡ ΤΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΩΝ είναι μια επιχείρηση από τη Λαντ που ειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία κρέατος πάπιας. Ο σύγχρονος χώρος παραγωγής διαθέτει την ευρωπαϊκή του έγκριση και την πιστοποίηση πάπιας για φουά γκρα από το Νότιο Δυτικό τμήμα. Έτσι, Ο ΓΚΡΕΝΙΕΡ ΤΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΩΝ παράγει ωμό φουά γκρα πάπιας, μαγκρέ πάπιας, αποξηραμένο και καπνιστό μαγκρέ, κονφί πάπιας, γρατσουνιές πάπιας, ημι-μαγειρεμένο φουά γκρα πάπιας και φουά γκρα σε κονσέρβα. Ο ΓΚΡΕΝΙΕΡ ΤΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΩΝ δεσμεύεται να σας προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Γαλλία, La Chapelle Sur Erdre
... επιχειρήσεις με δέκα περίπου άτομα, τις μεσαίες επιχειρήσεις και τις μεγάλες ομάδες. Οι προσφορές της VIF καλύπτουν πλέον όλες τις λειτουργίες: παραγωγή, διαχείριση φυσικών ροών, εμπορική διαχείριση, logistics, προετοιμασία παραγγελιών, προμήθεια...
Γαλλία, Flagey Les Auxonne
...Η Φάρμα O'Liomousine είναι μια βιολογική εκτροφή βοοειδών που λειτουργεί από το 2005 κοντά στην Auxonne στην Côte d'Or (21). Η Φάρμα O'Limousine προσφέρει άμεση πώληση πακέτων βιολογικού βοείου κρέατος απευθείας από την παραγωγή μας, από τον παραγωγό στον καταναλωτή. Τα πακέτα βοείου κρέατος είναι πιστοποιημένα 100% βιολογικά, και το κρέας κόβεται στο εργαστήριό μας από έναν πιστοποιημένο...
Γαλλία, Bressuire Cedex
...Η εταιρεία BRESSUIRE EXPORT είναι σφαγείο βοοειδών που βρίσκεται στο Bressuire, στη Γαλλία. Είμαστε προμηθευτές κρέατος βοοειδών και πιο συγκεκριμένα φρέσκου κρέατος από νεαρά βοοειδή. Εμπορευόμαστε επίσης, σφάγια και εντόσθια βοοειδών. Η παραγωγή μας από φρέσκο κρέας, με ή χωρίς κόκαλο, προορίζεται για όλες τις χώρες της Ευρώπης και της Βόρειας Αφρικής. Εμπορευόμαστε φυλές κρέατος: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise....
Γαλλία, Baud
... και συστήματα για το κομμάτιασμα, την επικάλυψη, το μαγείρεμα και την παραγωγή λουκάνικων; συστήματα αποφλοίωσης και αποκοπής; συστήματα φιλεταρίσματος με modular σχεδίαση; συστήματα μορφοποίησης και κομματιασμού για κρεατοσκευάσματα; συστήματα για την αποκόκκωση, την προετοιμασία, το κομμάτιασμα, τη συσκευασία και την ετικετοποίηση κρέατος και μπέικον; μηχανές κοπής ψαριών. Η MAREL συνοδεύει...
Γαλλία, Pamiers
... απαιτήσεις! Όλα αυτά γύρω από το χοιρινό, το μοναδικό μας κρέας, την αποκλειστική μας πρώτη ύλη. Μια δέσμευση γύρω από μια στοχευμένη, γαλλική και περιφερειακή παραγωγή. Αυτό που για εμάς είναι μια επιπλέον εγγύηση ποιότητας.
Γαλλία, Lahontan
Η FIPSO INDUSTRIE είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή και εμπορία χοιρινού κρέατος. Η FIPSO είναι το μόνο σφαγείο στη Γαλλία που εξάγει χοιρινό κρέας στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα. Τα προϊόντα της FIPSO διαθέτουν πολλούς πιστοποιητικούς τίτλους. Ορισμένα προϊόντα της παραγωγής είναι αναγνωρίσιμα: IGP χοιρινό από το Νότιο Δυτικό, IGP Ζαμπόν του Μπαγιόν, label rouge χοιρινό από ελεύθερη εκτροφή και αλυσίδα χωρίς ΓΤΟ.
Γαλλία, Mettray
... συνάψει συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας αγροδιατροφής στους τομείς του κρέατος, του ψαριού, του τυριού, των αρτοσκευασμάτων, των φρούτων και λαχανικών, των γλυκών ή των έτοιμων γευμάτων. Για πάνω από 30 χρόνια, η FILPACK επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των καλύτερων λύσεων συσκευασίας για τη διανομή φρούτων και λαχανικών. Με παρουσία σε 4 τοποθεσίες, ο όμιλος FILPACK περιλαμβάνει την FILPACK INDUSTRIE, την FILPACK EMBALLAGE, συσκευασία για φρούτα και λαχανικά, την FILPACK AGRICOLE, παραγωγή και προστασία καλλιεργειών και την TECHNIPAC, σχεδίαση και εκτύπωση για συσκευασίες.
Γαλλία, Roussay
... γενετική επιλογή αναπαραγωγικών κουνελιών, η HYPHARM επιδιώκει έναν διπλό στόχο, μέσω της ανάπτυξης των προϊόντων HYPLUS: • Την αναζήτηση υψηλού γενετικού δυναμικού προσαρμοσμένου σε μια αγορά που απαιτεί όλο και περισσότερες επιδόσεις και ασφάλεια. • Τη διαχείριση του κόστους παραγωγής για μια βιώσιμη κουνελοτροφία. Η HYPHARM είναι μια εταιρεία γενετικής επιλογής για την παραγωγή και εμπορία αναπαραγωγικών κουνελιών στον τομέα του κρέατος από τη μία πλευρά, και στην υπηρεσία του βιοφαρμακευτικού τομέα και της υγείας.
...παθιασμένοι άνθρωποι φέρνουν στον κόσμο και μεγαλώνουν πολλούς πουλίνους. Δεν πρόκειται για την αναπαραγωγή βαρέων αλόγων ή αλόγων με «μεγάλο δυναμικό» για την παραγωγή γάλακτος «σε μεγάλες ποσότητες», αλλά για την ευημερία μιας φυλής αλόγων «γενικής χρήσης» ώστε να φέρει χαρά στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες. Μόλις αυτό το γάλα συλλεχθεί, 3 μήνες μετά τη γέννηση των πουλίνων, αυτά μεγαλώνουν στα λιβάδια μας, ζουν με τις μητέρες τους και τους συνομηλίκους τους. Οι πουλίνες μας δεν τελειώνουν τη ζωή τους στη «βιομηχανία κρέατος».
Γαλλία, Pont-Aven
... στις ανάγκες τους. Οι χοίροι που εκτρέφονται σε άχυρο και τρέφονται με διατροφή χωρίς ΓΤΟ (διατροφή βασισμένη στην παραγωγή δημητριακών από τη φάρμα της Terre & Paille), εγγυώνται την παραγωγή καλού, υγιούς και εξαιρετικής ποιότητας κρέατος, στη Terre & Paille.
Γαλλία, Coudray Au Perche
Το χοιρινό είναι το επάγγελμά μας. Είμαστε μάλιστα ειδικοί σε αυτό. Αλλά πριν από 30 χρόνια αποφασίσαμε να κάνουμε το χοιρινό διαφορετικά. Ένα ποιοτικό χοιρινό, από φυλή κρέατος, προερχόμενο από τοπική παραγωγή και παραγόμενο σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές (χοιρινό Label Rouge σε άχυρο, χοιρινό Bleu-Blanc-Cœur και πιστοποιημένο, και σύντομα ένα βιολογικό χοιρινό). Δημιουργούμε νόστιμα προϊόντα...
Γαλλία, Saint-Priest-les-Fougères
BIOFERTIL Στον χώρο του Coutancie, στην καρδιά του Περικορντ Βερτ, όπου εκτρέφεται το Βόειο του Coutancie (χρυσό βραβείο ποιότητας και παράδοσης), από μία από τις μεγαλύτερες εκτροφές βοοειδών κρέατος στη Γαλλία, συλλέγουμε ετησίως αρκετές δεκάδες χιλιάδες τόνους κοπριάς. Το BIOFERTIL προέρχεται από κομποστοποίηση με ελεγχόμενη οξυγόνωση. Η παραγωγή του απαιτεί 18 μήνες κομποστοποίησης πριν από την κοσκίνισή του. Η διαδικασία παραγωγής έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Beltsville, στη Φλόριντα, ΗΠΑ.
Γαλλία, Plémet
...γλοβίνη, χρωστική, αιμοσφαιρίνη, άρωμα και κολλαγόνο, με μια συγκεκριμένη λειτουργική ιδιότητα: πήκτωμα, γαλακτωματοποιητής, ζελατινοποιητής ή χρωστική. Τα προϊόντα της VEPRO είναι χωρίς αλλεργιογόνα και προσφέρουν μια φυσική εναλλακτική λύση στα χημικά πρόσθετα. Κάθε βήμα της παραγωγής μας υπόκειται σε αυστηρή παρακολούθηση και έλεγχο σύμφωνα με τις πιστοποιήσεις HACCP και ISO 9001: η απόλυτη εγγύηση άψογης ποιότητας. Ιδρύθηκε το 1974, ο όμιλος γνωρίζει αδιάκοπη ανάπτυξη και έχει δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής, επεκτείνοντας την παραγωγή του σε πολλές χώρες.
Γαλλία, Plaisance
... Μετά την σφαγή στα σφαγεία του Lacaune, οι σφαγμένες χοίροι παραδίδονται στην Plaisance τις Δευτέρες, Τρίτες και Πέμπτες. Κόβονται και τα διάφορα κομμάτια προορίζονται για την παραγωγή. Όσον αφορά τις συνταγές, από το λουκάνικο μέχρι το τηγανητό και το ζαμπόν, είναι μια τεχνογνωσία που έχει χτιστεί πάνω σε πενηντάχρονη εμπειρία, βασισμένη στην αναζήτηση της κανονικότητας των γεύσεων καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Γαλλία, Reillanne
Η επιχείρηση Dufour ειδικεύεται στην παραγωγή κρέατος, είτε πρόκειται για αρνί σε σφάγιο ή κομμένο, μοσχάρι, χοιρινό ή ακόμα και βοδινό, η επιχείρηση μπορεί να το παραδώσει έτοιμο προς ψήσιμο ή έτοιμο προς κατανάλωση. Ο Όμιλος DUFOUR μπορεί να προσφέρει μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων πολυκρέατος, από το σφάγιο μέχρι τη συσκευασία σε δίσκο.
Γαλλία, Lavigerie
Γεωργική εκμετάλλευση που βρίσκεται στη Γαλλία, στην καρδιά των Ηφαιστείων της Αυερνής, στους πρόποδες του Πυ Μάρι Εγγεγραμμένη σε HVE (Υψηλή Περιβαλλοντική Αξία) Παραγωγή βοδινού κρέατος από τις φυλές Aubrac και Salers: μοσχάρια + αγελάδες σφαγής Πώληση ζωντανών ζώων ή σε φρέσκια σάρκα Δυνατότητα σφαγής Halal...
Γαλλία, Pezenas
Η URBAN SNACKING είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή και διανομή φρέσκων και κατεψυγμένων ψωμιών και αρτοσκευασμάτων, φρέσκου και κατεψυγμένου κρέατος, κρέατος κεμπάπ, επεξεργασμένων κρεατοσκευασμάτων. Παρέχουμε υπηρεσίες όλο το χρόνο, 365 ημέρες το χρόνο και 6 ημέρες την εβδομάδα σε περισσότερους από 400 πελάτες καθημερινά. Εστιατόρια, σνακ, συλλογικές τροφοδοσίες, κλινικές...
Γαλλία, Trie Sur Baise
Η CHARCUTERIE ADER ιδρύθηκε το 1926 στο Trie sur Baïse, στις Υψηλές Πυρηναίες, και υπάρχει εδώ και 4 γενιές. Η CHARCUTERIE ADER ειδικεύεται στην παραγωγή σπιτικών λουκάνικων 100% χοιρινού κρέατος. Η οικογένεια Ader, με φήμη σε τοπικό επίπεδο φυσικά, αλλά και με εθνική αναγνώριση, καθώς οι γνώστες δεν διστάζουν να κάνουν μια παράκαμψη για να δοκιμάσουν τις λιχουδιές που προσφέρει, έχει καταφέρει...

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play