Η QUINTA DA LABOEIRA παράγει κρασιά από την περιοχή της Bairrada, παράγουμε Ερυθρά Κρασιά, Λευκά Κρασιά, Αφρώδη Κρασιά, Αφρώδη Κρασιά Reserva, Αφρώδη Ερυθρά Κρασιά, Αφρώδη Λευκά Κρασιά. Παράγουμε κρασιά όπως το Excellence, Κρασί Cabernet, Κρασί Sauvignon, Κρασί Touriga Nacional, Κρασί Chardonnay, Κρασί Quinta da Laboeira. Παράγουμε επίσης ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας και μεταλλικό νερό...
... ποιότητας ωρίμανση των σταφυλιών.Αυτή η εξαιρετική περιοχή επιτρέπει την παραγωγή ενός πολύπλοκου, αυθεντικού κρασιού με τέλεια ισορροπία μεταξύ δομής και φρούτου, μέσω της σπάνιας ανάμειξης ευγενών ποικιλιών όπως το CabernetSauvignon, το Merlot, η Syrah και το Grenache. Ο αμπελώνας έχει πάντα εκμεταλλευτεί με ήπιες τεχνικές που επιτρέπουν τις θεραπείες και τα λιπάσματα μόνο σε περίπτωση ανάγκης...
...Syrah, CabernetSauvignon και Merlot. Τις λευκές ποικιλίες: Arinto, Fernão Pires, Boal, Moscatel Galego, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Riesling, Gewürztraminer. Τα κρασιά μας διακρίνονται και αναγνωρίζονται σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.
...προσφέροντάς τους τα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στα χρώματα και τα αρώματα ενός ώριμου κλήματος. Οι ποικιλόμορφες υφές των εδαφών προσφέρουν μια πολυπλοκότητα αρωμάτων και γεύσεων στα σταφύλια μας. Πρέπει να προσθέσουμε σε αυτή την ποικιλία σταφυλιών τις ποικιλίες Merlot, CabernetSauvignon, Petit Verdot, Airén, Macabeo και Verdejo, που συμπληρώνουν τον αμπελώνα μας.
Οι ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΛΑΛΑΟΥΔΕΥ ΚΑΙ ΠΟΜΕΥΣ βρίσκονται μεταξύ Μαρκό και Σεν-Ζυλιέν, στην πιο μικρή ΑΟC του Μεντόκ: την ΑΟC ΜΟΥΛΙΣ.
Το σύνολο των δύο αμπελώνων εκτείνεται σε 25,5 εκτάρια. Η σύνθεση του Château Lalaudey AOC Moulis είναι 45% Merlot για να προσφέρει στρογγυλάδα και φρούτο και 55% CabernetSauvignon για να προσφέρει κομψότητα και τανίνες στο κρασί. Η σύνθεση του Château Pomeys AOC Moulis είναι επίσης 45% Merlot και 55% CabernetSauvignon. Τα Château Lalaudey και Pomeys δεσμεύονται υπέρ του περιβάλλοντος, αποφεύγοντας τη χρήση ζιζανιοκτόνων και καλλιεργώντας το terroir τους με υπεύθυνο τρόπο.
... επίσης επιρροή η αντανάκλαση του φωτός από τη λίμνη Σκεντέρμπεου, που εξασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία στην καλλιέργεια φρούτων premium ποιότητας. Η Βέρα της Ζαγόρας παράγεται από την οινοποίηση τριών ποικιλιών σε σχεδόν ίσες ποσότητες του Kallmet, CabernetSauvignon και Ançelotës.
... εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με ζυγαριές 50 τόνων, λογιστήριο, εταιρικά γραφεία, φυσικοχημικό και μικροβιολογικό εργαστήριο. Η ετήσια παραγωγική ικανότητα ανέρχεται σε 12.000 τόνους. Το δίκτυο διανομής έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς στη Βουλγαρία.
Η Kartin-Ko Ltd. φροντίζει για την καλλιέργεια 1.500.000 τ.μ. αμπελώνων που είναι φυτεμένοι με CabernetSauvignon, Merlot, Mavrud, Syrah, Temprenilo, Aromatico Classico, Barbera, Cabernet Franc, Pinot Noir.
... αγορές. Έτσι, η επικαιρότητα των σπουδαίων κρασιών των Μάρκων: το Offida Pecorino DOCG και το Offida Passerina DOCG, το Falerio DOC, το Rosso Piceno DOC, μια αρμονική και αποφασιστική συνάντηση μεταξύ Sangiovese και Montepulciano, και το Marche Rosso IGT, ένα γεμάτο blend από Montepulciano και CabernetSauvignon. Και ακόμη, η λεπτότητα των ροζ κρασιών, με τα ελκυστικά αρώματα του Marche Rosato IGT.
Βρίσκεται στο Μεντόκ κοντά στο Μπορντό, το Château BARATEAU ειδικεύεται στην παραγωγή κόκκινων κρασιών. Το Château διαθέτει ένα αμπέλι 24 εκταρίων, με τις ποικιλίες που υπάρχουν να είναι το CabernetSauvignon, το Cabernet Franc, το Merlot και το Petit Verdot. Ως εγγύηση ποιότητας, το Château βραβεύεται τακτικά σε διάφορους εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Το Château BARATEAU είναι στην κορυφή των καλύτερων της ονομασίας.
Βρίσκεται στο Νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας, πιο συγκεκριμένα στο τμήμα του Tarn, το κτήμα LES VIGNES DE GARBASSES παράγει κρασιά υπό την ετικέτα Vin de Pays des Côtes du Tarn. Οι αμπελώνες του κτήματος προορίζονται κατά 85% για την παραγωγή κόκκινου κρασιού και κατά 15% για την παραγωγή λευκού κρασιού. Οι ερυθρές ποικιλίες είναι οι Syrah, Gamay, Merlot, Cabernet Franc και Sauvignon, καθώς και 2...
Ο αμπελώνας του CHATEAU LA RAYRE βρίσκεται στους αργιλώδεις και ασβεστολιθικούς λόφους νότια του Monbazillac. Αυτός ο αμπελώνας εκτείνεται σε 22 εκτάρια αμπελιών. Υπάρχουν 14 εκτάρια αφιερωμένα στην παραγωγή του Bergerac Sec με τις ποικιλίες Sauvignon και Sémillon και 8 εκτάρια που παράγουν ένα Bergerac Rouge με τις ποικιλίες Merlot, Cabernet Franc και CabernetSauvignon. Ως εγγύηση ποιότητας, όλα τα κρασιά του CHATEAU LA RAYRE έχουν βραβευτεί σε διάφορους διαγωνισμούς.
Το CHATEAU LEZONGARS παράγει κρασιά υψηλής ποιότητας, οι νέες τεχνολογίες εφαρμόζονται για να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το terroir των αμπελώνων μας. Οι αργιλώδεις-ασβεστολιθικοί μας εδάφοι προσφέρουν τη φρεσκάδα που απαιτείται για την καλή ωρίμανση των merlot και οι πετρώδεις πλαγιές μας επιτρέπουν μια πολύ όμορφη έκφραση των CabernetSauvignon.
Οι ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΜΟΝΣΕΓΚΟΥΡ εκπροσωπούν μια συνεταιριστική κάβα του Μπορντό. Το σύνολο των αμπελώνων των αμπελουργών της Κάβας του Μονσέγκουρ εκτείνεται σε σχεδόν 1300 εκτάρια κόκκινου και 100 εκτάρια λευκού. Στους αμπελώνες βρίσκονται οι εξής ποικιλίες: Merlot, Cabernet Franc και CabernetSauvignon για τις κόκκινες ποικιλίες και Sauvignon, Sémillon και Muscadelle για τις λευκές...
Το CHATEAU VIEUX CHEVROL είναι ένα οικογενειακό αμπέλι έκτασης 21 εκταρίων. Το château διαθέτει την ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης LALANDE DE POMEROL. Οι ποικιλίες σταφυλιών είναι 80% Merlot, 10% Cabernet Franc και 10% CabernetSauvignon.
Το CHÂTEAU LA GORCE που βρίσκεται στο Médoc διαθέτει αμπελώνα 45 εκταρίων. Ο αμπελώνας αποτελείται από ευγενείς ποικιλίες, εκ των οποίων το 45% είναι CabernetSauvignon, το 50% Merlot και το 5% Cabernet Franc. Η ιδιοκτησία παράγει δύο κρασιά: το CHÂTEAU LA GORCE και το CHÂTEAU CANTELOUP. Τα παραγόμενα κρασιά είναι υψηλής ποιότητας.
Το Château Saint-Estèphe παράγει και εμπορεύεται κρασιά από το Médoc. Το κάστρο καλλιεργεί πολλές ποικιλίες σταφυλιών όπως το cabernetsauvignon, το cabernet franc, το merlot, το petit verdot και πιο πρόσφατα το malbec. Το Château La Haye είναι καταταγμένο ως Cru Bourgeois Supérieur από το 1932. Τα κρασιά του κάστρου χαρακτηρίζονται από την ποιότητά τους και την ανθεκτικότητά τους.
... παράγει το "Quinta do Poço do Lobo – Bairrada", ένα κόκκινο Bairrada με σταφύλια από τις ποικιλίες Baga, Moreto και Castelão; το "Quinta do Poço do Lobo – CabernetSauvignon", ένα ποικιλιακό κρασί με την πιο αναγνωρίσιμη ποικιλία παγκοσμίως; και το "Espumante Quinta do Poço de Lobo", ένα φυσικό αφρώδες κρασί, με σταφύλια από τις ποικιλίες Arinto και Chardonnay.
Στο CLOS PUY ARNAUD, ο Thierry Valette παράγει και εμπορεύεται κρασιά Bordeaux. Ο αμπελώνας αποτελείται από 70% Merlot, 25% Cabernet Franc και 5% CabernetSauvignon. Το CLOS PUY ARNAUD είναι δεσμευμένο υπέρ του περιβάλλοντος και παράγει βιολογικά κρασιά. Χάρη σε αυτή τη δέσμευση, τα σταφύλια είναι εξαιρετικής ποιότητας. Το CLOS PUY ARNAUD παράγει 3 σειρές κρασιών: ένα Grand Vin που είναι ένα σπουδαίο κρασί παλαίωσης, τη Cuvée Pervenche που είναι ένα φρουτώδες κρασί μέσης παλαίωσης, και τη Cuvée Bistrot που είναι ένα φρουτώδες κρασί.
Η Lozenitsa 2018 είναι ένα νέο έργο στον χάρτη του κρασιού της Βουλγαρίας. Οι αμπελώνες μας βρίσκονται στην περιοχή της πόλης Σαντάνσκι, σε μέρη όπου το κλίμα, το έδαφος, ο ήλιος και ο άνεμος βοηθούν τα σταφύλια να παράγουν το καλύτερο κρασί. Διαθέτουμε πάνω από 500 δεκάρια δικών μας αμπελώνων με τις ποικιλίες Merlot, Cabernet - Sauvignon, Syrah, ενώ χαρακτηριστικές για την περιοχή είναι οι...
Οι VIGNOBLES GARZARO διαχειρίζονται 70 εκτάρια αμπελώνων που βρίσκονται στο Baron, στην περιοχή Entre-Deux-Mers, καθώς και 10 εκτάρια που είναι κατανεμημένα στις πιο διάσημες ονομασίες του Libournais: Pomerol, Lalande-de-Pomerol και Saint-Emilion-Grand-Cru. Οι αμπελώνες του Baron, που βρίσκονται σε λόφους με αργιλώδη και ασβεστολιθικά εδάφη, επιτρέπουν στις ευγενείς ποικιλίες όπως το Merlot, το Cabernet franc και το Sauvignon να αποδώσουν το καλύτερο από τον εαυτό τους. Στο Pomerol και το St Emilion, οι βαθιές και αμμώδεις περιοχές προσφέρουν κρασιά με πολύ κομψό χαρακτήρα.
... manseng, το chardonnay, για τα γλυκά λευκά: το petit manseng και το gros manseng, για το ροζέ: το cabernet franc και, για το κόκκινο: το merlot, το cabernetsauvignon και το tannat. Τα κρασιά και το Bas Armagnac που παράγονται από το DOMAINE DE LABALLE βραβεύονται τακτικά.
...καθώς και τον Chardonnay, ο οποίος δεν είναι μια συμβατική ποικιλία της περιοχής. Ο τομέας περιλαμβάνει επίσης 6 κόκκινες ποικιλίες, τον Braucol, γνωστό επίσης ως Fer Servadou, τον Duras, τη Syrah και ως συμπληρωματικές ποικιλίες τον Merlot, τον CabernetSauvignon και τον Gamay. Έτσι, ο DOMAINE SARRABELLE παράγει και εμπορεύεται κόκκινα, ροζέ, ξηρά και γλυκά λευκά κρασιά καθώς και αφρώδη.
Το Château HAUT GRELOT βρίσκεται στην περιοχή Blaye Côtes de Bordeaux.
Το château διαθέτει ένα αμπέλι που εκτείνεται σε 62 εκτάρια, ηλικίας περίπου 25 ετών. 24 εκτάρια είναι αφιερωμένα στην παραγωγή λευκών κρασιών και 38 εκτάρια στην παραγωγή κόκκινων κρασιών. Μεταξύ των κόκκινων ποικιλιών περιλαμβάνονται οι Merlot, CabernetSauvignon, Cabernet Franc και Malbec. Για την παραγωγή λευκών κρασιών, συναντάμε τις ποικιλίες Sauvignon Blanc, Muscadelle και Sémillon. Το Château HAUT GRELOT δεσμεύεται υπέρ του περιβάλλοντος και υπέρ ενός συστήματος ποιοτικού ελέγχου που ονομάζεται Ιχνηλασιμότητα.
Το CHÂTEAU DE FERRAND είναι ένα Grand Cru Classé Saint Emilion. Ο αμπελώνας εκτείνεται σε 42 εκτάρια, εκ των οποίων 32 εκτάρια είναι φυτεμένα με Merlot (75%), Cabernet franc (15%) και Cabernetsauvignon (10%). Ο αμπελώνας διαχειρίζεται με γνώμονα μια λογική φυτοπροστασία και για να προάγει την ποιότητα της συγκομιδής. Το CHÂTEAU DE FERRAND είναι δεσμευμένο για τη βιώσιμη ανάπτυξη.
Το CHÂTEAU CRANSAC καλύπτει μια επιφάνεια περίπου 150 εκταρίων, εκ των οποίων 50 εκτάρια είναι αμπελώνες. Η ιδιοκτησία βρίσκεται στις παλιές βεράντες του Τάρν και οι αμπελώνες είναι φυτεμένοι σε εδάφη Boulbènes, αμμώδη και ιλύ. 49 εκτάρια παράγουν κόκκινο κρασί και 1 εκτάριο λευκό κρασί, με τον αμπελώνα να είναι κατά μέσο όρο 30 ετών. Οι ποικιλίες του κτήματος είναι 53% Négrette, 16% Cabernet Franc, 14% Gamay, 11% Syrah και 6% άλλες ποικιλίες για την παραγωγή κόκκινου κρασιού και 100% Sauvignon για την παραγωγή λευκού κρασιού. Το CHÂTEAU CRANSAC επιβεβαιώνεται ως Ανεξάρτητος Οινοπαραγωγός.
Βρίσκεται στο Νότιο Δυτικό τμήμα της Γαλλίας, το CHÂTEAU LES VIGNALS παράγει κρασιά από την περιοχή Gaillac και τις Côtes du Tarn. Ο αμπελώνας του κάστρου εκτείνεται σε 70 εκτάρια, όπου βρίσκονται ποικιλίες όπως Duras, Braucol, Syrah, Mauzac, Loin de l’œil, Merlot, Sauvignon και Cabernet-Sauvignon. Το Κάστρο παράγει έτσι κόκκινα κρασιά, ροζέ κρασιά και λευκά κρασιά γλυκά και ξηρά. Με γνώμονα την...
Το Domaine de Salisquet είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και εκτείνεται σε 9,73 εκτάρια αμπελώνων που είναι καταχωρημένοι ως AOC Buzet: merlot, cabernetsauvignon και cabernet franc. Το Domaine de Salisquet έχει επιλέξει τη βιολογική γεωργία και υποστηρίζεται στη διαδικασία αυτή από την ViniVitisBio. Το Domaine de Salisquet διαθέτει θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές και περίπου πενήντα...
Το ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΝΣΕΡ είναι τοποθετημένο στη διασταύρωση της Γκιρόνδης και της Ντορντόνης στο Νότιο Δυτικό τμήμα της Γαλλίας. Ο αμπελώνας εκτείνεται σε 63 εκτάρια, εκ των οποίων 59 εκτάρια είναι αφιερωμένα στην παραγωγή κόκκινων κρασιών και 4 εκτάρια στην παραγωγή λευκών κρασιών.
Η ποικιλία των 59 εκταρίων κόκκινων κρασιών είναι η εξής: 50% Merlot, 40% CabernetSauvignon, 9% Cabernet Franc και 1...
... θέση του, και έτσι μπορείτε να απολαύσετε όχι μόνο ιταλικά κρασιά online, αλλά και τα πλεονεκτήματα ενός καλού κρασιού από την πατρίδα. Με μια επιλογή άνω των 15.000 φιαλών, σίγουρα υπάρχει κάτι για όλους, αλλά μπορείτε επίσης να εμπνευστείτε από τα Zweigelt, CabernetSauvignon ή Merlot.