...
Ενέργεια: 468 kj / 110 kcal
Λίπη: 0.3 g
Εκ των οποίων κορεσμέναλιπαράοξέα: 0 g
Υδατάνθρακες: 21 g
Εκ των οποίων σάκχαρα: 14 g
Πρωτεΐνες: 6 g
Αλάτι: 0.6 g
BCAA: 1380 mg
Γλουταμίνη: 150 mg
Μαλτοδεξτρίνη: 4.7 g
Ταυρίνη: 60 mg
Ασβέστιο: 128 mg (16% RI*)...
...Σουσάμι χωρίς φλούδα (= σουσάμι χωρίς φλούδα), Vegan
Οι σπόροι σουσαμιού αποτελούνται κατά 20% από πρωτεΐνη και έχουν περιεκτικότητα σε λιπαρά περίπου 50%, που αποτελείται κυρίως από ακόρεστα λιπαράοξέα και σε μικρότερη ποσότητα από κορεσμέναλιπαράοξέα. Είναι ένα από τα πιο πλούσια σε σελήνιο τρόφιμα (το σελήνιο είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο που υποστηρίζει τον μεταβολισμό και το...
...Συστατικά: Σοκολάτα γάλακτος 35% προέλευσης εκτός ΕΕ (ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γάλα σε σκόνη, κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη από κραμβέλαιο, βανίλια Μπορμπονίας σε λοβό).
Διατροφικές αξίες ανά 100g:
Ενέργεια 2402kj / 577 kcal, λιπαρά 39g, εκ των οποίων κορεσμέναλιπαράοξέα 24g, υδατάνθρακες 50g, εκ των οποίων σάκχαρα 50g, πρωτεΐνες 6.4g, αλάτι 0.09g.
...Αλλά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να αντικατασταθούν επαρκώς από τη σόγια. Άλλα πλεονεκτήματα της σόγιας είναι ότι δεν περιέχει χοληστερόλη, νάτριο ή κορεσμέναλιπαράοξέα. Είναι απλά υγιής για το σώμα και δεν βλάπτει το περιβάλλον. Για να μην εισέλθουν επιβλαβείς ουσίες στο προϊόν, οι σόγιες προέρχονται από την Ουκρανία. Εκεί καλλιεργούνται σε φυσικό περιβάλλον και χωρίς χημικά πρόσθετα. Για να διατηρηθεί η ποιότητα και η φυσικότητα των προϊόντων IMARTI, αυτά επεξεργάζονται προσεκτικά και αποθηκεύονται επαγγελματικά. Χάρη...
...Το εκλεπτυσμένο αποσμημένο λάδι ηλιόσπορου της μάρκας "P" παράγεται με τη χρήση ατμού υπό κενό. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει την αφαίρεση όλων των αρωματικών ουσιών από το λάδι, οι οποίες οδηγούν σε πρόωρη αλλοίωση του προϊόντος. Το εκλεπτυσμένο λάδι αποτελείται από κορεσμένα, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαράοξέα και περιέχει επίσης βιταμίνες E και K.
Το λάδι έχει ανοιχτό κίτρινο χρώμα, είναι...
...γευστικά και αρωματικά συστατικά που βρίσκονται στις ίδιες τις ελιές.
Το ελαιόλαδο είναι ένα υγιεινό τρόφιμο λόγω της υψηλής αναλογίας μονοακόρεστων λιπαρών. Η κύρια πηγή λιπαρών οξέων στο ελαιόλαδο είναι τα μονοακόρεστα λιπαρά, και πιο συγκεκριμένα το ελαικό οξύ, σε αντίθεση με τα ζωικά λιπαρά που αποτελούνται εξ ολοκλήρου από κορεσμέναλιπαράοξέα.
Το ελαιόλαδο προσφέρει έναν εξαιρετικά υψηλό αριθμό πλεονεκτημάτων για το ανθρώπινο σώμα καθώς...
...Οι ωμοί βιολογικοί σπόροι ηλιάνθου είναι πηγή πλούσια σε πρωτεΐνη - 6 γραμμάρια ανά μερίδα. Περιέχουν επίσης απαραίτητα λιπαράοξέα όπως το ελαιϊκό και το λινελαϊκό οξύ, τα οποία σχετίζονται με τη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, τη μείωση της χοληστερόλης και τη βελτίωση του μεταβολισμού.
Χρώμα: Ανοιχτό κίτρινο
Γεύση και οσμή: Ευχάριστη
Λιπαρά: 48.2 γρ
Υδατάνθρακες: 12.8 γρ
Ίνες: 5.9 γρ
Ζάχαρες: 0.24 γρ
Αλάτι: 0.04 γρ
Κορεσμέναλιπαρά: 5.71 γρ...
...:3 Λινολενικό οξύ 7,5 // C20:0 Αραχιδικό οξύ 0,5 // C22:0 Βεχενικό οξύ 0,5. Το λάδι σόγιας είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά και φτωχό σε κορεσμέναλιπαρά. Το λάδι είναι χωρίς χοληστερόλη και πλούσιο σε βιταμίνη Ε, με ανοιχτό χρώμα και ουδέτερη γεύση. 20 FOOTER FULL CONTAINER LOAD (20 FCL GP): 1 ΛΙΤΡΟ PET BOTTLE: 1330 ΚΟΥΤΙΑ (12 BOTTLE / ΚΟΥΤΙΑ) 190 KG ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ: 98 ΤΥΠΟΙ. FLEXY TANK // ΤΑΝΚ: ΧΥΔΑΙΟ. Προέλευση: Νότια Αμερική...
... λιπαράοξέα, γεγονός που του δίνει υψηλότερο σημείο τήξης και το κρατά στερεό σε θερμοκρασία δωματίου. Είναι πιο σφιχτό πρώτης ύλης από το φοινικέλαιο και έχει υψηλότερο ποσοστό λαουρικού οξέος.
Πρότυπες Προδιαγραφές του εκλεπτυσμένου, λευκανθέντος και αποσμημένου (RBD) λαδιού πυρήνα φοινικέλαιου:...
...Αυγά γεμιστά και χειροποίητα με λιωμένα και τραγανά κέντρα από πραλίνα αμυγδάλου-φουντουκιού.
Να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος (18°C) μακριά από το φως.
Μέσες διατροφικές αξίες / 100 γρ,
Ενεργειακή αξία, 525 kcal, 2196 kJ
Λιπαρά, 31,7
εκ των οποίων κορεσμέναλιπαράοξέα, 9,4
Υδατάνθρακες, 48,7
εκ των οποίων σάκχαρα, 45,4
Πρωτεΐνες, 8,0
Αλάτι, 0,1
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 4
Ελάχιστη...
...), B12 (κυανοκοβαλαμίνη).
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΕ 100ML:
Ενεργειακή αξία: 200 kJ / 47 kcal
Λίπος: < 0,5 g
εκ των οποίων κορεσμέναλιπαράοξέα: < 0,1 g
Υδατάνθρακες: 11 g
εκ των οποίων σάκχαρα: 11 g
Ίνες: <0,5 g
Πρωτεΐνες: <0,5 g
Αλάτι: 0,12 g
Νάτριο: 0,5 g
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΣΕ 100 ML:
Νιασίνη (PP): 8,0 mg (50%*)
Παντοθενικό οξύ (B5): 2,0 mg (33%*)
Βιταμίνη B6: 0,7 mg (50%)
Βιταμίνη B12: 0,2 μg (8%*)...
... αφομοιώσιμων αμινοξέων, λιπαρών – φωσφολιπιδίων, ιδίως λεκιθίνης, χολίνης, βιταμινών και μικροστοιχείων. Η λεκιθίνη ρυθμίζει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, ενώ η χολίνη είναι μια σημαντική δραστική ουσία απαραίτητη για τα νευρικά κύτταρα.
Διατροφικές πληροφορίες: 100 γρ
Ενεργειακή αξία: 1523 kJ / 359 kcal
Λιπαρά εκ των οποίων κορεσμέναλιπαράοξέα: 1,5 γρ 0,5 γρ
Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα: 76,0 γρ <0,3 γρ
Πρωτεΐνες: 12,0 γρ
Αλάτι: 0,5 γρ*...
...Κρέμα-Καραμέλα Κονφί με Κακάο (15%) και Έλαιο Μέντας
Λεπτό πικρό κακάο fudge με γεύση μέντας. Πολύ βρετανικό, πολύ νόστιμο.
Συστατικά: Ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης, ΚΡΕΜΑ, σκόνη κακάου, μάζα κακάου, αρώματα.
Διατροφικές αξίες ανά 100g
Ενεργειακή αξία 1525kJ/ 360kcal
Λίπος 11g
εκ των οποίων κορεσμέναλιπαράοξέα 6g
Υδατάνθρακες 64g
εκ των οποίων ζάχαρη 57g
Πρωτεΐνη 2g
Αλάτι <0,1g ...
... μέσω μιας προσεκτικής διαδικασίας εκλεπίσματος. Είναι ουδέτερο στη γεύση και εξαιρετικά ευέλικτο, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για διάφορες μαγειρικές εφαρμογές.
Υγιεινό:
Με χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμέναλιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά, το εκλεπτυσμένο σόγια έλαιο μας είναι μια υγιεινή επιλογή για την κουζίνα σας. Είναι πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαράοξέα, τα οποία μπορούν να έχουν θετική επίδραση στην υγεία της καρδιάς.
Ευέλικτη Χρήση:
Από το τηγάνι μέχρι τον φούρνο, το εκλεπτυσμένο σόγια έλαιο μας είναι εξαιρετικά ευέλικτο.
... ψητού, αντιοξειδωτικά E300 και E301, σταθεροποιητής E331/450
Αλλεργιογόνα: Σιτηρά που περιέχουν γλουτένη, γάλα/γαλακτοκομικά προϊόντα, μουστάρδα/προϊόντα μουστάρδας, σόγια/προϊόντα σόγιας
Πρόσθετα: συντηρημένα, με αντιοξειδωτικά, με ενισχυτικά γεύσης, με φωσφορικά άλατα
Μέσες διατροφικές πληροφορίες ανά: 100 g
Ενεργειακή αξία: 1,28 kJ / 305,00 kcal
Λίπος: 28,00 g
εκ των οποίων κορεσμέναλιπαράοξέα: 0,00 g
Υδατάνθρακες: 1,00 g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0,00 g
Πρωτεΐνη: 11,00 g
Αλάτι: 0,00 g
Καθαρό βάρος: 1 kg
Μεικτό βάρος: 1 kg
Βάθος/Πλάτος/Ύψος: 0/0/0 mm
Υπόλοιπη διάρκεια ζωής (ημέρες): 119...
...Για σούπες, ρίξτε το μείγμα σε βραστό νερό και αφήστε το να βράσει για λίγο. Για να βελτιώσετε και να καρυκεύσετε το μείγμα, προσθέστε το στα βραστά φαγητά.
Δοσολογία
24 γρ (1 κουταλιά της σούπας) για 1 λίτρο νερού
Διατροφικές αξίες/100γρ σκόνης (υπολογισμένες τιμές)
Ενέργεια: 763 kJ/182 kcal
Λίπος: 3,1 γρ
•εκ των οποίων κορεσμέναλιπαράοξέα: –
•εκ των οποίων μονοακόρεστα λιπαράοξέα: 1,3 γρ...
... μας εντυπωσιάζει όχι μόνο με την υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, αλλά και με τη χαμηλή περιεκτικότητά του σε υδατάνθρακες και χοληστερόλη. Είναι ιδανικό για τη διατροφή χαμηλών υδατανθράκων και χρησιμοποιείται συχνά στην παρασκευή κέικ και γλυκών. Είτε σε μούσλι, γιαούρτι, φρουτοσαλάτα ή για ψήσιμο, το αλεύρι καρύδας προσφέρει πάντα μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τυπική περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά g / 100 g:
Θερμίδες 330
Πρωτεΐνη: 20
Υδατάνθρακες: 15
εκ των οποίων ζάχαρη 15
Λίπος: 13
εκ των οποίων κορεσμέναλιπαράοξέα: 11
Φυτικές ίνες: 42...
...ανάλογα με τη συγκέντρωση των καροτενοειδών. Και η διύλιση και το μαγείρεμα τείνουν να καταστρέφουν αυτά τα μόρια στο λάδι, κάνοντάς το να γίνει λευκό. Η πλούσια περιεκτικότητα του ακατέργαστου φοινικέλαιου σε κορεσμέναλιπαράοξέα το καθιστά ημι-στερεό σε θερμοκρασία δωματίου, με σημείο τήξης μεταξύ 35 °C και 42 °C. Το ακατέργαστο φοινικέλαιο μας παράγεται απευθείας από τροπικές φοινικιές (elaeis...
... δέρματος και του προσώπου. Το έλαιο κάνναβης που χρησιμοποιούμε στη γκάμα μας δεν έχει ψυχοδραστικές ιδιότητες, είναι νόμιμο και ασφαλές στη χρήση. Διαθέτει φυσικές αντιβακτηριακές ιδιότητες και χρησιμοποιείται στη θεραπεία πολλών ασθενειών. Επίσης, τα προϊόντα από καρύδα είναι γνωστά για την υγιεινή τους επίδραση στον οργανισμό. Περιέχουν πολλές βιταμίνες και μέταλλα καθώς και κορεσμέναλιπαράοξέα...
... οποίο συνιστάται έντονα από ειδικούς ευεξίας παγκοσμίως, με βάση επιστημονικές έρευνες και κλινικές δοκιμές. Παγκοσμίως, το παρθένο λάδι καρύδας είναι το πιο περιζήτητο διατροφικό προϊόν από κορυφαίες εταιρείες ευεξίας, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. Για πολύ καιρό, οι άνθρωποι θεωρούσαν ότι το λάδι καρύδας που τώρα ονομάζουμε θαυματουργό τρόφιμο, ήταν κακό για την υγεία μας, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε κορεσμέναλιπαράοξέα - περίπου 90%.