... είναι πλούσιο σε κορεσμέναλιπαράοξέα, κυρίως σε λαυρικό οξύ, γεγονός που του προσδίδει υψηλή σταθερότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η γεύση του είναι πιο ουδέτερη από αυτή του λαδιού φοινίκων, με μια ελαφριά γεύση ξηρών καρπών.
Το λάδι από πυρήνα φοινίκων χρησιμοποιείται συνήθως στη βιομηχανία τροφίμων για την παραγωγή γλυκισμάτων, παγωτών και μαργαρίνων, καθώς και στην παραγωγή σαπουνιών και καλλυντικών προϊόντων λόγω των ενυδατικών και αφριστικών του ιδιοτήτων.
... είναι κολλαγόνο. Η διατροφή μας στερείται κολλαγόνου γιατί σήμερα κυρίως τρώμε κρέας μυών που είναι πλούσιο σε αμινοξύ μεθειονίνη και φτωχό σε γλυκίνη. Για να αντισταθμιστεί η μεθειονίνη, απαιτείται γλυκίνη. Το κολλαγόνο είναι πλούσιο σε γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη αμινοξέα.
Έλαιο Μακαντάμια: πλούσιο σε Ωμέγα 7 (Παλμιτολεϊκό οξύ)
SKU:5430002193007
Πολυόλες: 15,6g
Ενέργεια: 386Kcal, 1455kJ
Συνολικά λιπαρά: 34,1g
Εκ των οποίων κορεσμέναλιπαρά: 22,1g
Υδατάνθρακες: 16,5g
Εκ των οποίων ζάχαρη: 0,9g
Πρωτεΐνη: 9,5g
Αλάτι: 0,7g
Ίνες: 7,4g...
...Η επιλογή των πρώτων υλών μας:
Για να παρασκευάσουμε μια μαργαρίνη ή μια στερεά λιπαρή ουσία σε θερμοκρασία δωματίου, είναι επιτακτική ανάγκη να συμπεριλάβουμε στη συνταγή μια ορισμένη αναλογία τουλάχιστον ενός συστατικού που περιέχει αρκετά κορεσμέναλιπαρά ώστε να δώσει τη δομή στο προϊόν...
Τα λιπαράοξέα «trans»
Στην Aigremont n.v., εκτιμούμε ότι η ποιότητα των προϊόντων μας είναι...
...Από την Αμαζονία σε εσάς, το βούτυρο σπόρων μούρου-μούρου είναι πλούσιο σε λαυρικό, μυριστικό, ελαϊκό οξύ και κορεσμέναλιπαράοξέα βραχέος αλυσίδας που το εμποδίζουν να γίνει εύκολα ξινό. Η ποιότητα του βουτύρου μούρου-μούρου είναι παρόμοια με αυτή του βουτύρου του τουκουμά και του ελαιόλαδου, αλλά προσφέρει μεγαλύτερη συνέπεια λόγω του υψηλότερου σημείου τήξης του (33° C). Το εκχυλισμένο...