Βέλγιο, La Hulpe
... είναι πλούσιο σε κορεσμένα λιπαρά οξέα, κυρίως σε λαυρικό οξύ, γεγονός που του προσδίδει υψηλή σταθερότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η γεύση του είναι πιο ουδέτερη από αυτή του λαδιού φοινίκων, με μια ελαφριά γεύση ξηρών καρπών. Το λάδι από πυρήνα φοινίκων χρησιμοποιείται συνήθως στη βιομηχανία τροφίμων για την παραγωγή γλυκισμάτων, παγωτών και μαργαρίνων, καθώς και στην παραγωγή σαπουνιών και καλλυντικών προϊόντων λόγω των ενυδατικών και αφριστικών του ιδιοτήτων.
Χαρτοφυλάκιο (15)
Βέλγιο, Wingene
... είναι κολλαγόνο. Η διατροφή μας στερείται κολλαγόνου γιατί σήμερα κυρίως τρώμε κρέας μυών που είναι πλούσιο σε αμινοξύ μεθειονίνη και φτωχό σε γλυκίνη. Για να αντισταθμιστεί η μεθειονίνη, απαιτείται γλυκίνη. Το κολλαγόνο είναι πλούσιο σε γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη αμινοξέα. Έλαιο Μακαντάμια: πλούσιο σε Ωμέγα 7 (Παλμιτολεϊκό οξύ) SKU:5430002193007 Πολυόλες: 15,6g Ενέργεια: 386Kcal, 1455kJ Συνολικά λιπαρά: 34,1g Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 22,1g Υδατάνθρακες: 16,5g Εκ των οποίων ζάχαρη: 0,9g Πρωτεΐνη: 9,5g Αλάτι: 0,7g Ίνες: 7,4g...
Χαρτοφυλάκιο (49)
Βέλγιο, Awirs-Flemalle
...Η επιλογή των πρώτων υλών μας: Για να παρασκευάσουμε μια μαργαρίνη ή μια στερεά λιπαρή ουσία σε θερμοκρασία δωματίου, είναι επιτακτική ανάγκη να συμπεριλάβουμε στη συνταγή μια ορισμένη αναλογία τουλάχιστον ενός συστατικού που περιέχει αρκετά κορεσμένα λιπαρά ώστε να δώσει τη δομή στο προϊόν... Τα λιπαρά οξέα «trans» Στην Aigremont n.v., εκτιμούμε ότι η ποιότητα των προϊόντων μας είναι...
Βέλγιο, Bruxelles
...Το βούτυρο κακάου είναι μια φυτική λιπαρή ουσία που προέρχεται από την πίεση των κόκκων κακάου για την παραγωγή σκόνης κακάου. ΣΥΝΘΕΣΗ* λιπαρό οξύ 5% 34 % στεατικό οξύ 34 % ελαιώδες οξύ 26 % παλμιτικό οξύ 2 % λινολεϊκό οξύ 4 % Άλλα κορεσμένα λιπαρά οξέα 5764 % Συνολικό ποσοστό σε κορεσμένα λιπαρά ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΛ 0032 466241698 ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ 500Γ Ετικέτες: Βούτυρο Κακάου, Κακάο Βάρος: 1 κιλό...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Βέλγιο, Bruxelles
...Από την Αμαζονία σε εσάς, το βούτυρο σπόρων μούρου-μούρου είναι πλούσιο σε λαυρικό, μυριστικό, ελαϊκό οξύ και κορεσμένα λιπαρά οξέα βραχέος αλυσίδας που το εμποδίζουν να γίνει εύκολα ξινό. Η ποιότητα του βουτύρου μούρου-μούρου είναι παρόμοια με αυτή του βουτύρου του τουκουμά και του ελαιόλαδου, αλλά προσφέρει μεγαλύτερη συνέπεια λόγω του υψηλότερου σημείου τήξης του (33° C). Το εκχυλισμένο...
Χαρτοφυλάκιο (23)
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play