... επανασφραγιζόμενη σακούλα 100 γρ. με επίπεδο πάτο.
Αεροστεγής αποθήκευση για τη διατήρηση του αρώματος και της γεύσης του αλεσμένου ανανά.
Αριθμός άρθρου: 100999
Θερμιδική αξία: 1555 kJ/366 kcal
Λίπος: 1 g
εκ των οποίων κορεσμέναλιπαράοξέα: 0,10 g
Υδατάνθρακες: 80 g
εκ των οποίων ζάχαρη: 80 g
Φυτικές ίνες: 6,4 g
Πρωτεΐνη: 3 g
Αλάτι: 0,03 g...
...Το ραπσέλαιο, γνωστό και ως Canolaöl, είναι ένα είδος φυτικού ελαίου που προέρχεται από τους σπόρους του φυτού ραπσί. Λόγω της ήπιας γεύσης του και του υψηλού σημείου καπνίσματος, χρησιμοποιείται συχνά για το μαγείρεμα και την προετοιμασία φαγητών.
Το ραπσέλαιο είναι φτωχό σε κορεσμέναλιπαράοξέα και περιέχει μια καλή ισορροπία ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρών οξέων, γεγονός που το καθιστά πιο...
... δεσμών. Δεδομένου ότι πρόκειται για κορεσμέναλιπαράοξέα, τα οξέα δεν έχουν διπλούς δεσμούς. Χημικά, πρόκειται για ένα εστέρα λιπαρού οξέος. Η χημική ονομασία είναι Γλυκερυλοτριοκτάνοατ / -δεκανόατ.
Το λάδι είναι ένα μείγμα από τα λιπαράοξέα μέσης αλυσίδας φυσικής προέλευσης. Είναι ελαφρώς κιτρινωπό έως άχρωμο, δεν έχει οσμή και έχει χαμηλή ιξώδη.
Διατίθεται σε διάφορες ποιότητες για τη...
...πρωτεΐνη 0g, υδατάνθρακες 12g, εκ των οποίων ζάχαρη 12g, λιπαρά <0,1g, εκ των οποίων κορεσμέναλιπαράοξέα <0,1g, αλάτι <0,01g.
Πληροφορίες: Μη κατάλληλο για παιδιά, εγκύους, διαβητικούς και άτομα υπερευαίσθητα στην καφεΐνη. Προειδοποίηση για υπερβολική κατανάλωση!
... από τη χρήση, ρίξτε νερό στα αποξηραμένα μανιτάρια και αφήστε τα να μουλιάσουν για περίπου 30 λεπτά. Τα μανιτάρια θα απορροφήσουν λίγο από το υγρό και θα γίνουν μεγαλύτερα και πιο ζουμερά.
Αριθμός προϊόντος: 7012
Θερμιδική αξία/Ενέργεια: 1288 kJ / 307 kcal
Λίπος: 5.3 g
εκ των οποίων κορεσμέναλιπαράοξέα: 0.59 g
Υδατάνθρακες: 24.7 g
εκ των οποίων ζάχαρη: 2.53 g
Πρωτεΐνη: 28.4 g
Αλάτι: 0.07 g
Βάρος: 20 g
Συστατικά: Μανιτάρια πορτσίνι
Αλλεργιογόνα: κανένα
Χώρα προέλευσης: Σερβία
Μάρκα: Dr. Ana Collection
Κατασκευαστής: AnaVita Naturkost GmbH...
...Το βιολογικό λάδι καρύδας αναφέρεται επίσης ως βιολογικό λίπος καρύδας, καθώς είναι στερεό σε θερμοκρασία δωματίου. Ο λόγος γι' αυτό είναι η υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμέναλιπαράοξέα. Ωστόσο, λόγω του χαμηλού σημείου τήξης των 23°C, γίνεται γρήγορα υγρό. Παράγεται με πίεση από τον θρυμματισμένο και αποξηραμένο ιστό της καρύδας, το κοπρά. Η φρέσκια κοπρά αποξηραίνεται και πιέζεται. Το βιολογικό λάδι καρύδας μας πιέζεται κρύο και στη συνέχεια φιλτράρεται.
CAS:8001-31-8
EINECS:232-282-8...
...Οι νιφάδες καρύδας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και best-selling προϊόντα που διατίθενται από την August Töpfer & Co. Η υψηλή θρεπτική αξία, η ποσότητα εύκολα αφομοιώσιμης πρωτεΐνης καθώς και οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία καθιστούν τη σάρκα καρύδας μια πολύτιμη πηγή διατροφής και ενέργειας. Η περιεκτικότητα σε λιπαρά των νιφάδων καρύδας είναι περίπου 60 τοις εκατό. Αν και αυτές είναι κορεσμέναλιπαράοξέα, η μέτρια κατανάλωση προϊόντων καρύδας και ελαίου καρύδας θεωρείται ότι είναι ωφέλιμη για την υγεία.
...Πικάντικο και νόστιμο λάδι από αιγυπτιακό μαυροκύμινο, πλούσιο σε απαραίτητα λιπαράοξέα, φυσικό και ψυχρής έκθλιψης. Το λάδι μαυροκύμινου περιέχει 16 % κορεσμένα και 84 % ακόρεστα λιπαράοξέα. Το ποσοστό των πολυακόρεστων λιπαρών οξέων είναι 55 %. Σύσταση κατανάλωσης:
2 x ημερησίως 25 σταγόνες. 50 σταγόνες (1 κουταλάκι του γλυκού) αντιστοιχούν σε 2300 mg λαδιού μαυροκύμινου. 50 σταγόνες περιέχουν 1265 mg πολυακόρεστων λιπαρών οξέων και 368 mg κορεσμένων λιπαρών οξέων.
Συστατικά:
Λάδι μαυροκύμινου (από Nigella sativa L.) από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια.
Ελεγκτικός φορέας: DE-ÖKO-001.
...Σουσάμι χωρίς φλούδα (= σουσάμι χωρίς φλούδα), Vegan
Οι σπόροι σουσαμιού αποτελούνται κατά 20% από πρωτεΐνη και έχουν περιεκτικότητα σε λιπαρά περίπου 50%, που αποτελείται κυρίως από ακόρεστα λιπαράοξέα και σε μικρότερη ποσότητα από κορεσμέναλιπαράοξέα. Είναι ένα από τα πιο πλούσια σε σελήνιο τρόφιμα (το σελήνιο είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο που υποστηρίζει τον μεταβολισμό και το...
...Αλλά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να αντικατασταθούν επαρκώς από τη σόγια. Άλλα πλεονεκτήματα της σόγιας είναι ότι δεν περιέχει χοληστερόλη, νάτριο ή κορεσμέναλιπαράοξέα. Είναι απλά υγιής για το σώμα και δεν βλάπτει το περιβάλλον. Για να μην εισέλθουν επιβλαβείς ουσίες στο προϊόν, οι σόγιες προέρχονται από την Ουκρανία. Εκεί καλλιεργούνται σε φυσικό περιβάλλον και χωρίς χημικά πρόσθετα. Για να διατηρηθεί η ποιότητα και η φυσικότητα των προϊόντων IMARTI, αυτά επεξεργάζονται προσεκτικά και αποθηκεύονται επαγγελματικά. Χάρη...
...Κρέμα-Καραμέλα Κονφί με Κακάο (15%) και Έλαιο Μέντας
Λεπτό πικρό κακάο fudge με γεύση μέντας. Πολύ βρετανικό, πολύ νόστιμο.
Συστατικά: Ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης, ΚΡΕΜΑ, σκόνη κακάου, μάζα κακάου, αρώματα.
Διατροφικές αξίες ανά 100g
Ενεργειακή αξία 1525kJ/ 360kcal
Λίπος 11g
εκ των οποίων κορεσμέναλιπαράοξέα 6g
Υδατάνθρακες 64g
εκ των οποίων ζάχαρη 57g
Πρωτεΐνη 2g
Αλάτι <0,1g ...
... μέσω μιας προσεκτικής διαδικασίας εκλεπίσματος. Είναι ουδέτερο στη γεύση και εξαιρετικά ευέλικτο, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για διάφορες μαγειρικές εφαρμογές.
Υγιεινό:
Με χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμέναλιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά, το εκλεπτυσμένο σόγια έλαιο μας είναι μια υγιεινή επιλογή για την κουζίνα σας. Είναι πλούσιο σε ωμέγα-3 λιπαράοξέα, τα οποία μπορούν να έχουν θετική επίδραση στην υγεία της καρδιάς.
Ευέλικτη Χρήση:
Από το τηγάνι μέχρι τον φούρνο, το εκλεπτυσμένο σόγια έλαιο μας είναι εξαιρετικά ευέλικτο.
... ψητού, αντιοξειδωτικά E300 και E301, σταθεροποιητής E331/450
Αλλεργιογόνα: Σιτηρά που περιέχουν γλουτένη, γάλα/γαλακτοκομικά προϊόντα, μουστάρδα/προϊόντα μουστάρδας, σόγια/προϊόντα σόγιας
Πρόσθετα: συντηρημένα, με αντιοξειδωτικά, με ενισχυτικά γεύσης, με φωσφορικά άλατα
Μέσες διατροφικές πληροφορίες ανά: 100 g
Ενεργειακή αξία: 1,28 kJ / 305,00 kcal
Λίπος: 28,00 g
εκ των οποίων κορεσμέναλιπαράοξέα: 0,00 g
Υδατάνθρακες: 1,00 g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0,00 g
Πρωτεΐνη: 11,00 g
Αλάτι: 0,00 g
Καθαρό βάρος: 1 kg
Μεικτό βάρος: 1 kg
Βάθος/Πλάτος/Ύψος: 0/0/0 mm
Υπόλοιπη διάρκεια ζωής (ημέρες): 119...
... μας εντυπωσιάζει όχι μόνο με την υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, αλλά και με τη χαμηλή περιεκτικότητά του σε υδατάνθρακες και χοληστερόλη. Είναι ιδανικό για τη διατροφή χαμηλών υδατανθράκων και χρησιμοποιείται συχνά στην παρασκευή κέικ και γλυκών. Είτε σε μούσλι, γιαούρτι, φρουτοσαλάτα ή για ψήσιμο, το αλεύρι καρύδας προσφέρει πάντα μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τυπική περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά g / 100 g:
Θερμίδες 330
Πρωτεΐνη: 20
Υδατάνθρακες: 15
εκ των οποίων ζάχαρη 15
Λίπος: 13
εκ των οποίων κορεσμέναλιπαράοξέα: 11
Φυτικές ίνες: 42...