Η OSUD Distillerie de l’Ubaye, που βρίσκεται στην καρδιά της Προβηγκίας, ειδικεύεται στην παραδοσιακή παραγωγή:
- λικέρ της Προβηγκίας και των Άλπεων
- γενέπι των Άλπεων
- λιμοντσέλο
- παστίς
- κρέμες φρούτων
- απεριτίφ
- τζιν
- αλκοόλ από άγριο θυμάρι της Προβηγκίας
Τα φυτά που χρησιμοποιούμε για την παρασκευή των αλκοολούχων μας επιλέγονται με τη μεγαλύτερη προσοχή και συλλέγονται από την...
... όλα τα μέρη του κόσμου.
Η παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση διοικείται σήμερα με επιτυχία στην τέταρτη γενιά από την οικογένεια Prinzing. Πριν από περισσότερα από 100 χρόνια, σε ένα μικρό σιδηρουργείο στην Urspring, επεξεργάζονταν μέταλλο. Από αυτό έχει αναπτυχθεί μια επιχείρηση με δύο βασικούς τομείς δραστηριότητας: μηχανές επεξεργασίας μετάλλου και τεχνολογία αποκομιδής κοπριάς. Όσο...
...Όπου αναγράφεται ADLER, βρίσκεται όλη μας η καρδιά.
Η ADLER είναι μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση από το Τιρόλο. Γι' αυτό, οι μόνοι κανόνες που ισχύουν για εμάς είναι αυτοί που θέτουμε οι ίδιοι.
Με αυτή τη φιλοσοφία, η ADLER έχει γίνει ηγέτης στην τεχνογνωσία για την προστασία ξύλου και τα βερνίκια ξύλου. Διότι όποιος εργάζεται με πάθος, δεν κάνει μισές δουλειές. Αυτό ξεκινά από την...
...εμπνεόμενοι φυσικά από την προνοσιακή περιοχή της Γκρας. Δίνουν μεγάλη σημασία στην γαλλική παραδοσιακή τέχνη. Κάθε λεπτομέρεια σκέφτεται και αναπτύσσεται για να προσφέρει ένα προϊόν απόλυτα μινιμαλιστικό.
Η συλλογή αρωμάτων CYOR είναι η κληρονομιά μιας δουλειάς μεγάλης ακρίβειας! Τα αρώματα δημιουργούνται από τον δάσκαλο αρωματοποιό τους από τη ΓΚΡΑΣ, ο οποίος αντλεί την έρευνά του από μια...
... οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι. Σε αυτό είμαστε περήφανοι. Είναι οι υπάλληλοι που ζουν καθημερινά αυτήν την εταιρική κουλτούρα με χαρά και περιέργεια και κάνουν την Suthor αυτό που είναι: Μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση με καρδιά και πάντα στο ρυθμό της εποχής. Γνωρίστε μας καλύτερα, τη μέθοδο εργασίας μας και τις υπηρεσίες μας.
... αρωματισμένα και τις περισσότερες φορές ένα μείγμα των δύο.
Είναι τον Σεπτέμβριο του 2018 που οι Florent και Isabella Soulhol γίνονται ιδιοκτήτες του σπιτιού AURIAN, με σκοπό να συνεχίσουν την παραδοσιακή τέχνη που καθόρισε ο κ. Aurian και έτσι να φέρουν τις ειδικότητες του σπιτιού AURIAN στις ξένες αγορές.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
Ξεκινώντας πριν από περισσότερα από 30 χρόνια με μια μικρή παγωταρία, η Bruno Gelato θεωρείται σήμερα διεθνώς ειδικός στην ιταλική παγωτό σε μοναδική ποιότητα. Η παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση της Heidi και του Bruno Lucchetta, με έδρα στην καρδιά της Ανατολικής Φρίσλαντ, παρασκευάζει ακαταμάχητες δημιουργίες παγωτού σύμφωνα με αυθεντικές ιταλικές συνταγές σε υψηλή ποιότητα παγωταρίας...
... αφοσίωση των δημιουργών τους. Διακρίνεται για τον σεβασμό στην παραδοσιακή παραγωγή κρασιού, χρησιμοποιώντας γρανιτένιες λεκάνες και όπου, βήμα προς βήμα, δημιουργεί μια γκάμα κόκκινων, λευκών και γλυκών κρασιών, μεταξύ των οποίων μπορεί κανείς να βρει: το Aneto Tinto, το Aneto Branco, το Aneto Tinto Grande Reserva, το Aneto Branco Reserva και το Aneto Pinot Noir, που έχουν διακριθεί με πολλές διεθνείς διακρίσεις και βραβεία.
Καλώς ήρθατε στην Ελέτ, ένα μικρό γραφικό χωριό της Κάτω Ναβάρρας, στην καρδιά της γαλακτοπαραγωγικής ζώνης AOC Ossau-Iraty. Εδώ, στην αυθεντικότητα των βουνών, η τυροκομία Agour επέλεξε να εγκατασταθεί, ανάμεσα στην παράδοση και τη μοντέρνα εποχή. Εκεί, στηρίζεται σε μια παραδοσιακή γεωργία προσανατολισμένη στην κτηνοτροφία που, όπως και αυτή, δίνει έμφαση στην ποιότητα. Η Maison Agour παράγει...
... της περιοχής. Η αναζήτησή μας για την ποιότητα ξεκινά από τον έλεγχο όλης της αλυσίδας παραγωγής και είναι ο συνδυασμός του σεβασμού προς την παράδοση με την τεχνολογία. Με τον οινολόγο μας ελέγχουμε όλα τα στάδια της παραγωγής, από τη συγκομιδή μέχρι την οινοποίηση των λευκών κρασιών, των κόκκινων κρασιών που επεξεργάζονται με παραδοσιακή μέθοδο και των αφρωδών κρασιών στην εκδοχή λευκού και...
Ελάτε να ζήσετε μια εντελώς νέα εμπειρία με τις εξωτικές μας γυάλινες χάντρες, πρωτότυπες.
Δουλειά Χειροποίητης Υψηλής Ποιότητας.
Η δημιουργία πρωτότυπων αξεσουάρ και η συνάντηση τεχνιτών με πλούσια παραδοσιακή γνώση καθορίζουν την καρδιά της μάρκας μας.
Κατασκευασμένες από μια μοναδική διαδικασία (μείγμα πολύτιμων γυαλιών, μάρμαρο και άμμο),
η αισθητική των γυάλινων χαντρών μας είναι...
... από φροντίδες σώματος έως φυτικές κρέμες, καθώς και φυτικά έλαια και γαλλικά αρώματα, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών δερμάτων, συμπεριλαμβανομένων των μαύρων δερμάτων, που συχνά παραμελούνται από τη παραδοσιακή βιομηχανία καλλυντικών.
Στο Evelys, η φυσικότητα είναι στο επίκεντρο κάθε φόρμουλας. Κάθε προϊόν είναι το αποτέλεσμα εκτενούς έρευνας που στοχεύει στη...
Regar Agrícola S.L. Είμαστε ένας από τους κύριους παραγωγούς Σκόρδου Μωβ, Μαύρου Σκόρδου, Λευκού Σκόρδου και Κρεμμυδιού. Αποξηραμένο σκόρδο, Σοκολατάκια σκόρδου, κ.λπ... Βρισκόμαστε στις Πεντρονιέρας (Κουένκα - Ισπανία) Διεθνής Πρωτεύουσα του Σκόρδου, που βρίσκεται στην καρδιά της Λα Μάντσα, παραδοσιακή πηγή φυσικών τροφίμων υψηλής ποιότητας της μεσογειακής διατροφής.
... κόκκους της τσαμπί. Χάρη σε αυτή την παραδοσιακή τεχνική καλλιέργειας, το επιτραπέζιο σταφύλι Βινάλπο έχει εξαιρετικά φυσικά και γαστρονομικά χαρακτηριστικά, που το έχουν καταστήσει το μοναδικό επιτραπέζιο σταφύλι σε σακούλες στον κόσμο με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης "Επιτραπέζιο Σταφύλι Βινάλπο."...
... πρόσφατης ιστορίας, είμαστε ως η παλαιότερη επιχείρηση επεξεργασίας πολύτιμων μετάλλων στη βόρεια Γερμανία, τώρα στη δεύτερη και τρίτη γενιά, μια παραδοσιακή επιχείρηση με αναγνωρίσιμο χαρακτήρα ιδρύματος.
Ως αξιόπιστος και έμπιστος προμηθευτής και συνεργάτης της χρυσοχοΐας και ως παλαιά επιχείρηση επεξεργασίας πολύτιμων μετάλλων στην καρδιά του Αμβούργου, αντιμετωπίζουμε σήμερα με σύγχρονη...
... εμπορία.
Ως ένας από τους κύριους ιστορικούς παραγωγούς αιθέριων ελαίων και βιολογικών υδρολημάτων στην Προβηγκία, επωφελούμαστε από μια παραδοσιακή τεχνογνωσία που εκτιμάται από επαγγελματίες της αρωματοποιίας, της κοσμετολογίας και της αρωματοθεραπείας.
Οι όγκοι παραγωγής μας, η ευελιξία και η ταχύτητά μας μας επιτρέπουν να ικανοποιούμε τους επαγγελματίες πελάτες και τους χονδρέμπορους σε...
... όπως η βελανιδιά και η σημύδα. Η παραγωγή μας επικεντρώνεται κυρίως στο θέμα των εορτών του τέλους του έτους αλλά και σε άλλες γιορτές όπως το Πάσχα. Τα προϊόντα μας είναι διαφοροποιημένα σε πολλές κατηγορίες χρήσης, στις οποίες μπορείτε να βρείτε: - παραδοσιακή φωτεινή αψίδα - μοντέρνα φωτεινή αψίδα - ημερολόγιο - κηροπήγιο & βάζο κεριών - ράφια παραθύρων - αρωματισμένο σπίτι - λάμπα κομοδίνου...
Στην καρδιά της περιοχής Grande Champagne από το 1730 στην Αμπλεβίλ, η οικογένειά μας καλλιεργεί τους αμπελώνες και αποστάζει τα κρασιά της κτήματος για να παράγει νόστιμα, κομψά και αυθεντικά Κονιάκ. Σήμερα, διατηρούμε την παραδοσιακή τεχνογνωσία προς μεγάλη ευχαρίστηση των γνώστες, μπαρ, εστιατορίων, ξενοδοχείων και delicatessen. Στην ιδιοκτησία, τα κρασιά ζυμώνονται πριν αποσταχθούν πάνω στις...
... εμάς θα λάβετε πάντα μια ειλικρινή απάντηση.
Διότι ως παραδοσιακή ιδιωτική επιχείρηση, αισθανόμαστε υποχρεωμένοι προς την παράδοση της τοποθεσίας μας στην καρδιά της περιοχής του Ρουρ.
Η εμπιστοσύνη, η αξιοπιστία και η ευθύνη δεν είναι απλώς λέξεις για εμάς, αλλά σταθερές βάσεις της φιλοσοφίας μας. Με αφοσίωση και πάντα σε αναζήτηση νέων προκλήσεων, η ικανοποίηση των πελατών έχει πάντα τη μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα μας.
Οι ειδικές σας απαιτήσεις θα υλοποιηθούν γρήγορα και με επαγγελματισμό από εμάς.
Στεκόμαστε στο λόγο μας!
...Ινστιτούτο Μποβέ, Λίλι Ρόουζ, Βιτελότ, Βιολέτ Κουίν, Προυνέλ, Ντάμπλ Φαν, Μπλε Σταρ.
Η MAISON BAYARD ανήκει στο Collège Culinaire de France, το οποίο εκπροσωπεί, προβάλλει και μεταφέρει την παραδοσιακή γαστρονομική κληρονομιά.
Βρείτε όλες τις ποικιλίες και τις συσκευασίες στο www.maisonbayard.com.
-------------------------------------
Maison Bayard, διανέμει πάνω από είκοσι διαφορετικές...
...Η παραδοσιακή εταιρεία Helmut Kassner GmbH & Co. KG, στην καρδιά της περιοχής Bergisches, κατασκευάζει εδώ και πάνω από 25 χρόνια προϊόντα για τους πιο απαιτητικούς πελάτες της βιομηχανίας μας στο Wuppertal-Cronenberg.
Η ποιότητα, η ακρίβεια και η αξιοπιστία μιλούν για τα πολυάριθμα αποδεδειγμένα προϊόντα και υπηρεσίες μας.
Η πολυάριθμη εμπειρία και η συνεχής εξέλιξη των προϊόντων Kassner...
Με έδρα το Σασάνο, στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου του Τσιλέντο, οι Sapori del Vallo είναι μια παραδοσιακή επιχείρηση που παράγει ζυμαρικά σύμφωνα με τις αρχαίες συνταγές. Μια παραγωγή που μεταδίδεται από μητέρα σε κόρη, όπου η παράδοση και η ποιότητα είναι τα μυστικά συστατικά μιας επιτυχίας που διαρκεί σχεδόν 30 χρόνια. Οι Sapori del Cilento ιδρύθηκαν το 1994 από την ιδέα του ιδιοκτήτη Σαλβατόρε...
... πέστροφα σε φιλέτο (μια απαράμιλλη γεύση χάρη σε μια παραδοσιακή καπνιστή διαδικασία με ξύλο οξιάς, χωρίς πρόσθετα, χωρίς χρωστικές, χωρίς συντηρητικά), καπνιστή πέστροφα σε μορφή μους (παρασκευασμένη από σάρκα φιλέτων καπνιστής πέστροφας). Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία Mathonet-Gabriel εξάγει σε γειτονικές χώρες: Γερμανία, Γαλλία, Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου καθώς και στις Κάτω Χώρες.
Ο Φάττορε Σικουλο είναι μια νέα επιχείρηση που ιδρύθηκε με στόχο την εξαγωγή του Made in Sicily σε όλη τη χώρα και στο εξωτερικό. Το εργοστάσιο παραγωγής βρίσκεται στις παρυφές του Έτνα, στην καρδιά της Ανατολικής Σικελίας, όπου πραγματοποιείται η παραγωγή προϊόντων με σεβασμό στην παραδοσιακή Σικελία, ικανών να αναβιώσουν τα αρώματα και τις γεύσεις της γης μας. Η επιχείρηση προτείνει στον κόσμο...
Η Schecker ξέρει τι θέλουν οι σκύλοι και αυτό εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Για αυτό το λόγο, υπογράφουμε με το όνομά μας. Η παραδοσιακή μας επιχείρηση ιδρύθηκε το 1961 στο Georgsheil στην περιοχή Südbrookmerland. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται μέχρι σήμερα στην καρδιά της Ανατολικής Φριζίας, στην ακτή της Βόρειας Θάλασσας. Αυτό που κάποτε ξεκίνησε σε μικρή κλίμακα έχει επεκταθεί σημαντικά...
Βρισκόμενος στο Vaux-sur-Sûre, στην καρδιά της βελγικής Άρντενης, μεταξύ Bastogne και Neufchâteau, το οποίο είναι πραγματικός λυρικός χώρος για την αναγνωρίσιμη αλλαντοποιία, οι εγκαταστάσεις Hartman είναι εξειδικευμένες εδώ και πολλές γενιές στην αποκόλληση και κοπή χοίρων. Πολλά προϊόντα παρασκευάζονται εκεί: «Η Λαχτάρα της Sûre», ωμό ζαμπόν, αποξηραμένο και ελαφρώς καπνιστό, παρασκευασμένο με την παραδοσιακή μέθοδο. Αλλά και μαγειρεμένα ζαμπόν, λουκάνικα, πατέ, μαύρο πουτίγκα, πίεση κεφαλής,...
... καρδιά της περιοχής του Albertville και στη συμβολή της Maurienne και της Tarentaise, η Alpes Paysage γνωρίζει πώς να προσαρμόζεται στις προκλήσεις που σχετίζονται με τις ιδιαιτερότητες των ορεινών περιοχών μας: προσβασιμότητα, εποχικότητα,... Για αυτό, η επιχείρηση διαθέτει ποιοτικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό για κάθε είδους εργασίες και σε κάθε τοποθεσία.
...- Φυτά που συλλέγονται χειροκίνητα (παραδοσιακή μέθοδος) από άγριους πληθυσμούς. - Χώροι συλλογής προσεκτικά επιλεγμένοι στην καρδιά των γαρίγκων. - Πιστοποίηση AB, αναφορά Νότου της Γαλλίας. - Μέθοδοι συλλογής επιστημονικά επικυρωμένες (π.χ.: συνεργασίες με το CNRS). - Ιχνηλασιμότητα, διαδικασία HACCP (φυσικοχημικοί και μικροβιολογικοί έλεγχοι).
... της βιολογικής σοκολάτας. Οι συνταγές είναι λαχταριστές και καινοτόμες. Όλα τα προϊόντα της σειράς Tohi προέρχονται αποκλειστικά από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία. Επιλεγμένα για την εξαιρετική τους ποιότητα, τα συστατικά μας που ενσωματώνονται στην καρδιά της σοκολάτας αποκαλύπτουν τις λεπτές και αληθινές γεύσεις τους. Η Tohi σέβεται την οικολογία. Η σοκολατοποιία είναι επίσης πιστοποιημένη CO2...