Με έδρα το Σασάνο, στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου του Τσιλέντο, οι Sapori del Vallo είναι μια παραδοσιακή επιχείρηση που παράγει ζυμαρικά σύμφωνα με τις αρχαίες συνταγές. Μια παραγωγή που μεταδίδεται από μητέρα σε κόρη, όπου η παράδοση και η ποιότητα είναι τα μυστικά συστατικά μιας επιτυχίας που διαρκεί σχεδόν 30 χρόνια. Οι Sapori del Cilento ιδρύθηκαν το 1994 από την ιδέα του ιδιοκτήτη Σαλβατόρε Καλαντριέλο, ο οποίος, μαζί με τη σύζυγό του Φραντσέσκα, αποφασίζει να επενδύσει στην παράδοση και την ποιότητα των γεύσεων της γης του. Μαζί με τα παιδιά του, τη Ροζάριο, τη Ντονάτελα και τον Ντονάτο, ο Σαλβατόρε δίνει ζωή σε μια επιχείρηση ικανή να φέρει στο τραπέζι σας τα αυθεντικά σπιτικά ζυμαρικά. Ακριβώς όπως παλιά. Είμαστε πολύ προσεκτικοί να βάζουμε πάντα την παράδοση και την ποιότητα στην πρώτη θέση. Γι' αυτό συσκευάζουμε τα ζυμαρικά απευθείας στην επιχείρηση, έτσι ώστε κάθε προϊόν να διατηρείται φρέσκο όπως μόλις φτιαγμένο. Η επιχείρηση το καλοκαίρι του 2019 μεταφέρεται σε μια νέα εγκατάσταση στην βιομηχανική ζώνη του Σασάνο, μια σύγχρονη και προηγμένη εγκατάσταση με νέες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται με σεβασμό στην παραδοσιακή τέχνη. Η άμεση συσκευασία και η ταχύτητα παράδοσης έχουν κάνει τα ζυμαρικά μας να γίνουν ένα κορυφαίο προϊόν όχι μόνο στην ιταλική αγορά, αλλά και στο εξωτερικό. Οι Sapori del Vallo εξάγουν περήφανα τα προϊόντα τους που έχουν παραχθεί με το χέρι και στην Αυστρία, τη Γερμανία, την Ελβετία και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.