... οξύ (ALA), έναν τύπο ωμέγα-3 λιπαρού οξέος που προστατεύει την καρδιά και μειώνει τη φλεγμονή στο σώμα. Επιπλέον, περιέχει άλλα απαραίτητα λιπαρά οξέα όπως το λινελαϊκό και το ελαικό οξύ, καθώς και βιταμίνη Ε και αντιοξειδωτικές ενώσεις.
Το λάδι Perilla χρησιμοποιείται στη βιομηχανία καλλυντικών για τις αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές του ιδιότητες, ειδικά για ερεθισμένο ή ευαίσθητο δέρμα...
Regar Agrícola S.L. Είμαστε ένας από τους κύριους παραγωγούς Σκόρδου Μωβ, Μαύρου Σκόρδου, Λευκού Σκόρδου και Κρεμμυδιού. Αποξηραμένο σκόρδο, Σοκολατάκια σκόρδου, κ.λπ... Βρισκόμαστε στις Πεντρονιέρας (Κουένκα - Ισπανία) Διεθνής Πρωτεύουσα του Σκόρδου, που βρίσκεται στην καρδιά της Λα Μάντσα, παραδοσιακή πηγή φυσικών τροφίμων υψηλής ποιότητας της μεσογειακής διατροφής.
... κόκκους της τσαμπί. Χάρη σε αυτή την παραδοσιακή τεχνική καλλιέργειας, το επιτραπέζιο σταφύλι Βινάλπο έχει εξαιρετικά φυσικά και γαστρονομικά χαρακτηριστικά, που το έχουν καταστήσει το μοναδικό επιτραπέζιο σταφύλι σε σακούλες στον κόσμο με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης "Επιτραπέζιο Σταφύλι Βινάλπο."...
Η ουσία, η καρδιά, το κέντρο… Μπορούμε να είμαστε ο διευθυντής μάρκετινγκ σας, ο διευθυντής έργου σας, ο ‘ενιαίος σημείο επαφής’ σας… πάντα με τις ανάγκες των πελατών μας στο μυαλό. Το να αφηγείσαι μια ιστορία καλά είναι ένα ταλέντο. Το να το κάνεις με σκοπό να επηρεάσεις πραγματικά είναι γνώση. Βασιζόμαστε σε παραδοσιακή και σύγχρονη γνώση, ευκαιρίες σε νέες τεχνολογίες και το πάθος μας για τις...
... σημάτων: 1917, Espuny, Cortijo de Gobantes και Capicua. COREYSA είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ελαιολάδου και ηλιέλαιου στην Ισπανία. Έχουμε διατηρήσει μια παραδοσιακή τεχνογνωσία από το 1917, αν και είμαστε εξοπλισμένοι με την τελευταία τεχνολογία. Είμαστε μία από τις λίγες εθνικές εταιρείες που διαθέτει τον πλήρη κύκλο ελαίων. Επομένως, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας...
... και υγειονομικών προδιαγραφών. Όταν βάζετε στο στόμα σας μια μπουκιά από οποιοδήποτε από τα τυριά μας, γεύεστε ένα κομμάτι της ιστορίας του τυριού της Λα Μάντσα, και πιο συγκεκριμένα ενός χωριού, του Τομεγόσο. Μια περιοχή που βρίσκεται στην καρδιά της Λα Μάντσα, με μια αναγνωρίσιμη και καταξιωμένη παράδοση τυριού. Γη διέλευσης μεταξύ Μαδρίτης και Ανδαλουσίας, πλούσια σε βοσκοτόπια και επιλεγμένα...
...Ιδρυμένη το 1918, η Gráficas Varias είναι αναφορά στην Ισπανία και ειδικός στον τομέα των ετικετών για κρασιά, cavas, ποτά και τρόφιμα. Από τις εγκαταστάσεις μας 5.400 m2, κάθε χρόνο εξάγουμε 650 εκατομμύρια ετικέτες που προορίζονται να ντύσουν τα πιο εκλεκτά προϊόντα, τόσο σε παραδοσιακή ετικετοποίηση (κόλλα) όσο και σε αυτοκόλλητες ετικέτες. Προσφέρουμε επίσης εκτύπωση Sleeves και ετικετών σε μορφή βιβλιαρίου. Είμαστε τοποθετημένοι στο Sant Sadurní d'Anoia (Βαρκελώνη), στην καρδιά της περιοχής του Cava. Κατασκευάζουμε αυτοκόλλητες ετικέτες σε offset, φλεξογραφία και τυπογραφία.
Η Casa Videira βρίσκεται στην καρδιά των ριών της Γαλικίας, στο ψαροχώρι Bueu, στην Ποντεβέδρα. Διαθέτει δίκλινα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, μια μεγάλη τραπεζαρία και αίθουσα ανάγνωσης. Επίσης, υπάρχει μια παραδοσιακή ταβέρνα και μια μεγάλη γυάλινη αίθουσα για γάμους και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις, με χωρητικότητα 150 ατόμων ή περισσότερων. Είμαστε μόλις 500 μέτρα από τη θάλασσα, και στο λιμάνι...
... παραδοσιακή και φυσική, ενώ εφαρμόζουμε την πιο προηγμένη τεχνολογία ώστε τα κρασιά μας να φτάσουν την καλύτερη ποιότητα. Έτσι, προσπαθούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές κρασιά με τη μέγιστη ποιότητα και έκφραση που να μεταφέρει το "terroir" από το οποίο προέρχονται. Στην προσεκτική μας επιλογή μάρκων, ο καταναλωτής μπορεί να βρει το albariño που του αρέσει περισσότερο για κάθε περίσταση. Διοργανώνονται επισκέψεις στην οινοποιία και στους αμπελώνες με γευσιγνωσία των κρασιών μας κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 986 710550.
Εμπουτίδος και Ζαμπόν Λος Σερράνος. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με παραδοσιακό χαρακτήρα και εκτενή εμπειρία στον τομέα του ζαμπόν και των αλλαντικών. Βρισκόμαστε στην καρδιά του Κάμπου Τσάρο της Σαλαμάνκα. Οι Σερράνος ασχολούνται με την παραδοσιακή παραγωγή ιβηρικών αλλαντικών και ιβηρικών ζαμπόν από βελανίδια, ενώ έχουμε δύο σαφώς διαφοροποιημένες γραμμές παραγωγής. 1. Η παραγωγή...
... καρδιά της περιοχής Alistana, η οποία χαρακτηρίζεται από την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της, τα φυσικά της τοπία, τη γαστρονομία της και την παρατήρηση του Ιβηρικού λύκου. Σε απόσταση 10 χλμ. βρίσκονται οι Arribes del Duero, 15 χλμ. από τη Sierra de la Culebra, 5 χλμ. από την Πορτογαλία (Tras Os Montes, Miranda Do Douro και Braganza), 45 χλμ. από την πρωτεύουσα Zamorana και 70 χλμ. από την όμορφη...
...Μπορούμε να βρούμε μια ευρεία περιοχή στάθμευσης, το Μπαλκόνι Μάγινα, τον Κήπο Ολέα, την Αίθουσα Ντόβελα, τις Αίθουσες Σακριστίας, τον Θόλο, το Καμαρίνι, τη Χορωδία, τη Βεράντα Γκαζέμπο, το Καμαρίνι, το Ροπαίρο, την Αίθουσα Θηλασμού, ευρύχωρες και καινοτόμες βιομηχανικές κουζίνες, και, καταλαμβάνοντας με σεβασμό την καρδιά της ερμηνείας, το Εστιατόριο SACRUM.
Η πορεία της Jabugo Real ξεκινά το 1890, όταν άρχισαν να παρασκευάζονται χειροποίητα ζαμπόν και αλλαντικά στις Cumbres Mayores, στην καρδιά της Σιέρα ντε Χουέλβα, σύμφωνα με μια παραδοσιακή τεχνική αλλαντοποιίας που έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως και έχει διαρκέσει πολλές εκατονταετίες, ως η βάση για τα καλύτερα ζαμπόν του κόσμου. Πάνω από 120 χρόνια αργότερα, η εταιρεία συνεχίζει να σέβεται αυτή...
... ουσία, την ποιότητα και τη γεύση της. Με τη νέα διοίκηση, έχει καταφέρει να συνδυάσει το καλύτερο της παράδοσης με την ποιότητα των σύγχρονων διαδικασιών παραγωγής. Αυτή τη στιγμή, την επιχείρηση διευθύνει ο Άγγελος Γκαρσία Γκαρσία, τρίτη γενιά μιας μεγάλης οικογένειας τυροκόμων, γεγονός που τους καθιστά την παλαιότερη τυροκομία της περιοχής. Η Λα Φρεχενέντα, στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου Άριμπες...