... αραίωση, επιλέγει τα σταφύλια που στη συνέχεια συλλέγει και οινοποιεί με προνοητικότητα και σοφία στα κρασιά της Βαλτενέσι. Το κελάρι διαθέτει τις πιο σύγχρονες τεχνικές οινοποίησης, έχει σύστημα θερμικής ρύθμισης που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της θερμοκρασίας ζύμωσης των σταφυλιών και του κρασιού κατά τη διάρκεια της φάσης αποθήκευσης. Η κλιματιζόμενη αποθήκη επιτρέπει την παλαίωση του κρασιού στη φιάλη.
... ποιότητας ωρίμανση των σταφυλιών.Αυτή η εξαιρετική περιοχή επιτρέπει την παραγωγή ενός πολύπλοκου, αυθεντικού κρασιού με τέλεια ισορροπία μεταξύ δομής και φρούτου, μέσω της σπάνιας ανάμειξης ευγενών ποικιλιών όπως το Cabernet Sauvignon, το Merlot, η Syrah και το Grenache. Ο αμπελώνας έχει πάντα εκμεταλλευτεί με ήπιες τεχνικές που επιτρέπουν τις θεραπείες και τα λιπάσματα μόνο σε περίπτωση ανάγκης...
... στη μείωση της παραγωγής και στην ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών των σταφυλιών Cannonau, Carignano και Bovale Sardo.
Αγρονομικές τεχνικές αποκλειστικά χειρονακτικές μέχρι τη συγκομιδή, που πραγματοποιείται σε μικρές κούτες των 15 κιλών κατά τις πιο δροσερές ώρες του τέλους Σεπτεμβρίου.
Παραγωγή: 25000 Φιάλες / έτος
Πυκνότητα φύτευσης: 6000 θάμνοι / εκτάριο
Μέσες αποδόσεις: 40 Κλ / εκτάριο
Μοντέλο αμπελοκαλλιέργειας: Συμβατικό σε μετάβαση προς βιολογικό
Συγκομιδή: χειρονακτική
__________
Πιστοποιήσεις ποιότητας, Πιστοποιήσεις ΕΞΑΓΩΓΗΣ, Τουρισμός κρασιού...
... κρεμμυδιού.
VINIFICACIÓN TINTOS:
Στην οικογενειακή μας επιχείρηση παράγουμε νεαρά, crianza και reserva ερυθρά κρασιά από την ποικιλία Tempranillo. Στα κρασιά crianza και reserva επιδιώκουμε μια ισορροπία μεταξύ των ποικιλιακών χαρακτηριστικών και της επίδρασης του ξύλου από την ωρίμανση, χωρίς να καλύπτουμε την προσωπικότητα του κρασιού με τις έντονες νότες των βαρελιών. Επίσης, επιτυγχάνουμε μια φυσική σταθεροποίηση του κρασιού.
...με όγκο και ισορροπία. Μόλις η σταφίδα μετατραπεί σε κρασί μέσω της ζύμωσης, αυτό περνά από μια διαδικασία ωρίμανσης σε βαρέλι και στη συνέχεια σε μπουκάλι, με χρόνο παραμονής σε βαρέλι 12 μήνες. Κρασιά με έντονο πρωτοποριακό και avant-garde προφίλ, όπου καθορίζουμε μια εποχή και ένα μοντέλο προς μίμηση, σπάζοντας τα πρότυπα με κομψότητα. Επισκεφθείτε τις Bodegas Marín Acosta.
... σταφύλια από τους αμπελώνες μας. Στην Hermanos Mateos Higuera, έχουμε καταφέρει να ενώσουμε την παράδοση των πατέρων μας με νέες τεχνικές και γνώσεις που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, επιτυγχάνοντας έτσι την τέλεια ισορροπία που θέτουμε στην υπηρεσία των πελατών μας. Οι αμπελώνες του Tempranillo, που έχουν φυτευτεί από το 1977, έχουν αποκτήσει αυτή τη στιγμή τις ιδιότητες του περιβάλλοντός τους...
... μεταβολικές ανάγκες των ζυμών και έτσι να εξασφαλίζουν κανονικές και χωρίς ελαττώματα ζυμώσεις, μεγιστοποιώντας την παραγωγή αρωμάτων. Η εταιρεία προσφέρει επίσης μια ευρεία γκάμα τανινών και βοηθητικών για την ωρίμανση, προκειμένου να επιτευχθούν στόχοι όπως η σταθεροποίηση του χρώματος, η προσφορά δομής, το αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα και η αισθητηριακή ισορροπία.
Μια πλήρης σειρά προσθέτων...
... ανταγωνίζεται τις παλιές τεχνικές παραγωγής. Διατηρώντας όλες τις χαρακτηριστικές ιδιότητες ενός πράσινου κρασιού, φρέσκου, φρουτώδους και μεταλλικού, με την απαλή αίσθηση του ξύλου, το MILACRUS διακρίνεται για την ισορροπία στην οξύτητα και για την επίμονη και κομψή του επίγευση. Πρόσφατα, το καλοκαίρι του 2014, η Quinta da Teimosa διαφοροποίησε τη δραστηριότητά της στην εκμετάλλευση ανοίγοντας έναν χώρο ΡΟΥΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, στην κατηγορία του αγροτουρισμού, προσφέροντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν μια ήρεμη διαμονή σε ένα ειδυλλιακό και αγροτικό περιβάλλον, αλλά με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
... προσφορά στους αμπελώνες, ενώ περιορίζει σημαντικά τις επεμβάσεις. Έτσι, τα εδάφη αποκτούν ισορροπία και ενισχύονται φυσικά απέναντι στις επιθέσεις. Ο αμπελώνας, όπως και τα σταφύλια, επωφελούνται πλήρως από αυτές τις ευνοϊκές συνθήκες. Η απογύμνωση και οι πράσινες συγκομιδές επιτρέπουν επίσης τον έλεγχο των αποδόσεων και τη βελτιστοποίηση της ποιότητας του κρασιού, το οποίο ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια για 12 μήνες. Το κρασί Château TAYAC διατίθεται μέσω του εμπορίου του Μπορντό, σε κάβες, εστιατόρια καθώς και απευθείας για εξαγωγή.
... μας για την παραγωγή κρασιού ξεκινά από το αμπέλι πολύ πριν τη συγκομιδή. Σημαντικός χρόνος αφιερώνεται από τους αγρότες που εργάζονται στα αμπέλια για να εξασφαλίσουν την τέλεια ισορροπία στους καρπούς.
...Σε ισορροπία μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας, η Castellari Bergaglio πειραματίζεται εδώ και χρόνια με τεχνικές οινοποίησης και καλλιέργειας αμπελιών για να αναπτύξει το δυναμικό της ποικιλίας και της περιοχής και να εδραιώσει τη φήμη που η κάβα και η ονομασία έχουν καταφέρει να αποκτήσουν με την πάροδο του χρόνου.
... Μνεία» για το «Vino Amor 2015» στα Διεθνή Βραβεία Κρασιού και Γυναίκα 2019. Τα κρασιά της GuardiWines είναι κρασιά παραγωγής, όπου η σταφίδα παράγεται με οικολογική πιστοποίηση και βιοδυναμική Demeter. Οι πολλές ώρες ήλιου, αυξάνουν τη φωτοσύνθεση, που με την τεράστια ασβεστολιθική γη, δημιουργούν μια απαράμιλλη ποιότητα. Οι άνεμοι της θάλασσας, από τον Νότο και τη Δύση, μας φέρνουν τις νύχτες την απαραίτητη υγρασία. Στην ισορροπία του Μικροκλίματος του τόπου, αναπτύσσονται χωρίς διακυμάνσεις, προς όφελος μιας μεγαλύτερης ισότητας.