... γρατσουνιές επικάλυψη. Αυτό είναι ιδανικό, καθώς μπορείτε να διατηρήσετε τον εξοπλισμό της κουζίνας σας όμορφο για όσο το δυνατόν περισσότερο.
Δυνατότητα παραγωγής:
Ζύμη πίτσας max. 10.00 kg ζύμη (5.00 kg αλεύρι)
Ζύμηψωμιού max. 8.00 kg ζύμη (4.00 kg αλεύρι ολικής αλέσεως)
Χαρακτηριστικά:
3 ταχύτητες: 105 - 180 - 408 RPM
Ανασήκωση κάδου με λαβή και διακόπτη ασφαλείας
Ανοξείδωτη προστατευτική σχάρα πάνω από τον κάδο
Διακόπτης ασφαλείας στην προστατευτική σχάρα
Καθαρό βάρος: 76 kg
Διαστάσεις: Υ790 x Π440 x Β520 mm
230V/50Hz/1Phase 750 Watt...
... πορώδη υφή, κάτι που εκτιμάται ιδιαίτερα στην παραγωγή ψωμιού και αρτοσκευασμάτων.
Η Impulse Commodity Trading συνεργάζεται με κορυφαίους αγροτικούς παραγωγούς και μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της αλεύρι σίτου υψηλής ποιότητας για αρτοποιία σε διάφορες κατηγορίες – ανώτερης, πρώτης, δεύτερης και χονδροαλεσμένο αλεύρι ολικής αλέσεως. Επομένως, η εταιρεία μας μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.
...Διάφορα σχήματα ψωμιού και ζύμης.
Κατάλληλη χρήση με περιστροφικό και παραδοσιακό φούρνο, φούρνο πολλαπλών επιπέδων με βάση από πέτρα.
Μηχανισμός απομάκρυνσης για να αποφεύγεται η κολλώδης ζύμη στους κυλίνδρους.
Διπλό σύστημα μαξιλαριών. Μακράς διαρκείας ιμάντας μεταφοράς.
2 κυλίνδρους τεφλόν. Εύκολη και ρυθμιζόμενη επιφάνεια πίεσης.
Πλάτος ζώνης - 420 mm
Χωρητικότητα - 2500 τεμάχια/ώρα,
Εύρος μορφοποίησης - 100-900 γραμμάρια
Ύψος εισόδου ζύμης - 1100 mm, Ύψος εξόδου ζύμης - 950 mm
Ικανότητα κινητήρα - 0,55 Kw, Τάση: 380 V (3 Φάσεις), 50 Hz...
...Levaduras Lesaffre
Αν και αόρατη με γυμνό μάτι, η μαγιά είναι ένας ζωντανός μικροοργανισμός απαραίτητος στη διαδικασία παρασκευής ψωμιού που βρίσκεται στη ζύμη, ουσιώδης στη ρύθμιση αρωμάτων και ζύμωσης αυτής. Οι μαγιά μας χαρακτηρίζονται από την κανονικότητά τους, την ποιότητα και την υψηλή τους ικανότητα ζύμωσης, πάντα προσέχοντας τις λεπτομέρειες της γεύσης, των αρωμάτων, της ευκολίας χρήσης κ.λπ.
Προσφέρουμε διαφορετικές παρουσιάσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης:...
... πελάτες μας τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και διεθνώς, βοηθώντας τις αρτοποιίες τους να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στα προϊόντα ζύμης.
Αποστολή
Με τον εξοπλισμό μας, βοηθάμε τους σεφ να ανακουφίσουν το φόρτο εργασίας τους.
Όραμα
Σας βοηθάμε να μετατρέψετε τη ζύμη σε τέχνη.
... την κλασική μπαγκέτα μέχρι κάθε αίτημα για ειδικά ψωμιά. Σας προσφέρουμε τόσο ψωμί ψημένο όσο και προψημένο σε όλες τις μορφές του. Το εργοστάσιό μας, που κατασκευάστηκε το 2014, σας εγγυάται τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών παραγωγής των προϊόντων μας, γεγονός που σας διασφαλίζει ανώτερη ποιότητα ψωμιού χάρη στη ζύμη μας που είναι υγρή πάνω από 70% αντί για 50 ή 60% που προτείνονται συνήθως...
... τύπους ζύμης και γλυκισμάτων, πλήρη μείγματα σκόνης για κρέμα και επίσης συστατικά για κατεψυγμένα σφολιατοειδή και ζύμη. Δεδομένου ότι κατασκευάζουμε τα συστατικά μας σε υπερσύγχρονους μύλους σιτηρών και με βάση εξαιρετικές πρώτες ύλες σύμφωνα με τις δικές μας αναπτυγμένες συνταγές, οι οποίες αναλύονται και δοκιμάζονται σε έμπειρα εργαστήρια τροφίμων, αυτό εξηγεί γιατί τα τελευταία χρόνια έχουμε επιτύχει στην προμήθεια τους όχι μόνο σε μια ευρεία γκάμα τοπικών πελατών αλλά και στην εξαγωγή.
... είναι εξαιρετικά εύκολες στη χρήση.
Ρίξτε τη μίξη BROTGEFUEHLE χωρίς γλουτένη σε ένα μπολ ανάμειξης. Προσθέστε νερό. Ανακατέψτε. Μετά από 5-6 λεπτά, προσθέστε λίγο λάδι, ανακατέψτε ξανά - έτοιμο. Ρίξτε τη ζύμη σε μια φόρμα, αφήστε την να ξεκουραστεί λίγο. Στη συνέχεια, ψήστε για 60-70 λεπτά. Ένα μοναδικό βιολογικό αποτέλεσμα ψησίματος χωρίς γλουτένη και σιτάρι με τραγανή κρούστα και όμορφη ψίχα...
Ο Jan Gevers διανέμει περισσότερα από δέκα χιλιάδες προϊόντα. Παρέχουν: μαργαρίνες, ζάχαρες, αλάτια, κονσέρβες φρούτων, φρούτα σε κουβάδες, ημιτελή προϊόντα - ζύμη, φύλλο, ζύμη άμμου, βάσεις για τάρτες, σακούλες ψωμιού, κουτιά τάρτας, όλα τα υλικά συσκευασίας, διακοσμήσεις από ζάχαρη, διακοσμήσεις από χαρτί, διακοσμήσεις από σοκολάτα, όλα τα προϊόντα αλευριού, βελτιωτικά ψωμιού, κατεψυγμένα...
... αρτοποιίας, μεγάλες εταιρείες του τομέα τροφίμων και διανομείς ψωμιού για την εκλεκτή εστίαση, μεταξύ άλλων. Οι γραμμές μηχανημάτων της Viñas δεν καταπονούν τη ζύμη και την επεξεργάζονται χωρίς να την αποαερίζουν ή να την εξωθούν. Αυτή η ιδιότητα των μηχανημάτων μας είναι αυτή που μας επιτρέπει να παράγουμε προϊόντα ανώτερης ποιότητας, "ίσα με τα χειροποίητα". Διαθέτουμε ένα εργαστήριο δοκιμών 400 τ.μ. με όλο το απαραίτητο υλικό ώστε το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης να μπορεί να πραγματοποιεί δοκιμές προϊόντων με τους πελάτες μας.
Είμαστε μια ομάδα κατασκευαστών παραδοσιακού ψωμιού στη Βαρκελώνη, που προσφέρει μια αποκλειστική υπηρεσία για αρτοποιεία, φούρνους και αλυσίδες franchise. Ακριβώς, εργαζόμαστε με τη διαδικασία μας αποκλειστικής υπερκατάψυξης σε ωμή ζύμη με σκοπό να διατηρήσουμε στο μέγιστο τις θρεπτικές ιδιότητες και την υφή κάθε προϊόντος. Δηλαδή, παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών ψωμιών και σας τα παραδίδουμε όπου κι αν βρίσκεστε, με τις μέγιστες εγγυήσεις ποιότητας.
... να μην ασκηθεί πίεση στη ζύμηψωμιού.
• Αφράτο, ελαφρύ και μαλακό μέσω χειροποίητης εργασίας – κανένα μηχανικά σφιχτά πιεσμένο ντάμπλινγκ
• Προμαγειρεμένο και ατομικά καταψυγμένο
• Χωρίς τεχνητές γεύσεις και συντηρητικά
• Χωρίς χημικά πρόσθετα
• Γρήγορη προετοιμασία
• Διατηρείται έως 24 μήνες
• Οικονομική εργασία μέσω ατομικά αφαιρούμενων ντάμπλινγκ
• Χαμηλή χρονική δαπάνη και εξοικονόμηση κόστους προσωπικού.
• Παραγωγή με νερό Grander
• Συνεχώς καινοτόμα νέα προϊόντα
• Κάλυψη της λογιστικής μέσω DHL ή ιδιόκτητων φορτηγών ψυγείου...