... καταναλωτή, χωρίς μεσάζοντες, χωρίς επεξεργασίες ή αποθηκευτικούς χώρους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ποιότητα του προϊόντος. Απλά, το προϊόν από το δέντρο στο σπίτι, συλλέγεται μόνο όταν γίνεται παραγγελία και είναι στην ακριβή του ωρίμανση. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε πορτοκάλια online με τον πιο απλό τρόπο και με δωρεάν αποστολή σε 24 ώρες, η εταιρεία μας εξάγει βιολογικά προϊόντα σε όλη την Ευρώπη. Μόνο φρέσκο προϊόν και της υψηλότερης ποιότητας, με όλες τις διευκολύνσεις. Καλώς ήρθατε στην Hort Alba Garcés, το online κατάστημα πορτοκαλιών σας.
...το ξεκαθάρισμα, την κατάψυξη και την επικάλυψη ψαριών. Τα τελευταία χρόνια, η KM Fish Machinery A/S έχει αναπτύξει μεθόδους για επεξεργασία στην ξηρά, συμπεριλαμβανομένων εγκαταστάσεων εκτροφής γαρίδας. Το πρόγραμμα προϊόντων μας για την επεξεργασία γαρίδας σε πλοία και στην ξηρά καλύπτει την απόψυξη, το πλύσιμο, την ταξινόμηση, την ωρίμανση, το μαγείρεμα, τη διαχωριστική διαδικασία, την κατάψυξη και την επικάλυψη. Η KM Fish Machinery βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Δανίας, όπου πραγματοποιούνται έρευνα και ανάπτυξη, σχεδίαση και παραγωγή.
Σχεδιασμός και κατασκευή μακροχρόνιων CA και ULO αποθηκών για την αποθήκευση φρούτων και λαχανικών, κέντρα διαλογής και συσκευασίας, κέντρα logistics, ψυγεία, κλιματιζόμενοι αποθηκευτικοί χώροι για όλα τα τρόφιμα σε όλες τις θερμοκρασίες, αποθήκες και χώροι μεταφόρτωσης για φρούτα και λαχανικά, θάλαμοι ωρίμανσης μπανάνας, καταψύκτες για την αποθήκευση πουλερικών, κρέατος, ψαριών, γαλακτοκομικών προϊόντων, μονάδες επεξεργασίας για τη βιομηχανία τροφίμων, ψυγεία, ULO αποθήκευση, κατάψυξη, ωρίμανση μπανάνας, αποθήκευση τροφίμων, παραγωγικοί χώροι...
Είμαστε μια νέα εταιρεία, αφιερωμένη στην χονδρική και λιανική πώληση εσπεριδοειδών όπως πορτοκάλια και μανταρίνια. Πουλάμε τόσο σε τελικούς πελάτες όσο και σε άλλες επιχειρήσεις, συλλέγουμε κατόπιν παραγγελίας και τα παραδίδουμε εντός 48 ωρών, επομένως δεν εκτίθενται σε μετα-συλλεκτικές επεξεργασίες, για ωρίμανση σε θαλάμους ή για μετέπειτα αποθήκευση, δηλαδή παραδίδονται φρέσκα και ώριμα στο...
Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση ταινιών για την τεχνολογία σύνθετων υλικών (Composites) και διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές, όπως π.χ. για την έγχυση ρητίνης υπό κενό, την τεχνολογία αυτοκλειστών, καθώς και για την ωρίμανση σύνθετων στοιχείων σε φούρνο.
Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας περιλαμβάνει: Ταινίες κενών, Ταινίες αποδέσμευσης, Δίκτυα έγχυσης, Συστήματα έγχυσης, Ταινίες αποκόλλησης, Ταινίες αποδέσμευσης, Υφάσματα αναρρόφησης, Ταινίες σφράγισης, Ταινίες συγκόλλησης και πολλά άλλα.
... διαφόρων προγραμμάτων. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη διάρκεια του κύκλου για την επιθυμητή μείωση βάρους και/ή τη μέγιστη θερμοκρασία που πρέπει να διατηρηθεί στο περιβάλλον.
Προτείνουμε επίσης λύσεις για κλιματισμό βαρελιών και αποθηκών. Το λογισμικό Sordato Barrique έχει τη λειτουργία να διατηρεί σταθερές και ιδανικές συνθήκες για την ωρίμανση του κρασιού σε ξύλο.
Η εταιρεία Sordato srl είναι πιστοποιημένη κατά UNI EN ISO 9001:2008 από το 2012.
Ο τομέας παράγει όλες τις φημισμένες ποικιλίες του λουξεμβουργιανού αμπελώνα: Elbling, Rivaner, Auxerrois, Pinot Blanc, Pinot Gris, Riesling, Gewürztraminer, Chardonnay, St Laurent και Pinot Noir. Ο Crémant de Luxembourg παρασκευάζεται σύμφωνα με την παραδοσιακή μέθοδο με ζύμωση σε φιάλη και ωρίμανση πάνω σε οινολάσπες για τουλάχιστον ένα έτος. Τα κρασιά μας διακρίνονται για τον αρωματικό τους...
Από το 1966, η ARTES POLITECNICA είναι παρούσα στην εθνική και διεθνή αγορά με μια ευρεία σειρά από δίχτυα κατά της χαλαζόπτωσης, σκίασης και κατά των αφίδων. Το δίχτυ μας κατά της χαλαζόπτωσης προστατεύει όχι μόνο τον καρπό από το χαλάζι και την παγωνιά, αλλά και το ίδιο το δέντρο, επιτρέποντας έτσι την ανάπτυξη της καλλιέργειας. Το δίχτυ σκίασης βοηθά στην πρόωρη ή καθυστερημένη ωρίμανση και...
Η κάβα του Αζέ βρίσκεται στην καρδιά του αμπελώνα του Μακονέ, στο νότο της Βουργουνδίας (στο τρίγωνο Τουρνύ-Κλουνί-Μακόν). Διατηρώντας τις παραδοσιακές μεθόδους (ωρίμανση σε βαρέλια από δρυ για την παλαίωση των κρασιών), η κάβα του Αζέ έχει αποκτήσει νέες προηγμένες τεχνολογίες (πνευματικά πιεστήρια και θερμορυθμιζόμενες ανοξείδωτες δεξαμενές). Στην κάβα του Αζέ μπορείτε να ανακαλύψετε και να...
Η Nature’s Pride είναι μια καινοτόμος εταιρεία που ειδικεύεται στην εισαγωγή, εξαγωγή, ωρίμανση, συσκευασία και διανομή εξωτικών λαχανικών και φρούτων. Έχουμε αφοσιωμένους παραγωγούς σε όλο τον κόσμο που συνεργάζονται μαζί μας εδώ και χρόνια. Κάθε μέρα, ο στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τον πελάτη προσφέροντας τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα. Με τις γνώσεις που έχουμε αποκτήσει τα τελευταία...
... Δ.Ο. La Mancha, γεγονός που επιβεβαιώνει και αναδεικνύει την εξαιρετική ποιότητα των κρασιών της.
Η οινοποιία μας ασχολείται κυρίως με την παραγωγή, την ωρίμανση και την εμφιάλωση μονοποικιλιακών κρασιών υψηλής ποιότητας και βιολογικών, και είναι εγγεγραμμένη στο Συμβούλιο Ρυθμιστικής Αρχής της Δ.Ο. La Mancha.
Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.
Η Jacquy Cange είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ωρίμανση τυριών. Εκτός από αυτή την παραδοσιακή εργασία, η Jacquy Cange έχει εξειδικευτεί στην αντιστοίχιση τυριών με στερεά και υγρά συστατικά, προκειμένου να πραγματοποιήσει δημιουργικές ωριμάνσεις με κρασί, μπύρα, βότανα, τρούφες,… Διαθέσιμη γκάμα τυριών: φυσικά, μπύρες, μανιτάρια, ξηροί καρποί, κρασιά και ειδικότητες. Η εταιρεία προσφέρει...
... απαιτητικές διαδικασίες όπως και για το ελαιόλαδο μέχρι την εμφιάλωση και αποστολή.
Κονσέρβες: καλλιεργούμε στους κήπους μας στον ανοιχτό ουρανό και κάτω από τον καυτό ήλιο της Καλαβρίας, τα λαχανικά μας που, όταν φτάσουν στην ιδανική ωρίμανση, θα μετατραπούν σε βάζα με: ψητές μελιτζάνες, ψητές πιπεριές, σάλτσες ντομάτας, πικάντικες σάλτσες, αποξηραμένες ντομάτες, αγκινάρες, κρεμμυδάκια κ.λπ.
Απαιτούμε και προσφέρουμε τη μέγιστη σοβαρότητα, εγγυόμαστε την εξαιρετική ποιότητα και γνησιότητα των προϊόντων μας. Δοκιμάστε για να πιστέψετε!!!!!
...Ήδη από το 1898, ο Josep Raventós Ferrer ασχολούνταν με την παραγωγή και την ωρίμανση κρασιών στη φάρμα "Maset de la Verdera", ιδιοκτησία της SOLÀ RAVENTÓS, και το 1925 παρασκευάστηκαν οι πρώτες φιάλες από cava. Από τότε, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την παραγωγή ενός γνήσιου, χειροποίητου cava. Η SOLÀ RAVENTÓS ακολουθεί μια οικογενειακή παράδοση που αφιερώνεται στην προσεκτική...
Είμαστε ένα Χειροποίητο Εργαστήριο που βρίσκεται στην Λομβαρδία, στον δήμο Σεβέσο, περίπου 22 χιλιόμετρα βόρεια του Μιλάνου, στην κατώτερη Μπριανζά, εντελώς αφιερωμένο στην παραγωγή της προψημένης βάσης της Πίνσα σε όλα τα μεγέθη της. Με την παραγωγή εννοούμε λεπτομερώς: τη δοσολογία των συστατικών, την ζύμωση, την ωρίμανση, την απλώση, το ψήσιμο και την συσκευασία του προϊόντος. Από την έδρα μας...
... εντελώς φυσική και χειροποίητη, προστίθεται ο χρόνος και η φροντίδα που αφιερώνεται στην παρασκευή κάθε παρτίδας μπύρας, κάνοντάς την γεύση της "όπως πριν πενήντα χρόνια". Για να επιτευχθούν οι διάφορες ποικιλίες μπύρας, πρέπει να παρασκευαστούν με μια βασική μάλτα στην οποία προστίθενται άλλες πιο καβουρδισμένες, ώστε να αποκτήσουν άλλο χρώμα και γεύση, ενώ επηρεάζουν και άλλοι παράγοντες όπως ο χρόνος εκχύλισης, η θερμοκρασία ζύμωσης, η μαγιά ή η ωρίμανση, που διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο μπύρας. "Είναι μια διαδικασία παραγωγής εντελώς ατομική και προσωπική για κάθε τύπο"...
Ιδρυμένη το 1929, η Maison BARTHOUIL παράγει και εμπορεύεται καπνιστούς σολομούς και φουά γκρα.
Οι πάπιες BARTHOUIL προέρχονται από αποκλειστικούς εκτροφείς που βρίσκονται κοντά στην επιχείρηση. Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στις πάπιες από την εκτροφή μέχρι την σφαγή, το μαγείρεμα, την καρύκευση και την ωρίμανση.
Η καπνιστή διαδικασία των σολομών πραγματοποιείται σύμφωνα με τις παραδοσιακές...
Στις εγκαταστάσεις μας των 12.000 τετραγωνικών μέτρων, πραγματοποιούμε κυρίως την αλάτισμα, ξήρανση και ωρίμανση ζαμπόν (με την εγγύηση του CONSORCIO DEL JAMON SERRANO και της ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ - ETG) καθώς και παλέτες, προχωρούμε σε αποκόκκαλο και κοπή (ζαμπόν και παλέτες αποκοκκαλισμένα ολόκληρα και μισά, με δέρμα χωρίς δέρμα και πλήρως γυαλισμένα, καθώς και ζαμπόν και παλέτα...
... ωρίμανση.
ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
Εφαρμόζουμε στα χωράφια μας την απαραίτητη άρδευση κατά τις ξηρές περιόδους του καλοκαιριού. Δεδομένου ότι το έδαφος και το κλίμα είναι κατάλληλα, με καλή αερισμό και ήλιο, αποφεύγεται η είσοδος άλλων κατώτερων αποικιστικών μανιταριών, όπως το Tuber Brumale, όπως συμβαίνει σε άλλες περιοχές και χώρες. Στην Trufas Imperial, η πρόθεσή μας είναι να γνωρίσουμε τη γη μας, μια γη που καλλιεργεί μία από τις καλύτερες τρούφες που μπορεί να υπάρχουν και από τις πιο εκλεκτές της αγοράς, την Μαύρη τρούφα ή Τρούφα του Περικώρ.
... ιταλικά τυριά και άλλα προϊόντα χωρίς κρέας, όπως ζυμαρικά, ελαιόλαδο, τουρσιά, λαχανικά ή καφέ και άλλα ποτά. Για όσους αγαπούν το κρέας και δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή χωρίς αυτό... ή την κουζίνα, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια ποικιλία ιταλικών κρεάτων, όπως η μακρά ωρίμανση, η παντσέτα, η μορταδέλα ή τα ρολά.
... βαρέλια για ζύμωση και ωρίμανση διάρκειας 1, 2 ή 3 ετών. Τα lambics που προκύπτουν συνδυάζονται και εμφιαλώνονται για να δώσουν, μετά από 6 μήνες επαναζύμωσης, τη Gueuze Tilquin à l’ancienne, η οποία έχει περιεκτικότητα 6.4% alc/vol και πωλείται σε μπουκάλια των 37,5 και 75cl. Οι μπύρες μας: Gueuze Tilquin à l'ancienne, Quetsche Tilquin, Gueuze Tilquin έκδοση βαρελιού.
... βιοφίλμ και η πολυπλοκότητα των βακτηριακών αποικιών στην επιφάνεια είναι οι εξής: - σχηματισμός φιλμ - προσκόλληση συγκεκριμένων βακτηρίων και πολλαπλασιασμός - δημιουργία μικροαποικιών - σχηματισμός βιοφίλμ - ανάπτυξη και ωρίμανση. Η τεχνολογία μας είναι: - απαλλαγμένη από βιοκτόνα, - αποτρέπει το σχηματισμό βιοφίλμ, - αποτρέπει την ανάπτυξη και πολλαπλασιασμό βακτηρίων, - δεν μεταναστεύει και...
Η Memmert είναι ηγέτης καινοτομίας στην ανάπτυξη θερμοθαλάμων, θαλάμων εκκόλαψης, κλιματιστικών θαλάμων καθώς και υδατόλουτρων για διάφορες εφαρμογές.
Καθολικοί θάλαμοι, για θέρμανση, δοκιμές, ωρίμανση, θάλαμοι εκκόλαψης για τη βιομηχανία τροφίμων, ιατρική, αποστειρωτές ζεστού αέρα για νοσοκομεία, ιατρεία, ψυκτικοί θάλαμοι εκκόλαψης με συμπιεστή και τεχνολογία Peltier, θάλαμοι CO2 για έρευνα...
Εισάγουμε αποκλειστικά ιβηρικά προϊόντα από διάφορες ισπανικές εταιρείες. Κυρίως ωριμασμένα προσούτο από λευκή φυλή (duroc) και από μαύρη φυλή (iberico pata negra), τα προϊόντα μας είναι εντελώς φυσικά και με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι (2,57 γρ ανά κιλό) και δεν περιέχουν δεξτρόζη, χρωστικές ή συντηρητικά. Μόνο αλάτι και ωρίμανση σε υψηλό βουνό σε υψόμετρο άνω των 2000 μέτρων.
Η TQC σχεδιάζει και παράγει όργανα μέτρησης πεδίου και εργαστηριακό εξοπλισμό για τη δοκιμή χρωμάτων και επιστρώσεων καθώς και γενικών επεξεργασιών επιφανειών. Παράγουμε εξοπλισμό για τη δοκιμή παραμέτρων όπως η αντοχή σε υγρή τριβή, η πλεντικότητα, η καλυπτικότητα, η προφίλ φούρνου για την ωρίμανση των σκόνες, η θερμοκρασία δρόσου και οι κλιματικές συνθήκες, η πρόσφυση και η ελαστικότητα του...
... περίοδο της συγκομιδής. Σταφύλια γεμάτα ήλιο σε πλήρη ωρίμανση. Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: να εξάγουμε ακριβώς την απαραίτητη ποσότητα αλκοόλ για να επαναφέρουμε το μέγιστο επίπεδο απόλαυσης του κρασιού, διατηρώντας ταυτόχρονα τα πλεονεκτήματα της παραδοσιακής οινοποίησης. Ανακαλύψτε το "Fast Wine", υπόσχεση φρεσκάδας και φρούτου με μειωμένη περιεκτικότητα σε αλκοόλ και θερμίδες.
η εταιρεία μας που δραστηριοποιείται στην διεθνή αγορά, σχεδιάζει και κατασκευάζει: εγκαταστάσεις για την ξήρανση και την ωρίμανση αλλαντικών με και χωρίς καπνό, ζαμπόν και τυριά; εγκαταστάσεις απόψυξης; θάλαμοι για τη συντήρηση τροφίμων; εγκαταστάσεις κλιματισμού; καθαρές αίθουσες; τούνελ ψύξης, κατάψυξης, παστερίωσης και πολλά άλλα.
Η FOUDRERIE FRANCOIS είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή των Δεξαμενών και των Φουντών με τη μορφή μιας πρόσφατης επιχείρησης και μιας αφιερωμένης μάρκας, εξασφαλίζοντας έτσι απόλυτη συγκέντρωση στις ειδικότητες αυτού του πολύ απαιτητικού επαγγέλματος. Η FOUDRERIE FRANCOIS συμμετέχει έτσι στη διαδικασία οινοποίησης ή στην ωρίμανση όλων των Μεγάλων Κρασιών αναφοράς, χάρη επίσης στην...