... να καρυκευτεί με βότανα, μπαχαρικά ή μια απλή μαρινάδα για να ενισχύσει τις φυσικές της γεύσεις.
Ceviche και Sashimi: Η τρυφερή και λεπτή σάρκα της σαρδέλας την καθιστά εξαιρετική επιλογή για ceviche, ένα πιάτο όπου το ωμόψάρι μαρινάρεται σε χυμούς εσπεριδοειδών. Απολαμβάνεται επίσης ως sashimi, κομμένη σε λεπτές φέτες και σερβιρισμένη με σάλτσα σόγιας, wasabi και τζίντζερ.
Καπνιστή ή κονσέρβα: Η...
CHANNEL SEA FOOD είναι μια επιχείρηση από τα Hauts de France που ειδικεύεται στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων από τη θάλασσα. Η ομάδα μας ενσωματώνει μια μόνιμη παρακολούθηση της γενετικής και της δημιουργίας νέων ειδών, καθιστώντας μας έναν σημαντικό παίκτη στην αγορά. Πάντα σε επαφή με τους πελάτες μας, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις προτάσεις σας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των προϊόντων μα...
...
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ευχάριστο γλυκαντικό για ποτά, γιαούρτι και επιδόρπια, που μπορεί να απολαύσει κανείς με γλυκά τυριά και τυριά με ελαστική υφή όπως η mozzarella, provola, caciocavallo. Συνδυάζεται καλά με ψάρι, είτε ωμό είτε μαγειρεμένο; με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και λεμόνι ενισχύει τα καρυκεύματα για σαλάτες και pinzimonio.
... χρησιμοποιούνται για να καρυκεύουν ήδη παρασκευασμένα πιάτα. Η αντιφλεγμονώδης δράση του υδροξυτυροσόλης ενισχύεται από μια συγκεκριμένη αντι-αλλεργική ικανότητα, που αποδίδεται στα εκχυλίσματα του τρούφας tuber melanosporum. Καταναλώστε ωμό.
...Η Ιχθυάλευρο 71% προέρχεται από ωμόψάρι ή υπολείμματα ψαριών, συνήθως από την προετοιμασία ψαριών για ανθρώπινη κατανάλωση. Το πρώτο υλικό υποβάλλεται σε διαδικασία μαγειρέματος στους 80-90°C, μετά την οποία πιέζεται σε κέικ, ξηραίνεται και αλέθεται χονδρικά για να σχηματίσει ένα καφέ, χαλαρό αλεύρι με περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη 71,5%, περιεκτικότητα σε λιπαρά 13,3% και περιεκτικότητα σε λυσίνη...
...Το Σπινατσίνo είναι ένα πράσινο φύλλο λαχανικό, που μπορεί να καταναλωθεί ωμό ή μαγειρεμένο. Με χαμηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτικό για κρέας ή ψάρι.
Διαθέσιμο σε ταψάκι, σακούλα ή πολυστυρένιο διαφόρων γραμμαρίων.
... Φεβρουάριο) και επεξεργάζονται με μια συνεχόμενη ψυχρή διαδικασία.
Το "Κλασικό" είναι ένα Εξαιρετικό Παρθένο με πολύ ισορροπημένα χαρακτηριστικά, αρωματικό, με λεπτή γεύση και ζεστό κίτρινο χρώμα.
Ετικέτα προϊόντος
Στα 'Συνημμένα' θα βρείτε την ετικέτα με τα διατροφικά στοιχεία και άλλες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν.
Συνοδευτικά
Το "Κλασικό" συνοδεύει καλά οποιοδήποτε πιάτο, αν και συνιστάται ιδιαίτερα ωμό, τόσο για σαλάτες και λαχανικά όσο και για να ολοκληρώσει ψάρι, ψητό κρέας και μινέστρα.
...ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΜΟΝ ΣΑΣΙΜΙ
Παρουσιάζουμε με περηφάνια το 100% Vegan Χωρίς Σάλμον Σασίμι! Αυτό είναι ένα πραγματικό παιχνίδι αλλαγής, που κόβεται και διατηρεί τη γεύση όπως το αντίστοιχο ωμόψάρι. Έτσι, αντιμετωπίστε το σαν σασίμι, χρησιμοποιήστε το για να φτιάξετε σούσι ή χρησιμοποιήστε το για να προσθέσετε ζωντάνια σε ένα μπολ πόκε.
... εξαιρετικό του άρωμα από σταφίδα, καραμέλα και μέλι και η γλυκόξινη γεύση του κάνουν αυτό το ξίδι ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ καρύκευμα.
Χρησιμοποιείται ωμό για σαλάτες και για ψάρι στη σχάρα, κοτόπουλο, θαλασσινά, προσφέροντας μια πινελιά...
... αποστείρωση, καθώς και για χρήση σε φούρνο μικροκυμάτων και για κατεψυγμένα προϊόντα. Για κρέατα που αποδίδουν πολύ υγρό, οι Siegelschalen μπορούν να παραδοθούν με κολλητές απορροφητικές επενδύσεις.
Απορροφητικές επενδύσεις για Siegelschalen
Οι απορροφητικές επενδύσεις χρησιμοποιούνται για την απορρόφηση υγρών από ωμό κρέας και ψάρι. Προσφέρουν μια υγιεινή και ελκυστική παρουσίαση προϊόντος. Οι απορροφητικές επενδύσεις είναι διαθέσιμες σε διάφορες δυνάμεις απορρόφησης, μεγέθη και χρώματα. Διατίθενται κλειστές και ανοιχτές, καθώς και σε μεμονωμένα pads ή σε ρολά.
...Είναι άφθονο στα τοπικά νερά και το δικό μας προέρχεται από αλιεία με πιστοποίηση MSC. Είναι ένα τόσο ευέλικτο ψάρι για μαγείρεμα και έχει μια λεπτή, λεπτή υφή όταν είναι ωμό, αλλά γρήγορα μετατρέπεται σε πιο σφιχτό και κρεατώδες νιφάρισμα όταν μαγειρεύεται.
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Ψυκτικός Κοντέινερ – 18° Κελσίου
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ: 24 ΜΗΝΕΣ...
... έντονο από άποψη φρουτώδους γεύσης, αγαπιέται στο τραπέζι από την πλειοψηφία των γεύσεων, ακόμη και από τα παιδιά.
Τέλειο ωμό σε κάθε είδους πιάτο: σαλάτες, ψάρι, λευκό κρέας, σούπες οσπρίων, λαχανικά. Σε ψητό κρέας, θαλασσινές σαλάτες, σάλτσες και γαλακτώματα. Στο μαγείρεμα χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλτσών, ντιπ και τηγανητών.
...Πολυλειτουργικό λάδι. Ιδανικό για να αναδείξει και να εκτιμήσει την ποιότητα του φαγητού, τόσο κατά το μαγείρεμα όσο και προστιθέμενο ωμό, όπου ξεχωρίζει ιδιαίτερα. Εξαιρετικό με σοταρισμένα λαχανικά, με ψητά κρέατα, με ψάρι φούρνου, με αλμυρές τάρτες, τέλειο για ντρέσινγκ σαλάτας, στην παρασκευή του πιντζιμονίου και πάνω από ψητά λαχανικά.
Sweet Hotel, η τέλεια γεύση της κομψότητας. Ο καλός γούστος και η κομψότητα έρχονται εδώ για δείπνο. Σε αυτό το προσεγμένο περιβάλλον, που φυλάσσει τις πιο πολύτιμες γεύσεις. Ένας πραγματικός τόπος συνάντησης για τους λάτρεις του ψαριού, το εστιατόριο προτείνει πιάτα της βενετσιάνικης, βικεντίνικης και μπασανέζικης κουζίνας. Αξέχαστη είναι η ειδικότητά του: το ωμόψάρι, σερβιρισμένο με σόγια...
Το σούσι είναι μία από τις ιαπωνικές σπεσιαλιτέ. Αυτή η γαστρονομική τέχνη είναι ένα από τα σύμβολα της Ιαπωνίας. Είναι το φαγητό που χρειάζεστε αν θέλετε να ταξιδέψετε χωρίς να φύγετε από το σαλόνι σας. Ένα δάγκωμα σούσι και μεταφέρεστε στη γη του ανατέλλοντος ήλιου! Το σούσι φτιάχνεται από ρύζι με ξίδι και ένα συστατικό που του δίνει όλη τη γεύση του. Αυτό το συστατικό, συνήθως ωμόψάρι ή άλλα...