...
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ευχάριστο γλυκαντικό για ποτά, γιαούρτι και επιδόρπια, που μπορεί να απολαύσει κανείς με γλυκά τυριά και τυριά με ελαστική υφή όπως η mozzarella, provola, caciocavallo. Συνδυάζεται καλά με ψάρι, είτε ωμό είτε μαγειρεμένο; με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και λεμόνι ενισχύει τα καρυκεύματα για σαλάτες και pinzimonio.
...Το Σπινατσίνo είναι ένα πράσινο φύλλο λαχανικό, που μπορεί να καταναλωθεί ωμό ή μαγειρεμένο. Με χαμηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτικό για κρέας ή ψάρι.
Διαθέσιμο σε ταψάκι, σακούλα ή πολυστυρένιο διαφόρων γραμμαρίων.
... Φεβρουάριο) και επεξεργάζονται με μια συνεχόμενη ψυχρή διαδικασία.
Το "Κλασικό" είναι ένα Εξαιρετικό Παρθένο με πολύ ισορροπημένα χαρακτηριστικά, αρωματικό, με λεπτή γεύση και ζεστό κίτρινο χρώμα.
Ετικέτα προϊόντος
Στα 'Συνημμένα' θα βρείτε την ετικέτα με τα διατροφικά στοιχεία και άλλες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν.
Συνοδευτικά
Το "Κλασικό" συνοδεύει καλά οποιοδήποτε πιάτο, αν και συνιστάται ιδιαίτερα ωμό, τόσο για σαλάτες και λαχανικά όσο και για να ολοκληρώσει ψάρι, ψητό κρέας και μινέστρα.
... έντονο από άποψη φρουτώδους γεύσης, αγαπιέται στο τραπέζι από την πλειοψηφία των γεύσεων, ακόμη και από τα παιδιά.
Τέλειο ωμό σε κάθε είδους πιάτο: σαλάτες, ψάρι, λευκό κρέας, σούπες οσπρίων, λαχανικά. Σε ψητό κρέας, θαλασσινές σαλάτες, σάλτσες και γαλακτώματα. Στο μαγείρεμα χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλτσών, ντιπ και τηγανητών.
...Πολυλειτουργικό λάδι. Ιδανικό για να αναδείξει και να εκτιμήσει την ποιότητα του φαγητού, τόσο κατά το μαγείρεμα όσο και προστιθέμενο ωμό, όπου ξεχωρίζει ιδιαίτερα. Εξαιρετικό με σοταρισμένα λαχανικά, με ψητά κρέατα, με ψάρι φούρνου, με αλμυρές τάρτες, τέλειο για ντρέσινγκ σαλάτας, στην παρασκευή του πιντζιμονίου και πάνω από ψητά λαχανικά.
Sweet Hotel, η τέλεια γεύση της κομψότητας. Ο καλός γούστος και η κομψότητα έρχονται εδώ για δείπνο. Σε αυτό το προσεγμένο περιβάλλον, που φυλάσσει τις πιο πολύτιμες γεύσεις. Ένας πραγματικός τόπος συνάντησης για τους λάτρεις του ψαριού, το εστιατόριο προτείνει πιάτα της βενετσιάνικης, βικεντίνικης και μπασανέζικης κουζίνας. Αξέχαστη είναι η ειδικότητά του: το ωμόψάρι, σερβιρισμένο με σόγια...