Η PASTA GIRARDI είναι μια οργανωμένη χειροποίητη επιχείρηση από το Πιεμόντε, ειδικευμένη από το 1997 στην καθημερινή παραγωγή φρέσκιας ζυμαρικής, ραβιόλι, λαζάνια και έτοιμων γκουρμέ πιάτων υψηλής ποιότητας για τους επαγγελματίες του τομέα τροφίμων (HORECA) και για τη λιανική πώληση, τόσο ανεξάρτητη όσο και οργανωμένη. Κάθε προϊόν μας είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσοχής στην έρευνα και την επιλογή ...
... PASTAPIU είναι το ιδανικό συστατικό για την παρασκευή παραδοσιακών φρέσκων ζυμαρικών σε όλα τα αμέτρητα σχήματα και τύπους τους, συμπεριλαμβανομένων των σφολιατών, των πιεσμένων ζυμαρικών, των γκνιόκι, των τροφίε και των γεμιστών ζυμαρικών όπως τα ραβιόλια, τα τορτελίνι, τα αγνόλι και πολλά άλλα.
... απόψυξη (κατάλληλο για MAP* και κατεψυγμένα τρόφιμα)
- Απλό στη χρήση (προσθέστε νερό και λάδι)
MAP = Συσκευασία Τροφίμων σε Τροποποιημένη Ατμόσφαιρα
Ξηρές vegan ενώσεις
Απλό στη χρήση, ευέλικτες εφαρμογές, παραγωγή just-in-time
Είτε σε τορτελίνι και ραβιόλι, είτε σε ή πάνω από αντιπάστι (π.χ. τσίλι, κολοκυθάκι, μελιτζάνα)...
...Παντζερότι, ραβιόλι, τορτελίνι, τορτελόνι … Φρέσκοι πρώτοι είναι η σειρά προϊόντων των 500g που φέρνει στο τραπέζι την παράδοση και κάνει κάθε περίσταση ξεχωριστή.
Διαθέσιμοι επίσης:
- Ραβιόλι με κρέας 500g
- Παντζερότι με κολοκύθα 500g
- Τορτελόνι με ρικότα και σπανάκι 500g
- Τορτελόνι με μανιτάρια 500g
- Τορτελόνι με προσούτο 500g
- Τορτελόνι με κρέας 500g...
Παραγωγή και πώληση φρέσκιας και ξηρής ζυμαρικής, ορεκχiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Φρέσκια ζυμαρική από καμένο σιτάρι, φρέσκια ζυμαρική από σιτάρι Senatore Cappelli. Φρέσκια ζυμαρική με αυγά. Εξωτερικό, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Το Pastificio SUMA, συνδυάζοντας ανώτερη ποιότητα και γνησιότητα, γεννά από τα καλύτερα μείγματα σιμιγδαλιού την αγάπη του για τη ζυμαρική. Η πλούσια και αναγν...
... (γάλα, αλάτι, πυτιά, συντηρητικό λυσοζύμη αυγού), αλάτι, λάδι σπόρων ηλιόσπορου, αρωματικές μπαχαρικές, σκόρδο και συντηρητικό οξύ σορβικό. Μπορεί να περιέχει ξηρούς καρπούς και σόγια.
Οι τορτελίνι είναι ζυμαρικά σε σχήμα δακτυλίου παρόμοια με τα ραβιόλια, που προέρχονται από την περιοχή μεταξύ Μπολόνια και Μόντενα. Η λέξη «τορτελίνι» είναι ο πληθυντικός του τορτελίνου, που προέρχεται από τα ιταλικά για «μικρή πίτα».
Η οικογενειακή επιχείρηση από την περιοχή Ράιν-Νέκαρ ιδρύθηκε το 1986 από τους πέντε αδελφούς Μπακλάν ως επιχείρηση λιανικής πώλησης. Έχει εξελιχθεί μέχρι σήμερα σε μια διεθνή επιχείρηση που δραστηριοποιείται παγκοσμίως. Στη ομάδα Μπακτάτ ανήκουν αυτή τη στιγμή δώδεκα εταιρείες με περίπου 1.500 υπαλλήλους. Η τρέχουσα γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει 3.000 προϊόντα και είναι διαθέσιμη παγκοσμίως σε περ...
...Προϊόν για τη εστίαση, πιτσαρίες, catering.
Χαρακτηριστικά: Μαύρη τρούφα Aestivum κομμένη σε λεπτές φέτες, διατηρημένη σε ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι.
Συνιστώμενες δόσεις: 10/15 γρ ανά άτομο.
Χρήσιμες συμβουλές: Έτοιμο προς χρήση προϊόν.
Κατανάλωση: Συμπλήρωμα για κυρίως πιάτα (ταλιατέλες, τορτελίνι, τορτελόνι, κρέπες, ρύζι, γεμιστά ζυμαρικά κ.λπ.), για γεμίσματα ζυμαρικών και αλμυρών...
Agrifood Toscana είναι μια δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των αγροτικών προϊόντων στην Τοσκάνη, μεταξύ των οποίων οι παραγωγές με την επωνυμία Agriqualità του Αμιάντα και της περιοχής της Κοιλάδας του Παγκλία είναι το αποτέλεσμα μιας παραγωγικής αλυσίδας που έχει δημιουργηθεί από το 2005, και προέρχεται από την έγκριση πιστοποίησης από την Περιφέρεια της Τοσκάνης. Ιδιαίτερα, ...
Η Αρχαία Σικελική Εταιρεία, μια δυναμική βιομηχανία τροφίμων, που βρίσκεται στις παρυφές του Έτνα, προήλθε από την ιδέα και τη θέληση μιας ομάδας Σικελών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ζαχαροπλαστικής, της γαστρονομίας, της γρήγορης εστίασης και της διατροφής, οι οποίοι συνδύασαν την αγάπη για την πατρίδα τους με μια σαφή και σύγχρονη επιχειρηματική οπτική. Ένα συγκεκριμένο σ...
... τη δέσμευσή μας για ποικιλία και ποιότητα, παρουσιάζοντας:
• Ζυμαρικά Αυγού: Δημιουργημένα με φρέσκα, ελευθέρας βοσκής αυγά και υψηλής ποιότητας σιμιγδάλι σκληρού σίτου για πλούσια γεύση και χρυσό χρώμα.
• Γεμιστά Ζυμαρικά: Προσφέρουμε μια νόστιμη επιλογή από ραβιόλια, τορτελίνι και νιόκι, όλα παρασκευασμένα με αυθεντικά και φρέσκα υλικά.
• Ζυμαρικά Χαλκού: Τα ζυμαρικά μας που έχουν τραβηχτεί σε χαλκό διαθέτουν μια μοναδική υφή που τέλεια...
Η Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, με επικεφαλής τον Καβαλιέρε Aldo Cozzi, κατέχει εδώ και αρκετά χρόνια ηγετική θέση στην εθνική και διεθνή αγορά στην κατασκευή και πώληση μηχανών για κοντή και μακριά ζυμαρικά, φρέσκα, ξηρά, παστεριωμένα, κατεψυγμένα και συναφή προϊόντα όπως Ραβιόλια, Καπελέτι, Τορτελίνι, Γκνιόκι κ.λπ., καθώς και ειδικά και παραδοσιακά προϊόντα, ακόμη και με τη χρήση...
Το καλό Tortellino είναι ένα εργοστάσιο ζυμαρικών που ιδρύθηκε το 2012. Φτιάχνουμε τορτελίνι με διάφορες γέμισης, αλλά και πολλά περισσότερα, όπως ζυμαρικά αυγού Fesca, κρέπες, ποικιλία γαστρονομίας και ακόμη και μουστάρδες και μαρμελάδες.
Το Pastificio al Ponte παράγει τα παραδοσιακά τορτελίνι του Valeggio sul Mincio. Η φρέσκια ζύμη του Pastificio al Ponte χρησιμοποιείται για την παραγωγή μιας σειράς προϊόντων που αναδεικνύουν την γαστρονομική παράδοση της Βερόνας και της Μάντοβας: Κλασικά τορτελίνι με κρέας, τορτελίνι με κολοκύθα, τορτελίνι με ρικότα και σπανάκι, τορτελίνι με ρικότα και κόκκινο ραντίχιο IGP.
...-EN-ISO 9001:2000. Δουλεύουμε με δικά μας σήματα και σε ορισμένες περιπτώσεις εγγυόμαστε και την αποκλειστικότητα για περιοχή, φυσικά εργαζόμαστε και με ιδιωτική ετικέτα κατόπιν αιτήματος, με ανταγωνιστικούς χρόνους και τιμές. Έχουμε τα Standard μεγέθη: Τορτελίνι με προσούτο, με κρέας, Τορτελόνι με κρέας, ρικότα και σπανάκι, με τυριά - Ραβιόλια, μανιτάρια, τυριά, ρικότα και σπανάκι. Έχουμε επίσης τις “ΕΙΔΙΚΕΣ” ποικιλίες: Σακκοτίνι με τρούφα, σπέκ και ρόκα, ντομάτα, μοτσαρέλα, βασιλικό. Παράγουμε επίσης, Χαλάλ ζυμαρικά και πιστοποιημένα Κοσέρ.