Ιταλία, Marmirolo
... PASTAPIU είναι το ιδανικό συστατικό για την παρασκευή παραδοσιακών φρέσκων ζυμαρικών σε όλα τα αμέτρητα σχήματα και τύπους τους, συμπεριλαμβανομένων των σφολιατών, των πιεσμένων ζυμαρικών, των γκνιόκι, των τροφίε και των γεμιστών ζυμαρικών όπως τα ραβιόλια, τα τορτελίνι, τα αγνόλι και πολλά άλλα.
Χαρτοφυλάκιο (56)
Ιταλία, Brusaporto
...Παντζερότι, ραβιόλι, τορτελίνι, τορτελόνι … Φρέσκοι πρώτοι είναι η σειρά προϊόντων των 500g που φέρνει στο τραπέζι την παράδοση και κάνει κάθε περίσταση ξεχωριστή. Διαθέσιμοι επίσης: - Ραβιόλι με κρέας 500g - Παντζερότι με κολοκύθα 500g - Τορτελόνι με ρικότα και σπανάκι 500g - Τορτελόνι με μανιτάρια 500g - Τορτελόνι με προσούτο 500g - Τορτελόνι με κρέας 500g...
Χαρτοφυλάκιο (10)
Ιταλία, Ceglie Messapica
Ιταλία, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana είναι μια δυναμική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των αγροτικών προϊόντων στην Τοσκάνη, μεταξύ των οποίων οι παραγωγές με την επωνυμία Agriqualità του Αμιάντα και της περιοχής της Κοιλάδας του Παγκλία είναι το αποτέλεσμα μιας παραγωγικής αλυσίδας που έχει δημιουργηθεί από το 2005, και προέρχεται από την έγκριση πιστοποίησης από την Περιφέρεια της Τοσκάνης. Ιδιαίτερα, ...
Χαρτοφυλάκιο (7)
Ιταλία, Catania
Η Αρχαία Σικελική Εταιρεία, μια δυναμική βιομηχανία τροφίμων, που βρίσκεται στις παρυφές του Έτνα, προήλθε από την ιδέα και τη θέληση μιας ομάδας Σικελών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ζαχαροπλαστικής, της γαστρονομίας, της γρήγορης εστίασης και της διατροφής, οι οποίοι συνδύασαν την αγάπη για την πατρίδα τους με μια σαφή και σύγχρονη επιχειρηματική οπτική. Ένα συγκεκριμένο σ...
Ιταλία, Orsogna
...Προϊόν για τη εστίαση, πιτσαρίες, catering. Χαρακτηριστικά: Μαύρη τρούφα Aestivum κομμένη σε λεπτές φέτες, διατηρημένη σε ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι. Συνιστώμενες δόσεις: 10/15 γρ ανά άτομο. Χρήσιμες συμβουλές: Έτοιμο προς χρήση προϊόν. Κατανάλωση: Συμπλήρωμα για κυρίως πιάτα (ταλιατέλες, τορτελίνι, τορτελόνι, κρέπες, ρύζι, γεμιστά ζυμαρικά κ.λπ.), για γεμίσματα ζυμαρικών και αλμυρών...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ιταλία, San Lorenzo Di Parabiago
Η Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, με επικεφαλής τον Καβαλιέρε Aldo Cozzi, κατέχει εδώ και αρκετά χρόνια ηγετική θέση στην εθνική και διεθνή αγορά στην κατασκευή και πώληση μηχανών για κοντή και μακριά ζυμαρικά, φρέσκα, ξηρά, παστεριωμένα, κατεψυγμένα και συναφή προϊόντα όπως Ραβιόλια, Καπελέτι, Τορτελίνι, Γκνιόκι κ.λπ., καθώς και ειδικά και παραδοσιακά προϊόντα, ακόμη και με τη χρήση...
Ιταλία, Valeggio Sul Mincio
Το καλό Tortellino είναι ένα εργοστάσιο ζυμαρικών που ιδρύθηκε το 2012. Φτιάχνουμε τορτελίνι με διάφορες γέμισης, αλλά και πολλά περισσότερα, όπως ζυμαρικά αυγού Fesca, κρέπες, ποικιλία γαστρονομίας και ακόμη και μουστάρδες και μαρμελάδες.
Ιταλία, Valeggio Sul Mincio
Το Pastificio al Ponte παράγει τα παραδοσιακά τορτελίνι του Valeggio sul Mincio. Η φρέσκια ζύμη του Pastificio al Ponte χρησιμοποιείται για την παραγωγή μιας σειράς προϊόντων που αναδεικνύουν την γαστρονομική παράδοση της Βερόνας και της Μάντοβας: Κλασικά τορτελίνι με κρέας, τορτελίνι με κολοκύθα, τορτελίνι με ρικότα και σπανάκι, τορτελίνι με ρικότα και κόκκινο ραντίχιο IGP.
Ιταλία, Bagnarola di Budrio
...-EN-ISO 9001:2000. Δουλεύουμε με δικά μας σήματα και σε ορισμένες περιπτώσεις εγγυόμαστε και την αποκλειστικότητα για περιοχή, φυσικά εργαζόμαστε και με ιδιωτική ετικέτα κατόπιν αιτήματος, με ανταγωνιστικούς χρόνους και τιμές. Έχουμε τα Standard μεγέθη: Τορτελίνι με προσούτο, με κρέας, Τορτελόνι με κρέας, ρικότα και σπανάκι, με τυριά - Ραβιόλια, μανιτάρια, τυριά, ρικότα και σπανάκι. Έχουμε επίσης τις “ΕΙΔΙΚΕΣ” ποικιλίες: Σακκοτίνι με τρούφα, σπέκ και ρόκα, ντομάτα, μοτσαρέλα, βασιλικό. Παράγουμε επίσης, Χαλάλ ζυμαρικά και πιστοποιημένα Κοσέρ.
Παραγωγή φρέσκων έτοιμων γευμάτων Παραγωγή φρέσκων τορτελίνι και ραβιόλι Χωρίς συντηρητικά...
Δημοφιλείς χώρες για αυτό το κριτήριο αναζήτησης