Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
... ινών, του μαγγανίου και του σεληνίου. Προερχόμενο από γνωστές χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Νότια Αμερική, ο Καναδάς και η Αυστραλία, αυτό το σιτάρι καλλιεργείται κατά τη διάρκεια της άνοιξης, εξασφαλίζοντας βέλτιστη ανάπτυξη και ποιότητα. Το σιτάρι επεξεργάζεται για να διατηρήσει την θρεπτική του ακεραιότητα, καθιστώντας το προτιμώμενη επιλογή για εφαρμογές ολικής αλέσεως ή επεξεργασμένου αλεύρου ολικής...
...Σκληρός και μαλακός σίτος σε κόκκους
Εφαρμόσιμες κοινοτικές προδιαγραφές για αγορές στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Προδιαγραφές σύμφωνα με την ανακοίνωση 2000/C312/...
...Το σιτάρι durum είναι μια ποικιλία ανοιξιάτικου σιταριού που συνήθως αλέθεται σε σιμιγδάλι και χρησιμοποιείται για την παρασκευή ζυμαρικών. Μπορεί επίσης να αλεστεί σε πιο λεπτή αλεύρι και να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ψωμιού ή ζύμης πίτσας.
...Το MEDILIFE Pearl Couscous είναι ο μόνος τρόπος για να ανακαλύψετε την ένδοξη ιστορία του πιο δημοφιλούς πιάτου από τη Βόρεια Αφρική, το οποίο εκτιμάται παγκοσμίως. Σήμερα, οι άνθρωποι παντού θεωρούν το Couscous ως πρεσβευτή της βορειοαφρικανικής κουζίνας και την επιτομή της εκλεπτυσμένης τέχνης της μεσογειακής μαγειρικής. Με την πλούσια παράδοσή του, το πλήρες σιτάρι couscous παραμένει ένα από τα πιο ελκυστικά και μυστηριώδη πιάτα στον κόσμο.
Αποστολή: Δια θαλάσσης
1 κιλό: 22 008 κιλά σε 20'
25 κιλά: 20 000 κιλά σε 20'
500γρ: 22 000 κιλά σε 20'...
... σύγκριση με το μαλακό σιτάρι (Triticum aestivum), ο κόκκος είναι πιο επιμήκης, διαφανής και όπως υποδηλώνει το όνομα "σκληρός". Συνήθως συνοδεύει κρέατα μαγειρεμένα και/ή βρασμένα λαχανικά. Μπορεί να γίνει πικάντικο συνοδεύοντάς το με την harissa (χρησιμοποιείται κυρίως στην Τυνησία). Στην Ιταλία, ωστόσο, το κους-κους παρασκευάζεται στην περιοχή του Trapani στη Σικελία; μαγειρεύεται στον ατμό σε μια ειδική σκεύη από σμάλτο, αλλά η σάλτσα, σε αντίθεση με αυτήν του Μαγκρέμπ, είναι ένας ζωμός ψαρόσουπας.