... εξαιρετική εναλλακτική λύση για όσους δεν αγαπούν τη λακτόζη, το γάλα καρύδας ή για εκείνους που αναζητούν νέες υγιεινές γεύσεις, ως αντικατάσταση των παραδοσιακών βαριών και λιπαρών κρεμών και σαλτσών, για όσους επιλέγουν το καλύτερο από τη φύση που διασφαλίζει την υγεία μας.
Η κρέμα κάσιους είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και είναι καλή για την υγεία και την ανοσία. Προϊόν πλήρως χορτοφαγικό, διαιτητικό, εμπλουτισμένο, 100% φυσικό.
...Τα αυγά Μπένεντικτ δεν μπορούν να παρασκευαστούν χωρίς σάλτσα Ολαντέζ – η σάλτσα Ολαντέζ, γνωστή και ως ολλανδική σάλτσα, είναι μια γαλάκτωμα από κρόκο αυγού, λιωμένο βούτυρο και λίγο χυμό λεμονιού. Όταν έχετε μια συσκευή κρέμας και μια κάψουλα κρέμας για να την φορτίσετε, μπορείτε να φτιάξετε σάλτσα Ολαντέζ σε χρόνο μηδέν. Πρώτα πρέπει να ετοιμάσετε ένα μείγμα από βούτυρο, αυγά, λευκό κρασί...
...μπορεί να σερβιριστεί με διάφορα γλυκά και φρούτα. Ανάλογα με την προτίμηση, μπορούν να προστεθούν γαρνιτούρες όπως σάλτσα σοκολάτας ή φρέσκα ψίχουλα φιστικιού για να εμπλουτίσουν τη γεύση.
Συμβουλές Αποθήκευσης: Το προϊόν θα πρέπει να διατηρείται σε ή κάτω από -18°C σε κατάψυξη. Συνιστάται να καταναλώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την αφαίρεση της συσκευασίας.
Συσκευασία: Το προϊόν παρουσιάζεται σε υγιεινή και ανθεκτική πλαστική συσκευασία. Οι απαραίτητες πληροφορίες όπως συμβουλές αποθήκευσης, πληροφορίες προϊόντος, βάρος και όνομα προϊόντος είναι παρούσες στη συσκευασία.
...Η σάλτσα τρούφας Bianchetto είναι ένα γκουρμέ μείγμα που παρασκευάζεται από τρούφες Bianchetto σε συνδυασμό με επιλεγμένα υλικά όπως μανιτάρια, ελαιόλαδο και μερικές φορές κρέμα ή τυρί. Αυτή η σάλτσα είναι γνωστή για την κρεμώδη υφή της και την έντονη γεύση της, αναδεικνύοντας το αναντίρρητο άρωμα και την λεπτή γεύση των λευκών τρούφων.
Αυτή η σάλτσα είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να προσθέσουν μια πινελιά πολυτέλειας και κομψότητας στα γεύματά τους, αξιοποιώντας τη μοναδική γεύση των τρούφες Bianchetto.
...Σάλτσα Buldak Carbonara γεμάτη με την μοναδική πικάντικη γεύση των Noodles Carbo Fire, που έχει μια ελκυστική πικάντικη γεύση που δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Είναι μια σάλτσα συνδυασμένη με κρέμα και μια πικάντικη γεύση που αφήνει μια ευχάριστη επίγευση στο στόμα.
200:g...
...Νόστιμη σάλτσα από θαλασσινά με κρέμα για όλα τα πιάτα ζυμαρικών και ψαριών. Μπορεί να συγκριθεί με τη σάλτσα Nantua, μία από τις κλασικές σάλτσες της γαλλικής γαστρονομίας.
...Το ταχίνι είναι μια πάστα από καβουρδισμένο σουσάμι που είναι πολύ δημοφιλής στις χώρες της Μέσης Ανατολής. Στη χώρα μας αποκτά όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή πάστας από ρεβίθια που ονομάζεται χούμους, μπαμπα γκανούς (πιάτο από μελιτζάνα), χαλβά, σάλτσα ταχίνι, ντιπ, και χρησιμεύει...
...Είναι ένα κρασί που προσφέρει άμεση απόλαυση!
Συνοδεία φαγητού και κρασιού
Ως κρασί απεριτίφ, συχνά συνδυάζεται με κρέμα μαυροκουνουπίδι για να προτείνει το διάσημο κίρ Βουργουνδίας. Φυσικά, ταιριάζει τέλεια με αλλαντικά, ομελέτες ή ψάρια σε σάλτσα. Η ζωντάνια του και οι νότες του...
...Οι μίξεις μπαχαρικών είναι ιδανικές για να φτιάξετε από απλό βούτυρο βούτυρο για ψητό ή βούτυρο με βότανα. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχες ντιπ σε τυρί κότατζ, ξινή κρέμα ή κρέμα φρέσκα.
-δική σας παραγωγή-
Μπαχαρικά αποκλειστικά για τη βιομηχανία και το εμπόριο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεών μας.
Η ομάδα σας από την HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE...
... χημικών παρασκευασμάτων, όπως κόλλες, λιπαντικά, εποξειδικές ρητίνες, κεριά και λάδια λιπαντικά, ενώ είναι επίσης μια επιλογή για τη γέμιση λεπτών υγρών.
Ευρεία εφαρμογή υγρών, όπως παχύρρευστα υγρά, σαμπουάν, λοσιόν, κρέμα, σάλτσα τροφίμων, αφρώδη υγρά, υγρό σαπούνι χεριών, απορρυπαντικό.
Υψηλή απόδοση και ακρίβεια, εύκολη λειτουργία.
Δοχεία Γεμίσματος: 1 έως 24
Όγκος Γεμίσματος: 1ml έως 5000ml
Ικανότητα Γεμίσματος: 10b/m έως 200b/m...
... πιάτα και ριζότι θαλασσινών, αλλά και απλωμένο σε γαρίδες, καραβίδες, ξιφία, σπινιά και ζεστά φρυγανισμένα ψωμιά, πολέντα και κατά το ψήσιμο πατατών τηγανητών και φούρνου.
Κρέμα Λάρδου – Συστατικά: ΛΑΡΔΟ ΚΟΛΩΝΑΤΑ IGP, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, μπαχαρικά και αρωματικά βότανα. Επεξεργασμένο κρύο. Χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη, χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές.
...Η σάλτσα τσένταρ είναι ένα μεγάλο κλασικό. Η συνταγή της συνήθως περιλαμβάνει τυρί τσένταρ που χρησιμοποιείται τριμμένο για περισσότερη ευκολία, κρέμα γάλακτος και προαιρετικά λίγο γάλα. Η προετοιμασία της είναι παρόμοια με τις σάλτσες μπλε ή ροκφόρ. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και το γάλα και στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί ανακατεύοντας με ένα κουτάλι. Η καρύκευση της σάλτσας τσένταρ είναι...
...Η εναλλακτική τεχνική υψηλής απόδοσης προσαρμοσμένη σε όλες τις χρήσεις μαγειρέματος.
Τέλεια ομοιόμορφη και επικάλυψη
Υποστηρίζει τέλεια το μπεν μαρί καθ' όλη τη διάρκεια της εξυπηρέτησης, ακόμη και σε πολύ όξινες σάλτσες,
Άριστη αντοχή στην ενσωμάτωση όξινων συστατικών ή αλκοόλ, ζεστά ή κρύα, χωρίς να κόβει,
Μειώνει γρήγορα και αποτελεσματικά.
Εξαιρετική αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες για μακροχρόνιες μαγειρικές διαδικασίες, όπως τα γκρατέν,
Μια πολύ λεία και κρεμώδης υφή για τις κρέμες.
Συσκευασμένο σε 6 (1L x6)
40% περισσότερη σάλτσα *: υψηλή απόδοση στη μείωση.
... δέρμα, εφαρμόστε την κρέμα μας το πρωί και το βράδυ σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, κάνοντας απαλό μασάζ για βέλτιστη απορρόφηση. Είναι επίσης κατάλληλη για την περιοχή γύρω από τα μάτια.
Περιμένετε μερικά λεπτά πριν εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας.
Εφαρμόστε την αναγεννητική κρέμα με βλέννα σαλιγκαριού έως 3 φορές την ημέρα για να επωφεληθείτε στο μέγιστο από τα οφέλη της.
... κόκκινη σάλτσα είναι ένας διάσημος τύπος σάλσας, που χρησιμοποιείται συχνά στο Μεξικό και στη Νοτιοδυτική Αμερική.
Η σάλτσα τσιπότλε, δημοφιλής στην μεξικανική κουζίνα, παρασκευάζεται με τσιπότλες αδόμπο, απλό γιαούρτι ή μεξικάνικη κρέμα, σκόρδο και χυμό λάιμ. Χρησιμοποιείται ιδιαίτερα για τα τάκος ή τις φαχίτας.
...Η ιδέα αυτής της κρέμας προέρχεται από μια αρχική χρωματική αντίληψη. Τα δύο προϊόντα, με σχεδόν αντίθετα χρώματα αλλά που και τα δύο τραβούσαν την προσοχή. Η ένωση των καρδιών αγκινάρας με το μαύρο τρούφα, όλα σε ελαιόλαδο, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό προϊόν ως γέμιση για ταρτίνες, πίτσες και φocacce.
Συστατικά: αγκινάρες (65%), ελαιόλαδο, ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.) 5%, αλάτι, αρώματα.
Συμβουλές: Εξαιρετική σάλτσα για ζυμαρικά, λευκά κρέατα ή ως βάση για σάλτσες.
...τραγανά γεμιστά πιπεράκια (με κρέμα τόνου)
σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τραγανές πιπεριές
σε ελαιόλαδο με αντσούγιες, κάπαρη και ελιές, τακτοποιημένες αποξηραμένες ντομάτες σε ελαιόλαδο, πικρόγλυκα κρεμμύδια, ψητά μικρά κρεμμύδια
σε ελαιόλαδο, μικρά κρεμμύδια με μπαλσάμικο ξύδι Μόντενα I.G.P., τραγανά αγκινάρες Σαρδηνίας σε ελαιόλαδο, ψητές μελιτζάνες
σε ελαιόλαδο, πιπεριές με τρούφα, μίγμα ορεκτικών σε ελαιόλαδο, κρέμα τυριού
λιωμένη με τρούφα, ελιές πατέ με
τρούφα, κρέμα τρούφας,...
...Πάστα από πράσινες και μαύρες ελιές με ντομάτες.
Συστατικά :
Πράσινες και μαύρες ελιές 54%, πολτός ντομάτας 27%, ελαιόλαδο και διπλή συμπυκνωμένη ντομάτα 8%, κάππαρη, κρεμμύδια, βασιλικό, κρέμα αντσούγιας, αλάτι.
Χρήση :
Αυτή η ταπεναδέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ζυμαρικά, πίτσα ή ως συνοδευτικό λαχανικών, να ενσωματωθεί σε σάλτσα, ή ως συνοδευτικό λαχανικών, ψαριών ή λευκών κρεάτων.
Αναμειγμένη με βινεγκρέτ, είναι μια πρωτότυπη και καινοτόμος μορφή συνοδευτικού για σαλάτα.
Βάζο γυάλινο 180γρ...
...Η Γκουτζαράτ είναι μια επαρχία που βρίσκεται στα δυτικά της Ινδίας, γνωστή κυρίως ως η γενέτειρα του Μαχάτμα Γκάντι. Η κουζίνα της Γκουτζαράτ χαρακτηρίζεται από πιο ήπιους και γενναιόδωρους συνδυασμούς μπαχαρικών, με πιο ξηρά πιάτα σε αντίθεση με άλλες επαρχίες όπου τα πιάτα με σάλτσα είναι κυρίαρχα. Στην κουζίνα αυτής της περιοχής σπάνια χρησιμοποιούνται κρέμα και γάλα, έτσι οι αρωματικές νότες των διαφόρων μπαχαρικών περιβάλλουν τον ουρανίσκο και διαχέουν ένα μείγμα αρωμάτων τέλεια ισορροπημένο.
Αναλογία: 5γρ/άτομο...