... πιάτα και ριζότι θαλασσινών, αλλά και απλωμένο σε γαρίδες, καραβίδες, ξιφία, σπινιά και ζεστά φρυγανισμένα ψωμιά, πολέντα και κατά το ψήσιμο πατατών τηγανητών και φούρνου.
Κρέμα Λάρδου – Συστατικά: ΛΑΡΔΟ ΚΟΛΩΝΑΤΑ IGP, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, μπαχαρικά και αρωματικά βότανα. Επεξεργασμένο κρύο. Χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη, χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές.
...Το παρφέ αμυγδάλου είναι ένα επιδόρπιο σικελικής προέλευσης, είναι μια μορφή σεμιφρέντο βασισμένη ακριβώς σε καραμελωμένα αμύγδαλα, κρέμα και σάλτσα σοκολάτας.
...Η ιδέα αυτής της κρέμας προέρχεται από μια αρχική χρωματική αντίληψη. Τα δύο προϊόντα, με σχεδόν αντίθετα χρώματα αλλά που και τα δύο τραβούσαν την προσοχή. Η ένωση των καρδιών αγκινάρας με το μαύρο τρούφα, όλα σε ελαιόλαδο, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό προϊόν ως γέμιση για ταρτίνες, πίτσες και φocacce.
Συστατικά: αγκινάρες (65%), ελαιόλαδο, ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.) 5%, αλάτι, αρώματα.
Συμβουλές: Εξαιρετική σάλτσα για ζυμαρικά, λευκά κρέατα ή ως βάση για σάλτσες.
...τραγανά γεμιστά πιπεράκια (με κρέμα τόνου)
σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τραγανές πιπεριές
σε ελαιόλαδο με αντσούγιες, κάπαρη και ελιές, τακτοποιημένες αποξηραμένες ντομάτες σε ελαιόλαδο, πικρόγλυκα κρεμμύδια, ψητά μικρά κρεμμύδια
σε ελαιόλαδο, μικρά κρεμμύδια με μπαλσάμικο ξύδι Μόντενα I.G.P., τραγανά αγκινάρες Σαρδηνίας σε ελαιόλαδο, ψητές μελιτζάνες
σε ελαιόλαδο, πιπεριές με τρούφα, μίγμα ορεκτικών σε ελαιόλαδο, κρέμα τυριού
λιωμένη με τρούφα, ελιές πατέ με
τρούφα, κρέμα τρούφας,...