...Φτιαγμένο με επιλεγμένα κρέατα από τους Ιβηρικούς χοίρους μας, το Chorizo Castro y González “Selección” παρουσιάζεται με έντονο κόκκινο-πορτοκαλί χρώμα, μαλακή υφή και μέτρια σκληρότητα, με έντονο άρωμα στο οποίο ξεχωρίζει απαλά η πάπρικα που χρησιμοποιείται στην παρασκευή του. Με έντονη και διεισδυτική γεύση που προέρχεται από την Ιβηρική Πρέσα που χρησιμοποιούμε στην παρασκευή του, κατακτά τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
SKU: N / A
Βάρος αποστολής: N / A...
... διαφορετικών χρωμάτων προέρχονται όλες από το ίδιο φυτό. Το χρώμα εξαρτάται από το πόσο χρόνο παραμένει η πιπεριά στο αμπέλι. Οι πράσινες πιπεριές έρχονται πρώτες, στη συνέχεια γίνονται κίτρινες, μετά πορτοκαλί και τελικά κόκκινες.
Προερχόμενες από τους ειδικούς καλλιεργητές μας στη Σερβία, τη Μακεδονία, την Πολωνία, την Ισπανία και την Τουρκία, οι IQF Πιπεριές μας είναι της υψηλότερης ποιότητας και καλλιεργούνται σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας της ΕΕ.
Προέλευση: Σερβία, Μακεδονία, Πολωνία
Συσκευασία: 500g, 1kg, 2,5kg, 10kg, 20kg...
... διάφορα χρώματα πιπεριών, αλλά οι πιο γνωστές είναι οι πράσινες, κίτρινες, πορτοκαλί και κόκκινες.
Υγιεινές ιδιότητες της πιπεριάς
Οι πιπεριές είναι πλούσιες σε βιταμίνη A, βιταμίνη C και βιταμίνη B6, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι η βιταμίνη A βρίσκεται κυρίως στις κόκκινες πιπεριές. Για το υπόλοιπο, μια πιπεριά δεν περιέχει άλλες θρεπτικές ουσίες σε σημαντικές ποσότητες.
Χρήση κόκκινου σκόνη πιπεριάς
Η κόκκινη σκόνη πιπεριάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για φρέσκια πιπεριά σε σούπες, στιφάδο και κάρυ. Δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά προσθέτει και χρώμα στο πιάτο σας. Αποξηραμένη ρο…...
Η Poppe & Groninger GmbH είναι μια παραδοσιακή εταιρεία με έδρα το Αμβούργο, η οποία ειδικεύεται στο εμπόριο υψηλής ποιότητας μπαχαρικών. Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα φυσικών πρώτων υλών και επεξεργασμένων μπαχαρικών για τη βιομηχανία τροφίμων. Χάρη στην πολυάριθμη εμπειρία και την βαθιά κατανόηση του κλάδου, η Poppe & Groninger είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης.
Η γκάμα προϊόντων περιλαμ...
...Ο Πιπεριά Φρενσό είναι παρόμοιος με την πιπεριά Χαλαπένο, αλλά με περισσότερη γεύση.
Ο καρπός ξεκινάει με ένα ζωηρό πράσινο χρώμα που περνά σε πορτοκαλί και κόκκινο όταν ωριμάσει. Οι ήπιες πράσινες πιπεριές μπορούν γενικά να αγοραστούν το καλοκαίρι, ενώ οι καυτές κόκκινες είναι διαθέσιμες το φθινόπωρο, ανάλογα με την περιοχή.
Αυτές θα είναι τέλειες για το σεβίτσε, τη σάλσα και ως συνοδευτικό για ρύζι και μαύρα φασόλια.
... άρωμα και όμορφο κόκκινο/πορτοκαλί χρώμα. Έχει πολλές δυνατότητες στη γαστρονομία, τόσο σκέτη όσο και αναμειγμένη σε μείγματα μπαχαρικών. Η Piment d'Espelette διατίθεται σε βάζα των 50 γραμμαρίων, αλλά και σε σακούλες των 250 γραμμαρίων, 1 κιλού και 5 κιλών.