... κανονική θερμοκρασία όταν τα υλικά δεν είναι ανθεκτικά σε ορυκτέλαια.
Πλεονεκτήματα και οφέλη:
- Υψηλή αποτελεσματικότητα λόγω της ισχυρής συγγένειας του MoS₂ με τα μέταλλα.
- Εξαιρετικά χαμηλή τριβή με την υψηλότερη ικανότητα φόρτωσης.
- Ευρύ φάσμα εφαρμογών σε θερμοκρασίες έως 200°C ως πάστα, άνω των 200°C έως 450°C ως ξηρός λιπαντής.
- Ανθεκτικό σε νερό, καύσιμα και λιπαντικά, χημικά και υδραυλικά...
... ένα κλειστό δοχείο υπό κενό, πραγματοποιούνται τρία βήματα της διαδικασίας: ανάμειξη, υγρή κοκκοποίηση υψηλής διάτμησης και ξήρανση.
Ο κοκκοποιητής VMA επιτυγχάνει – ακόμη και με χαμηλή δοσολογία δραστικής ουσίας (<1%) – υψηλή αποδοτικότητα ανάμειξης και κοκκοποίησης. Μια αποτελεσματική ξήρανση πραγματοποιείται επίσης σε χαμηλές θερμοκρασίες υπό κενό. Αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για προϊόντα που είναι ευαίσθητα στη θερμοκρασία. Η μικρή επιφάνεια επαφής με το προϊόν επιτρέπει γρήγορο και εύκολο καθαρισμό καθώς και γρήγορες αλλαγές προϊόντων.
... κατασκευαστούν έως 75 μέτρα μήκος. Η θερμοκρασία της χρήσιμης απόβλητης θερμότητας κυμαίνεται περίπου από 50°C έως 120°C.
Προϊόντα προς ξήρανση: Σαπουνάκια, θρυμματισμένα ξύλα, θρυμματισμένα ξύλα δάσους, χόρτο, θρυμματισμένα ζαχαρότευτλα, μπύρα, ζαχαροκάλαμο, στέμφυλα, χύδην υλικά κ.λπ.
... της απαραίτητης περιόδου.
Οι τομείς εφαρμογής είναι πολύ ποικιλόμορφοι, στους οποίους μπορούμε να επισημάνουμε:
Διαδικασίες ξήρανσης σεχαμηλή και υψηλή θερμοκρασία, αφυδάτωση τροφίμων, ξήρανση υφασμάτων, ξήρανσησε κατασκευές, έλεγχος εντόμων, κ.λπ.
... επεκτείνεται σε ατμοσφαιρική πίεση. Αυτό παράγει ξηρό αέρα διαδικασίας με πολύ χαμηλήθερμοκρασία δρόσου, ο οποίος στη συνέχεια θερμαίνεται στην απαιτούμενη θερμοκρασία ξηρασίας. Δεν απαιτείται απορροφητικό.
Τεχνολογία: απορρόφηση, ξήρανση
Διαδικασία: έγχυση
Ροή υλικού: μικρή
Χρώμα: RAL...
...Πίτσι - Πακέρι - Σπαγγέτι - Πέννες σκληρού σίτου:
Είναι μια ζυμαρικά που παράγεται αποκλειστικά με σιμιγδάλι σκληρού σίτου που συλλέγεται στους λόφους της Βολτέρας από τους αγρότες της συνεταιριστικής οργάνωσης.
Η επεξεργασία γίνεται σύμφωνα με τις παραδοσιακές μεθόδους, με χάλκινη εξώθηση και ξήρανσησεχαμηλήθερμοκρασία.
Τορτελόνι, Πράσινα Τορτελόνι, Μαρενμάνοι από φρέσκια χειροποίητη ζυμαρικά.
... εξασφαλίζει την πλήρη κατάψυξή τους. Η πολύ χαμηλήθερμοκρασία προκαλεί το σχηματισμό μικρών κρυστάλλων πάγου κατά τη διάρκεια της κατάψυξης.
Τα κατεψυγμένα τρόφιμα τοποθετούνται σε κενό και έτσι μειώνεται η πίεση.
Χάρη στην χαμηλή πίεση, το νερό σε μορφή πάγου εξατμίζεται άμεσα και απομακρύνεται από τα τρόφιμα.
Η υγρασία που παραμένει στα τρόφιμα απομακρύνεται με ήπια εφαρμογή θερμότητας και έτσι ολοκληρώνεται η διαδικασία αποξήρανσης.
Μετά την αποξήρανση, τα τρόφιμα συσκευάζονται σε αδιάβροχες συσκευασίες. Έτσι, αποτρέπεται η επανασυσσώρευση της χαμένης υγρασίας στα τρόφιμα.
...Επιλέξαμε, στο Καμερούν, την τοπική ποικιλία «Γκρος Μισέλ», η οποία είναι γευστικά ανώτερη από την «Καβεντίς», που καλλιεργείται παγκοσμίως για τις υψηλές αποδόσεις της που προορίζονται για εξαγωγή, αλλά απορρίπτεται στην τοπική διατροφή. Έτσι διατηρούμε τον παραδοσιακό αγροτικό ιστό. Η ξήρανσησεχαμηλήθερμοκρασία μας επιτρέπει να αποκτήσουμε μια μαλακή, αφράτη, αρωματική μπανάνα με ανοιχτό χρώμα.
ΣΑΚ ΒΡΑΧ: 2,5 κιλά
Αναφ.: BACVE...
...Κολλώδες υλικό με χαμηλή ιξώδη, με ενδοθερμικό αποτέλεσμα, βασισμένο σε νερό, ειδικά σχεδιασμένο για τη βιομηχανία πυροπροστασίας. Αποτελείται από φυσικά συστατικά, κυρίως ορεινές πέτρες και μικροΐνες βασάλτη.
— 100% φυσικό και χημικά ουδέτερο
— ανόργανο
— μη αναφλέξιμο
— μη καπνίζον
— ανθεκτικό σε θερμοκρασίες (μετά την ξήρανση)
— υγειονομικά ασφαλές
Αντοχή σεθερμοκρασία: 1300 °C...
... εργασίες που πρέπει να εκτελούνται και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται.
Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει εδώ και πολλά χρόνια μια σειρά θερμαντήριων που ανταποκρίνονται σε αυτό το πρόβλημα.
Φορητά θερμαντήρια
Αυτά τα θερμαντήρια επιτρέπουν την ξήρανση μέσω επεξεργασίας και τη συντήρηση των ηλεκτροδίων στον τόπο συγκόλλησης. Αυτά τα θερμαντήρια μπορούν να είναι είτε προρυθμισμένα στους 120°C με...
...Ο ξηραντήρας σφαιριδίων έχει σχεδιαστεί για συνεχή λειτουργία. Μία από τις ειδικότητες αυτού του ξηραντήρα είναι ο συνδυασμός ξηρανσης με επαφή και ξηρανσης με μεταφορά θερμότητας. Χάρη στον μεγάλο χρόνο παραμονής που είναι χαρακτηριστικός της διαδικασίας, τα προϊόντα ξηραίνονται σεχαμηλήθερμοκρασία και επομένως με ήπιο τρόπο. Ταυτόχρονα, είναι δυνατή η επίτευξη πολύ καλής σφαιροποίησης του...
...Η ΞΗΡΗ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΕ DONE είναι ένα καθολικό οργανικό προϊόν χωρίς πρόσθετα και χημική επεξεργασία. Η ξήρανσησεχαμηλήθερμοκρασία επιτρέπει τη διατήρηση της χρησιμότητας και της φυσικότητας των φρέσκων μούρων με φυσικό τρόπο. Οι ξηρές κερασιές χρησιμοποιούνται με διάφορους τρόπους. Από αυτές παρασκευάζονται κομπόστες και επιδόρπια, γίνονται νόστιμα τσάγια και αφεψήματα, ενώ καταναλώνονται και απλά...
... πολύ λίγο χώρο.
Το ολοκληρωμένο σύστημα εξασφαλίζει μια επιτυχημένη διαδικασία ξηρανσης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
Γρήγορο και αποδοτικό
Τεχνική περιγραφή
Ξήρανση με κυκλοφορία αέρα με περίπου 60% εισροή φρέσκου αέρα
Ανταλλάκτης θερμότητας, ηλεκτρικός, περίπου 9KW
Θερμοκρασία ξηρανσης έως 80° C
Έλεγχος - μικροελεγκτής με ψηφιακή οθόνη
Αντάπτορας για τύμπανα
Κατασκευή κάθετη ή οριζόντια...
...Η ξήρανση καλτσών και καλσόν μετά τη βαφή είναι ιδιαίτερα δύσκολη, λόγω της ευαίσθητης φύσης του προϊόντος. Στους ξηραντήρες EBT, τα προϊόντα, είτε σε δωδεκάδες είτε σε σακούλες, ξηραίνονται σεχαμηλήθερμοκρασία μέσα σε λίγα λεπτά, ανεξάρτητα από το πάχος και την ποιότητα του νήματος. Δεν απαιτείται καμία επιπλέον επεξεργασία, το προϊόν μπορεί να συσκευαστεί άμεσα στο τέλος της διαδικασίας.
Όλοι οι κύριοι παραγωγοί καλτσών και καλσόν σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τους ξηραντήρες EBT στις παραγωγικές τους εγκαταστάσεις.
Η εταιρεία είναι εξειδικευμένος προμηθευτής βιομηχανικών ανεμιστήρων σεχαμηλή, μεσαία και υψηλή πίεση και παρέχει εκτός από τα τυπικά ανεμιστήρια για τον αερισμό βιομηχανικών αιθουσών ή την ξήρανση επιφανειών, επίσης ειδικούς ανεμιστήρες για τη διαδικασία βιομηχανίας και την τεχνολογία δοκιμών. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι ανεμιστήρες με προστασία από εκρήξεις σύμφωνα με την οδηγία ATEX, καθώς...
... ανάπτυξης και επέκτασης, με στόχο να καθιερώσουμε το καλοκαίρι του 2019, μια ενδεικτική ικανότητα +/-40.000Tm/έτος pellets. Κατασκευαστής και πρωτοπόρος στην Ισπανία στη διανομή με πνευματική μέθοδο θραυσμάτων, ποιότητας BIOMASUD A1, με βιομηχανική ξήρανσησεχαμηλήθερμοκρασία και σύστημα κοσκινίσματος. Τα θραύσματα έχουν μορφολογία P16-45 (G30). Διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο διανομέων στην Ισπανία...
... αργή ξήρανσησεχαμηλήθερμοκρασία.
Τα ζυμαρικά Σαμπατίνο παράγονται σύμφωνα με αυστηρά βιολογικά πρωτόκολλα και τα χαρακτηριστικά τους καθορίζονται από την υψηλή πεπτικότητα, τη δυνατή γεύση, την πλούσια παρουσία μεταλλικών αλάτων και τη χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη.
... προϊόντα. Όλα τα τελικά προϊόντα και/ή οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται αναλύονται εκ των προτέρων σε πιστοποιημένα εργαστήρια ανάλυσης. Η παραγωγή των ζυμαρικών γίνεται με παραδοσιακό τρόπο, μόνο με βιολογικές αλεύρες και εμφιαλωμένο ολιγομεταλλικό νερό, με χάλκινες μήτρες και ξήρανσησεχαμηλήθερμοκρασία.
... ταξινομημένα πριν από την ξήρανση - μαγειρεύονται σεχαμηλήθερμοκρασία, αποφεύγοντας την καραμελοποίηση των δαμάσκηνων - τα δαμάσκηνα δεν αποξηραίνονται γιατί διατηρούνται σε ψυχρές αποθήκες. - οι σακούλες παστεριώνονται ακριβώς πριν από την παράδοση. Προσφέρουμε επιπλέον, εκτός από τη σειρά δαμάσκηνων, τα δαμάσκηνα Mirabelles, που ονομάζονται ...
... τεχνικές του παρελθόντος, δηλαδή αργή ζύμωση, χάλκινες μήτρες, χειροποίητη απλώση σε σκελετούς και ξήρανσησεχαμηλήθερμοκρασία (μέγιστο 45° για ξηράνσεις έως 36 ώρες), πιστή στην παραδοσιακή τέχνη των ζυμαρικών, σε ένα κατάλληλο και σεβαστό περιβάλλον σύμφωνα με όλες τις κανονιστικές διατάξεις.
Οι σπόροι που επιλέγουμε για τα ζυμαρικά μας καλλιεργούνται και επεξεργάζονται κυρίως στη Σικελία.
Από...
... ΤΕΧΝΙΤΗ και όχι βιομηχανικά, παρασκευάζονται αποκλειστικά με το σιτάρι της εταιρείας μας, όλα ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ, με χάλκινη έλξη, αργή ξήρανση, χαμηλήθερμοκρασία (35°).
Χάρη στην παραγωγή βιολογικού σιταριού, δεν υποκείμεθα στα τρέχοντα προβλήματα προμήθειας σιταριού (άρα εγγυόμαστε παραδόσεις) και τιμών (μη χρησιμοποιώντας λιπάσματα, οι τιμές μας δεν θα αλλάξουν).
Νέα: Σας ενημερώνουμε ότι αυτό το...
... αριστεία και τη γνήσια γεύση. Σήμερα τα μηχανήματα είναι δύο: ένα για τα μακριά ζυμαρικά και ένα άλλο για τα κοντά. Οι χάλκινες μήτρες και η μακρά και λεπτή ξήρανσησεχαμηλήθερμοκρασία αφηγούνται την ιστορία της Αρχαίας Μακαρονάδικης.
... καλύτερες σιμιγδάλες σκληρού σίτου, μια αργή ζύμωση με κρύο, βακτηριολογικά καθαρό νερό και μια αργή ξήρανσησεχαμηλήθερμοκρασία. Και για ορισμένα σχήματα, η επεξεργασία γίνεται με τη χρήση χάλκινων καλουπιών.