...Η παρασκευή μπαχαρικώνγια παέγια είναι ιδανική για την παρασκευή αυθεντικής ισπανικής παέγια με κοτόπουλο, θαλασσινά και chorizo.
-δική μας παραγωγή-
Μπαχαρικά αποκλειστικά για τη βιομηχανία και το εμπόριο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Πωλήσεών μας.
Η ομάδα σας από την HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
...Μείγμαμπαχαρικών (χωρίς αλάτι) για την καρύκευση μαγειρικών παρασκευών όπως ζωμούς και ρύζια. Πολύ κατάλληλο για τους λεγόμενους "μαριναρισμένους" λόγω της περιεκτικότητάς του σε ψάρι και/ή θαλασσινά, καθώς και για τους λεγόμενους "μικτούς" που περιέχουν επίσης κρέατα από θήραμα και/ή κοτέτσι. Φορμάτo: Κουτί 5Kg, Βάζο 750g, Μπουκάλι 150g.
... παρασκευή του Satsivi, του Kharcho και στην παραγωγή του Adjika. Σε άλλες κουζίνες, χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό για μια ποικιλία πιάτων από κρέας, λαχανικά, θαλασσινά, ψάρι και ρύζι.
Υδατάνθρακες (g / 100 g): 37
Λίπος (g / 100 g): 4,0
Πρωτεΐνη (g / 100 g): 13,0
Θερμίδες (kcal): 240
Ελάχιστη διάρκεια ζωής: 18 μήνες
Καθαρό βάρος (g): 30...
... σας για γεύση και σύγχρονα λειτουργικά συστήματα για την επεξεργασία κρέατος, HoReCa και υπηρεσίες τροφίμων, για το εμπόριο καθώς και για τη βιομηχανία.
Η Hela ιδρύθηκε το 1905. Σήμερα η ομάδα μας αποτελείται από περισσότερους από 600 αφοσιωμένους, καταρτισμένους συνεργάτες από ένα ευρύ φάσμα τομέων.
Με 10 τοποθεσίες παγκοσμίως, παραδίδουμε σε πάνω από 30.000 ικανοποιημένους πελάτες σε...
...Βυθιστείτε στις λιχουδιές της θάλασσας με το Μείγμα Ψαριών μας, ένα μείγμα βιολογικών μπαχαρικών ειδικά σχεδιασμένο για να αναδείξει τα πιάτα σας με ψάρι, θαλασσινά, οστρακοειδή, ζωμό και σάλτσες.
Αποτελούμενο από μάραθο, λιβάνι και θυμάρι, αυτός ο συνδυασμός θαλασσινών αρωμάτων θα προσφέρει μια πινελιά αυθεντικότητας και μεσογειακών γεύσεων στις συνταγές σας. Ο μάραθος προσθέτει μια διακριτική...
...Αυτή η ήπια κάρυ δεν είναι πικάντικη, είναι ένα παραδοσιακό και αρμονικό μείγμα πολλών μπαχαρικών, εκ των οποίων τα κύρια είναι το τζίντζερ, ο κόλιανδρος, η κάρδαμο, το γαρίφαλο, το φενγκρέκ, οι σπόροι μουστάρδας, το άνηθο, το μάραθο, το σκόρδο και κυρίως το κουρκουμά που του δίνει το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα.
Χρήσεις του Ινδικού κάρυ στην κουζίνα:
Αυτό το κάρυ χρησιμοποιείται για την...
Η EPICÉA παρέχει εδώ και 30 χρόνια τη βιομηχανία τροφίμων, τη μεγάλη και μεσαία διανομή και την εστίαση. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα μπαχαρικών και αρωματικών για διαιτητικά προϊόντα, προϊόντα σνακ, αλμυρές και γλυκές μαγειρικές βοήθειες, προϊόντα εμπορίου κατά παραγγελία και λειτουργικά και αρωματικά μείγματα για αλλαντικά, έτοιμα γεύματα και θαλασσινά προϊόντα. Η EPICÉA αναπτύσσει μια σειρά...