...Το ελαιόλαδο coupage είναι ένας τύπος έξτρα παρθένου ελαιολάδου που παρασκευάζεται από το μείγμα διαφορετικών ποικιλιών ελιών, σε αντίθεση με το μονοποικιλιακό ελαιόλαδο που προέρχεται από μία μόνο ποικιλία. Αυτή η διαδικασία μίξης επιτρέπει στους παραγωγούς να δημιουργήσουν ένα ελαιόλαδο με πιο ισορροπημένο και σύνθετο προφίλ γεύσης και αρώματος, συνδυάζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά κάθε...
...Ελληνικό μείγμαελιών σε λάδι. Εμφάνιση: μαύρο, βιολετί, πράσινο χρώμα για τις ελιές, με βότανα. Γεύση/Άρωμα: τυπικό της ποικιλίας, αλμυρό με έντονη γεύση, ευχάριστα στρογγυλεμένο.
Exotic City, ο πιο σημαντικός χονδρέμπορος προϊόντων από την Αφρική και την Ασία στην Ευρώπη.
Εξαιρετικά τοποθετημένο στην βιομηχανική ζώνη του Alleur χάρη στις κοντινές συγκοινωνιακές διευκολύνσεις, το Exotic City διαθέτει ένα εργονομικό κτίριο, που πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.
Σήμερα συγκεντρώνει περισσότερες από 4.000 αναφορές σε 2.500m² αποθηκών, με 500m² γραφ...
... εργοστάσιο παραγωγής, χειρίζονται τα εξής αλλεργιογόνα: σέλινο, λούπινα, παράγωγα ψαριών, παράγωγα γάλακτος, ξηροί καρποί.
Το κοκτέιλ ελιών mix italiano πωλείται σε βάζο 2,9kg.
CROC'ELLA, προμηθευτής και εισαγωγέας ελιών, antipasti και ξηρών καρπών στην περιοχή Provence-Alpes-Côte d'Azur, στο τμήμα Bouches-du-Rhône στη Μασσαλία.
Η CROC'ELLA σας προσφέρει παράδοση στην ηπειρωτική Γαλλία με δυνατότητα FRANCO DE PORT* σε πλήρη ή μεικτή παλέτα.
...Το μείγμαελιών και λαχανικών, με τον τρόπο του Μαγκρέμπ, έχει νόστιμη και πικάντικη γεύση.
Διαφορετικά μεγέθη προϊόντων: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg
Χώρα προέλευσης: Αλγερία...
...Είναι ο νικηφόρος συνδυασμός ενός απεριτίφ χωρίς λάθη: ένα ντουέτο από όμορφες, χοντρές, βιολογικές και αποπυρηνωμένες ελιές.
Ένα λεπτό μείγμα γεύσεων: η φρουτώδης γεύση των μαύρων ελιών Καλαμάτας, η πιπεράτη νότα των πράσινων ελιών και η βοτανική αίσθηση του βασιλικού και της ρίγανης.
Οι συγκομιδές μας συλλέγονται αποκλειστικά στο χέρι και σε πλήρη ωρίμανση, όταν ο καρπός αποκτά τα όμορφα...
...Φύλλο με βούτυρο και εμεντάλ με ζύμη από μαύρη ελιά για να ενισχύσει τη γεύση. Ακόμα καλύτερα αν ζεσταθούν ελαφρώς στον φούρνο μέσα στη συσκευασία. Συστατικά: αλεύρι σίτου, βούτυρο 29,02%, εμεντάλ 7,89%, μείγμα μαύρων ελιών 5,48% (μαύρες ελιές 91,2%, αλάτι, λάδι κανόλα, οξυντικό E330), αλάτι, λάδι κανόλα, μαγιά, άρωμα, μείγμα βοτάνων με σκόρδο και κρεμμύδι, μαύρο πιπέρι, χρωστική E160c. Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι, σόγια, φουντούκι, αμύγδαλο, αυγό.
...Βιολογικές ελιές χωρίς κουκούτσι σε ελαιόλαδο – CAIXEIRO
Ανακαλύψτε τις βιολογικές ελιές Caxeiro: ένα νόστιμο μείγμα πράσινων και μωβ ελιών ποικιλίας Cobrançosa διατηρημένων σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Ιδανικές για ορεκτικά!
...Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Μείγμα ΤΙΝ 1L
100% Ιταλικό εξαιρετικής κατηγορίας παρθένο ελαιόλαδο
Η ιδιαίτερη γεύση αυτού του ελαφρώς φρουτώδους ΜΕΙΓΜΑΤΟΣ εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου προέρχεται από τις ποικιλίες ελιών που χρησιμοποιούνται: Cellina di Nardò, Coratina, Ogliarola και Leccina.
Πιεσμένο κρύα με μηχανικά μέσα, το ελαιόλαδο Just Puglia είναι ιδανικό για οποιαδήποτε ποιοτική συνταγή.
...Το Calua Blend προέρχεται από τη συνένωση των ποικιλιών κορατίνα, μπιανκολίλα και νοτσελάρα του Μπελίτσε με μια μικρή ποσοστιαία αναλογία γκαραφά και τσερασούλα.
Σήμερα, μέσω της ένωσης επιλεγμένων και διαφορετικών ποικιλιών ελιών, έχει δημιουργηθεί ένα μείγμα εκχυλισμάτων ελαιολάδου εξαιρετικής ποιότητας που ονομάζεται Calua Blend.
Το Calua Blend στοχεύει στην παραγωγή νέων γεύσεων και...
... ποιότητας. Έτσι, επιτυγχάνουμε έναν χυμό ελιών picual, picudas και hojiblancas από ψηλά βουνά, που προσφέρει στο λάδι μια φρέσκια γεύση με την ιδανική ισορροπία γεύσης, ποιότητας και τιμής. Αυτό το AOVE βραβεύτηκε στον διαγωνισμό GREAT TASTE που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2016.
Η Αγροτική Επιχείρηση Παλάνο Καρμίνε γεννήθηκε από μια βαθιά αγάπη για την περιοχή, τη φύση και έναν ήπιο τρόπο ζωής. Η επιχείρηση εκτείνεται σε αρκετές δεκάδες εκτάρια, όπου καλλιεργούνται διάφορες ποικιλίες ελιών, κυρίως Λετσίνιο, Φραντόιο και Φαβολόσα 17. Το 100% ιταλικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Σκιαλένο παράγεται από ένα μείγμα ποικιλιών που καλλιεργούνται στο Σαλέντο, Λετσίνιο, Φραντόιο και...
... από αιωνόβιες ελιές που καλλιεργούνται με τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, στη Σιέρα Μορένα Κόρδοβας. Οι ποικιλίες αυτών των ελιών είναι οι Picual, Arbequina και Nevadillo Negro (η τελευταία είναι αυτόχθονη και μοναδική σε αυτές τις περιοχές). Το προκύπτον μείγμα έχει μελετηθεί από τους πιο αναγνωρίσιμους επιστήμονες, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι αυτό το λάδι προσφέρει τις περισσότερες ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε πολυφαινόλες (φυσικά αντιοξειδωτικά) που μπορεί να τριπλασιάσει την περιεκτικότητα άλλων λαδιών της ίδιας κατηγορίας.