...Το ελαιόλαδο coupage είναι ένας τύπος έξτρα παρθένου ελαιολάδου που παρασκευάζεται από το μείγμα διαφορετικών ποικιλιών ελιών, σε αντίθεση με το μονοποικιλιακό ελαιόλαδο που προέρχεται από μία μόνο ποικιλία. Αυτή η διαδικασία μίξης επιτρέπει στους παραγωγούς να δημιουργήσουν ένα ελαιόλαδο με πιο ισορροπημένο και σύνθετο προφίλ γεύσης και αρώματος, συνδυάζοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά κάθε...
... ποιότητας. Έτσι, επιτυγχάνουμε έναν χυμό ελιών picual, picudas και hojiblancas από ψηλά βουνά, που προσφέρει στο λάδι μια φρέσκια γεύση με την ιδανική ισορροπία γεύσης, ποιότητας και τιμής. Αυτό το AOVE βραβεύτηκε στον διαγωνισμό GREAT TASTE που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2016.
... από αιωνόβιες ελιές που καλλιεργούνται με τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, στη Σιέρα Μορένα Κόρδοβας. Οι ποικιλίες αυτών των ελιών είναι οι Picual, Arbequina και Nevadillo Negro (η τελευταία είναι αυτόχθονη και μοναδική σε αυτές τις περιοχές). Το προκύπτον μείγμα έχει μελετηθεί από τους πιο αναγνωρίσιμους επιστήμονες, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι αυτό το λάδι προσφέρει τις περισσότερες ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε πολυφαινόλες (φυσικά αντιοξειδωτικά) που μπορεί να τριπλασιάσει την περιεκτικότητα άλλων λαδιών της ίδιας κατηγορίας.