...Φασόλια λινγκότ προέλευσης Γαλλίας, μαγειρεμένο ζωμό (με βάση το χοιρινό κρέας, μπαχαρικά, λαχανικά, σκόρδο, ντομάτα), αλάτι, πιπέρι.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΕΦ:
Μπορούν να προστεθούν σε ένα κασουλέ ή απλά να συνοδεύσουν ένα κρέας.
Δοκιμάστε να τα ρίξετε στο πιάτο του ψητού κοτόπουλου στο τέλος του μαγειρέματος.
Τα μαγειρεμένα φασόλια: μια πολύ απλή αλλά τόσο νόστιμη συνταγή!
...rosette με ζαμπόν Bayonne, chorizo σε φυσικό έντερο με τη φλούδα του, λουκάνικο perche, ρολό κοιλιάς (γαλλική pancetta) και επίπεδο. Παράγουμε επίσης μαγειρεμένααλλαντικά: σπιτικό σαλάμι σκόρδου, πατέ βασκικό με πιπέρι Espelette, το διάσημο πατέ της γιαγιάς μας (με κονιάκ, κρέμα γάλακτος και μικρά μανιτάρια), μαγειρεμένο ζαμπόν, βουνίσια λουκάνικα béarnais, galabar και boudin brasse με κρέας, και τερίνα από πόδι χοίρου. Επιπλέον, παράγουμε μαριναρισμένα κρέατα για ψήσιμο όπως το διάσημο ζαμπόν για ψήσιμο τύπου Lomo και φρέσκα λουκάνικα.
...Οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν από την παραγωγή οδήγησαν στη δημιουργία προδιαγραφών για την επεξεργασία σε μαγειρεμένα και φρέσκα αλλαντικά: λουκάνικα, πατέ και ζαμπόν.
Πολλές εταιρείες που είναι γνωστές για την τεχνογνωσία τους ανήκουν στους Αγρότες του Αργκοά: BIGARD στην Κιμπερλέ (29), TALLEC στην Μπαναλέκ (29), Jean Stalaven στο Χιλιόν (22), Maîtres Jacques στη Ρεν (35), Charcuterie du Blavet στην Κερβινιάκ (56), ABC Industries στην Πέιρολες-αν-Προβάνς (13), Bigard Agen (47), Bigard Ρογκνόν (13) και Herta στην Ιλκιρς (67).
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
Η Productos Ruca ιδρύθηκε το 1948, στην πόλη της Γρανάδας, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μελών των οικογενειών Martín Molina και Rubio Casero.
Ξεκινήσαμε τη δραστηριότητά μας ως προμηθευτές αρωμάτων και μπαχαρικών για την παραδοσιακή "MATANZA" του οικιακού χοίρου, και σταδιακά εξειδικευτήκαμε στην παραγωγή ΕΤΟΙΜΩΝ ΚΑΡΥΚΩΝ για τη συντήρηση αυτών των αλλαντικών.
Στα πρώτα χρόνια, η δραστηριότητά μ...
... του, που δεν είναι πολύ επιθετικές, διαθέτει καλή ευελιξία, ταιριάζοντας με ωριμασμένα αλλαντικά και τυριά μέσης ωρίμανσης, πιάτα με βάση το κρέας, καθώς και με λευκά και κόκκινα κρέατα, είτε ψητά είτε μαγειρεμένα.
...- χοιρινά μάγουλα μαγειρεμένα αργά σε σάλτσα,
- πατέ,
- αλλαντικά,
- κρέας σε σάλτσα.
Ορισμένα προϊόντα συσκευάζονται σε μεμβράνη, κονσέρβες και βάζα. Χάρη σε αυτό, οι νόστιμες λιχουδιές μας μπορούν επίσης να παραληφθούν σε ταξίδι. Φροντίζουμε για την ποιότητα των προϊόντων και δεν χρησιμοποιούμε καρκινογόνες ουσίες κατά την παραγωγή, κάτι που δυστυχώς συμβαίνει σε πολλές άλλες κρεατοβιομηχανίες. Όλα τα προϊόντα που παρουσιάζουμε εδώ περιέχουν 99% χοιρινό κρέας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας – Michna Food από το Πέλπλιν.
... για να βελτιστοποιήσει τους χρόνους προετοιμασίας σας! Φρέσκα ή ημιμαγειρεμένα φουά γκρα, θαλασσινά και προσεκτικά επιλεγμένα μαγειρεμένα κρέατα, καθώς και προϊόντα catering, ορεκτικά, πιάτα και επιδόρπια έτοιμα προς σερβίρισμα, η επιλογή μας σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων. Η DELAS: είναι το καλύτερο του Ρουνζί κάτω από μια στέγη με παντοπωλείο, κατεψυγμένα, τυροκομικά-τυριά...
Η μονάδα παραγωγής ANTARTIC II INGRÉDIENTS ιδρύθηκε το 2002 για την προμήθεια Τεχνολογικών Μιγμάτων στη βιομηχανία τροφίμων: επικάλυψη, αλλαντικά (μαριναρισμένα προϊόντα, μαγειρεμένααλλαντικά, ωμά αλλαντικά, ξηρά αλλαντικά), ζελέ, μαρινάδες, σάλτσες και βάσεις σάλτσας, αρώματα, αρώματα για σνακ, φυσικά αρώματα, καρυκεύματα για λουκάνικα και merguez, μαγειρικές βοήθειες, εθνοτικά προϊόντα και μια...
... και τα κλασικά της, μεταφέροντας την γαστρονομική εμπειρία και το ιταλικό πάθος.
Η Μάρκα Experience του Σαμπατίνου Τσίλλο εκπροσωπεί την γαστρονομική αριστεία, προσφέροντας το καλύτερο από τα ιταλικά κρέατα μέσω της Αλυσίδας και Επιλογής Cillo, καθώς και μια διεθνή επιλογή υψηλής ποιότητας. Τα παραδοσιακά αλλαντικά και τα κομμένα κρέατα παρασκευάζονται με πάθος και πρώτης ποιότητας υλικά, όπως το...
Η Van Hees παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων στον τομέα των μπαχαρικών και των καρυκευμάτων: συντηρητικά, γαλακτωματοποιητές, χρωστικές, κοκκινιστές, ενισχυτικά γεύσης, μπαχαρικά, αρώματα, μείγματα για φρέσκα κρέατα, μείγματα για κεμπάπ, μείγματα για κοπή, μείγματα για άλμη, μείγματα για ξηρό σαλάμι, μείγματα για ξηρό ζαμπόν, μείγματα για λουκάνικα, μείγματα για μαγειρεμένααλλαντικά...
Στην καρδιά της περιοχής Chimacienne, θα βρείτε την εταιρεία Chimay Tradition. Ανακαλύψτε τα παραδοσιακά μας αλλαντικά που παρασκευάζονται με χειροποίητο τρόπο. Η γκάμα περιλαμβάνει: λουκάνικα, ζυμαρικά και μαγειρεμένα ζαμπόν, καθώς και προϊόντα πουλερικών.
Όλα τα κρέατα είναι χειροποίητης παραγωγής, με σεβασμό στις πρώτες ύλες και την παράδοση. Κάθε προϊόν έχει έναν αποκλειστικό χαρακτήρα, υψηλή ποιότητα και πλούσια, μοναδική γεύση.
Η Maison CONQUET ειδικεύεται στις γαστρονομικές παραδόσεις του Aubrac.
Η Maison παράγει έτσι αλλαντικά, κονσέρβες και πολλές κρέατα και ειδικότητες με βάση το καθαρόαιμο βόειο κρέας Aubrac, χοιρινό, αρνί από το Aveyron και μοσχάρι.
Η επιχείρηση παράγει επίσης μαγειρεμένα πιάτα, εντόσθια, aligot και τοπικά τυριά όπως η tome. Τα μαγειρεμένα πιάτα που προσφέρει η Maison είναι κυρίως tripoux, γεμιστό λάχανο και farçous aveyronnais με δαμάσκηνα.
Από το 1932, ο Γκουίντο Μαρζέττι ξεκινά τη δραστηριότητα άλεσης δημητριακών με μύλο πέτρας και εκτροφή χοίρων. Ωμά και μαγειρεμένα προσούτο, μοταδέλες και αλλαντικά από καθαρό χοιρινό και ιωδιούχο αλάτι. Εθνικό μαγειρεμένο προσούτο υψηλής ποιότητας με πόδι φρέσκου εθνικού χοίρου, χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη.
...Παρριγιάδες από κρέατα βοδινού και αρνιού πρώτης ποιότητας. Παέγια και ρύζι με αστακό στη φωτιά, με προϊόντα της περιοχής. Απολαύστε τα βαλενθιανά ρύζια, μοναδικά στον κόσμο και μαγειρεμένα τη στιγμή για να διασφαλιστεί ότι οι γεύσεις και οι υφές φτάνουν στο τραπέζι στην κατάλληλη κατάσταση. Δημοφιλή γεύματα με βάση το κρέας και αλλαντικά στη σχάρα. Διαθέτουμε βεράντα και αθλητικές εγκαταστάσεις για χρήση από τους πελάτες μας. Διοργανώνουμε εκδηλώσεις για ομάδες ατόμων. Υπηρεσία παράδοσης κατ' οίκον (κατόπιν αιτήματος). Ανοιχτά όλες τις ημέρες του χρόνου από τις 8:00 π.μ.
Είμαστε κατασκευαστές παραδοσιακών αλλαντικών εδώ και 7 γενιές. Τα αλλαντικά μας παρασκευάζονται χειροποίητα κάθε εβδομάδα για να διασφαλίσουμε τη φρεσκάδα των προϊόντων μας. Χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, θα σας προσφέρουν τις γεύσεις της περιοχής μας. Ξηρά αλλαντικά: σαλάμι ταύρου, ρολό μπριζόλας.....κ.λπ. Μαγειρεμένααλλαντικά: τυρί κεφαλής, αντουλέτες, καϊλέτες, κ.λπ. Οι ψητές μας: αντουλέτες, λουκάνικα (πιπέρι, αρνί μέντα, βασιλικό κ.λπ.)...
... του Vall d’Aran: φοντί τυριού με ψωμί d´Aran, κρέατα στη σχάρα, αλλαντικά της κοιλάδας, πατέ, θηράματα και ψάρια ποταμού μαγειρεμένα πάνω σε ξύλο με κλασικά κοκτέιλ της διεθνούς κοκτεϊλέριας και νέες δημιουργίες σχεδιασμένες ειδικά για το νέο χώρο. Το "Dry Snow, Restaurant & Cocktail Bar" μας μεταφέρει στην έννοια του "après ski", ζεστό, περιτριγυρισμένο από μια μεγάλη τζαμαρία και με τη φωτιά από τις στάχτες της κουζίνας σε θέα των επισκεπτών. Ένα καταφύγιο υψηλού βουνού στην καρδιά του Arties.
Το Σαλουμινάριο F.lli Miluzzi ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια, αρχικά παράγοντας φρέσκα αλλαντικά και στη συνέχεια ωριμασμένα και μαγειρεμένα προϊόντα. Αυτή τη στιγμή έχει επιτύχει εξαιρετικούς στόχους, χάρη στο πάθος και την αφοσίωση των ιδιοκτητών και των συνεργατών τους σε αυτή τη δουλειά. Είμαστε μια μικρή επιχείρηση που εστιάζει στην ποιότητα των προϊόντων. Οι ειδικότητές μας είναι: Κεφαλή σε...