... του, που δεν είναι πολύ επιθετικές, διαθέτει καλή ευελιξία, ταιριάζοντας με ωριμασμένα αλλαντικά και τυριά μέσης ωρίμανσης, πιάτα με βάση το κρέας, καθώς και με λευκά και κόκκινα κρέατα, είτε ψητά είτε μαγειρεμένα.
... και τα κλασικά της, μεταφέροντας την γαστρονομική εμπειρία και το ιταλικό πάθος.
Η Μάρκα Experience του Σαμπατίνου Τσίλλο εκπροσωπεί την γαστρονομική αριστεία, προσφέροντας το καλύτερο από τα ιταλικά κρέατα μέσω της Αλυσίδας και Επιλογής Cillo, καθώς και μια διεθνή επιλογή υψηλής ποιότητας. Τα παραδοσιακά αλλαντικά και τα κομμένα κρέατα παρασκευάζονται με πάθος και πρώτης ποιότητας υλικά, όπως το...
Από το 1932, ο Γκουίντο Μαρζέττι ξεκινά τη δραστηριότητα άλεσης δημητριακών με μύλο πέτρας και εκτροφή χοίρων. Ωμά και μαγειρεμένα προσούτο, μοταδέλες και αλλαντικά από καθαρό χοιρινό και ιωδιούχο αλάτι. Εθνικό μαγειρεμένο προσούτο υψηλής ποιότητας με πόδι φρέσκου εθνικού χοίρου, χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη.
Το Σαλουμινάριο F.lli Miluzzi ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια, αρχικά παράγοντας φρέσκα αλλαντικά και στη συνέχεια ωριμασμένα και μαγειρεμένα προϊόντα. Αυτή τη στιγμή έχει επιτύχει εξαιρετικούς στόχους, χάρη στο πάθος και την αφοσίωση των ιδιοκτητών και των συνεργατών τους σε αυτή τη δουλειά. Είμαστε μια μικρή επιχείρηση που εστιάζει στην ποιότητα των προϊόντων. Οι ειδικότητές μας είναι: Κεφαλή σε...